|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
29.8.2008 19:27:42   
Serendipity
fargi - ti lumpek en, sem te že pošteno pogrešala user posted image Ja, je noro, a ne? 

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
29.8.2008 19:40:41   
Fargesia
se*, sploh ne vem kje se me glava drži...od 8-15h sme bla na šoli, zdej pa od 16h že sedim za računalnikom in tipkam...sama birokracija,...za brez veze...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
29.8.2008 19:42:17   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

se*, sploh ne vem kje se me glava drži...od 8-15h sme bla na šoli, zdej pa od 16h že sedim za računalnikom in tipkam...sama birokracija,...za brez veze...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tu se pa lahko samo podpišem. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
29.8.2008 20:58:51   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tu se pa lahko samo podpišem. user posted image

škoda ko tvoj možek kej ne napiše... bi se jaz lahko pod njim podpisala user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1029
29.8.2008 21:02:30   
ledenka
ojla, babe zabe!

vidim, da se dopusti koncujejo user posted image  trsice so ze v nizkem startu user posted image

folk na cesti tudi, danes proti Italiji je bilo katastrofalno user posted image  in ker je bil moj zraven, sva se parkrat grozno skregala. eh... je izjemno pameten, ko jaz vozim - a keri ded ni, ce ma zeno za volanom user posted image user posted image user posted image  

ampak, glavno je, da mam 2 skatlici menogona, si ne morete mislit, kaka skala mi je padla dol. zdaj sem mirna in vem, da bom lahko zacela, naslednji teden bodo pa menda dobave normalne. sicer moram se enkrat it v Italijo, ampak se zdaj ne mudi - za 6 dni imam municijo user posted image  in lahko mirno pricakam M, pa grem na sluzbeno pot v miru (ker zaradi tega sem bila panicna,ker ne vem, a bo M blagovolila prit ravno med sl. potjo) in sploh mirno zacnem postopek user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 1030
29.8.2008 21:03:30   
ledenka
luuuuuuunaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
29.8.2008 21:23:24   
LuNa73
ajsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image  Sam pišuka poldi, ti pa si se založla s temi arcnijami pa snifkoti..... user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
29.8.2008 21:31:12   
LuNa73
Evo, zdej vam bom pa nekaj priznala... pa psttttt ne nobenmu povedat...
Jaz sem res za LUNO... zdajle sem prvič vidla in slišala Rebelde user posted image user posted image user posted image user posted image ... sem šla na youtube da vidim kaj so to za eni....  jah sej vem,.... se že pokrivam čez glavo...user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
29.8.2008 21:38:06   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Jaz sem res za LUNO... zdajle sem prvič vidla in slišala Rebelde user posted image user posted image user posted image user posted image ... sem šla na youtube da vidim kaj so to za eni....  jah sej vem,.... se že pokrivam čez glavo...user posted image

user posted image  jaz sem jih videla v Anteni, ki jo dobivam skup z Dnevnikom user posted image  ampak slisala pa jih se nise... pa nisem sigurna, da bi to hotla user posted image  

trenutno uzivam v tisini, deda sem poslala na pir, macke mi grejejo noge, pijem ingverjev caj za maternico, pol pa me caka en pir v hladilniku... lajf je lep user posted image  

o spikah pa raj ne bi, dva dni je moja pisarna zgledala ko center za dilanje s heroinom user posted image   sem klicarla naokoli, iskala, govorila z drugimi... in imela sreco. v lekarni so dobili 7 skatlic, eno sem dobila jaz, ki sem bila 7. na seznamu, eno pa MLBK, ki pa je vceraj dobila zalogo in mi je tole lahko odstopila user posted image  tako da za 6 dni imam, panike ni user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
29.8.2008 21:46:02   
miska73
Jaz sem res za LUNO... zdajle sem prvič vidla in slišala Rebelde ... sem šla na youtube da vidim kaj so to za eni.... jah sej vem,.... se že pokrivam čez glavo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Draga moja, tebe pa po moje že malo EMŠO daje...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
29.8.2008 21:49:28   
Fargesia
ajsika...da ne boš živela v nevednosti...

http://www.youtube.com/watch?v=6W4uNS7p-tI

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
29.8.2008 21:53:04   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  nic nisem zamudla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
29.8.2008 21:54:04   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

user posted image  jaz sem jih videla v Anteni, ki jo dobivam skup z Dnevnikom user posted image  ampak slisala pa jih se nise... pa nisem sigurna, da bi to hotla user posted image  

trenutno uzivam v tisini, deda sem poslala na pir, macke mi grejejo noge, pijem ingverjev caj za maternico, pol pa me caka en pir v hladilniku... lajf je lep user posted image

jaz pa sem si raje privoščila še ostanek sladoleda od včeri.... user posted image user posted image user posted image  

o spikah pa raj ne bi, dva dni je moja pisarna zgledala ko center za dilanje s heroinom user posted image   sem klicarla naokoli, iskala, govorila z drugimi... in imela sreco. v lekarni so dobili 7 skatlic, eno sem dobila jaz, ki sem bila 7. na seznamu, eno pa MLBK, ki pa je vceraj dobila zalogo in mi je tole lahko odstopila user posted image  tako da za 6 dni imam, panike ni user posted image  

kdo pa to je? moja ljuba bela krava? mlada lepa belokranjska kura? moj ljubi brez kondoma?
Itak pa...važn da si založena kot je treba!user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
29.8.2008 21:54:36   
Fargesia

user posted image user posted image user posted image  nic nisem zamudla user posted image user posted image user posted image

