|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
27.8.2008 21:10:32   
matejchi
Andrejaboris Žiga se že namaka v morju..
Imam pa kar slabo vest, ker grem ven pa me sosede postrani gledajo, da sem mal divja.... ja pa kaj naj kar ležimmmm.... ah sej vem. Maruša se carta pri atiju.. pol pa v mižule.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Barbarinha)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
27.8.2008 23:26:22   
kaja02
matejchi- tebe gledajo, ker naj bi bila divja, mene pa zato ker sem široka.
je zadnjič moj sosed baje mogu dvakrat pogledat, da me je spoznal, ker sem tak debela, da sem nerazpoznavna, mislim šele pred dnevi sem rodila, kaj naj bom že tvigica al kajuser posted image  pa se mi ne zdi da bi bla tak zlo široka, so mi celo že hlače izpred nosečnosti prav, sicer bol na knap ampak zaprem pa jih že lahk.

arany- čestitke ob rojstvu tvojega zakladka pa skrbno ga čuvaj

ostale user posted image  evo vam odpustnice pa pohite, ker čez 4 dni se začenja septemberuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
28.8.2008 6:42:19   
arait
Dobro jutro user posted image in mamice

Danes vam jaz postrežem s user posted image user posted image . Postrezite si jo kakor vam najbolj prija.

Naša noč ni bila tako odlična kot prejšnje, a tudi ni bilo tako slabo. Eva je spala do 2:30, sva se previli in najedli, potem pa kar ni hotela zaspati, pa sem jo malo pocrkljala in nato je ob glasbeni lučki končno zaspala, a njen spanec ni bil miren in je v spanju skos neki jokcala, tako da jaz posledično nisem mogla trdno zaspati. Zdej se je pa zbudila ob 6:00, zamenjali sva plenico, pojedla je svojo dozo mleka in zdej misli, da je ura že primerna za bedenje - jaz bi pa tako šla rada spat user posted image .

A so tudi drugi otročički tako navdušeni nad glasbo kot je naša Eva? Ona naravnost uživa ob poslušanju glasbe, če pa ni drugega pa tudi televizije.

Grem pogledat, če je mogoče zaspala, da se še jaz malo uležem, preden pride patronažna.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
28.8.2008 6:44:14   
Arany
Pozdravljene že mamice in še nekaj bodočih mamic!

Kot je že Pablo povedala, je včeraj moja ženka rodila sinčka Domna. Glede na to, da je to najin prvi otročiček, mislim da je porod šel kar hitro in brez hudih zapletov ... je pa res da nisem jaz rojeval ampak Mateja user posted image Sredi noči ji je rahlo pričela odtekat voda, zato sem jo nemudoma odpeljal v celjsko bolnišnico, ker pa še ni bila dovolj odprta so jo samo vzeli na oddelek. No okrog sedmih me že pokliče v službo in reče, da bo malo pred deveto šlo zares. Jst ves nestrpen, sem bil v porodnišnici že kar malo pred osmo in sem potem ves živčen moral čakati še celo uro, da so jo pripravili ... No potem so me babice le oblekle v "kirurga" in sem lahko ponovno pozdravil Matejo in Domna še v enem. Tja do enih se je Mateja počasi odpirala, popadki niso bili boleči (vsaj tko mi je rekla). Potem pa se je pričelo zares. Domen se je takrat očitno le odločil da ma vsega poln kufer in naju le pride pogledat! Mateja in Domen sta pritiskala, jst pa sem se nekaj trudil tm ob postelji, pa se mi zdi da mi ni ravno kej presunljivega ratvalo user posted image No ob 14:27 je Domen le prikukal z izdatno pomočjo Mateje in dveh babic. Ker je bil tko velik (no vsaj jst mislim da je ogromeeeeeeeeeen), je mamico malo raztrgal, tako da ko sva se stehtala in izmerila (kot je že Pablo povedala 4040g in 53cm), se je Domen privil k meni in me radovedno gledal (kolkr je že pač videl user posted image ), mamico pa so medtem zašili. Moram pa poudariti da je bila zelo pogumna in močna, saj med porodom ni nič jamrala, jokala ali celo kričala. Po zašitju pa je Domen takoj hotel k mamici na papico.
Ponoči so ga sicer imeli na opazovanju, ker je bruhal in se tresel. Lahko da se je "napil" malo plodovnice, kar se pa tresenja tiče, so mu pa vzeli kri (zaradi krvnega sladkorja ali pa možne infekcije). No danes zjutraj so ji ga že pripeljali ob petih in so dejali da se ponoči ni več tresel, bruhal pa je še malo. Vendar sedaj že pridno papca in z Matejo upava da se le navadi na ta svet in da bo zdrav ko riba!
Mateja pa se zahvaljuje za čestitke gajki, pablo in lani (menda mate take nicke - ne vem točno) ki so ji že poslale čestitke po mobitelu, pa seveda vsem ostalim, ki njej in sinčku želite vse dobro prek foruma!

