|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
20.8.2008 9:57:28   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: barba

Ojla,
mi smo ponoči bolj slabo spali ker je tako grmelo in se bliskalo, da se je Meta zbudila in naselila v najino posteljo. Vragec mali je lepo do jutra spal, midva z možem sva pa čist polomljena in zoprna. user posted image user posted image

hi hi kako mi je pa to znano....

joj js bi pa tkooo kako sliko trebuščka videla...boste kaj pripele "vzhajajoče" mamice?

čebelicamaja...kar se hane tiče...če je res tolk bolana, mogoče bi bilo res bolje privat varstvo potem poiskat. še vedno je manjša skupina in manj možnosti za bolezni. v vrtcih to verjetno kar kroži...ko je enega cikla konec se drugi začne, vmes pa še kaj drugega in to je potem to.

uau zanimivo delo ima tvoj mož...saj potem pa res ni čudno, da ga veliko ni doma...kake dobre uetnine ne ustvariš čez noč...mora pa fajn obvladat. če lahko pa prilepi sliko s kako umetnino tu gor, da bomo občudovale in malo na dušo popihale...hi hi hi

IZVIRNO SPOROČILO: Nenya

Sem prebrala, da ste nekateri mal bolančkani, no jaz trkam Mina in Brina sta kar trdnega zdravja, nasploh pa jima dajem le paracetamol če je res hudo z vročino, AB še v življenju (trkaaaaaaaaam) nista dobili.

hi hi ane nenya...v njunem doooolgem dooolgem življenju...hi hi

nenya...ko bo čas in priložnost, se boste že odvadili dude....samo oči imej odprte ko bo kaka situacija, pa zagrabi. mi smo se je tako odvadli, da sem jo hitro pobrala, ko ji je padla na tla (smo hodili ob morju) in jo je pol iskala pa sem rekla da je k ribicam padla in da jo ima zdaj ena ribica dojenček za spančkat ipd. bo že kdaj priložnost, samo pol pa hitro hitro reagirat...hi hi pa veliko sreče. se spomnim kako je bilo pri nas "prisilno" odvajanje...kot bi jo od drog odvajal. sploh ne moreš verjet da loh otrok tako zganja in da je čist preč...

uauuu do konca sem prebrala. user posted image  hi hi

nič grem naštimat torbo za ven...pol gremo mal v baumax in bauhaus...zdaj je treba nakupit stvari za obnovo hiše. jej se veselim...nakupov, da ne bo pomote....delo mi ne diši...hihi

gremo čez vikend v MB k teti in sestrični...se tako malokrat vidimo...tko in bom izkoristila za obisk Ikee...če sem že na pol poti tja ane...hi hi...

lepo bodite...

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
20.8.2008 14:43:57   
barba
Ojla,
jst sem si pavzo sredi norišnice vzela.user posted image So se zaključili dopusti v nekaterih podjetjih in občinah pa bi radi vsi do jutr imel spisane zadeve.user posted image Mož je pa dons tud s popravci začel.
Meta je super pridna punca, ki nič več v plenico ne lula. Za ponoči jo ima za vsak slučaj, je pa zjutraj suha al pa sred noči kliče, da jo damo na stranišče.

Alička - NMK je tud Meti ful všeč. Če ji pustimo itak celo gleda, sam pol je problem zjutri za v vrtec vstat. Tko, da celo gleda samo ob petkih.user posted image

Maychika - a ti obseg trebuha 97 cm kej pove? Slikat se pa še morem, če hočem pokazat ta ogomni trebuh. Dons sem imela pregled, pa mi je G hotel kar datum PDP prestavit, ker naj bi bil mali user posted image ful večji glede na tedne. Sam mi je isto pri Meti reku in je bla pol 12 dni čez rok. Drgač je pa vse OK. Naslednji pregled je že morfologija.user posted image user posted image user posted image

Aja, naslednji teden grem pa službeno v Bovec oz. imamo "team building", da se bomo bolje spoznali. Kr neki brez veze!

Uživajte ...

