dojenč
|
zacelo se je tako: nekega lepega popoldneva,....smo šli z družino na kosilo..... (tast pa tašča sta sla na morje, in jaz sem ju zabavala da jima ne privoščimdopusta ker ne morem zraven, pa sem se hecala in rekla da bosta morala prej z dopusta, ona dva pa meni da ju moram počakat,)domov sta prišla 3.8. no in smo šlina kosilo...... ko smo prišli domov sem sla v delati obračunE ZA FIRMO)no, ura je bila 16.00 meni pa se je zacelo nekaj cudnega dogajati potrebuhu, ob 19 se dobima na obisk prijatelje, pa se jaz celo vecer zabavam z mojim da me bo mogopelat, pa mi ni verjel,no ob 21.30 me je že posteno bolelo pa sem rekla naj me pelje,ko sma prišla v porodnišnico, so me dali na ctg, ki je pokazal popadke ampak nič hujšega, me ješe pregledal G.ki jebil malo pijan ali kaj ker je smrdel po šnopsu ko , so me dali na oddelek, bolelo me je ko pa sem rekla sestri naj nekaj naredi da vec ne morem, ona je poklicala v porodno sobo, pa so prišli po mene.ob 23.30 sem bila v porodni sobi, sestra pa mipravi*malo zaspite med popadki, boste rabli moč ko bo šlo za res*naj zaspim????halooooo, nisem vedela vec kako naj predihavam popadke, vila sem na postelji, potem ze sede na postelji, na pručki, pol sem že sredi porodne sobe klecala, na wc pa sem sla vsako minuto, sestra pa mi rece*kaj ne spite*vpoleg moje sobe pa je lih ena rojevala, ženska se je tako drla, pa sem si mislila, dobro no saj tak hudo pa res ne more biti .tako jetrajalo vse do 7 ure zjutraj, sestre so se menjale, mene je zeprav zvijalo, hb, pa je prišo moj dragi,bil je poleg mene v porodni sobi.kome je babicapregledala, je rekla da se ne odpiram, oz.ponoci sem se odprla le za 3 cm, vedela sem da se moram za 10.najbolj mi je danes smešno ko se spomnim da je babica pripravljala neke plenice pa termoforko, jaz pa sem bla cela srecna ker sem mislila da to pripravljajo za mene pa sem sirekla*eh, te pa bom hitro rodila, predcsem pa ne bolece*aha, to je bilo namenjeno za drugo, potem je priso dr, me pogledal in rekel to je še cas.maternično ustje se mini pomaknilo,in tu so se zacele nenormalne bolečine.babica(hb, so bile mlade in super)je reklato pa ni dobro, otrok se ne spušča in vi se ne odpirate kot bi se mogli, jaz pa popadke za umret.pol pa so me 10 krat na wc poslale predihavat popadke,joj punce kaka sila je bila, moj je bil celi bledi k okni si je hodo po zrak,.... danes mi je to smešno ja,...no ob 9.30 so mi dali prvo flaso umetnih, potem še drugo, sila sila sila .babice pa dr, so mi kar z roko maternicno ustje razregovali;kak je to bolelo, . vmes so v mojo sobo pripeljali se eno, jaz na postelji predihavam popadke, ona pa je rodila ko sem cula jok njenehga otroka pa padem v jok....babica je rekla če ne bo šlo drugace grem na cr, polpa je prišo dr, pa je reko ta bo rodilaa po naravni poti, nič cr. pol pa kr naenkrat, babica rece,vidim glavico, zdaj pa ne pritiskat, in jaz glih te pritiskam ko zmesana, babica meni ne pritiskat sem rekla,...ko sem babici rekla da ne zdrzim vec, je rekla veste kaka sila je vasemo otroku, no potem se se skulirala. in v naslednjih sekundah se meni na trebuh vrzejo 3 babice saj sem bila popolnoma unicena, potisnem se enkrat koliko sem imela moči in moja žana je bla veni, moj dragi cel srecen prereže popkovnico, punce moram it moja pupa je lacna