|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
29.8.2008 9:01:41   
Ropotuljica
Punce, da vam sporočim, kako je bilo današnjo noč. Zvečer je imel oba M, ker sem jaz šla laufat - in seveda so se brez težav spravli spat. Lepo je spal do dveh, takrat ga je pa napadel kašelj in se je prebudil. Ko sem prišla tja, je seveda hotel v naročje, malo sem ga pocrklala, ko pa sem ga položila nazaj, se je začel dret. In sem takoj poklicala M in mu rekla, naj ga on zdaj rihta. In mu ga je uspelo v posteljici uspavat, spal je do 5h. Takrat bi ga lahko vzela k sebi, ampak je raje M šel v otroško in ga nekako poštimal - ne vem, kako, se še nisva uspela pomenit. Tako da po moje bo res treba upoštevat Jančikin nasvet, da ga naj M rihta, dokler se ne unese.

Meni sploh ni problem, če pride k nama ob petih, al pa -ajd - pol petih. Ampak ob enih, dveh al pa celo že kar zvečer ko zadnjič - to je pa skoraj nesprejemljivo.

drugače imam pa danes doma špelo, je imela včeraj vročino, popoldne je zadremala in ji je padla, potem je ni imela več
za zvečer bom še vidla - sem ravno včeraj dobila za lektorirat diplomsko, pa zdaj ne morem delat, ker je Š doma. končat moram pa v par dneh. no, mogoče se pa vseeno malo vidimo.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 326
29.8.2008 9:26:17   
teta beta
Janeja, pol te čez vikend ziher ne bom motila, če bom slaučjno tam. V ponedeljek bom pa do kakšnih pol treh, ampak ti si verjetno v službi. A je pri vas kdo doma, da ti kar tja prinesem?

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 327
29.8.2008 9:34:47   
žanek
Nam pa nekaj net nagaja in smo bili včeraj brez njega user posted image . Še zdaj nekaj štrajka user posted image .

V glavnem, danes me ne bo. Nika ne more brez mamice (zobki).

Ropotuljica, tudi jaz ti ne znam kej pametnega povedat. Jaz še danes spim z obema v otroški sobici. Nika v svoji posteljci, jaz in Žan skupaj, U. pa kraljuje sam na zakonski postelji v spalnici user posted image . Zaenkrat nam tako odgovarja, ko se bo pa Nika nehala dojiti ponoči, bom pa počasi "pobegnila" v spalnico.

Janči, žal še danes ne bo telefona. Je bil kr fejst moker, tako da mora še enkrat na "ultrazvok" in čiščenje. Ja tudi telefoni gredo na ultrazvok user posted image . V ponedeljek pa verjetno bo. Zavleklo se je pa zato, ker ima ta teden zaprto popoldan, drugače bi že bilo. Aja, na mail sem ti poslala obljubljeni seznam.

Jasna, kdaj user posted image ?

Uživajte danes!

< Sporočilo je popravil žanek -- 29.8.2008 9:49:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 328
29.8.2008 9:50:45   
Skabi
Huanita, Meggi, men se zdi, da je tist centimeter in pol user posted image  včeraj vplival na mene in tamalga - on sploh ni mogel zaspat, jaz pa tud ne. Tamali se je jokal in jokal in ni čisto nič pomagalo. Potem sva pa naredila nekaj nezaslišanega. Vklopla sva babyphone in šla sedet na balkon na novi bajti. In je mali kaj kmalu utihnil, midva pa sva se pol noči pogovarjala. Zdaj pa oba user posted image  

Bajta od Huanite ej pa fenomenalna!! Komaj čakam, da se tam dobimo na čveku user posted image

Dajte mi povedat, kaj se jutri dogaja na celjskem gradu? Je kaj vitezov, mečev, oklepov in takih fantkom privlačnih zadev?  Pa se najde kak zmaj? Menda bomo jutri šli pogledat. Kje se pa vstopnice kupijo?

