|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
29.8.2008 14:19:50   
*Junona*
Punce, eno vprašanje. Predvsem detelja in joob se mi zdi, da imata s tem izkušnje. Je to normalno, da en dan zize bolijo malo bolj, drugi dan malo manj in kdaj skoraj nič? Me je mal zaskrbelo, ker so me nehale. Zjutraj so bile še malo boleče, zdajle pa ne.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 876
29.8.2008 14:22:34   
*Junona*
Quinny buzz z jajčko Maxi Cosi: Enostavno se zloži in sestavi, je lahko vodljiv, ampak bolj za mestno vožnjo.

user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 877
29.8.2008 14:23:09   
*Junona*
Quinny Buzz s košaro:

user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 878
29.8.2008 14:23:41   
*Junona*
IN Quinny Buzz s športnim delom:

user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 879
29.8.2008 14:24:50   
*Junona*
Peg Perego Skate: super voziček, slabost je, da je zelo težek.
user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 880
29.8.2008 14:25:24   
angelito
hvala ti. ze vidim to bo se branja, iskanja, tekanja na okoli in izbiranja...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 881
29.8.2008 14:26:29   
*Junona*
Peg Perego GT3:

user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 882
29.8.2008 14:27:46   
*Junona*
Ja re, izbira je velika. To še zdaleč ni vse, ampak do zdaj sem preučila samo PP in Quinnyje.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 883
29.8.2008 14:31:12   
Pat74
Hvala Junona, ampak tale Pilko za nas ne pride v poštev, ker zelo dvomim, da s temi kolesi lahko pelješ tudi po makedamu. Torej naj bo lahek, lep, funkcionalen za teren in asfalt, s košaro, rada bi tudi, če je možno, da se ročaj obrne v obe smeri.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 884
29.8.2008 14:32:00   
Pat74
se opravičujem - ne kričim! pozabla sem izklopit

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 885
29.8.2008 14:36:29   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Hvala Junona, ampak tale Pilko za nas ne pride v poštev, ker zelo dvomim, da s temi kolesi lahko pelješ tudi po makedamu. Torej naj bo lahek, lep, funkcionalen za teren in asfalt, s košaro, rada bi tudi, če je možno, da se ročaj obrne v obe smeri.

Za makadam vsekakor velika napihljiva kolesa:

Tale ima 11,5 kg: http://soncek.si/si/vozicki/quinny-maxi-cosi/speedi-g1568.shtml

Tale ima samo 8 kg: http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/jane-voziCek-slalom-pro/051578420421017692

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 886
29.8.2008 14:36:34   
detelja
*Junonna* mene so neki časa prsi ful bolele potem pa so me mislim, da je bilo prejšnjo nedeljo kar tako nehale, bile pa so še vedno take žilave, moj pravi kot, da bi bile iz silikona,..pa sem tud bila malo panična (v 1.nosečnosti so me nehale bolet prsi čez noč, pa tudi ta žilavost je minila-bil je ss)...sedaj pa je tako en dan me ful bolijo, drugi dan čisto nič, potem spet malo bolijo...ponavadi me tko čudno bolijo čez noč pa ko si dam zvečer modrc dol...
glede slabosti pa isto en dan mi je slabo, da komaj stojim, drugi dan npr. danes pa sem v redu...

angelito, da te potolažim, jaz bom ves bagaž, bebico itd. šlepala v 2. nadstropje...moja prijateljica je doma nad nami 3.nadst. pa je voziček vedno puščala spodaj pri vhodnih vratah, do sedaj ji noben ni nič ukradel...edino ena stara babnca, katera nima nič za počet edino trače skup pobira je rekla, da jo strašno moti voziček pri vhodu...če bo nam kaj rekla, ji bom povedala, da mi ga lahko vedno ko pridemo domov nese do stanovanja...hihihi...

zojaB misliš, da je to pametno, da vlečeš trebuh not?...jaz ga pa kar kažem...pa če me kdo kaj vpraša mu povem, da sem se pač zredila hihihiihi...daj za fora ga pokaži veš kako bodo babnce vesele, ko bodo vidle jee una pa se je zredila hihihi

moja sestra živi v tujini pa je prišla prejšnji vikend mal domov na obisk in prvo kar je povedala, ko me je videla je rekla "nekam velike joškice imaš" hihihi...včeraj pa z dragim pripraviva kosilo pa se usedeva za mizo pa jeva pa se pogovarjava pa nastane tišina naenkrat pa dragi reče "nekam velike jošikice imaš" hihi pa sem mu rekla zdaj vidiš vsaj enkrat na meni lepe, polne velike zize:))) drugače imam 75b...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 887
29.8.2008 14:41:30   
*Junona*
Detelja, hvala za odgovor.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 888
29.8.2008 14:46:12   
Joob
Glede prsi je pri meni isto, kot opisuje Detelja...najbolj jih čutim takrat, ko si snamem moderček...omg...težke soooo user posted image user posted image user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 889
29.8.2008 15:12:16   
Nogavica
Moj prvi pregled je za mano. Saj itak nisem nič konkretnega pričakovala, ker je že v prvi nosečnosti bilo enako - srček bomo poslušali na naslednjem pregledu (3. 10.), UZ bi naj imela naslednji torek, ampak odpade, ker gremo v ponedeljek na morje, tako da sem se naročila 24. 9. na NS. Že vidim, kako se mi bo vleklo do takrat. Dobila pa sem materinsko knjižico in napotnice za laboratorij.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 890
29.8.2008 15:24:19   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 891
29.8.2008 15:26:23   
detelja
neki sem premišljevala glede cunj...bliža se zima, ko bomo prijetno okrogle bo glih fajn mraz zuni...a si boste ve vse nosečniške stvari kupile ali kaj boste oblekle?...jaz ne vem če spravim nase tam dec., jan., 36 št...neke pulovre pa bundo mi bo posodila sestra...ene nos.hlače mi bo dala prijateljica...neki pa bo treba it v nabavo...bo še pestro:)

