|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
28.8.2008 21:49:12   
april09
Nogavica - vozicek zate user posted image

user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 826
28.8.2008 21:54:27   
sonček85
ta pa zgleda dober.user posted image user posted image user posted image user posted image seveda če imaš tako kot ima nogavica

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 827
28.8.2008 22:04:02   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

evo pat urejeno ker si pač želela.user posted image a imamo kar dve slavistke.user posted image user posted image user posted image junonca :komaj čakam da se bova sprehajale z vozički po okolici ž.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

js tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 828
28.8.2008 22:05:23   
*Junona*
Super, da se je našlo še nekaj študentk. Bom potrebovala kakšen nasvet, kako urediti vso papirologijo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 829
28.8.2008 22:13:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Nama je PP GT3 zelo všeč. In je že dolgo najin edini favorit. Še posebej zato, ker je kamot, za vse terene. Pa še lep je. Bebi noter sedi kot kralj. Komaj čakam, da bo september, da pride nova kolekcija, da vidim barve. No, lani je prišla septembra.

Sori, da se vmešujem, ampak preden res kupiš ta voziček, se daj res konkretno pozanimat, če je tudi tako praktičen in uporaben, kolikor je lep.

Iz lastnih izkušenj ti povem, da ga za nič na svetu ne bi več kupila. Težek je 16 kg, obupno težko se ga sestavi, mala pa se v njem totalno poti, ker je nek čuden sintetičen material.

Mi smo ga po 2 mescih prodali in kupili lažjega - 8 kg.

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 830
28.8.2008 22:21:54   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Nama je PP GT3 zelo všeč. In je že dolgo najin edini favorit. Še posebej zato, ker je kamot, za vse terene. Pa še lep je. Bebi noter sedi kot kralj. Komaj čakam, da bo september, da pride nova kolekcija, da vidim barve. No, lani je prišla septembra.

Sori, da se vmešujem, ampak preden res kupiš ta voziček, se daj res konkretno pozanimat, če je tudi tako praktičen in uporaben, kolikor je lep.

Iz lastnih izkušenj ti povem, da ga za nič na svetu ne bi več kupila. Težek je 16 kg, obupno težko se ga sestavi, mala pa se v njem totalno poti, ker je nek čuden sintetičen material.

Mi smo ga po 2 mescih prodali in kupili lažjega - 8 kg.

Kot sem že rekla, je vse stvar posameznika. Podobno je pri avtomobilih. Eni imajo radi cabriolete, drugi karavane, tretji jeepe.
Sicer imam pa še čas. So pa iz kolekcije 08 skoraj vsi PP in ne samo gt3 iz takega materiala. Prejšnja kolekcija pa je imela tak material, kot ga ima sedaj PP Skate. Boljši na otip, ampak proti temu ne moremo nič.

Težak je 13 kg in ne 16kg.

Ni ti treba bit anonimna, saj ne bom jezna. Sem vesela, da poveš svoje mnenje. Mogoče mi še prav pride, ko bom res na tem, da ga kupim.

Katerega pa ste kupili potem?

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 28.8.2008 22:22:45 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 831
29.8.2008 7:38:52   
BrinaBA
Voziček - meni se je obakrat SUPER obnesel Peg Perego Pliko P3 in ga ne menjam za kaj druga....

Jaz tudi čakam na 5.9. na pregled, potem pa bomo povedali družini (no nekaj prijateljic že ve). Se mi pa že kar pozna - tako da se moram res trudit kako se držim in kaj oblečem - tretjič trebuh kar ven pade user posted image

LP!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 832
29.8.2008 8:51:38   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za naše trebuščke..Res je stvar posameznika ,kateri voziček bo kupil,samo da bo udobno za otroka in da bo staršem lep .

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 833
29.8.2008 8:51:49   
janja*
Detelja zelo sem vesela zate ,da ti je uspelo in tudi jaz ti sporočam,da sem v 9 tednu nosečnosti in da se počutim odlično.Da bo le tako naprej.Želim ti veliko sreče.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 834
29.8.2008 9:00:45   
*Junona*
Js tudi imam 5.9. pregled. Saj bo hitro minil en teden - upam. Medtem pa naj pikica lepo raste.

