Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 10:27:50
|
|
|
|
pikicao.
|
kleja me veseli d si resla tvoj nesporazum, ja ne jz nism na dieti in si rade volje prvoscim koscek cokolade ;) mmmm kar se pa O tice, sm jo mela pa prejsn tedn, k sm mela vse znake.. ma sej ni panike, better late than never ;) kleja a se nimas naslova za diplomsko? ktera smer pa si to
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 10:46:49
|
|
|
|
~Biba~
|
hej pikica...ker se na tej smeri kar skoraj vsi poznamo, ti smer javim kr preko ZS..ne bi rada, da bi me naslednjič na faxu, kar vsi spraševali..no in vama je že uspelo vem, paranoja kaj pa če so vsi znaki za O zatajili probat ni greh
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 11:32:23
|
|
|
|
pikicao.
|
ja itak sej bomo tko al pa tko po 10 dneh suse bravo jz
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 11:45:26
|
|
|
|
ledenka
|
čvekice moje drage, vidim, da ste v čist počitniškem vzdušju jaz bi tudi šeeeeee pridno snifam, danes grem po prvi del menogona. dve škatli imam, potem bom rabla še eno do dve - ampak za to se ne mudi TAKO ZELO, imam še ene 10 dni časa. pa gneča v službi je neznosna... še dobro, da je petek!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 12:12:33
|
|
|
|
sonček85
|
s tole slikco od bora bora ste mi pa take lušte naredle. kako bi šla pa lepo greš po stopničkah v vodo pa hopa si že not.iiiiiiiiiiiiiii,oooooooooooooooooooo,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 13:58:31
|
|
|
|
~Biba~
|
bi vročega...slečenega?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 13:58:52
|
|
|
|
~Biba~
|
vojla
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 14:06:58
|
|
|
|
~Biba~
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 14:17:32
|
|
|
|
miska73
|
Ne bi raje
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 14:25:01
|
|
|
|
pikicao.
|
jz bi pa kaksnga mai tai-ja
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 14:26:27
|
|
|
|
miska73
|
He, he se mi zdi da ga bomo danes res pile... Jst bom kr eno peninco na hladno dala, pa jo bova na večer uničla z mojim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 14:31:13
|
|
|
|
pikicao.
|
jz pa ne vem ce bo casa kej pit, razn vode mal se 6 ur pa prideeee pol se bo pa treslo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 14:38:12
|
|
|
|
spelka12
|
sonček85, a so se babe mal norca delale na temi RBD? Nč se razburjat. Sej veš, da se ene poznajo med sabo in si zato lahko mal več rečejo. Pregled - . A vam je že jasno? Na kratko: desni jajčnik močno povečan (dobro je to, da sta oba zenkrat še brez cist), levi bp., ker še ni mi je dal tablete za sprožitev tečke. Ob vsem tem pa je našel še ogromen miom, v sp.delu maternice. Ta bi bil lahko tudi vzrok za splav. Čez 2 meseca kontrola in če se miom ne zmanjša SPET na operacijo . Če pa se zmanjša pa šele po 3 zelena luč za baby making. Sploh nisem vesela. Ne, ne in NE. Pred 10min pa sem izvedela, da so rezultati od amniocinteze in obdukcije obeh u redu. Pa ne vem, a naj bom vesela a žalostna. To pomeni, da bi bilo z njima vse ok, če bi preživela in da mi v naslednji ni treba skrbet za kromosomske napake. Po drugi strani pa to pomeni, da sem jaz kriva za SS . Evo tkole izgledam trenutno . Pa nč me tolažit, bom jutri boljš, samo ven moram dat iz sebe. Vidla sem našega nečakca, Tilen je toooooolk lušten. Pravi eros . Erin vas čisto vse lepo pozdravlja.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 14:41:41
|
|
|
|
ledenka
|
špelkica, lubica moja nič te ne bom tolažla, samo en veeelik, tesen objem ti pošiljam. upam, da boš spravla ven s solzami vse negativne misli in da boš čez par minut takšna, kot te poznamo - neznansko pozitivna. rade te mamo in jokamo s tabo!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 14:48:38