Mamice lepo cartajte še naprej in vam tudi jaz želim zdrave in živahne otročke, bodočim mamicam pa čim čim lažji porod in seveda otročičkim polno mero zdravja, staršim pa veselja!

LP
Grega
(p.s. madona sem se razpisal, se vidi da sem čisto vzhičen user posted image )

< Sporočilo je popravil Arany -- 28.8.2008 6:45:54 >

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
28.8.2008 7:47:52   
naty13
Jutro.

Arait hvala za user posted image . Pri user posted image  nikoli ne veš, kdaj se bo zbudil inkdaj boš ponoči spal ali ne. Do enega leta se pa počasi vse uredi pri tistih ki še ni na redu. user posted image  Pa saj je dobro, če ti je spala do 2.30 v kosu. Kdaj greste pa spatuser posted image

Barbarinha naj te ne skrbi, tudi če rodiš septembra boš pri nas avgustovkah. Saj nas je cel kup, ki smo rodile julija, pa bomo ostale pri avgustovkah. user posted image

Arany user posted image user posted image user posted image  za sinčka Domna. Grega tebi pa hvala za tako lepo in izčrpno porodno zgodbo. user posted image  Res pohvalno za moškega, da se tako potrudi. user posted image user posted image user posted image  Mateja zlatega user posted image  imaš. Pa saj verjetno že veš. user posted image

Tejka kako siuser posted image  Pa Jaša, je kaj več buden čez danuser posted image  Kar povej mu, da mora bit buden, če hoče avgustovske prjatlčke spoznat. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še mal jaz napišem. Jedli smo zvečer od mal čez 20h do 20.30, pa smo vmes kupčke podirali, se smejali, še vmes je bilo treba flašo pogret.... No, ob 20.30 sem Jošta nesla v posteljo, zaspal ob 21h, nič stokal, je le gledal. Fajn da zaspi sam v postelji. S pomočjo glasbene zvezdice(pa še baterija je šla proti koncu in je res melodija kar nekaj po svoje cvilila user posted image user posted image user posted image , ob 4.30 pa dokončno ni več pela zvezdica).  Pa ga zbudi kolcanje in HB je zaspal ob 21.30 nazaj. user posted image  Danes se je mal prej zbudil - ob 1h in sva pojedla in spala naprej. Ob 4.30 ga je zbudilo napenjanje, pa sva pojedla in zdej še spi, ura je pa že skoraj 8.

