|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
29.8.2008 20:10:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

punce a kateri odpadajo lasje???????jst že par dni opažam da mi celi šopi las ostanejo v rokah....se spomnim sem mela sodelavko ko je prišla k malu po porodu v službo mal pozdravit pa je dvignila lase in je spodaj bila na enem mestu čisto brez las...a mislite da mi odpadajo lasje od poroda al je to kaj narobe??? bom v sredo povprašala zdravika ko bom za izvide poklicala....no še to...

Hormoni, hormoni. Jaz sem imela lani po operaciji- laparoskopiji tako grozne lase, vse mi je šlo dol. Pa prvič v življenju sem imela dolge lase, tako da mi drugega ni preostalo, kot da se grem ostrič.user posted image user posted image user posted image user posted image

No, zdaj sem pa nepobarvana, lasje so pa že v času nosečnosti ratali ful močni in so se mi zgostili. Čeprav imam po mamicini strani lase, ko imajo vsi tanke in redke. Evo, se mi je obrnilo na bolje, sam barvala se nisem nič. Naravno blond.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2676
29.8.2008 20:12:47   
Anonimen
No, zdej je pa tamala kihnila, prstek v usta, tako da šibamo spat. Pridem kaj nazaj mogoče malo kasneje. Morem še kaj pojest. Sem čist pozabila.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2677
29.8.2008 20:54:06   
alea01
hej, zvezdiceuser posted image

Kako uspavati čez dan?- jaz jo okrog 9.30 dam na tla v dnevni sobiuser posted image - imam dekco na tleh, kot pri ciganihuser posted image - ko pa čakam na igralno podlogo, ki sem jo naročila v bušijuuser posted image . Zavrtim glasbo in princeska zaspi do 11.ure, ko ima naslednji obrok. Potem pa vajo ponovim ob 14.30 in spimo do 17.00, ko imamo spet obrok- 10 minut gor ali pa dol.
Zvečer jo dam v posteljico, lubčka, dudo in grem iz sobe in čez čas zaspi- brez pritoževanja- zaenkratuser posted image . Pol samo grem in ji dudo potegnem ven in je ne rabimo do jutrauser posted image

izpadanje las?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - tega se najbolj bojim. Kar groza me je. mogoče pa ne bodo izpadli, ko so mi med nosećnostjo tudi izpadali normalno in se niso nič zgostiliuser posted image user posted image -sanja svinja kukuruzuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
29.8.2008 20:54:17   
Anonimen
Evo, mi že spimo.user posted image

Se mi zdi, da bom šla danes kar prej v mižule, sva s tamalo sami, moj user posted image ima špil, tak da bo spet spal v dnevni sobi.user posted image Preveč cenim noči, da bi jo motil.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2679
29.8.2008 21:28:13   
Kaja08
Čer bejbe in otročki! Mi smo imeli danes pregled in prvo cepljenje. Velik je 64,5 cm in težek 6670 g. Cepljenje je dobro prestal, nobene reakcije. Baje je ta prvič itak zelo redko kakšna reakcija, huje je potem pri naslednjih.
Je pa rekla, da ga še ne smemo posedati v naročju in da ga moramo imeti v ležečem položaju...ko bi bilo to tako enostavno user posted image  Žiga se sploh noče več nosit ležečke, ampak hoče biti pokonc... Edino, da ga uspavam, je zadovoljen v ležečem položaju. A katera ve, kdaj - pri katerem mesecu ga potem lahko pokonc nosim?

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

naša punčara pa tega še ne zna. ne na levega in ne na desnega.
kdaj pa so se vaši prvič prekotalili na bok?

Naš se je prvič prekotalil na bok pri dobrih dveh mesecih.

aja, a lahko ktera zaupa kak skrivni recept, kako uspavati user posted image  čez dan?

