|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
30.8.2008 15:22:18   
angelito
hojla punce

se sele zdaj javljam - mi je blo od zajtrka (cokolino) slabo in glava me je ful bolela, tko da sem vzela 1 lekadol in pocivala. imam pa tudi 37 vrocine. ne vem, kaj bi to bilo... viroza?zjutri me je rahlo grlo bolelo, ampak zdaj ni nic... vceraj zvecer sem jedla zunaj  (v ljubljani) 1 pleskavico...upam, da ni bilo kaj narobe z njo? in upam, da zdaj ni nic narobe z mojim pikcem. ne vem. sem zaskrbljena. ginek. pregled imam v sredo. kaj naj naredim? je to razlog za skrb? bi mogla it zdravniku - k splosnemu, k ginekologu????

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 926
30.8.2008 15:26:36   
zupancdam
SEM ZDELE ŠE MAL BRALA, SONČEK 85, joj upam da bo vse uredu in da ta izcedek ni nič hudega. Jes se tud bojim, da bi prišlo do kakšnega izcedka, saj nosim po stopnicah mojo hčerko in jo dvigujem za vsak ko moram, pa ne bom panična, kar bo bo. Ne morem se sekirat spet tok kot pri prejšnji nosečnosti! Punce, držite se!

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 927
30.8.2008 15:30:58   
zupancdam
angelito, Jaz bi na tvojem mestu počakala do večera ali pa do jutri, da vidiš kako bo z vročino in če ne bo bolje ali pa še slabše bi šla k zdravniku,,ker do pregleda je se par dni. Lahko da je samo kakšna viroza, počakaj do večera da vidiš koliko bo vročina narasla, pa lekadol lahka vzameš, drugega pa mislim da ne! DRŽI SE IN JAVI KAKO BO!

Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

Neposredna povezava do sporočila: 928
30.8.2008 15:38:32   
detelja
angelito ti greš zdaj v sredo prvič k gin.? v katerem tednu pa si? veš tam nekje v 5-6t sem jaz dobila nenadno skoraj 38 vročine, enkrat me je bilo zelo vroče, drugič zelo mrzlo pa kot praviš me je ful glava bolela pa tudi sem imela tisti občutek, da se bo vsak čas vlilo iz nosu...pa nisem vzela ne zdravila nisem šla ne k zdravniku...potem pa sem šla k gin. zaradi rjavega izcedka pa itak bi imela isti dan tudi prvi pregled pa sem rekla gin. za to pa mi je rekla, da včasih, če še ni srčnega utripa pri plodu, da se lahko pojavi vročina...glavoboli pa so baje v začetku nosečnosti zelo pogosti...drugače pa mene tudi že par dni boli želodec...danes sem čist brez apetita...če si jedla sveže pripravljeno pleskavico ne vem če bi se glih lahko okužila, ker meso se itak popeče in bakterije uniči...držim pesti...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 929
30.8.2008 15:47:23   
angelito
hvala punci

sem nameravala danes se pocakat, ce pa ne bo jutri nic boljse pa it k zdravniku. obcutek imam, da mi vrocina se malo raste. drugace pa sem sedaj proti koncu 8. tedna. ginekologa imam v sredo, ko bom ze v 9. t.

a  vi2 bi sle k zdravniku - normalnemu - splosnemu ali na urgenco?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 930
30.8.2008 15:49:10   
angelito
mal me skrbi, da ni blo dost peceno meso... ceprav ni zgledalo... je blo videt in okusit cist normalna...

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 931
30.8.2008 15:54:05   
frutolina
jaz mam danes 37, 2 vočine.se mi pa že od včeraj malce vrti-sem mislila da od pritiska.Kaj mislite da je kaj narobe???

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 932
30.8.2008 15:58:22   
angelito
hej sonček85

zal mi je da berem o tvojih tezavah. upam, da bo vse o.k. sama sem sicer  (prvic noseca) in neizkusena in ti zato ne znam dat nobenega nasveta.

drzim pesti

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 933
30.8.2008 15:59:48   
angelito
ej ne vem frutolina. jaz upam, da ne. pocivaj, pa kaksno cedevito pij - vsaj tko jaz delam... pa upam, da bo boljse.

cav bav

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 934
30.8.2008 17:40:58   
Joob
Ojla bejbike, mene neki zaime...koliko časa ste jemale Dabroston? Pri meni izcedka ni več že cca 3 dni...dobila sem tri škatle (90 kom). Saj imam v sredo rpi svoji G pregled, ampak mi je po Dabrostonu toook slabo, da se komi prebijem v nov dan....user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