Danes greva še na moj šiht pogledat, greva na kavico. user posted image

UUUUUUUUU zdej je pa že jok.

pa pa

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
28.8.2008 8:14:07   
Zoja Miša
Moram povedadati, da sem vam včeraj napisala skoraj cel roman, pa mi je rač potem čisto lepo povedal, da miu je žal, ker tega ni mogel objaviti!Žal!?!user posted image user posted image user posted image  jaz pa sem pihala ko user posted image , zaprla računalnik in globoko dihala. Pa bom danes, sedaj, ko je pikica sita in panča, moj pa je tudi še v mežavi deželi, vam napisala kaj več.
Najprej na kratko moja porodna zgodba, ki vam jo obljubujem že ne vem kako dolgo. K sreči je zgodba kratka, ker je bil porod ekspresen. 
Kot veste sem itak dneve v bolnici preživljala in tako sem imela cel vikend že popadke, enkrat večje in pogostejše, drugič manjše, pa spet čisto nič. A v noči na poneeljek 11.8., sem se ob 4h zbudila zaradi zbadanja. Mislila, sem, da bo itak nehalo, kot ponavadi in se mi ni dlo še vstati. Ob petih pa le moram lulati in na wc-ju neham lulati, pa še kar nekaj teče...Počasi a zagotovo sem vedela, da mi oddteka voda. Pokličem babico, narediva ctg (ki ni imel posebnosti), a vseeno prinese klistir in reče, da se bova pripravili. Grem parkrat na wc, potem spakiram vse svoje stvari (vmes čutim rahle popadke), grem pod tuš in se selim na porodni oddelek. Z babico napiševa vso papirologijo, vmes predihavam popadke. Se greva pogledati in babica ugotovi, da je vse lepo pripravljeno. Pusti me samo za cca 10 minut. Hodim, pa mi nič ne paše, tako se uležem na posteljo. Babaic prinese že tekočino za umetne in reče, da bova še mojega počakali, da ne bo prehitro in ne bo mogel sodelovati. Res za 15 min pride moj in dodajo mi umetne popadke. Imela sem jih cca 8 močnih, pri katerih me je moj lepo masiral po križu, to mi je res pasalo. Potem v sobo prihrumijo, babica, doktor in še 2 sestri in začnemo pritiskati (ura je morala biti nekaj čez 8h) in tako pritisnem nekje 5 x (zraven priznam sem malo tulila, čeprav sem bila vedno prepričana, da ne bom, tudi med user posted image tega ne počnem), ampak kaj hočemo, tu sem bila v nekem drugem stadiju.user posted image  In 8.35h, priveka na svet naša beba. Jokala sva od sreče tako jaz, kot moj. Res je to nepozabno doživetje! Moj je tudi popkovino prerezal! Doktor pa je slikal!user posted image  Potem smo počivali v porodni sobi in čakala sem na šive.
Kmalo po porodu sem rekla, da bi vse naredila še enkrat, če bi bilo treba. Meni je porod bil in bo ostal, kot prijetna izkušnja, ki te spremeni v tem smisu, da veš, da bi za to malo bitjece naredil vse! In res dobesedno vse!!!!

No, pa sem jo napisala. Ni nič posebnega, a zame je neprecenljivo doživetje! user posted image  Saj veste, dale ste to skozi. Vse ki pa še čakate - nikar naj vas ne bo strah poroda, je vse tako posebno, da dejansko bolečino pozabiš, v trenutku, ko zagledaš otročka, ki je tvoj in samo tvoj!!!

Naj vam sedaj napišem še prigodo z našim vozičkom? Eh, bo predolgo trajalo, na kratko vam povem, da sem brez vozekauser posted image , oz.brez ogrodja (reklamacija zaradi pokajočih koles) in da so mi v Pikapolonico hoteli dati enega, ki ni primeren za našo pikico...ampak na koncu smo se dogovorili, da bomo za čas popravila našega ipak, do najkasneje jutri dobili nadomestno ogrodje za naš vozek. Tako da komaj čakam, ker do takrat nam ostane samo balkončkanjeuser posted image .

Erin - svaka ti čast za takole odpustnico. Res si pridna!user posted image

Tatly, žal mi je za tvojega očeta. Ampak moram ti povedati, da epileprični napadi sicer izgledajo grozno, ampak ljudje z tem čisto normalno živijo.
En velik user posted image  zate in za tvojega očeta!