Nimam recepta, ker bolj malo spimo čez dan - ni variante, da bi ga uspavala zato ker se meni zdi, da bi lahko mal spal user posted image  Ko se gospodič odloči, da bo spal, ga pa mal pocrkljam in zaspi.

Žiga je car!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
29.8.2008 21:32:03   
Anonimen
Naša bi se tud kar pokonci nosila. Ja, firbec pase.user posted image Mah, jaz sploh ne jemljem tako resno besed pediatrov. Na 1 pregledu me je "kao" učil, kako se prav drži otroka v naročju.user posted image user posted image user posted image user posted image Tolk sem jih prenosila, pa noben nima poškodvane hrbtenice.user posted image Pa naj bo to v službi al pa v žlahti. 

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2681
29.8.2008 22:23:38   
tweetek
oj mi smo nazaj  z morja.... Smo se imeli zelo lepo, se fajn zredili (imamo 6520g in 60.5 cm) in se naučili prijemat igračke in jih nostit v ustauser posted image ...

Sicer sem mislna, da imam kar krepkega otročka ampak nas Lun krepko šišauser posted image .

Glede nošnje otrok - mi smo imeli drugi sistematski pregled v torek, smo drugače v redu in cepljenje smo lepo prestali, ampak so nam pa povedali da imamo motnjo mišičnega tonusa (hipertoničen je) v ramenih, tako da to o nošenju in pestovanju ni čist s trte zvito. Jaz sem si tudi mislila kaj komplicirajo, pa mi je zdaj žal in se  učim handling pa pazim kako ga nosim, previjam... Tko da če imate čas, poskusite osvojit  osnove pravilnega rokovanja z dojenčkom, da se izognete nevrofizioterapiji (ki sicer ni noben bav bav ampak je pa malo stresno).  Je pa res, da tolko stari otročki v položaju lupinice niso dolgo zadovoljni ampak z malo animacije se našega da prinest okrog...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
29.8.2008 22:48:35   
annnna
jojoj pri nas ni šanse več v ležečem položaju ga nosit, pa se ful prenosimo proti večerom ko je sitn...more bit gor pa gledat okoli kaj se dogaja...

Moj mali princ Mai - 30.5.08.

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
29.8.2008 23:36:43   
tweetek
ja, saj mi ga tud včasih tako pestkamo, če se pa le da, ga pa poskusimo imet v položaju lupinice....

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
30.8.2008 11:05:34   
Anonimen

aja, a lahko ktera zaupa kak skrivni recept, kako uspavati user posted image  čez dan?

Na morje, v voziček.

Dobro jutro. No, tko je - voda je fuulll topla, sploh tam v zalivčku in Lukec nič ne protestira, ker ko je nogice namakal na drugi strani, jih je umikal, tukaj pa prav lepo uživa. Sej ga ne držimo v vodi 1 uro, ampak tkole za 10 minutk pa že. Mu pa tudi nosimo vodo iz morja v čolniček, pogrejemo, pol pa tam čofota.
Fotke bodo, ko pridemo domov. Aja, pa še to - včeraj smo hotli uporabit Freda, pa smo ugotovili, da pušča ena bela komora pri ventilu - mah sranje user posted image - sm jezna, ker v BC skoz neki vračamo, bom kr nehala tam kupovat. Sej vem, da niso oni krivi, sam je pa filing čedalje slabši.

Uživajte, pa imejte se fino.

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2685
30.8.2008 12:48:31   
sasa.vracko
nya - kje pa ste na dopustu, a si v hotelu al apartmaju? Kaj sem ti fovš!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
30.8.2008 12:49:52   
sasa.vracko
Ja, pa moj Luka se še zaenkrat ne prevali sam iz boka na bok, si pa ful pleničko v usta nosi in ostale stvari. Kaja, čestitam za uspešno prestano cepljenje, naju pa čaka v sredo, upam da bo tud brez komplikacij!