Ful mam premal cajta, da bi vse brala. Nekaj sem na hitro o težavah s spanjem. Ropotuljica, upam, da kmalu minejo. Naš tavečji ga ej nehal ponoč srat šele, ko smo po nasvetu bioenergetika prestavili njegovo posteljico.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 329
29.8.2008 10:01:50   
žanek
Skabi, TUKAJ najdeš vse informacije. Klikni na željeno info.

< Sporočilo je popravil žanek -- 29.8.2008 10:02:34 >

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 330
29.8.2008 10:05:31   
Jančika_
Ropotuljica, ponavadi ga otroci pri spanju manj sračkajo pri atijih kot pri nas. Po moje se splača vztrajat, sploh glede na to, da je prvi uspeh že viden.

Skabi, mi bi rabili bioenergetika, da nam zmeri novo stanovanje. Če imaš kak kontakt, bom zelo vesela - pa če ima katera druga, tudi.

Žanek, ni panike zarad telefona. Je Joe ugotovil, da njega itak noben ne kličeuser posted image in imam zdaj kartico v njegovem. Hvala!

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 331
29.8.2008 10:33:11   
skuštrana
Dajte mi povedat, kaj se jutri dogaja na celjskem gradu? Je kaj vitezov, mečev, oklepov in takih fantkom privlačnih zadev? Pa se najde kak zmaj? Menda bomo jutri šli pogledat. Kje se pa vstopnice kupijo?

Skabi, pokliči sestrično, mogoče dobiš kakšno for free, ipak je ona glavni organizatoruser posted image Pa ne jaz, da ne bo pomoteuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 332
29.8.2008 10:35:53   
Skabi
Žanek, hvala. To sem že prebrala. Rada bi slišala mnenje kakega fantka , ki je bil tam user posted image

Jančika, dvomimi, da še mam št. To je blo pred 6 leti...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 333
29.8.2008 10:37:47   
Skabi
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Skabi, pokliči sestrično, mogoče dobiš kakšno for free, ipak je ona glavni organizatoruser posted image Pa ne jaz, da ne bo pomoteuser posted image

na to pa se še spomnila nisem. sam mam slabe izkušnje s tem. Sem preko podobnih vez probala dobit vstopnice za eroiko, pa so mi dal sam cifro, kamor naj pokličem in kupim user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 334
29.8.2008 10:40:52   
skuštrana
Skabi, probat ni greh.user posted image ...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 335
29.8.2008 11:13:36   
snorlax
Barika, pri nas se stroj veselo vrti vsak dan, če pa kak dan ali dva ne, pa potem perem po 3 na dan. Ne vem, kaj delamo. Tavečji mi vsak dan s treninga prinese potovalko prešvicanih cot, dedec dela zunaj na kmetiji, tamali se gre takoj preoblečt, če se samo malo popaca pri južni.... Ja, ne vem, nabere se. Je pa res, da imamo vsi bolj malo cot in potem to sproti perem in kar sušim v sušilcu, tako da včasih zvečer vržemo prat, zjutraj je že oprano, posušeno in zlikano.

V glavnem, stroj dela.user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

Neposredna povezava do sporočila: 336
29.8.2008 11:52:15   
Skabi
no to pa je fajn. zdaj pa masažno uporabita za tist, za kar je namenjena user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 337
29.8.2008 12:23:26   
Jančika_
Barika, pri nas je podobno kot pri Snorlax (ok, noben ne dela na kmetiji, imamo pa dva, ki sta glih tolk umazana vsak dan, kot da biuser posted image ). Torej dva otroka, ki hodita v vrtec (in v peskovnikuser posted image ), to neverjetno poveča količino cot. Mož ima za službo bolj uradne cote, doma udobne, to sta takoj dva kompleta na dan. Oba tečeva, mož ima v sezoni še fuzbal, torej je treba vsaj dva stroja tedensko zagnat zaradi športnih cot. Občasno perem čevlje (probaj spravit mivko ven na rokeuser posted image ); potem pa brisače, posteljnina, kuhinjske krpe... Da ne govorimo o dnevu ali dveh bruhancije, ko moraš potem dejansko oprat pol stvari, ki jih imaš v stanovanju, v tem času redne runde seveda stojijo in potem tega ni in ni konca...