Arany čestitke! Grega pa super, si napisal tole zgodbo, vse je še toliko bolj ganljivo, ker smo jo slišale iz ust srečnega očka! Čestitke obema!!!user posted image

Sedaj pa zopet jaz navalim z vprašanji.user posted image
Najprej me zanima, ali lahko kaj naredim, ker moja princeska sedaj po vsakem obroku pri podiranju kupčka in tudi kasneje, ko jo položim v postlico malo bruhne, skozi usta in prav tako čez nos! Ali lahko kaj naredim????

In drugo, kaj delate z vašimi zakladki takrat, ko so malo budni? Jaz bi jo naraje skos po rokah nosila in se z njo pogovarjala in ji pokazala vse...ampak se bojim, da se bo razvadila, če jo bom skos nosila (pa da ne bo nasporazume, nič ne joka, če je le previta, sita in dokaj naspana) da se bo razvadila. Ampak v košari, kjer jo imava čez dan, jo pa tudi ne moram kar pustiti, da sama gleda okoli, ali kako?! Se mi zdi, da če to naredim, da je kar nekako zapostavljena in jaz imam slabo vest, če ta čas delam kaj drugega! Pomoč!!!

In še tole, kdaj je primerno, da jo dam v gugalnik? Sicer ga niti še nimam, ampak me zanima, sploh, ko bo moj šel drug teden v službo (očetovski se mu iztekauser posted image ) pa se mi zdi, da jo bom tako bolj imela na vidiku?!

No, dovolj imam, a ne!? Se opravičujem za tako dolg post! user posted image  Če ga ne boste prebrale o.k., no ni o.k., vsaj na vprašanja mi poskusite nekako odgovoriti! Prosim!!!
Hvala in se beremo!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
28.8.2008 8:34:13   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Najprej me zanima, ali lahko kaj naredim, ker moja princeska sedaj po vsakem obroku pri podiranju kupčka in tudi kasneje, ko jo položim v postlico malo bruhne, skozi usta in prav tako čez nos! Ali lahko kaj naredim????
Jošt mi tudi kakšen dan ven meče kljub podrtemu kupčku. Ni panike, da bi vse ven zmetal. Sem dala v flašo 20ml vode in polila po majici, tako vem, da sigurno zbruhajo malenkost, ker je bila majica čisto mokra, kar teklo je. Nejc mi je pa itak skos ven metal, pa kupčkov sploh poznal ni. user posted image  Ni nič narobe, če ti kdaj ven vrže. Jošt mi ponoči vedno, ker me uspeva vedno podreti kupčka.

In drugo, kaj delate z vašimi zakladki takrat, ko so malo budni? Jaz bi jo naraje skos po rokah nosila in se z njo pogovarjala in ji pokazala vse...ampak se bojim, da se bo razvadila, če jo bom skos nosila (pa da ne bo nasporazume, nič ne joka, če je le previta, sita in dokaj naspana) da se bo razvadila. Ampak v košari, kjer jo imava čez dan, jo pa tudi ne moram kar pustiti, da sama gleda okoli, ali kako?! Se mi zdi, da če to naredim, da je kar nekako zapostavljena in jaz imam slabo vest, če ta čas delam kaj drugega! Pomoč!!!
Jaz ga imam dopoldne v gugalniku, ko je buden, je priden in se razgleduje nmaokoli. Pa mal na igralni podlogi in maha po igračah ki visijo dol. Zvečer pred kopanjem mu pa gugalnik niti najmanj ne paše, ker se začne dret, če ga dam notri. Ga pa dam mal v lupinico in v kuhinjo na mizo, da se razgleduje. Se pa pogovarjam z njim, se vsedem zraven, ker ga ne bi rada scrkljala, ko bi ga po rokah nosila. Da ne bo pomote, tudi jaz ga  mal vsajko rundo, ko je buden vzamem k sebi in pocrkljam. user posted image