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
30.8.2008 13:05:18   
sasa.vracko
 Didlinaa -  naš ma podoben sistem, ko tvoja, tud ponavad po vsakem obroku vsaj malo zadrema, večinoma kar za kakih 15 minut, drugač pa dvakrat na dan za mal dlje, kako uro, uro in pol. Pa v avtu tud ponavad takoj zakinka, sploh če se mal dlje peljemo... user posted image  

Glede kilogramov, jih mam +5, ki ne izginejo, no sej ne morjo sami od sebe, se tud neki bogvekaj ne trudim user posted image , mam pa v načrtu obvezno zdle na jesen mal ločevalne diete (knjigo sem si že pripravla na polico - to je že tud nekajuser posted image ) in rada bi se vpisala na kako telovadbo al pa fitnes, včas pred nosečnostjo sem hodla na tae bo in bi mi ful pasal spet počas. Ker me od nerazgibavanje kar vse boli. Sicer so mi stare hlače prav, čeprav so mi mogoč mejčken na knap, prej sem rabla pa pas user posted image  
Izpadanje las - med nosečnostjo sem mela ful lepe lase in mi niso nič izpadal, zdej so mi pa spet začel ful izpadat in mislim, da se bom vsak cajt ostrigla, ker mi gre vse skup na jetra, pa tamalmu ful izpadajo, ko je mel prej ful goste in črne, zdej ma pa že skor "klovn" frizuro, sej veste, tako ko se je moški najbolj bojijo, hehehehehe, no sam Lukiju bojo novi, lepši pognal, se lahk tolažim s tem.

Neposredna povezava do sporočila: 2688
30.8.2008 14:13:30   
lunca14
Čao mamiceuser posted image ,moj mali pa danes končno sppppppppppppiiiiiiiii,najprej je lepo spal ponoči,seveda sva spalla skupaj,a je samo pojedel in zaspal nazaj ,ni nič rital in brundal,tako,da sem se vsaj malo naspala,potem smo šli na sprehod v culi in je spet spal,prišli domov se je najedel in spi na postelji z Enejem brez mene že dve uri,končno spi,upam,da prihaja v fazo,kjer bo lahko malo brez meneuser posted image user posted image user posted image .V ponedeljek,pa gre naš Enej prvič v vrtec,mene pa stiska ,za pop.....živčki,živčki,zadnji mesec je postal pravi razbojnik in zelo kriči,ljubi bog,kaj bo delal v vrtcu -celo štalo,pa grize ,pa ščipa,pa tepe........joj,upam,da tam tega ne bo počel,ker drugače ga bom izpisala,ali pa bom hodila v vrtec z vrečko na glavi.Dejte me mal potolažit,da bo tam vse ok,in da je to samo faza ljubosumja,bo pa najmanjši v skupini,ostali bodo skor eno leto starejši od njega.Joj,joj,kaj mene čaka drug teden in mesec.......no pa saj bo samo štiri urce potem pa gre po kosilu domov spat,ker on spi od dve do štiri urce,tam pa ne bi mogel toliko spat.Uf sem vam naložila,malo veselja in malo skrbi.
........lasje mi za enkrat še ne izpadajo,moram pa it drug teden k frizerju,pa itak bomo meli krst,tako,da se moram mal polepšat,drugač je pa idealna rešitev,da se ne vidi ispadanja las,ti traki za na glavo,ki so letos zelo moderni,jaz ga sedaj skoz nosim,ker imam grozno frizuro,s tem pa zgledam tko fensi,pa v ogromno različnih baravah se jih dobi,men je super,tako,da ko mi začnejo lase izpadat,se ne bo nič opazlo.Mal spremembe lukauser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 2689
30.8.2008 15:48:33   
mtinca1
lunca - če bo enej v skupini z leto starejšimi, je pa itak obvezno, da obvlada osnovne veščine samoobrambe (tepenje, grizenje, ščipanje.... ) user posted image  user posted image  user posted image
boš videla, da bo super tole z vrtcem user posted image user posted image user posted image !
jaz pa sem imela tko načeloma zmenjeno z eno varuško (vsaj upala sem), pa se je zdaj, ko sem jo drugič poklicala izkazalo, da ne bo nič user posted image user posted image user posted image ! ta je vredu, ker mi jo je sodelavec priporočil, za ktero drugo pa še trenutno ne vem. bo spet treba mal poizvedovat. če ne bo šlo, pa vrtec. bo počasi treba za "back up" napisat prošnjo.