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
20.8.2008 15:58:10   
Anonimen
Dan!

Sem hotela samo napisat, da naša uporablja s pridom škarjice že nekaj mesecev, sano da je šele ene 14 dni nazaj pogruntala, kako se jih prav uporablja. Zdaj moram pa paziti, kam dajem svoje dokumente, ker kaj hitro postanejo uporabni za umetniško izživljanje naše mladenke user posted image .

Aja, pa zelo pomembna novica: paradižniki so začeli rdečeti user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu maychika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2053
20.8.2008 15:59:28   
mojčika
Maychika - a ti obseg trebuha 97 cm kej pove?

No pa 90 cm v 10 tednu tudi kar dosti pove, ljudje sploh ne verjamejo, da je tako zgodaj že tak. Očitno bom nosila spredaj kot pri MM.

Ja začeli smo, s polno paro, uf sem bila utrujena. Na bolniško še ne grem, čeprav se bojim viroz, ki prihajajo, od pljučnice še nisem ok. Samo dokler ni ginekološkega vzroka, me kao ne more dati. Čeprav bi bilo za delodajalca celo boljše, ker plavanja ne morem opravljat, razredništvo so mi tudi vzeli, posledično bo plača slabša, kot če bi bila doma na bolniški.

Zgleda da bom tudi to nosečnost poslabšala astmo, komaj kaj zraka dobim vase, sploh v teh dneh, komaj čakam na hladnejše dniuser posted image

ČebelicaMaja ste našli kako varstvo??? No pa zdaj pa res že nestrpno čakamo, pridem večkrat pogledat, če je že kajuser posted image

Maychika in Barba, kje v Kranju lahko dobim kaj za nosečnice, če bom delala, se moram tudi obleči, pa sem slabo založena, v prvo so trenirke peleuser posted image

Tako bodite fajn...

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
20.8.2008 16:01:43   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Dan!

Sem hotela samo napisat, da naša uporablja s pridom škarjice že nekaj mesecev, sano da je šele ene 14 dni nazaj pogruntala, kako se jih prav uporablja. Zdaj moram pa paziti, kam dajem svoje dokumente, ker kaj hitro postanejo uporabni za umetniško izživljanje naše mladenke user posted image .

Aja, pa zelo pomembna novica: paradižniki so začeli rdečeti user posted image user posted image user posted image .

Bravo za rdeče paradižnike, user posted image user posted image user posted image

No katere škarjice ste pa kupile???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
20.8.2008 16:12:35   
Anonimen
Kupila sem ji kar navadne šolske, take manjše, ki imajo zaobljen vrh.

Uf, kakšni trebuščki. Moj je še čisto ploščat user posted image . Sem pa imela nuhalno v torek, pravi maneken, je rekla G. user posted image

Aja, pa hecno mi je, ker mi sicer ni nič slabo, se počutim odlično, joj, bi kar drugim dala malo mojega počutja, edino ko je kaj res smrdečega, mi začne obračat. Npr. zadnjič sem bila v eni plesnivi kleti ali ko zlagam v pomivalca user posted image .

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2056
20.8.2008 16:17:53   
mojčika
Še to punce, danes sem še enkrat klicala za subvencijo, denar naj bi bil nakazan 20. 6. in to na ABanko, kjer jaz sploh nimam računa, samo kredit za stanovanjeuser posted image . Seveda jaz sem dala pravi račun in še za lani so preverili in je bil pravi. Zdaj je rekla, da me pokliče nazaj in seveda ne duha ne sluha o klicu, grrrrr, jutri ne delajo in če do petka ne bo, bom spet sitnarila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
20.8.2008 18:25:30   
ČebelicaMaja
nič... ni...še ničuser posted image  imam pa občutek, da se je danes ful spustil trebuh in začel me je resno občasno zvijat...tako, da vsaj vem, da se bliža konec pustolovščine...user posted image

Mah glede varstva sva rekla, da bomo, glede na to, da smo letos dobili željeno enoto, ostali v vrtcu. če ne bo šlo- bomo pa poiskali nekaj takega kot imate pri vas alička...samo v Lj. je takih skupinic bolj malo ali pa so user posted image  drage...

