|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
29.8.2008 10:27:50   
pikicao.
kleja me veseli d si resla tvoj nesporazum, ja ne jz nism na dieti in si rade volje prvoscim koscek cokolade ;) mmmm
kar se pa O tice, sm jo mela pa prejsn tedn, k sm mela vse znake..
ma sej ni panike, better late than never ;)
kleja a se nimas naslova za diplomsko? ktera smer pa si to

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
29.8.2008 10:46:49   
~Biba~
hej pikica...ker se na tej smeri kar skoraj vsi poznamo, ti smer javim kr preko ZS..ne bi rada, da bi me naslednjič na faxu, kar vsi spraševali..no in vama je že uspelouser posted image vem, paranojauser posted image

kaj pa če so vsi znaki za O zatajiliuser posted image probat ni grehuser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
29.8.2008 11:32:23   
pikicao.
ja itak sej user posted image bomo tko al pa tko user posted image user posted image  po 10 dneh suse user posted image user posted image
bravo jz user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
29.8.2008 11:45:26   
ledenka
čvekice moje drage, vidim, da ste v čist počitniškem vzdušju user posted image  jaz bi tudi šeeeeee user posted image  

pridno snifam, danes grem po prvi del menogona. dve škatli imam, potem bom rabla še eno do dve - ampak za to se ne mudi TAKO ZELO, imam še ene 10 dni časa.

pa gneča v službi je neznosna... še dobro, da je petek!!! user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
29.8.2008 12:12:33   
sonček85
s tole slikco od bora bora ste mi pa take lušte naredle.user posted image user posted image user posted image user posted image kako bi šla pa lepo greš po stopničkah v vodo pa hopa si že not.iiiiiiiiiiiiiii,oooooooooooooooooooo,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
29.8.2008 13:58:31   
~Biba~
bi vročega...slečenega?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
29.8.2008 13:58:52   
~Biba~
vojla user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
29.8.2008 14:06:58   
~Biba~
user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
29.8.2008 14:17:32   
miska73
Ne bi raje
user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
29.8.2008 14:25:01   
pikicao.
jz bi pa kaksnga mai tai-ja user posted image

user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
29.8.2008 14:26:27   
miska73
He, he se mi zdi da ga bomo danes res pile...
Jst bom kr eno peninco na hladno dala, pa jo bova na večer uničla z mojim user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
29.8.2008 14:31:13   
pikicao.
jz pa ne vem ce bo casa kej pit, razn vode mal user posted image user posted image
se 6 ur pa prideeeeuser posted image user posted image user posted image
pol se bo pa treslo user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
29.8.2008 14:38:12   
spelka12
sonček85, a so se babe mal norca delale na temi RBD? user posted image user posted image user posted image user posted image  Nč se razburjat. Sej veš, da se ene poznajo med sabo in si zato lahko mal več rečejo.

Pregled - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A vam je že jasno? Na kratko: desni jajčnik močno povečan (dobro je to, da sta oba zenkrat še brez cist), levi bp., ker še ni user posted image  mi je dal tablete za sprožitev tečke. Ob vsem tem pa je našel še ogromen miom, v sp.delu maternice. Ta bi bil lahko tudi vzrok za splav. Čez 2 meseca kontrola in če se miom ne zmanjša SPET na operacijouser posted image . Če pa se zmanjša pa šele po 3 user posted image  zelena luč za baby making. user posted image  Sploh nisem vesela. Ne, ne in NE.
Pred 10min pa sem izvedela, da so rezultati od amniocinteze in obdukcije obeh user posted image user posted image  u redu. Pa ne vem, a naj bom vesela a žalostna. To pomeni, da bi bilo z njima vse ok, če bi preživela in da mi v naslednji user posted image  ni treba skrbet za kromosomske napake. Po drugi strani pa to pomeni, da sem jaz kriva za SS user posted image   . Evo tkole izgledam trenutno user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa nč me tolažit, bom jutri boljš, samo ven moram dat iz sebe.