Neposredna povezava do sporočila: 935
30.8.2008 18:07:18   
detelja
Joob  meni je dala gin. 2 škatli dabrostona, iz prejšnje nosečnosti pa jih imam še 3 škatle, rekla je, da ga bom jemala do 13 tedna...tudi meni je bilo do petka slabo ko sam hudič sedaj pa mi je dva dni že boljše...jaz na tvojem mestu ne bi prenehala z jemanjem...ker nikoli ne veš kaj se zgodi...gin. je rekla, da pri ženskah katere so imele/imajo krvavitev ima dabroston do 13. tedna pomembno funkcijo nato pa to funkcijo prevzame posteljica...mal potrpi pa vpraši gin. na pregledu...tudi jaz nimam več izcedka...pa da ti povem, ko pride ura, da moram spet vzet tbl. mi gre kar na bruhanje...kolk tbl.na dan pa imaš predpisanih? jaz zjutraj 2tbl., za kosilo 1 in večerjo 1 tbl....
mogoče pa bi bilo dobro, da bi preden  vzameš tbl. kaj malega pojedla....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 936
30.8.2008 18:57:02   
sonček85
hvala vsem za moje skrbi.bom takole napisala.Slabosti so še kar prisotne,izcedka ni,prsi še kar bolijo.Mislim da je vse ok,nene mislim vem ,da je.Mislim pozitivno in tako ostane. Sem pa pisala Pušenjaku in mi je napisal sledeče:
Kaj pomeni rjav izcedek v zgodnji nosečnosti seveda ne vemo, dokler ne preverimo in ne ugovtovimo, če je plod živ ali ne. Možno je namreč marsikaj, od neuspešne, odmrle nosečnosti preko izvenmaternične (če ta še ni bila potrjena v maternici) do normalne nosečnosti. Dokler se ne pojavijo še druge težave vam zato ni porebno hoditi nikamo in lahko počakte na redno priložnost pri svojem ginekologu ob delavniku. Če bi se pojavili še krči in bolečine, vrtoglavica in motnje v zavesti pa seveda takoj na urgenco.

Držim se in razmišljam veliko pozitivno.

zupancdam:sem ti napisala ZS.

lP

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 937
30.8.2008 19:29:15   
Joob
Detelja - o ti ubogo dete...jst morm vzeti samo 1 zjutraj in 1 zvečer...no sej, samo zanimalo me je, kaka navodila ste dobila...itak bom počakala do srede...če sem zdele 14 dni pregurala ni hudača, da jih ne bi še par.
Detelja, hvala za odgovor.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 938
30.8.2008 19:31:09   
Joob
aja pa še to...moje bradavičkeuser posted image ..živo rdeče roza barve so...toook me bolijo, ko imam moderček gor ali pa tudi samo majčko, ker je skos trenje...tko, da več ali manj kar zgoraj brez doma maširamuser posted image ...moj se pa razburja, da aj ga neham izzivatiuser posted image user posted image user posted image ...desciuser posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 939
30.8.2008 19:38:25   
detelja
Joob  a morata tudi vidva bit na "postu"? midva morava, ampak me niti kaj dosti ne razganja, ker itak je najpomembnejše, da bo z bebico vse ok...dragega že kaj razganja ampak itak isto razmišlja kot jaz...sicer pa je rekla gin., da naj zdaj malo počakava in če bo vse ok, bova lahko dalje "jedla" hihi....

v prvi nosečnosti sem tudi jaz imela 1tbl. zjutraj in 1 tbl.zvečer, sedaj pa je mogoče bolj pazljiva...

mene joškice tudi včasih bolijo tako, da komaj hodim, drugič pa spet nič, potem so spet samo bradavičke take ful boleče...

a ve lahko na trebuhu spite? jaz tako rada na mojem bušijo spim sam zadnje čase ne gre, me kar naprej neki tišči, boli...hihi...

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 940
30.8.2008 20:43:12   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Joob

aja pa še to...moje bradavičkeuser posted image ..živo rdeče roza barve so...toook me bolijo, ko imam moderček gor ali pa tudi samo majčko, ker je skos trenje...tko, da več ali manj kar zgoraj brez doma maširamuser posted image ...moj se pa razburja, da aj ga neham izzivatiuser posted image user posted image user posted image ...desciuser posted image

Joj, mene tudi tako bolijo. Ampak meni paše, ko imam gor modrc, ko ga dam dol, pa ful boli, ko se majčka tre ob njih. Da ne govorim o bolečini, ko se mi Živa priklopi. user posted image

Spim pa še vedno komot na trebuhu.

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 30.8.2008 20:44:00 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 941
30.8.2008 20:50:45   
*Junona*
Dober večer!

Pri nas nič novega. Danes smo bili bolj aktivni - pospravljanje. Sedaj pa še pogledava kak filmček in pančkat.

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 30.8.2008 20:56:31 >

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 942
30.8.2008 20:52:43   
april09
Soncek, upam, da se je ustavilo in da ne bo vec izcedkov user posted image   Res ni prijetno jih imeti.