šolarji se ne bi strinjal s tabo...veš kaka RBD manija je bla to po šolah...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
29.8.2008 21:56:47   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Jaz sem res za LUNO... zdajle sem prvič vidla in slišala Rebelde ... sem šla na youtube da vidim kaj so to za eni.... jah sej vem,.... se že pokrivam čez glavo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Draga moja, tebe pa po moje že malo EMŠO daje...

nje se hecat no.... ma koji emšo.... no, mogoč pa res... ker že dve leti govorim, da sem 33 stara... pa da sem magistrirala pred dvema letoma (pa je že kr lepo nazaj 4 leta user posted image ).... no, zdej ko je bil moj brat 40. star, pa sem mal računala in ugotovila, da bom 35... pismo no... sem ga poklicala, pa mu rekla, da naj mal upočasni svoje staranje, ker ga kjst dohitevam (seveda s petletno razliko)user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
29.8.2008 21:58:42   
LuNa73

ajsika...da ne boš živela v nevednosti...

http://www.youtube.com/watch?v=6W4uNS7p-tI

dober, da mamo tršice tu med nami... da nas ne pustijo živeti v nevednosti....

sam nekej... ta komad mi je edini ki mi gre nekak v uho.... user posted image
maši, drgač ka je novga? pa pust službo zdej pr mir user posted image user posted image user posted image ... druga področja so interesting za mene.... user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
29.8.2008 21:59:40   
LuNa73

pišuka ajsi... sva sva zamudili... ka bova pa našim otrokom pravle, ka je blo modern pa ful in, ko smo jih delaluser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
29.8.2008 22:00:58   
miska73
kdo pa to je? moja ljuba bela krava? mlada lepa belokranjska kura? moj ljubi brez kondoma?
Itak pa...važn da si založena kot je treba!

Bom jst uskočla namest ledenke...
MLBK je nick ene izmed bork na RR.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
29.8.2008 22:02:44   
miska73
šolarji se ne bi strinjal s tabo...veš kaka RBD manija je bla to po šolah...

Jst mam že mal dost tegale RBD šopanja po medijih. Čist vsako jutro mi hoče v radijskih reklamah neka knjigarna prodat zvezke pa mape z RBD...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
29.8.2008 22:05:36   
LuNa73

Itak pa...važn da si založena kot je treba!

Bom jst uskočla namest ledenke...
MLBK je nick ene izmed bork na RR.

viš, pa dober da mamo miške, ko se lahk "uštulijo" pr vsaki špranjici.... user posted image user posted image  Drgač pa hvala za odgovor... sem res misla da je to neka kratica za nekej pač...user posted image

Jst mam že mal dost tegale RBD šopanja po medijih. Čist vsako jutro mi hoče v radijskih reklamah neka knjigarna prodat zvezke pa mape z RBD...

pa dej no... kupi eno... da ne bo reklama ravn zastonj... da bo dosegla svoj namen...če ne veš za koga, pa vsaj za meneuser posted image . ampak ko bi mela nekej od teh RBD, sigurno ne bi dala več iz rok in izpred oči user posted image

Drgač pa... zdejle poslušam tole ... mi je tak fajna....user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 29.8.2008 22:09:26 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
29.8.2008 22:05:59   
ledenka
lunci, glede na to, da so Gunsi dali bojda neki novga ven, jim bom kar o tem povedala user posted image

miska, hvala za pojasnilo za luno user posted image  MLBK je ena zlo fajn punca user posted image  

fargi, sej jaz sem v osnovni poslulasa Ricka Astleya pa Mel and Kim user posted image  zdaj to seveda ne povem vec na glas user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
29.8.2008 22:12:56   
ledenka
luna, vis, ko ne beres IVFovk user posted image  ne poznas folka user posted image  

skrajni cajt, da nas prides tu pa tam pogledat user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
29.8.2008 22:15:41   
gigi1
Čerko punce user posted image

No moj me je zvleku z žura...zdej pa že smči user posted image
Ajsi Gunsi kaj?? Komi čakam, da začnejo dolgo obljubljano reunion turnejo user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
29.8.2008 22:16:11   
miska73
Drgač pa... zdejle poslušam tole ... mi je tak fajna....

Pesem al pevec? user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
29.8.2008 22:20:29   
Fargesia

Drgač pa... zdejle poslušam tole ... mi je tak fajna....

Pesem al pevec? user posted image

user posted image user posted image user posted image men je bil pa Marko tok fejst...no sej je še zmer, sam zdej ga ni več za vidt...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?