In še tole, kdaj je primerno, da jo dam v gugalnik? Sicer ga niti še nimam, ampak me zanima, sploh, ko bo moj šel drug teden v službo (očetovski se mu iztekauser posted image ) pa se mi zdi, da jo bom tako bolj imela na vidiku?!
V gugalniku ga imam od prvega dne, ko sva prišla iz P. Enako sem imela Nejca. Patronažna je rekla, da nima kaj bit narobe, če je v gugalniku. user posted image

Upam, da sem kaj pomagala. user posted image

pa pa

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
28.8.2008 8:54:16   
tejkaz
Jutro user posted image
Ma, danes sem pa čisto prerojena user posted image Kar ne morem verjeti, da sem spala trikrat po tri ure. Včeraj sem Jaša čez dan malo budila. Eno rundo pustila spati, eno rundo buden. Zvečer je zaspal kot top. Super je bil. Pa še cel dan sem bila sama z obema otrokoma, pa sta bila oba super pridna. Jaz sem pa v redu. Nič več ne boli in nobene vročine nimam.

Arany, čestitke. Grega (še en Grega user posted image ) čestitke tudi tebi. Napisal si prečudovito izkušnjo. Pridno crtljaj svoja dva zakladka.

Arait, Jaša bo tudi glasbenik. Če je prižgan Tv, ima glavo obrnjeno v tisto smer tako da ga vztrajno obračam stran ali pa sploh ugasnem Tv, uspavanka od Naty je itak zakon.

Tatly, upam da je s tvojim očetom dobro. Je bil to prvi epileptični napad? Verjamem da si se ustrašila. Jaz bi se tudi. Nisem še videla nikogar, ki bi imel takšen napad.

Zoja Miša, lepa porodna zgodba, zelo iskreno napisano (tisto o tulenju user posted image ), zadnji odstavek me je pa sploh nasmejal user posted image
Glede polivanja - je nekaj čisto običajnega. Eva je veliko polivala, tako da je drugi mesec premalo pridobila na teži. Takrat so mi rekli, da je pri otrocih ki so rojeni prekmalu to kar normalno, ker še nimajo dobro razvite zaklopke v požiralniku user posted image . Jaz sem ji pomagala tako da sem zgornji dve nogi posteljice podložila s knjigami, da je imela vzglavje malo dvignjeno in je bilo bolje.

Ko je Jaša buden, ga imam v ležalniku - običajno so ležalniki od 0+ tako da mislim da jo imaš lahko brez problema notri. Ležalnik nosim s sabo naokrog. Če sem v kuhinji, ga dam na mizo in ko kuham se pogovarjam z njim, če sem v dnevni, je ležalnik z Jašem tam, včeraj smo bili vsi v Evini sobi, če imam opravka s perilom, ga nesem s sabo v kopalnico. Na rokah ga imam zelo malo, ne zato da bi ga razvadila, ampak zato, ker ga ne morem imeti. Pri nas je še Eva in ravno tako zahteva veliko pozornosti - če ne še več.
Evo sem veliko prenosila. Vsi so mi govorili, da jo bom razvadila in bla bla bla. ZDaj je stara slabi dve leti in se ne pusti crtljati. Če bi morala Jaša nositi, bi ga nosila, s tem ga ne bi razvadila. Otroci pač potrebujejo da jih kdaj pa kdaj pocrtljamo.

Glede vozička pa škoda. Imaš res smolo.