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 338
29.8.2008 13:03:43   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

Barika, pri nas se stroj veselo vrti vsak dan, če pa kak dan ali dva ne, pa potem perem po 3 na dan. Ne vem, kaj delamo. Tavečji mi vsak dan s treninga prinese potovalko prešvicanih cot, dedec dela zunaj na kmetiji, tamali se gre takoj preoblečt, če se samo malo popaca pri južni.... Ja, ne vem, nabere se. Je pa res, da imamo vsi bolj malo cot in potem to sproti perem in kar sušim v sušilcu, tako da včasih zvečer vržemo prat, zjutraj je že oprano, posušeno in zlikano.

V glavnem, stroj dela.user posted image

no to je pa že druga zgodba, sem hotla rečit, mi "blokovčani" ne umažemo toliko cot, pa grem brat Jančikin post, pa vidim, da me še glavno pranje čaka čez dobri 2 letiuser posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 339
29.8.2008 16:44:00   
skuštrana
Pranje - grrr, jaz tudi perem vsak danuser posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte danes user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 340
29.8.2008 22:50:07   
Meggi
Eto sem prva na spisku ki sem zaj.... zdle pršli domov iz petkovega- zadnjepočitniškega dneva. Namakali smo riti v Laškem, mehurči, barve, steklo,.. nobene gužve, in smo se dali na off. Imeli še sestriča zraven. Eto priznam da sem odklopila in pozabila. Se pripeljemo do Celja- Skalna klet. Jaz v kr. hlačah, mokirh laseh, male napol v snu zadaj- klik, RR srečanje! Prva ko me vidi, mi lahk prpal eno,.. ekola res.

Naj izdam našega cenjenega atija. Danes je dobil prosto (jaz ne) in taveliko bejbo, tik pred prelomnim 1. vstopom v šolo, peljal na izlet. Šla sta v Ljubljano z vlakom opa 1. razred) do žIVALJSKEGA VRTA,  se od tam peljala s taksijem (ker ni bilo busa za nasl. 2 uri) in iz Lj v Ce z busom. In potem direkt v Laško komplet familija.  Pester petek. . zdaj pa v nove zmage in boje.

Punce dober čvek želim.. ma majke mi, da se ugriznem v Jezik. Naty-Taja... tvoj komentar.  P.s. Vpraši H. da sem ena povprečna sitna mati,... 

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 341
30.8.2008 10:17:23   
Meggi
U Marija , celjanke še spijo, so tako dolgo žurale!!!

Eh, sej ne upam nč druga več rečt,se bo itak najdla ktera ki me bo nap...

Lep zadnji avgustovski vikend želim.

Moje poročilo; po celotedenskem letanju, od bolnice, do ogledov hiš in na bazen vmes v službo, še letanje za kako šol. malenkost je bajta neprepoznavna. Za vse vrtnarke - boh nedi da preberete- krompir imam še v vrtu,.. user posted image

Torej delovna sobota obvezna!

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 342
30.8.2008 11:21:19   
pikecpokec
Meggi in vse ostale ki ste zahinavile: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Nas je kečner skor nagnal ko nas je blo tko malo za tko veliko mizo user posted image . Ampak, mele smo se fajn, načvekale smo se, najedle (z Ropotuljico sva uničili družinsko porcijo sladic - no, mal je še Naty-Taja pomagala user posted image ). naslednjič se dobimo pri eni doma, da se bomo vsaj kaj slišale. Enkrat bom jst poslala mojadva na dopust v sevnico, pa pridete k men, OK?

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 343
30.8.2008 21:54:28   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

Eh, sej ne upam nč druga več rečt,se bo itak najdla ktera ki me bo nap...

