Krista28
|
Ojla, Evo nas doma. Imeli smo se super, in pestro....bli smo še s sestrino družino..... Naš poba se je načofotal, tunkal ko norc (z rokavčki), prejle doma pa jok, ko smo umival glavo , tud Nadjo smo namočili in je take glasove spuščala pa brcala ko nora.....čist je bla zadovoljna v vodi . Tud sicer je bila ful pridna, sam smo bili cele dneve zunaj. Edino včeraj popoldne in danes dopoldne je deževalo....Bilo pa ves čas živahno. Naš je bil že ob 6h pokonc in valjda zbudu celo posadko, pa so ostali kar škilast gledal...no...aktivne počitnice, ni kaj.....sam jst nism nč shujšala ....je bla preveč fina papica... Sem pa lepo že vse oprala, zdaj pa še orng kup za likat čaka. Kolko pa ve kaj likate. Moram priznat da se mi kar upira, pa tko fajn likalnik imam, je pa res da me ful moti če so v omari nezlikate cote. Tako kot imam navado zadnji moment pakirat imam rada tud takoj ko pridem oprano....da je čim manj okol pakiranja.... Smo imel pa eno nesrečo. Je moj vzel kolo s sabo, da bo lahko šel s Kristjanom kolesarit, pa hitimo, ker je bila sestra že na cestninski in smo kar zavili tukaj čez naš podhod, kjer vsi vozijo, saj se na rampah lahko dolgo čaka in nekaj poči. Najprej se z mojim pogledava....in "kva pa je to???"".....takoj za tem pa...."o šit!!!"Zadel je s kolesom v most, odtrgal kolo in prtljažnik + en del sani na avtu....kriza....Smo se sam obrnil, pobral kolo, peljali domov in gasa na pot....k sreči je bil dopust potem fajn... Sem razmišljala da tko gledava pa šparava, pol pa na hitrco min. 500€ čez okno vrževa...kolo je namreč čist zvito in se ga sploh ne splača popravljat....pa že celo sezono omenja apetite po novem kolesu ....PA ravno ta teden bi šla tud jaz lahko kolesarit, saj je svakinja sama doma, pa bi lahko šla z Nadjo na sprehod... Glede vstajanja se pridružujem mnenju večine...jst sm čist out če otroc ne spijo in se čez dan sam vlečem, pa komaj za sproti dohajam.... Tko je bilo namreč dons. V toplicah je Kristjan spal pri nama ponoč in zdaj smo čist out. Kar k nama hodi, pa histerijo zganja ponoč, pa dons je hotu jest ponoč, ker se je zvečer nekaj afnal in je spil samo kakav. Zdaj pa ne vem, a je to zaradi Nadje al kar tako Jst kr nebi da bi spal v najini pojstli, ker me je v toplicah tako zbrcal v spanju, da so me ledvice bolele in vsi spimo potem slabo. Razmišljam, da bi kar čim prej v njegovo sobico še Nadjino posteljco dala (itak bi bilo potem samo pojstle v sobi, ker je tko majhna). Kdaj ste pa ve otročke dale skupaj v svojo sobo? Sem imela namen Nadjo dons dat v športni del vozička, saj se mi je zbujala ponoči, saj se je z nogicam odrivala in "butala" v zgornji rob košare...čist malo je še placa.....pa mi je kar mal čudno...bi še kar škatlo furala.... Bom dons probala....se mi zdi da čas tako beži. Je že 4,5m stara, še 1,5m pa bomo korenčke pa kašice kuhal. Bsrba, ti si imela speedy-ja a ne? Kdaj si pa Meto dala v športni del? Plenice - bili cel teden brez, parkrat ušlo, v bazenuz lepo hodil na WC - enkrat celo sam, da smo ga iskal ko nori. Mali zgine ko megla, včeraj v vrtcu se je 2x pokakal v hlače upam da mu to ne postane fora. Škarje - jaz sem jih do zdaj skrivala, imam pa ene otroške. So včeraj v vrtcu nekaj rezali pa je baje ful užival...Smo pa delali pred dopustom z das maso, pa prstnimi barvamo...vodenke imam pa pripravljene za deževne dni, da bomo fugurce iz das mase pobarval... Mojčika, čuuuuvvaaj se Krede sem imela tud jaz namen kupit, pa vedno kar pozabimo. Je zdaj dobil "šajtrgo" pa žago in to pali. ...naš bo rokodelc . Važn da fajn ropota, zdaj hodi pa drva pa živo mejo žagat. Imamo vsi v ulci urejene vrtove . Imel bi še "bor mašino" in jo ima obljubljeno ko neha kakat v hlače... Govor - ponavlja za nami ko papiga, ampak mal popačeno, pa čeprav z njim normalno govorimo , ma važno da gre naprej. Šteti še ne zna točno, ima pa najrajš osem in štirica mu tudi ne gre.. Uff sem naklofala.....grem rajš še mal počivat ker smo tolk slabo spal..upam da nism predolgočasna... . Mah se že mala oglaša.... Fajn bodte...
< Sporočilo je popravil Krista28 -- 26.8.2008 8:12:20 >