Midva greva pa danes na Gibigib (otroško igrišče v Kranju). Me je prijateljica povabila. Imajo mamice iz Kranja nekakšna srečanja tam in se jim bom pridružila. Zdaj ga moram pa do takrat budnega imeti, da bo potem spal user posted image

Lep dan vsem

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2158
28.8.2008 9:12:48   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Erin kako lepo. user posted image user posted image user posted image user posted image  Kljub temu, da te Tilen okupira 24ur na dan, si najdeš čas za nas in popedenaš vse v nulooooooooooo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako ste pa drugač, je kaj boljšuser posted image

Mi je moj pomagal, jaz  nisem tak profi user posted image ...

Smo boljš ja, hvala. Vsak teden gre bolje. Malo nas krčki dajejo pa veliko polivamo..pa zadnje dni končno spi kot normalen dojenček tako da imam celo nekaj časa zase. Za nami so prvi sprehodi - 30min ker potem je že dretje pa veselo se že kopamo-mali obožuje vodo, ponoči spimo-hvala bogu- danes smo spali 9 ur pa je moj že paniko zganjal da je to preveč ampak men je babica rekla da če bo lačen se bo že zbudil..tako da upam da bom v kratkem spet imela malo več časa za vas, trenutno vas še vedno več ali manj samo berem ker je toliko drugih stvari.
Za komentiranje pa ali ne najdem časa ali pa vas nikjer ni ko imam časuser posted image - Murphy kaj češuser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
28.8.2008 9:15:45   
Erin
tatlyuser posted image čimmanj se sekiraj in ne misli na slabo...misli na srečo ki te čaka. Upam da bo z atom vse okuser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
28.8.2008 9:16:37   
tejkaz
Erin, saj bolje spite, kot marsikdo user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
28.8.2008 9:17:01   
naty13
Tejka uživaj na Gibigibu. user posted image  Pa super za prespano noč. user posted image  Jaša bravo. user posted image user posted image user posted image user posted image  Super da Eva razume, da imaš ti veliko dela z mlajšim bratcem. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
28.8.2008 9:19:27   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Erin, saj bolje spite, kot marsikdo user posted image user posted image

Se strinjam. Res spite celo noč. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Erin nočni recept prosim. user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz ti pa dam dnevnega. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
28.8.2008 9:26:16   
Erin
user posted image Arany - še tukaj iskrene čestitke ob rojstvu sina Domna!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
28.8.2008 9:37:45   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Barbarinha

Super si, Erin!user posted image user posted image user posted image

Imam kar malo slabo vest, ko si morala tako lepo odpustnico sestavituser posted image , kljub temu, da nimaš časa in te Tilen še in še okupira. Upam, da ne bom septemberka potem, sigurno ni take šefice tam pri njih (brez zamere, septemberke).

Nč slabe vesti imet...je mali včeraj tako pridno pančal da sem imela čas pa še moj mi je pomagal k je računalniški frikuser posted image
Zej pa le rodit..september bo kmalu tuuser posted image

arait - moj tudi rad posluša glasbo, pa tv gleda ker mu je všeč svetloba....se vedno tudi proti oknu obrača pa ko kupčka podirava je vse bolj zanimivo kot pa moja rama, je že celo streno pregledal pa se je sedaj že stropa lotil...dobro da imam en kup šare po steni da mu ne bo kmalu dolgčasuser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

Neposredna povezava do sporočila: 2165
28.8.2008 10:50:33   
Zoja Miša
Naty in Tejkaz, hvala vama za pomoč in koristne informacije! Mislim, da bomo šli kar v akcijo in nabavili ležalnik! Bom mau na netu prečekirala kje imajo kaj pametnega!

Glede polivanja pa sem si oddahnila, če je tako, potem ni panike!