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 892
29.8.2008 16:00:03   
sonček85
ja res je v nabavo bo potrebnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 893
29.8.2008 17:26:35   
angelito
junona => hvala za info in fotke. meni je tale jane bolj vsec. ga bom mogla it pogledat

detelja => tudi mi2 sva se ze pogovarjala, da bova probala vozicek kje spodaj (v pritlicju) puscat. bova mal povprasala tle po bloku - je k sreci manjsi blok, pa vecinoma starejsi ali pa mladi pari...po mojem ne bo panike.

joskice pa bolijo tudi mene zelo razlicno - vcasih ja, vcasih ne, vcasih le bradavice... modrc si dam pa takoj dol, cim v stanovanje stopim... me kar veze...lahko, da so se mi povecale prsi, ampak pri meni se ne vidi tako, ker mam ze tko kar o.k. (C kosarca)

sem pa tudi jaz razmisljala o nosecniskih stvareh - kje jih kupit, kaj,.... bom pa kupovala le tisto kar bo najnujnejse, ker mi je skoda denarja za to dajat. upam, da mi bo kaksna kaj dala, ko bodo kolegice in zlahtnice izvedele, da sem nosecka.

fajn bodite punce. jst upam, da me bo tale utrujenost kmalu minila, ker to ni za nikamor... dons sem spet komi do 15ih zdrzala. zadnjic sem pa kar na pisarniski mizi zakinkala...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 894
29.8.2008 18:14:30   
sonček85
kje ste moje nosečke?user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 895
29.8.2008 19:14:46   
detelja
sonček85-nosečnice katere delajo verjetno mal počivajo po napordenm dnevu, tednu in obilnem kosilu...
sonček85 a kaj čakaš, da bo minil čas, da bova tudi midvi lahko skakali naokrog? jaz že komi čakam...sva se z dragim zjutri neki menila, da če bom ok, da mi ne bo slabo itd., da greva naslednji teden en dan k njegovim, en dan k mojim, potem bova šla en dan pogledat otročička od njegovega sodelavca itd...saj itak ne bom drugo delala kot šla do avta in iz njega potem pa bom pridno sedela, sam da grem mal iz mesta in da lahko fajn v naravi mal sedim...potem pa pride že pon. 8.9. in gremo k gin., potem pa bo že spet počasi čas za NS...

mene pa neki bušči boli...hmmm...

angelito tudi naš bolok je bolj majhen sam veš, povsod se najde kak čudak...tej babnci itak nič ne paše...tko da se sploh ne sekiram...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 896
29.8.2008 19:30:06   
tassika
evo mene, me je ravnokar eden zbudil. Madona, ne vem kaj je treba zvonit in ko se končno spravim iz kavča pa nikjer nikogar.
Glede vozičkov sem tudi jaz zadnjič gledala tega od jane in je kar ok, predvsem mi je všeč ker ga imajo v zeleni barvi user posted image  (sem nora nanjo). Mika me tale :

http://www.newbabyland.com/walk-time_trio-jane-slalom-pro-formula-strata-h62-urban_product-0-88-8944.aspx

Glede nosečniških oblek bom pa tudi jaz videla kako pa kaj. Imam že zdajle malce problemov, ker imam vse kavbojke najmanjše številke, ker mi je bilo vedno vse preveliko, zdaj me pa tiščijo. Danes sem nase navlekla ene 3/4 hlače s ful nizkim pasom, doma pa itak ves čas skačem v trenirki.

< Sporočilo je popravil tassika -- 29.8.2008 19:44:06 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 897
29.8.2008 20:14:56   
sonček85
ja sej se tudi sama šla psat za 2 uri ,,sem kot nova.če te buši buba se božaj po njemu meni to zelo pomaga.Da tudi sama mislim ,da bom drug teden če bo vse ok in še kar na bolniški šla kak dan kam ,saj nisem bolana nevem kaj ,samo pazit moram nasse.Zdaj pa grem počas še malo pred tv in spat.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 898
29.8.2008 20:49:47   
Nogavica
april09, ful dober voziček (za dva)! user posted image
Saj sem ga že enkrat gledala, ampak takrat nisem bila tako pozorna, ker še nisem bila user posted image . Se pa bojim, da je kar drag, pa ne vem, če bi zdaj kupovali še en drag voziček. user posted image  Katera znamka in model pa sploh je to?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 899
29.8.2008 20:51:00   
jernejav
Joj jaz pa še vedno v službi, danes tako dolgočase dan, ni niti kaj konkretnega za delat. Ponavadi so petki popoldne ubijalkski, danes pa zatišje.....Od časa do časa pridrvi kak šofer v pisarno po dokumentacijo.....Kako bi pasalo da bi lahko zdaj skočla pod tuš pa na kavč pred tv........Še dobro uro....user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?