detelja
|
janja* hvala za čestitke, tudi jaz tebi čestitam in sem tudi jaz zate ful vesela...srčno upam, da mi bo uspelo zgurat do aprila.... no, jaz pa vam sporočam, da je naša pikica danes dopolnila 8 tednov...in da mi danes za spremembo ni tako zelo slabo... dabroston- april09- preden sem začela jemat dabroston mi ni bilo niti malo slabo, kakor pa sem začela z dabrostonon pa mi je skoz tko po malo slabo, na začetku je bilo katastrofalno, še iz postelje nisem mogla vstat...sicer bruham ne...kako pa jemlješ ti dabroston? jaz zjutraj 2tbl, za kosilo 1 tbl in večerjo 1tb....meni je rekla, da ga bom morala jemat do 13 tedna...bom tudi to potrpela sam, da bo vse ok... vozički in ostale stvari za pikico - voziček si bom sposodila kar od svakinje, druge stvari pa mi bo dala vse prijateljica...je vse novo nakupila (banjico, previjalno, cunje....) in je rekla, da itak ne bo imela več otrok in, da mi bo vse dala...midva z dragim nisva tko občutljiviva za te stvari in itak pride vsaka stvar prav... midva sva staršem, sestram in najboljšim prijateljem povedala, da sem noseča, ja, pa jaz sem morala povedat še v službi mojim nadrejenim, ker je malo čudno da te mesec dni ni v službo...staršem sva povedala zaradi tega, ker sem začela krvavet in sem šla na bolniško in itak vsak dan kličejo in kaj naj povem, da sem v službi, kaj pa če me bodo v službi iskali???...ali pa če bi se kaj zgodilo pa bi šla v bolnišnico...pa sva se zmenila, da rajši poveva...sedaj so starši postali malo tečni glede tega, če počivam, pa da naj to ne delam pa ono pa tretje...včasih imam občutek, da me še na wc ne bodo spustili:)))) no v službi pa sem nadrejenim povedala, zato ker sem v službi opazila krvav izcedek in sem šla takoj k gin., ker pa je bilo večina sodelavcev na dopustu pa me drugače kar tako ne bi spustili iz službe-čuden folk...no in ena ful dobra sodelavka me je zadnjič klicala in mi rekla, da so v službi pogruntal, da imam angino, in da sem dobila toliko bolniške, kot da bi umirala...:)))) moj ko nese papirje nrp. bolniški list ali kaj ga vedno sodelavke utrujajo kaj mi je...on pa slabo ji je...hihihi.... a tudi na vaše može, zaročence, fante....vpliva kaj nosečnost? moj dragi je zadnje čase tako požrešen, vse se mu lušta, vse bi pojedel, kar naprej je lačen, začel se je redit...:)))) sem ga vprašala, če je noseč...pa je rekel, "ja, veš nosečnost tudi name vpliva" hihi... glede študija...tudi jaz spadam v tisti rang "večni študent"...imam še 6 obveznosti na faksu...ta pon. sem imela namen it delat en izpit pa se je drugače izšlo (krvavitve, slabosti....)....upam, da bom vsaj izpite do aprila naredila, diplomo pa bom potem že spackala skup.... zdaj pa še ve povejte kako ste kaj? kaj lepega boste kaj počele danes, čez vikend...? jaz sem na bolniški tako, da moram bit v stanovanju, bom pa mal cunje oprala, zlikala...drugače pa bova z pikico lenarili...najni oči pa itak cel vikend dela...komi čakam da bo 8.9 da grem gin. in da mi pove, da je vse ok, da pikica pridno raste in da jo vprašam, če se končno lahko začnem zunaj gibat, ker drugače zagnijem:)))) lepo se imejte uživajte pazite na pikice
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|