No, novi vrtec, varuško in otroke gremo pa jutri pogledat, pravi vzgojiteljica, da sploh niso bili toliko bolni in da bo morda v tem letu bolje, naj nikar ne obupamo. Sem kar fajn občutek dobila, bomo videli še v živo...jutri gremo prvič tja, mal pogledat, pa sebe pokazatuser posted image

Joj, Mojčika tole s subvencijo me pa tud na mojo dohodnino spominja- država mi je dolžna kar krepki znesek, ugovor oddan, sedaj pa ne sluha ne duha o €...če pa malo zamudiš plačat NUSZ, ti ga pa kar trgajo avtomatično iz dohodkov... mislim, ko moraš ti kaj od njih dobit je cel user posted image , ko pa oni terjajo od tebe, mora bit pa tip top plačano...

Jaz sem pa danes preko e baya naročila tako fajn volneno zimsko vrečo za pikico, da jo ne bo zeblo, ko bo pritisnil mraz- pri nas je 95€, tam sem jo pa dobila za 55€- se mi zdi tko fajn, kadar kaj prišparam- no sej, pol itak vse noter prinesemuser posted image  pa včeraj sem Hani kupila v Geoxu ene take usnjene supergice-čeveljčke, znižane- za 25€- pa so tko lušne in mehke, se mi je tud fajn zdel... smo se ji tko smejal, je najprej probala ene druge in je rekla, niso dobri, dej dol, potem smo ji dal na nogice te, je pa kar iz trgovine teklauser posted image

Dans me vpraša kje je oči- pa ji rečem, da je šel v trgovino- pa pravi Hana gre tud v trgovino, pa jo vprašam, kaj boš pa kupila, pa pravi: sadje in bonbončkeuser posted image user posted image

nič, grem še mal počivat...sta ravno zunaj, lp

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
20.8.2008 19:47:31   
alička
Mojčika jaz sem kupila Lupmijeve otroške škarje.

Zdaj grem pa iskat materinsko knjižico, ker me zanima kakšen obseg sem imela pa jaz user posted image

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
20.8.2008 19:57:23   
alička
Ne vem zakaj sem imela v spominu, da je obseg trebuha zapisan v materinski user posted image  

Živi sem dal škarje, pa ne ve čisto dobro kaj bi z njimi, ne pusti si jih pa nataknit na prstke user posted image

Lepo bodite!

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
20.8.2008 21:14:02   
eya
Ojla!

Pri nas sva s škarjicami rezala nazadnje par mesecev nazaj, zdaj smo pa kar pozabili nanje. Moram jih spet na dan privlečt, pa dokumente skrituser posted image  Imamo pa ene take otroške na cikcak, samo so kar štoraste za rezat. Po moje so najbolj navadne čisto ok, samo da so malo zaobljene za vsak slučaj.

Ankica, kaj je s tvojimi paradižniki, so začeli rdečet na rastlini ali v kleti? Uh, se mi je zdajle en sataraš zaluštal, a poznate to jed?

Joj, Mojčika, le kdo je dobil tisto tvojo subvencijo? So pa tudi eni šušmarji včasih nekateri.

Ankica, tako kot se pa ti dobro počutiš, sem se pa tudi jaz v prvi nosečnosti. Kak teden mi je bilo edino slabo, drugače sem se imela pa res fajn.

NMK pa sploh nikoli ne gledamo, no, bova z malim sprobala, če ne bo drugega za počet, me zanima, če bo Žigu tudi všeč.

Barba, pa saj Bovec je ful lep, ziher se boste dobro imeli. A to greste samo za en dan, ali tudi kaj prespite?

Haljico, da se ne popacka, pa Žiga tudi ima, tako plastično, pisano, samo jo bolj redko uporabljamo. Nazadnje ko sva risala z vodenimi barvicami, je bil kar samo v plenički, ko je bilo tako vročeuser posted image  Drugače pa po sebi itak ne riše, še k sreči. Riše pa same neke kricekrace user posted image  A barve vaši malčki že poznajo?

lp!