Iz Pikapolonice so že klicali, da dobimo nadomestno ogrodje danes ali najkajksneje jutri dopoldne. user posted image user posted image user posted image

Erin, vi pa res spite!!! user posted image
Mi se zbujamo na 3 ure, oz. princeska in moj se, jaz pa porabim cca 30 min za vsako bujenje še za pumpanje, torej spim ponoči cca 1 x 1h, če grem spat okoli 22h, ter 2 x po 2h. No, pa bo že, za enkrat tako funkcionira, pikica in jaz tudi.user posted image  bo pa tudi počasi malo spremenil, v torek mora namreč v službo in ostaneva sami. user posted image

Ja, grem v akcijo poizvedba o ležalnikih...user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
28.8.2008 10:57:22   
arait
naty včeraj smo šli spat ob 23ih. Sej Eva je ful pridna kar se tiče spanja, sam učasih spi še dalj časa. Je pa zdaj čez dan vedno več budna in ko zaspi spi tudi po 4,5 ure.

mi smo pa imeli patronažno na obisku in smo se tehtali. Eva je težka že 3790g, kar je 500g več kot odpustna teža in 340g več kot porodna, pa tudi zrasla je že. Sva jo z user posted image zmerila 55cm - 52cm je bila velika ko se je rodila.

Zoja Miša jaz imam Evo v ležalniku/gugalniku predvsem dopoldne, ko mi ne spi, zraven ji pa prižgem ipoda z uspavankami in je čisto blažena. Sem patronažno vprašala koliko časa je lahko v ležalniku in je rekla da ni neke omejitve in da ji lahko s pomočjo ležalnika "razdelimo" dan in noč (upam da boš razumela, kaj sem hotela napisati).

Po rokah jo probam čim manj nositi - pa ne zato da je ne bi razvadila, ampak ker je vsak dan težja in če jo imaš dolgo časa na rokah, te bo lahko zvečer hrbet preklemano bolel (preizkušeno user posted image ) - jo pa ponavadi imam v naročju zvečer, da lažje zaspi in se tako še malo pocrkljava.

Tudi mi kdaj pa kdaj bruhnemo ko je v posteljici in jo je potem potrebno preobleči, ko pa gremo na sprehod pa tudi kdaj malo polijemo in si seveda umažemo svežo jopico. Pa kupčka tudi ne podreva vsakič, no, ko ga podirata z user posted image je to narejeno ponavadi zelo hitro in tudi glasno user posted image

No, zdej se grem pa malo s pikico pogovarjat, da ji ne bo dolgčas

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
28.8.2008 10:59:06   
Barbarinha
Še vedno nič...

CTG je pokazal tri popadke, do nekaj čez 70 (karkoli že to pomeni), popolnoma zaprta s čepkom, ki se občasno malo odlušči. Naslednja kontrola v soboto.

Jao... Nimam besed... Naš otrok bo prvi, ki bo not ostal...user posted image

Tatly, kako si uredila?

Tudi črna ovčka volno daje!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
28.8.2008 11:06:47   
arait
arany in očka Grega, čestitke ob rojstvu sina Domna

Neposredna povezava do sporočila: 2169
28.8.2008 11:15:40   
anita goitan
čau punce,
jaz sem pa dns takoo zmahanauser posted image user posted image user posted image , Zoja mela slabo noč od 4ih naprej, sploh nisva vedla kja ji je, tud nosek sva ji čistila čeprav je prejle babca rekla da je vse uredu in da sva po nepotrebnem kaos zganjalauser posted image .
Joj pa ta hrana, sem tečna ker se nikol fejst ne najem, men tako sadje pa sladko manjka, takooo, ampka se tolažm da Zoja s tem nima krčev, čeprav jo tud kdaj pa kdaj napenja.

Čestitke novim mamicam, sploh vas ne sledim več, pa ne da Zoja en bi bla pridna, ampak tolk je enih stvari, pa mal ven, pa v trgovino, pa mal počivat dokler mam user posted image še doma. In prav sedaj bom mal zalegnla.
Želim vam lep četrtek, vroč dan se obeta, izkoristite ga!

(odgovor članu arait)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
28.8.2008 12:17:03   
matejchi
Grega (Arany)  najprej iskrene čestitke ob rojstvu sina Domna!!
user posted image
Počasi nas pa bo za pevski zbor.

