|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
29.8.2008 22:08:13   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
neela, kot da bi opisovala mene. Tudi jaz sem zelo pozitivna, ampak kdaj mam pa tako krizo, da je joj. Včasih pomaga kričanje, še večkrat pa solzice.

user posted image user posted image user posted image ...slišim, da imava - poleg velikega pozitivizma še eno skupno točko.....user posted image user posted image user posted image  

Pa imava res še eno skupno točko, pa še zelena barva naju druži sedaj. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
29.8.2008 22:09:18   
lučka 25

little angel - držim pesti in navijam zate, da vama rata!!! user posted image

Tudi jaz navijam. Naj vama uspe, naj špikanje napoveduje user posted image user posted image .
user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
29.8.2008 22:19:44   
sonček85
lučka lep avatar in little angel :držimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
29.8.2008 23:20:25   
METULJ1
Pozdravčki vsem!

se javljam po dolgem času. Najprej vsem, ki ste postale srečke nosečke iskrene čestitke. Želim vam, da so vam dnevi nosečnosti čim lepši.

Pri nama je zadeva sledeča. Mislim, da sva zdej že nekje v 21. krogu (počasi ne štejem več). Prenehala sem s K (za mano so 4 poskusi, vendar brez uspeha). V juniju so mi na HSG ugotovili, da imam levi jajcevod zamašen, poleg tega imam manjšo pregrado. V sredo sem naročena na pregled pri dr. Bokal in nato se naročim na laparoskopijo (verjetno mi bodo delali tudi histeroskopijo). Upam, da bo to zadostovalo, da tudi midva končno zagledava dve magični user posted image .

Skratka, vsem želim, da se vam čim prej uresničijo želje po tako pričakovanih user posted image .

Tudi za vse nas bo enkrat posijalo sonce sreče

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
30.8.2008 0:30:57   
lučka 25
METULJ, lepo da si nas spet prišla malo pogledat. Je pa vseeno dobro, da so že na HSG ugotovili, kaj je narobe, lahko vsaj popravijo in je potem lahko vse v redu. Težje je, če na vseh pregledih, posegih dobiš diagnozo brez problemov. Hitro naj pride čas za poseg, naj bo uspešen, potem pa spet hitro v akcijo, da se prikaže user posted image . user posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
30.8.2008 7:51:07   
neela
Dobro jutrooooo!!!! Hitro eno user posted image vsaki.
Jaz se nameravam spet zatopiti v knjige, zato za tako zgodaj v soboto razgrajam tle okol.

METULJ - ojla!!! Lepo, da se vama odvija, da gredo zadeve naprej. Predvsem pa, da so našli možne vzroke neplodnosti, ker je res, kar lučka pravi - najhuje je, ko je vse bp...user posted image pa nikoder.

No, kje ste ostale čvekice??? Na jutranji 'telovadbi' user posted image ??? Saj jaz bi tudi, pa je moj user posted image že na terenu...user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
30.8.2008 7:55:34   
lučka 25
neela, pridna pridna. Hvala za kavico. Jaz bi tudi user posted image , pa je moj user posted image  tudi že na terenu.

Jaz sem bom počasi uredila, mal pozajtrkovala, mal na hitro še za službo uredila, potem pa hop v šoping za piknik in nato veselo druženje s prijatelji.user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
30.8.2008 8:00:01   
sonček85
dobro jutro.naj sije sonček in sreča v vaših očeh.dan je lep zato se smejte.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lep dan vsaem še naprej.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
30.8.2008 8:20:57   
neela
O, lučka! Lepo, da se mi na kavici pridružiš. user posted image user posted image imava zgleda obe zelo živahnega partnerja, kajne? Na rano sobotno jutro sami...user posted image

Zadnjič si nekaj omenila, da greš na dieto...sem si prav zapomnila?