In kako se počutite?
Pr meni nič posebnega, le boleče dojke, pekoča zgaga in občasno rahla slabost. Pa seveda napihnjenost - skos rafale strelamuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 835
29.8.2008 9:01:01   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za naše trebuščke..Res je stvar posameznika ,kateri voziček bo kupil,samo da bo udobno za otroka in da bo staršem lep .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 836
29.8.2008 9:01:39   
*Junona*
Aja, pa še nekaj...

user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 837
29.8.2008 9:03:05   
sonček85
o kako lep sonček ,pa saj jaz tudi že sijem ves teden po vsem RR.user posted image user posted image user posted image

Grem nekaj pojest ,ker mi kruli in slabo mi je.Le kaj bi danes jedla.Lušta se mi jajčk(piščančjih)user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 838
29.8.2008 9:10:18   
*Junona*
Ti si facauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da ti niti na misel na pride, da bi tiste druge jajčke jedla - jih boš še rablauser posted image user posted image user posted image user posted image
Razen...če imaš kake druge lušte po njih in ne zarad lakoteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, ti pa res siješ, pravi sonček naš. Kakšen bo šele mali sonček - bodo zdravniki oslepeli, ko se bo rodil, ker bo tako močno sijaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 839
29.8.2008 9:17:51   
sonček85
kar naj saj smo ga dolgo čakali.user posted image user posted image user posted image user posted image Bom tako ponosna nanj-nanjo ,da še sama ne bom mogla verjet.Moj in od dragega ljubezenski sad.

Junonca komaj čakam torekkkkkkkkkkkkkkk ti pa petek,a ti imaš v žalcu?

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 29.8.2008 9:21:01 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 840
29.8.2008 9:18:34   
*Junona*
Js mam v petek v Šentjurju.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 841
29.8.2008 9:22:04   
sonček85
sem tako j popravla samo jajčka piuščančja sem si morala speči.mmmmmm kako je dobro.a potem si pri simonitiju?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 842
29.8.2008 9:23:18   
detelja
janja* hvala za čestitke, tudi jaz tebi čestitam in sem tudi jaz zate ful vesela...srčno upam, da mi bo uspelo zgurat do aprila....

no, jaz pa vam sporočam, da je naša pikica danes dopolnila 8 tednov...in da mi danes za spremembo ni tako zelo slabo...

dabroston- april09- preden sem začela jemat dabroston mi ni bilo niti malo slabo, kakor pa sem začela z dabrostonon pa mi je skoz tko po malo slabo, na začetku je bilo katastrofalno, še iz postelje nisem mogla vstat...sicer bruham ne...kako pa jemlješ ti dabroston? jaz zjutraj 2tbl, za kosilo 1 tbl in večerjo 1tb....meni je rekla, da ga bom morala jemat do 13 tedna...bom tudi to potrpela sam, da bo vse ok...

vozički in ostale stvari za pikico - voziček si bom sposodila kar od svakinje, druge stvari pa mi bo dala vse prijateljica...je vse novo nakupila (banjico, previjalno, cunje....) in je rekla, da itak ne bo imela več otrok in, da mi bo vse dala...midva z dragim nisva tko občutljiviva za te stvari in itak pride vsaka stvar prav...

midva sva staršem, sestram in najboljšim prijateljem povedala, da sem noseča, ja, pa jaz sem morala povedat še v službi mojim nadrejenim, ker je malo čudno da te mesec dni ni v službo...staršem sva povedala zaradi tega, ker sem začela krvavet in sem šla na bolniško in itak vsak dan kličejo in kaj naj povem, da sem v službi, kaj pa če me bodo v službi iskali???...ali pa če bi se kaj zgodilo pa bi šla v bolnišnico...pa sva se zmenila, da  rajši  poveva...sedaj so starši postali malo tečni glede tega, če počivam, pa da naj to ne delam pa ono pa tretje...včasih imam občutek, da me še na wc ne bodo spustili:))))
no v službi pa sem nadrejenim povedala, zato ker sem v službi opazila krvav izcedek in sem šla takoj k gin., ker pa je bilo večina sodelavcev na dopustu pa me drugače kar tako ne bi spustili iz službe-čuden folk...no in ena ful dobra sodelavka me je zadnjič klicala in mi rekla, da so v službi pogruntal, da imam angino, in da sem dobila toliko bolniške, kot da bi umirala...:)))) moj ko nese papirje nrp. bolniški list ali kaj ga vedno sodelavke utrujajo kaj mi je...on pa slabo ji je...hihihi....