Sem pa najprej pomislila, da se nekdo spet heca, ko si tako "nemoško" podrobno opisal vse. Mislim, da bi lahko začel pisat knjige, če jih slučajno že ne... pa ne mi zamert. Pozdrav Mateji! user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
28.8.2008 12:28:41   
Julija08
Naty in Tejkaz, hvala vama za pomoč in koristne informacije! Mislim, da bomo šli kar v akcijo in nabavili ležalnik! Bom mau na netu prečekirala kje imajo kaj pametnega!
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Hojla, ravno danes sem dobila reklamo od BC, kjer imajo ležalnik od Lemija znižan iz 39,99 € na 24,99 €, zgleda pa prav lušten. Poglej si malo.

Neposredna povezava do sporočila: 2172
28.8.2008 12:48:36   
LinaK
Zoja Miša koliko je bila vaša princeska stara, ko si začela uporabljati kapljice?

Hvala za odgovor!user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
28.8.2008 12:49:41   
Maja T.
Hallo user posted image

Sem še med živimi user posted image , a sva z Zaro dosti zunaj in ker zaenkrat ne kuham, smo vsak dan ali pri mami ali pri tašči na kosilu in me ni nič doma.

Vsem mamicam, ki ste v teh 14 dneh rodile čestitke user posted image user posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŽELIM VAM VELIKO CARTANJA IN SONČNIH TRENUTKOV Z VAŠIMI ŠTRUČKAMI.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo drugače v redu, rastemo in se redimo. Zara ima že 4 kg, kako lepo napreduje...

Zoja Miška midve imava isto težavo s polivanjem. Kljub temu, da podre kupčka, če jo prehitro odložim, mi večino še malo polije user posted image .
Zaradi tega ima zdaj vedno mini slinček, da je ne rabim vsakič preoblačit, itak perem vsak dan user posted image .

Drug teden imava drugič posvetovalnico in bom pediatrinjo vprašala, kdaj začne ta mišica, ki zapira pojedeno hrano polno delovati.

Ima pa naša mala novo foro, da me od prejšnjega tedna vsakič polula, ko ji dam Pempersko dol. user posted image
Sem jo probala na finto dobit in je bila na previjalni 5 min v Pemperski, sva malo telovadili. Sem bila prepričana, da se je pa zdaj sigurno že polulala. Jo lepo odvijem in glej ga, že teče po previjalni in mami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Opažamo, da že daleč vidi, se zelo obrača za barvnimi predmeti, gleda živalce nad posteljico in na stolčku.

Kaj je pa najbolj razveseljivo, MI SPIMO user posted image user posted image user posted image ...

Končno sem našla recept, da mi zvečer zaspi, takoj po hranjenju in previjanju/kopanju.
Idejo sem dobila pri Sayuri, ko je rekla, da svoji Zari navije igračko, ki igra in jo to včasih uspava. Sem jaz pri naši žabi probala in totalno funkcionira.

Naty hvala za pogovor, mi je pomagalo user posted image user posted image user posted image .

Srečka30
res je, na isti dan sva rodile, kje pa si ležala

Erin, kako lepa odpustnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAMICE, KAKO LEPE SLIKICE VAŠIH OTROČIČKOV

Drage so-klepetulje imejte se lepo s svojimi sončki user posted image user posted image user posted image , tiste, ki še čakate svoje user posted image , pa čim hitrejši porod user posted image user posted image user posted image ...

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
28.8.2008 13:07:36   
Maja T.
Še nekaj slikic Zare

Slikana z kapico, ki jo je zašila prababica
user posted image

Malo šarmiram
user posted image

Tukaj prvič pijem čaj in mi je kar všeč
user posted image

Tu sem pri babici in dedku na obisku

user posted image

Pripravljena za večerni sprehod

user posted image

Smo mame ena zmešana bitja, ki so čisto nore na svoje user posted imageuser posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?