< Sporočilo je popravil neela -- 30.8.2008 8:21:17 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
30.8.2008 10:40:19   
Fargesia

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENK
                    in ex klomifenkuser posted image
  • miska73 - 6.ciklus (čaka na IVF)
  • Fargesia - čaka na IUI (26m)
  • PENCA - 6.ciklus
  • lučka25 -  2.IVF (39m)
  • neela - čaka na OBMP (26m)
  • nf- prestala laparo (26m) -7.9.test
  • jazzz27 - 4.ciklus
  • skuštrana suzi - 5.ciklus
  • S1902 - 4.ciklus
  • METULJ1 - čaka na laparo (21m)
  • matejka 78 - 3.ciklus
  • tejčica30 - 3.ciklus (19m)
  • dinasajo - 3.ciklus (skupaj 8)
  • biba77 -  IUI (2. ciklus K)
  • tejčica30 - 2.ciklus
  • HEL36 - 2.ciklus
  • BEBIII - 2.ciklus (čaka na napotnico za OBMP)
  • tinč407 - 2.ciklus
  • Cari - 2.ciklus
  • little angel - 1.ciklus
  • mala važička - 1.ciklus (9m)
  • andre3a - prestala laparo - 24.8. test

SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE
stunfek
-
4.ciklus
(test 14.2.) user posted image ;mmanca - 1.ciklus user posted image ;nosečka maja - 5.ciklus user posted image ;amor real user posted image ;Bety upa user posted image ;Petra1111-5.ciklus user posted image ;Janney -naravno user posted image ;pike -1. ciklus user posted image ;Bimba80 user posted image ;LUNA06 user posted image ;Vesny196 - naravno user posted image ;tasa.m - naravno user posted image ;Detece - 1.ciklus user posted image ;Almera (julijka 08) user posted image ;spabuser posted image
;jenyj - 3.ciklususer posted image ;trinity22 - 4.ciklus  user posted image ;dana - 2 ciklus user posted image ;sanna - 1. ciklus user posted image ;janaja - 1. ciklus user posted image ;pancottina
- 2.ciklususer posted image ;PikaV - 2.ciklususer posted image ;sonček85  -naravnouser posted image

Kandidatke za "Srečanje klomifenk 2008":

1. neela (Dolenjska)
2. janney
3. nf (Ljubljana)
4. stunfek  (Vransko)
5. Fargesia (okolica Ljubljane - prke vzhodu)
6. bozza 
7. kitka1 (Gorenjska)
8. petra1111
9. Lučka25 (Gorenjska)
10. PENCA (Kamnik)
11. sonček85 (Žalec)
12. Hator
13. BEBIII
14. skuštrana suzi (Celje)
15.miska73

RUSTIKA - LJ:(v kratkem)
  • neela
  • lučka25
  • fargi

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
30.8.2008 11:05:10   
neela
Ojla Fargi....kaj ti pa ne boš moje kavice??? user posted image user posted image user posted image Jo tudi ti kam šibaš??

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
30.8.2008 11:10:52   
Fargesia
ja...morala bi it v Domžale, pa mi ni za it...user posted image

pa za službo mam še 1001 stvar za narest...prov živčna sem ker ne vem kako bo tole vse potekalo....

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
30.8.2008 11:15:27   
neela
lubica zlata, nič živčna bit, boš vidla, da boš ti to zmogla z levo roko....jaz bi si vseh pet prstov obliznila, če bi moji otroci imeli tako učiteljico kot si ti.... no, mogoče pa še res nekoč, a? user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
30.8.2008 11:31:46   
tinč407
zdravo punce

kako ste kaj danes?

jaz sem že v rahli depresiji user posted image   danes je 38 dan ciklusa z  K, M pa še od nikoder user posted image
pa maternica ( verjetno) me tako boli. Čutim kot da bi kaj imela notri. Verjetno je kaka cista user posted image   G imam v sredo komaj.

Kaj se je že kateri zgodilo da ko je jemala K ni dobila M??? Prosim pomagajte mi malo razrešiti to skrivnost user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
30.8.2008 12:03:39   
neela
tinči user posted image ubožica. Pa si test že delala??? Jaz sem imela v času jemanja K ful urejene cikluse...k jih drugače nimam. Tako da ti težko svetujem.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
30.8.2008 12:10:14   
tinč407
test sem delala že 3x, pa vedno --- user posted image
v ponedeljek zopet pade

sem klicala k G in rekla da jem K in da je 38 dan ciklusa in mi je rekla da ta mesec že nisem jemala klomifena in sem ji komaj dopovedala da sem ga jemala od 5-10 dneva ciklusa. potem me je nahrulila da ona že ve kdaj se K jemlje... in da sem noseča, da naj naredim test. pa sem ji rekla da je test negativen. pa ona meni zopet da ta ciklus potem nisem jemala K user posted image  pa sem ji dopovedala zopet da sem in je 38 dan ciklusa in M od nikoder. pa ona meni zopet da sem pa potem noseča user posted image  in to je kar malo trajalo user posted image user posted image user posted image  za ****. Ji ni šlo v glavo da po K ne bi dobila M user posted image user posted image user posted image

no, naročla me je v sredo po dolgem prepričevanju in nekaj živci manj user posted image user posted image

me pa res zelo boli nekje v maternici. jajčniki me nič ne bolijo. boli pa ko hodim pa če kaj rukne pa ko grem lulat in spustim vse mišice... au au au