Evo, te bom jaz, če se nobena druga ne javi: GRRRRR user posted image user posted image user posted image . Najprej nas spraviš v Taverno, da se skor nismo slišale, tako je bila muzka na glas, pol daš pa rep med noge - SPET! user posted image  

Naša zabava za Janov RD (1. del) uspela. Imeli smo se super, mulčki so se naigrali, mi načvekali in nažirali... user posted image Zdaj je pa tud fajn, ko je vse pospravljeno jaz pa vodoravno na kavču. user posted image

Naty-Taya, ti še verjetno nisi fertik, glede na to, da si imela gostov za eno 0 več kot jaz, a ne? user posted image A ste se imeli fajn?

Teta Beta, v ponedeljek bodo moji verjetno popoldne doma. Jaz pridem pa ob 17h, kar ti je verjetno prepozno? Pokliči, ko boš v G pa ti povem, če je kdo doma. Drugače se pa kdaj drugič oglasi, saj ni panike.

Meggi, saj ne mislim tako user posted image resno user posted image . Sam je bilo pa res mal grdo, ko nas je samo 6 sedelo pri tisti veliki mizi. user posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 344
31.8.2008 8:31:30   
snorlax
Jutro!user posted image

Evo, mene po prekrokani noči. user posted image No, tazadnji (in edini user posted image ) brat se je oženil, poroka je bila lepa, nevesta še bolj, fešta super. Tamali je bil zvezda večera. Plesal je skoz do 23 (5 ur neprekinjeno), pokal hece, ob 23. pa je padel dol in zaspal. Potem smo ga dali v voziček spat in je spal še tam ob tisti glasni muzki dokler nismo šli domov malo čez 1.00 zjutraj, pa smo ga samo preložili v avto in nato v posteljo in še zdaj spi kot ubit.

Tudi midva z atijem sva plesala po kakih petih, šestih letih in videla, da še nisva za staro šaro (no, meni je bil malo trebuh napoti user posted image ). Edino tavečji se je dolgočasil, ker ni hotel it z nobeno plesat, pa čeprav so celo punce hodile po njega. Ja, res niso tolkli hip-hop muzke, da bi bilo zanj. Tam na treningih pa pleše po 6 ur včasih. user posted image

Tako, zdaj sem dobila svakinjo, z njo še žlahto iz Makedonije.

HuAnita, pogovarjala sem se s tvojim snemalcem, imel pa je še eno asistentko zraven. Fotografa Ferija jih je pa kar nekaj poznalo, ker jih je bilo dosti iz Socke.

Žrla sem vse od kraja, ampak kot olajševalno okoliščino naj navedem, da sem morala s tamalčkom skoz plesat večinoma v naročju, dokler ni zaspal, tako da je vse steklo iz mene. Čudim se, da me danes nič noge ne bolijo, a verjetno se lahko zahvalim temu, da sem se HB preobula v ene nizke, mehke super čevlje. Klinc gleda lepoto, važno je udobje.

Tako, to je bilo na "kratko". Lep dan vsem!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 345
31.8.2008 9:01:00   
darja33
Alo!

Dejte še mene napi...dit.

Po pravici povedano, sem že cel teden SAMA za vse. Moj M dela na nekem k... projektu in ga po 10 do 12 ur ni doma. Zvečer pa jo spravma spat in mi vse dol pade... Kak bi šele blo, če bi moja D ne bla tolk pridna? Tak pa niti ne čvrkne, pa js vseen tolk jamram...

Torej cel petek sem rihtala podjetniške zadeve kr s tamalo vred. So jo administratorke ujčkale, js pa podpisvala, pol sm nardila pa v ZD še mal fešte... Pa sem spila mal preveč refoška in me je proti večeru zmanjkal... Pa D je tudi ful spala (??). Torej sedaj sem podjetnica in bom za vse kave zahtevala original račun, ha, ha...

Janeja bom vesela za kako cotko, tko kot sma se menle. Se javiš.

Sem bla danes v CA in imajo fuuuul lepih in poceni zimskih cotk. A ima ktera izkušnje z CA, mislim kvaliteta po pranju itd, barve. Npr za HM vem, da je vse dost kvalitetno... Kaj pa tu? Vidim da je ceneje, lepo, za druga pa ne vem...