Joob, meni so rekli,d a dabroston do nasldnjega pregleda ziher. Je pa rekla, da mi bo lahko bolj slabo in mi je user posted image Danes sem cel dan prav user posted image Vsake tok mi gre na bruhanje, ampak se prepricam,d a ne bom. Drugace pa skozzz nagravzen obcutek v usth in kot neka kepa v trebuhu. res odstevam dneve do takor, ko bo konec tega.

Jaz spim tudi na trebuhu. V prejsnji nosecnosti mi je do konca pasalo lezati na hrbtu. Opazam pa, da mi pase lezat na levem boku, od kar sem noseca. Prej mi to sploh ni sedlo.
Imam pa zgelda tokrat sreco, ekr me bradavice cisto nic ne bolijo. Jih je mala zizolina ocitno ornk utrdila user posted image

Viroze - naj bi pomagal cesen preprazen na olivcu in da pol to pojes user posted image Kao naravno zdravilo. Cesen itak je ala naraven antibiotik. Drugace pa veliko cajcka, C vitamin in ornk doza cartanja user posted image K zdravniku pa ni treba, ce je viroza, ti zdravnik nic ne more. Telo mora odreagirat.  Glede pleskavice pa misliim, da te nima kaj skrbet. Jaz sem tudi vceraj na pikniku jedla cevape, so se mi tud nekateri zdel mal nezapeceni user posted image

Nogavica ... un vozicek res ni poceni.. user posted image tu imas linka http://www.babyjoe.ch/shop/hersteller/phil-and-teds?adword=google/phil-and-teds/phil%20and%20teds
http://www.philandteds.com/nz/index.htm

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 943
30.8.2008 22:22:21   
zupancdam
SONČEK85, poslala sem ti zs., prosim napiši mi kako si uredila tisti koledarček, ko klikneš na tvoje ime in ti pokaže pikico ter dneve koliko je še do dneva d.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 944
30.8.2008 22:41:50   
Joob
No evo, pa sem prekmalu rekla, da ni več izcedkauser posted image ..ravnokar sem bila a wc in a papirju spet rjavo rdeča sluz...za znoooret...pa koliko časa, bo še tako???

Detelja, ja, midva imava tudiprepoved teleskanja...ampak ni panike, ker samo, da bo z malo vse ok.
Jst sem odvisna od spanja na trebuhu, tako, da zaenkrat se kar spim na trebuhu, vedar z eno pokrčeno nogo, tako, da ni ravno vsa moja kilaža na trebuhu.
Slaaaabo mi je pa fuuul...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 945
31.8.2008 6:59:35   
april09
Jutro user posted image

Kako ste kaj?

sem vam hotla ze parkart napisat, da priporcam ogled filma In the womb - prikazuje s pomocjo racunalniske grafike cudez, ki se dogaja v busiju - razvoj otrocka. Fascinanten film user posted image  

Joob - user posted image  da izcedek izgine.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 946
31.8.2008 7:09:27   
Nea_teja_
Jutro  še od mene.Spala sem kr ok sam še ta prehlad mora stran od mene pa bom super.Juhica se že kuha  kaj bo pa še zraven pa nimam pojma bo treba po kaj v trgovino ,ker smo se včeri vrnili pozno in sem pozabila vzeti iz skrine ja ni kaj se zgodi.user posted image Joob  držim pesti da bo vse ok.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 947
31.8.2008 7:19:37   
april09
TUKAJ je na You tube zacetek tega dokumentarca IN the womb

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 948
31.8.2008 8:51:05   
Nogavica
Jutro!

Se oglašam zdaj, ker čez dan verjetno ne bom imela več časa, ker pakiramo - ponoči (zgodaj zjutraj) gremo spet na morje.

Lepo se imejte punce in čimmanj nosečniških tegob vam želim. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 949
31.8.2008 9:09:36   
angelito
dobro jutro

hvala vsem za vasa mnenja in informacije.

jaz sem danes boljse, no bila sem ze vceraj zvecer...skratka vrocine ze vceraj ni blo vec, mi je blo pa v zelodcu se vedno precej cudno... prespala sem cel vcerajsnji dan in celo noc do zdele... neverjetno!!! kaksen zaspanc!!!

zaenkrat sem boljse, vrocine ni. upam, da je bil sam en slab dan in da ne bo kaksnih posledic na tamavcku. zdej pa se bolj komi cakam prvi ginek. pregled v sredo.

no, fajn bodte punce. jst mam dons ful dela (pospravljanje, pa za sluzbo). na kosilo greva pa k tasci... upam, da bo za jest kaj tazga, ki mi bo disalo, ker ne vem kaj bo sicer...oni namrec se ne vedo.

lep dan!

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?