a tudi na vaše može, zaročence, fante....vpliva kaj nosečnost? moj dragi je zadnje čase tako požrešen, vse se mu lušta, vse bi pojedel, kar naprej je lačen, začel se je redit...:)))) sem ga vprašala, če je noseč...pa je rekel, "ja, veš nosečnost tudi name vpliva" hihi...

glede študija...tudi jaz spadam v tisti rang "večni študent"...imam še 6 obveznosti na faksu...ta pon. sem imela namen it delat en izpit pa se je drugače izšlo (krvavitve, slabosti....)....upam, da bom vsaj izpite do aprila naredila, diplomo pa bom potem že spackala skup....

zdaj pa še ve povejte kako ste kaj? kaj lepega boste kaj počele danes, čez vikend...? jaz sem na bolniški tako, da moram bit v stanovanju, bom pa mal cunje oprala, zlikala...drugače pa bova z pikico lenarili...najni oči pa itak cel vikend dela...komi čakam da bo 8.9 da grem gin. in da mi pove, da je vse ok, da pikica pridno raste in da jo vprašam, če se končno lahko začnem zunaj gibat, ker drugače zagnijem:))))

lepo se imejte uživajte pazite na pikice

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 843
29.8.2008 9:27:49   
detelja
no neki sem našla : http://www.bambino.si/nosecnost_in_starsevstvo/nosecnost/nosecniski_znaki/zakaj_jutranja_slabost_v_nosecnosti

aja, še eno vprašanje, kdaj pa se gre na nuhalno svetlino-od katerega tedna naprej????

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 844
29.8.2008 9:30:08   
zupancdam
Zdravo punce, jaz sem imela včeraj prvi pregled in sem noseča 6 tednov, mogla bi pa bit že več kot 7, ampak je rekla ginekoliginja, da sem vrjetno zanosila malo kasneje kot bi morala bit po pravem ovulacija, se pravi tik pred naslednjo user posted image . No, mogoče bo pa fantek, ko si ga tako želimo. Drugače je vse ok, dobila prvo slikico, naslednji pregled pa imam ćez 1 mesec.
pdp imam 13.4.2009, na slikici pa piše 22.4.2009, tako da ne vem. Za mojo pikico, ki je stara sedaj 19 mesecev sem tudi mela pdp 14.1, pa sem rodila 22.1.-zanimivo!
Pridno pišite, vas berem.
Komaj čakam da minejo te slabosti in ta čuden okus v ustih, pri prejšnji tega ni bilo. Lep pozdrav!!

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 845
29.8.2008 9:30:48   
sonček85
detelja:kako lepo si napisala.

na NS :lahko si vse prebereš na našem seznamu nosečk ,ki ga imamo in tam piše kdaj .je pa od 11-14 tedna nekje

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 846
29.8.2008 9:32:17   
sonček85
čestitke za pregled.Me pa zanima iz kje natančno si z vranskega ,saj sem jaz živela tam 7 let

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 847
29.8.2008 9:34:07   
sonček85

user posted image APRILSKI SRČKI 2009user posted image

PDP             IME               (št. user posted image ,št. user posted image )            PREGLED        NS

user posted image

02.04      supermiška(28let)(št. user posted image 3, št. user posted image 1)        08.09         ?
02.04      malcekvita             (št. user posted image ?,št.user posted image ?)            08.08         ?
03.04      Artičoka                 (št . user posted image 2 , št. user posted image 1)       01.10      25.9.  
03.04      mojamalapikica(28let)(št. user posted image ?, št. user posted image ?)  08.09        ?
03.04      PIruri                     (št.user posted image 2 ,št.user posted image 1)              ?               ?
04.04      mojcaprvič             (št.user posted image ?, št.user posted image ?)            11.09        ?
05.04      april09                   (št. user posted image 3,  št. user posted image 1 )       12.09        ?
05.04      mala čebelica(27let)(št.user posted image 1, št. user posted image 0)       21.08      ?