Vidla sem našega nečakca, Tilen je toooooolk lušten. Pravi erosuser posted image user posted image user posted image . Erin vas čisto vse lepo pozdravlja.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
29.8.2008 14:41:41   
ledenka
špelkica, lubica moja user posted image user posted image user posted image  nič te ne bom tolažla, samo en veeelik, tesen objem ti pošiljam. upam, da boš spravla ven s solzami vse negativne misli in da boš čez par minut takšna, kot te poznamo - neznansko pozitivna. rade te mamo in jokamo s tabo!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
29.8.2008 14:48:38   
miska73
Špelka, kok mi je hudo ko tole berem. user posted image
Tudi jaz ti pošiljam en ogromen user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
29.8.2008 14:49:15   
spelka12
ajsika še minutko, pa bom točno takauser posted image  kot me poznaš. Tvoje policaje oa klikam vsak dan. Ampak zdejle bom pa rajš tovarno. Neki ti brezposeljnost rasteuser posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
29.8.2008 14:53:50   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

ajsika še minutko, pa bom točno takauser posted image  kot me poznaš. Tvoje policaje oa klikam vsak dan. Ampak zdejle bom pa rajš tovarno. Neki ti brezposeljnost rasteuser posted image .

premalo piva spijemo user posted image  

dobro, da prihajaš k sebi user posted image  včasih je treba dat ven, se zjokat, yzdivjat, izkričat, in potem je bolje user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
29.8.2008 16:01:21   
gigi1
Špelka draga user posted image . Tale objemček je tako močan, da kar kostke škripajo.  Lubica, ko boš prespala boš videla, da ni vse tako črno kot se ti zdi v tem trenutku.

Objemčka tudi Erin in Tilnu.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
29.8.2008 16:22:25   
gigi1
Kleja super, da si dobro opravila na faxu.

Danes se dobimo z IVFovkami.

Lep večer vsem.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
29.8.2008 16:48:47   
sonček33
Spelkauser posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
29.8.2008 17:05:19   
skrivnost
spelka12 naj se tvoja zgodbica srečno konca...

mislimo nate , objemček!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
29.8.2008 18:11:24   
jazzz27
špelkauser posted image user posted image , mah saj veš...život je borba. Tak da gremo naprej, najhuje je za tabo! Naj ti povem novičko, ki te bo mogoč pa malček v boljšo voljo spravila!! Evo teta Jazzzika se je naročila na postopek, se pravi, da grem naslednji ponedeljek že k ata Rešu....user posted image ....samo še po zdravila skočim in že sem na koziuser posted image user posted image  (al kako bi se to reklo v prenesenem pomenu....na konju....no ni glih prenesen pomenuser posted image user posted image ) Mah ko se srečamo, te na sladoleda peljem, da se ti bo kar rokca šibila...velja?user posted image

ajsika....evo kot vidiš gremo na postopek. Ob tem stavku sem kar orengi zajela zrak.....this is it! Mah ne ni me strah....čeprav se mi zdi, da se bom vsak čas v hlačeuser posted image user posted image user posted image user posted image !! Drug teden pa grem po zdravila. Sam moram še prej poklicat, da bodo za ziher imel....ne vem kako to da nimajo na zalogo, glede na odjemuser posted image user posted image . Bom za kak popust siknla (upam, da mi ne bo potem kakih aspirinov zavila)user posted image user posted image user posted image ...moram preverit.

jaz pa pogrešam živo in Se*....aqua in polaris itak uživata....oktavija??...kak smo kaj?

lep dan

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
29.8.2008 19:19:11   
murkica
Špelči mojauser posted image Vem, da nobene besede sedaj ne bodo pomagale, tako da izjoči bolečino in če boš potrebovala pogovor, veš kje nas najdeš...

jazzz- hura za postopek. Prepričana sem, da bo že v prvo uspelo!!!!!

Oktavija- se že kažejo kakšni znaki?

Jaz imam še nekje dva dni do M(če bo seveda prišla nomalno, drugače pa še kakšen teden, če bo zamujala največ)... Znaki? Ja v bistvu jih ni, samo občutek je drugačen. MOrda pa le uspe...

Bodite pridne, jaz pa šibam delat. Jutri pa greva z dragim v hribe, pa kuža gre z nami. Se ful veselim(pa ne zaradi hribov) ampak zaradi tega, ker bomo  čas preživljali skupaj...

Bodite lepo!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
29.8.2008 19:23:22   
Serendipity
špelčka - vem da si močna, ampak velik objem ti pa le želim dati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pupike - uživajte v vikendu.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
29.8.2008 19:26:25   
Fargesia
drage moje, nič nisem brala za nazaj...sam tok sem vam prišla sporočit, da vas pogrešam in vas nisem zapustila, sam zdele pred začetkom šolskega leta imamo noro....ko malo popusti, se spet oglasim...

špelka, user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?