Ropotuljica, ti pa praviš da si se na sladko vrgla...Pila si kaj, al si štrajkala tak kot zmeraj (z mano vsaj...).

Jančika, v pondelk se zmenim za ordinacijski čas in potem ti lahk kaj več povem za varstvo. Bom pa tud popoldan mogla delat, takrat bo pa M stopil v akcijo...

Skuštrana se javiš ko prideš ne?

V pondelk sem za kako kavo (na hitro).

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 346
31.8.2008 9:19:05   
snorlax
Darja, za otroške cotke v C&A ne vem, si pa jaz kupujem tam cote, ker imajo XXL številke in sem zadovoljna. Cena je super, kvaliteta pa tudi vredu. A mi poveš (lahko tudi na ZS), če sprejemaš paciente? Jaz bi res bila tvoja pacientka, če lahko, pa seveda, če delaš na kartico ali je pri tebi treba vse plačat? Saj zahteven pacient jaz nisem, ponavadi grem k zdravniku 1x na leto, če je sila. Glede tega, da si sama za vse, zdaj si pa predstavljaj tako stanje x 15 let. Zdaj razumeš vsaj malo, zakaj sem rekla, da bomo imeli samo enega?

Če se ne motim, je včeraj tudi Mavo plesala na poroki svojega brata. Sva ugotovile, da sta rojena istega meseca, istega leta in da sta se na isti dan ženila, samo dosti kilometrov narazen. user posted image

Aja, v ponedeljek in torek še imam dopust. Zjutraj po 8.00 uri imam cajt za kofe, ko otroke spravim v šolo in vrtec. Sem že obljubila bivši sosedi iz bloka, da se ji oglasim in eni kolegici in Petrovč, tako da se bom verjetno celo dopoldne potepala okoli, brez otrok, brez obveznosti...nebesa.user posted image

< Sporočilo je popravil snorlax -- 31.8.2008 9:22:26 >

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 347
31.8.2008 9:23:46   
snorlax
Moji otroci še kar spijo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 348
31.8.2008 18:15:05   
skuštrana
Današnji dialog med M in Lizo...Aja, moj bolj star bolj nor mož si je dal pirsing v obrvo..

Liza: Kaj imaš to?
M: Kuglicu..
Liza: I ja ću imati isto kada narastem. Na obadvije straneuser posted image user posted image

No,pa imamouser posted image

Potem ji pa M reče, zakaj bi čakala, da naj si kar zdej da..In mala pametno odgovori, da to pa že ne, ker je še mala in predvsem ker to boliuser posted image

Darja, pridem, seveda..Se ti javim, upam da v torek, ker je Arsen zakuhal in ne vem kaj bo iz tega.. Glede prestavitve dr - a moram jaz v ordinacijo in to podpisat ali lahko to kar po balkansko rešimo - na kofetuuser posted image

C%A - mi imamo par stvari od tam, vse ok..Se mi zdi da se kar lahko merijo s hm, vsaj kar se otroških cot tiče. Pa lani so imeli full lepšo in boljšo izbiro bundic.

Snorlax, daj ne seri..Kdaj si boš pa prvošla če ne na bratovi poroki...

Neposredna povezava do sporočila: 349
31.8.2008 21:14:24   
teta beta
Janeja, bom še videla, ali bom tam dopoldne ali pa pop. do treh, dlje pa ziher ne. Rada bi vrnila oblačila, ker me mori, da jih imam že tako dolgo. Kako si že rekla - od "moje" parcele dve hiši nazaj na drugi strani ceste? A ni tam ena hiša z oranžno fasado?

Darja, jaz tudi nimam nobenih pripomb na cotke iz c&A. Čeprav največ pa za tamalo kupujem v Kiku, ki je še ceneje in ravno tako v redu. Zdaj sta menda tudi v Mariboru dve trgovini.

Jutri pa zopet vrtec. Kar ne morem verjeti, kako hitro sta minila dva meseca! Saj občasno je bilo res malo naporno, ampak vseeno je bilo pa lepo in mi ni žal, da sem jo imela doma.

Uspešen začetek novega šolskega leta vsem!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?