07.04      Anonimna.              (št.  user posted image 2 , št. user posted image 1)            ?           ?
07.04      joob(27let)           (št. user posted image 2,  št. user posted image 0)       03.09         ?
07.04      jernejav                 (št.user posted image 1, št.user posted image 0)           14.08        ?
07.04      urnebes(36let)    (št.user posted image 2, št. user posted image 1)          26.08        ?
08.04      katkica007            (št. user posted image ?, št. user posted image ?)          21.08        ?
09.04      Nalini                     (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         25.08        ?
09.04      Nogavica(31let)  (št.user posted image 2, št. user posted image 1)          29.08        ?
10.04      Cveta28 (28let)   (št. user posted image 1 , št.user posted image   0)       22.08       30.9.
10.04      detelja                   (št. user posted image 2, št. user posted image 0)         08.09       ? 
10.04      linči 312                (št. user posted image ?, št. user posted image ?)               ?           ?
12.04      aljab                      (št.user posted image 2, št.user posted image 1 )           05.09       ?
12.04      frutolina                (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          08.09        ?
12.04      poka1                    (št.user posted image 2 ,št.user posted image 1 )             26.08        ?
12.04      angelito                 (št. user posted image 1 ,štuser posted image 0)           03.09        ?
14.04     zupancdam            (št.user posted image 5,št.user posted image 2)         28.09          ?
15.04      mavika                   (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0 )           10.09      ?
15.04      malaMravljica        (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           19.08      ?
15.04      pat                        (št.user posted image 2,št.user posted image 1 )               09.09      ?
16.04      krfjolca(25let)    (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           ?       06.10
16.04      lily32                     (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0)                ?            ?
17.04      BrinaBA(32let)     (št.user posted image 3, št. user posted image 2)           5.9.          ?
17.04      Nea_teja_(33let) (št. user posted image 4, št. user posted image 3)            ?            ?
17.04      L & L(29let)          (št. user posted image 3, št. user posted image 2)             ?            ?
17.04      MAJLANA                (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09.     ?
18.04      neučakana              (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          20.08      ?
19.04      nmag                       (št. user posted image 5, št. user posted image 1)            ?            ?
20.04      lilica                        (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09      ?
23.04      Anonimnauser posted image (25let)(št. user posted image 2, št. user posted image 1)    16.09     ?
24.04.     Sonček 85user posted image   (23let)(št.user posted image 1 ,št.user posted image 0)      02.09       ?
28.04      zoja B                       ( št.user posted image ? , št.user posted image ?)     17.09    13.10
28.04     MALINČICA (27 let)   (št.user posted image 2 ,št.user posted image 1)        ?            ? 
xx. 04      sobra(27let)         (št. user posted image 2, št. user posted image 0)             ?           ?
xx.04      zupancdam              (št. user posted image 5, št. user posted image 1)          28.08          ?
xx.04      tassika                    (št.user posted image ? ,št.user posted image   ?)         16.09        ?
xx.04     čokoladica             (št.user posted image ? ,št.user posted image ?)               ?         ?
xx.04      junona                   (št.user posted image ? ,št.user posted image 0)            ?         ?
01.05      pat74(34let)        (št. user posted image 3,št.user posted image 2)        03.10       ?

TRENUTNO NAS JE: 43  nosečk 

SKUPAJ Z NAMI SO ZAČELE:

* avelina user posted image
* Lupinca user posted image
**Mišika* sedaj marčevska user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                    user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 848
29.8.2008 9:37:35   
janja*
Detelja meni zaenkrat ni treba jemati Dobrostona.Rekel mi je samo to,da imam občutljiv maternični vrat in da lahko pri spolnem odnosu zakrvavim.Da to zaenkrat ni noben problem.Zaenkrat je vse okej.Pregled pa imam 16.09 in bom takrat kej več povedala.Včeraj smo prišli z morja tako da sem zelo vesela da sem doma,saj smo bili na morju mesec in pol.Zdaj pa sledi pranje ,likanje in pospravljanje.
No ne boš verjela ,da ima tudi moj dragi velik apetit kot,da je on noseč.Jaz pa še nisem povedala ne otrokom ne prijateljicam,ker je bilo prejšnič preveč hudo.Počakam do nasljednega pregleda potem pa povem.Meni so postavili rok 04.04.2009.Lep datum ti pa verjetno kak teden za mano.Super zelo sem vesela zate .Vso srečouser posted image user posted image Lepo počivaj in ubogaj ginekologa.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 849
29.8.2008 9:41:54   
tassika
ojla punce, po 14 dneh sem ponovno v službi in moram povedati, da sem totalno brez energije, komaj čakam da grem domov, pa tudi celo jutro me že špika v trebuhu, ampak to je samo pozitivnouser posted image .
Imam pa še eno vprašanje, po mojih izračunih sem zanosila v avgustu zadnjo user posted image  pa sem imela 22.7., pdp na ringaraji mi izračuna 22.4. Ali to drži, ne da se mi čakat do 16.9. ko imam pregled.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?