< Sporočilo je popravil tinč407 -- 30.8.2008 12:11:39 >

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
30.8.2008 12:20:50   
neela
joj tinč, te tvoje bolečine meni nekam 'smrdijo'...vem, da je ob jemanju K povečana možnost hiperstimulacije in pa tudi večkratne ovulacije. Če bodo bolečine res hude ali se bodo večale, bi jaz na tvojem mestu šla na urgenco. Ne vem, če bi ravno čakala srede.
Da bi pa menjala G pa tudi ne bom zgubljala dodatnih besed....to ni odnos. user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
30.8.2008 12:22:40   
neela

neela, kot da bi opisovala mene. Tudi jaz sem zelo pozitivna, ampak kdaj mam pa tako krizo, da je joj. Včasih pomaga kričanje, še večkrat pa solzice.

user posted image user posted image user posted image ...slišim, da imava - poleg velikega pozitivizma še eno skupno točko.....user posted image user posted image user posted image  

Pa imava res še eno skupno točko, pa še zelena barva naju druži sedaj. user posted image  user posted image  user posted image

lučka, jaz vem še za eno...za katero verjetno ti ne veš....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
30.8.2008 12:27:33   
sonček85
držim na rokah in na nogah pesti da je vse ok in da bo hitro sreda.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da veš na čem si in upam ,da ni nič hujšega.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
30.8.2008 12:30:01   
tinč407

joj tinč, te tvoje bolečine meni nekam 'smrdijo'...vem, da je ob jemanju K povečana možnost hiperstimulacije in pa tudi večkratne ovulacije. Če bodo bolečine res hude ali se bodo večale, bi jaz na tvojem mestu šla na urgenco. Ne vem, če bi ravno čakala srede.
Da bi pa menjala G pa tudi ne bom zgubljala dodatnih besed....to ni odnos. user posted image

nimam nobenih drugih znakov hiperstimulacije, tak da na to možnost verjetno ne gre računati. drugače se počutim super. saj drugače sestra ni tako slaba. je vedno prijazna. samo ji verjetno ni šlo v račun da po K ne dobim M user posted image user posted image
ginekologa glih ne bi zamenjala zaradi sestre, ker je res super super super. že po 3-h meseci neuspeha mi je dal K in me res podrobno pregledal. Nekateri bi rekli da moram čakati 1 leto on pa sploh ni pomislil na to da bo morala čakati. Tak da vsaka mu čast.

mislim da bi mi na urgenci rekli da se mi ezmešalo da hodim tja ker me jajčniki bolijo. Vsaj glede na odnos ki ga doživiš ponavadi tam user posted image   ampak če bo huje definitivno grem

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
30.8.2008 12:31:34   
tinč407
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

držim na rokah in na nogah pesti da je vse ok in da bo hitro sreda.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da veš na čem si in upam ,da ni nič hujšega.

hvala sonček

mene že tudi pošteno zanima kaj je. ker če ne bi bilo nič, verjetno ne bi bolelo user posted image  jaz sumim na kako cisto ki se je naredla iz foliklov al pa kaj takegauser posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
30.8.2008 12:50:42   
Fargesia

lučka, jaz vem še za eno...za katero verjetno ti ne veš....user posted image user posted image user posted image

hihi, jaz pa VEM!!!!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
30.8.2008 12:51:04   
Fargesia

lubica zlata, nič živčna bit, boš vidla, da boš ti to zmogla z levo roko....jaz bi si vseh pet prstov obliznila, če bi moji otroci imeli tako učiteljico kot si ti.... no, mogoče pa še res nekoč, a? user posted image

fajn bi bilo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
30.8.2008 13:27:09   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hihi, jaz pa VEM!!!!

ti mala prisrčna čvekica....da ti ne bo kaj ušlo...user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
30.8.2008 13:29:03   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

fajn bi bilo!user posted image user posted image user posted image

jah, nič draga moja, kar v nepremičninsko akcijo....user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?