|
|
|
|
miska73
|
Špelka, kok mi je hudo ko tole berem. Tudi jaz ti pošiljam en ogromen
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 14:49:15
|
|
|
|
spelka12
|
ajsika še minutko, pa bom točno taka kot me poznaš. Tvoje policaje oa klikam vsak dan. Ampak zdejle bom pa rajš tovarno. Neki ti brezposeljnost raste .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 14:53:50
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 ajsika še minutko, pa bom točno taka kot me poznaš. Tvoje policaje oa klikam vsak dan. Ampak zdejle bom pa rajš tovarno. Neki ti brezposeljnost raste . premalo piva spijemo dobro, da prihajaš k sebi včasih je treba dat ven, se zjokat, yzdivjat, izkričat, in potem je bolje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 16:01:21
|
|
|
|
gigi1
|
Špelka draga . Tale objemček je tako močan, da kar kostke škripajo. Lubica, ko boš prespala boš videla, da ni vse tako črno kot se ti zdi v tem trenutku. Objemčka tudi Erin in Tilnu.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 16:22:25
|
|
|
|
gigi1
|
Kleja super, da si dobro opravila na faxu. Danes se dobimo z IVFovkami. Lep večer vsem.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 16:48:47
|
|
|
|
sonček33
|
Spelka
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 17:05:19
|
|
|
|
skrivnost
|
spelka12 naj se tvoja zgodbica srečno konca... mislimo nate , objemček!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 18:11:24
|
|
|
|
jazzz27
|
špelka , mah saj veš...život je borba. Tak da gremo naprej, najhuje je za tabo! Naj ti povem novičko, ki te bo mogoč pa malček v boljšo voljo spravila!! Evo teta Jazzzika se je naročila na postopek, se pravi, da grem naslednji ponedeljek že k ata Rešu.... ....samo še po zdravila skočim in že sem na kozi (al kako bi se to reklo v prenesenem pomenu....na konju....no ni glih prenesen pomen ) Mah ko se srečamo, te na sladoleda peljem, da se ti bo kar rokca šibila...velja? ajsika....evo kot vidiš gremo na postopek. Ob tem stavku sem kar orengi zajela zrak.....this is it! Mah ne ni me strah....čeprav se mi zdi, da se bom vsak čas v hlače !! Drug teden pa grem po zdravila. Sam moram še prej poklicat, da bodo za ziher imel....ne vem kako to da nimajo na zalogo, glede na odjem . Bom za kak popust siknla (upam, da mi ne bo potem kakih aspirinov zavila) ...moram preverit. jaz pa pogrešam živo in Se*....aqua in polaris itak uživata....oktavija??...kak smo kaj? lep dan
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 19:19:11
|
|
|
|
murkica
|
Špelči moja Vem, da nobene besede sedaj ne bodo pomagale, tako da izjoči bolečino in če boš potrebovala pogovor, veš kje nas najdeš... jazzz- hura za postopek. Prepričana sem, da bo že v prvo uspelo!!!!! Oktavija- se že kažejo kakšni znaki? Jaz imam še nekje dva dni do M(če bo seveda prišla nomalno, drugače pa še kakšen teden, če bo zamujala največ)... Znaki? Ja v bistvu jih ni, samo občutek je drugačen. MOrda pa le uspe... Bodite pridne, jaz pa šibam delat. Jutri pa greva z dragim v hribe, pa kuža gre z nami. Se ful veselim(pa ne zaradi hribov) ampak zaradi tega, ker bomo čas preživljali skupaj... Bodite lepo!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 19:23:22
|
|
|
|
Serendipity
|
špelčka - vem da si močna, ampak velik objem ti pa le želim dati Pupike - uživajte v vikendu.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 19:26:25
|
|
|
|
Fargesia
|
drage moje, nič nisem brala za nazaj...sam tok sem vam prišla sporočit, da vas pogrešam in vas nisem zapustila, sam zdele pred začetkom šolskega leta imamo noro....ko malo popusti, se spet oglasim... špelka,
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?