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
30.8.2008 15:51:30   
mtinca1
ampak so nam pa povedali da imamo motnjo mišičnega tonusa (hipertoničen je) v ramenih, tako da to o nošenju in pestovanju ni čist s trte zvito.

kako to ugotovi P? A si ti kaj opazla?
sem malo preletela o tej temi na netu, pa me je že seveda kr začelo skrbet..

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
30.8.2008 17:07:14   
*anamor*
Mi pa imamo danes 2 meseca. user posted image user posted image user posted image

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
30.8.2008 19:11:23   
Anonimen
Jaz pa danes čisto nenapovedano dobila 2 menstro.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se tolažim, da je vsaj drugo soboto ne bom imela, ker bom že tako preveč skrbi imela čez cel dan: poroka svaka, šoferka, spremljevalka in še kaj. Pa seveda 25 ur mama.user posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2693
30.8.2008 20:03:54   
mtinca1
TAJ  - čestitke za 3 mesece user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
30.8.2008 20:04:44   
mtinca1
P O P R A V E K:

TAJ  - čestitke za 2 meseca user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
30.8.2008 20:26:14   
Anonimen
ojla....midva s malim pa danes ostala sama doma,do jutri dopoldan!...itak mi ga je mama pišla pomagat skopat,zdej pa že spi mali od 19:30 ure...me je pa strah da bi se zbudil in nebi nazaj zaspal....morem pa povedat da je bil danes tako tečen,je bil tak kot vreme,tko da sem se pošteno zmatrala danes,sem komi čakala da je zaspal...ne me narobe razumet,sej ga imam rada,najrajši na svetu ampak mal time out!!!!pa še sama sem,ni mojga doma da me malo razbremeni...upam oz molim boga da bi danes tudi spal do pol petih zjutraj tko kot danes,al pa še bolje do pol šestih tko kot včeraj.jap zdej pa že upam preveč a ne?!user posted image user posted image ...mi je pa ful čudno tkole bit sama doma ponoč z njim...

tweety kakšen je položaj lupinice???a lahko mal razložiš to njegovo stanje???

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2696
30.8.2008 20:28:54   
Anonimen
tweetwk mislim njegovo stanje-motnjo mišičnega tonusa...kaj je to sploh?..a to pride če otroka ne držiš prav al kaj????????????ker mi smo stari 2,5meseca pa ga vedno ko ga nosimo nosimo v pokončnem položaju,tko kot da bi kupčka podiral,ker da bi ležal mi v naročju pa to...ni šanc...jok in vik in krik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2697
30.8.2008 20:32:02   
Anonimen
a sem sama tu???lalalalalalalalalalal

kukuc
lalalalalalalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2698
30.8.2008 20:39:36   
alea01
taanikaaa, jaz sem tu. Sem cel roman napisala in me je user posted image user posted image  ven vrgeluser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
30.8.2008 20:41:36   
alea01
na kratko: mi jo večinoma nosimo v položaju lupinice ker ji tak ustreza in tudi na rami je precej časa. Položaj lupinice: imaš ga v naročju in noge daš k trupu oz. čimbližje glavici in naklon mal zmanjšaj.... ma ne vem, če zastopiš. ne znam boljše opisatuser posted image user posted image . V glavnem noge probaj dat čimbližje glavici

< Sporočilo je popravil alea01 -- 30.8.2008 20:42:38 >

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?