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
20.8.2008 21:43:37   
flecker1
sam na kratko napišem, NMK je vsak dan obvezno na sporedu, če ne začne dreti. vedno mi reče klinika, jz pa ja sj bo, počak še ko bo zvečer...ko pa je reklama med NMK mala joče klinikaaa, jz pa ja saj je reklama vmes pa bo nazaj. no dans pa je zgleda pozabila user posted image
ja v podravju je bilo groza z neurji, moja mama je imela potolčeno avto, naj prijateljica pa še bolj, strehe nima več, deževje zalilo stanovanje, avto-stekla čist razbita...je res grozno bilo tam, pa še teko velike toče so bile da ne moreš verjet user posted image
kolk velike št. nogice imajo vaši otroci? men se zdi da moji meli počas rastejo, zdaj je komaj pri 23 št. vanessa pa je bla v tem starosti imela 25 št.

< Sporočilo je popravil flecker1 -- 20.8.2008 21:44:11 >

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
21.8.2008 8:37:52   
barba
Mojčika - v KR je bolj težko dobit kaj za nosečnice. Se ti bolj splača it v LJ na Rudnik v nov center kjer ima H&M obleke za nosečnice. Jst grem to soboto v šoping, pa ti lohk pol povem kaj kej majo. Drgač sem šla pa jst letos že v Beljak v Avstrijo in dobila ful cunj. Res jih pa tud velik rabim prav zarad službe.

Eya - gremo skor za cel teden in bomo gor v eni bajti spal na skupnih ležiščih in z eno kopalnico za 25 ljudi.user posted image user posted image user posted image
Bovec je sam po sebi čist OK, sam to me mot k bomo 24 ur skupi s sodelavci k jih mam včasih že v 1 uri poln kufer.user posted image

Flecker - tale neurja so skoz hujša in menda jih bo zarad podnebnih sprememb skoz več. Št. nogice je pa pri nas komaj 23, no zadnji čevlji so tolk številka.

Uživajte ....

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
21.8.2008 10:45:11   
alička
No meni se pa res vidi, da sem zmatrana. Danes sem ugasnila budilko, (nimam pojma kdaj) in mirno spala še eno uro. Pa se nič ne sekiram, imam itak ful plusa v službi, tako da bom danes malo pokompenzirala ure.

Živa ima nogo 23.

Barve Živa pozna, pa ne pozna. Se mi zdi, da bolj ugiba kot ve. Včasih brcne v meglo, drugič spet pa vse prav pove user posted image .

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
21.8.2008 11:37:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barba

Mojčika - v KR je bolj težko dobit kaj za nosečnice. Se ti bolj splača it v LJ na Rudnik v nov center kjer ima H&M obleke za nosečnice. Jst grem to soboto v šoping, pa ti lohk pol povem kaj kej majo. Drgač sem šla pa jst letos že v Beljak v Avstrijo in dobila ful cunj. Res jih pa tud velik rabim prav zarad službe.

Še ena z istim problemom user posted image user posted image user posted image . Prvič sem lahko imela trenirko navlečeno, zdaj se moram pa malo bolj poslovno oblečt. Saj zaenkrat še gre, ampak kmalu mi bodo moje hlače na rob nekoliko tesne user posted image . V ponedeljek bom šla v šoping, ni druge.

Kristini je to poletje noga zrasla za celi dve številki, maja sem ji kupila sandalčke št. 22, zdaj pa ji je 24 že skoraj malo tesna user posted image .

Barve pozna nekatere (rdeča, modra, zelena), druge pa še meša. Pa šteje do  deset, samo štirico in šestko vztrajno izpušča user posted image ). Naučila se je čisto spontano, ko sta z mojo mamo sejali fižolčke in šteli, koliko jih gre v eno luknjico. Pa se ji je očitno zdelo fajn.

Eya, paradižniki kar na rastlinah rdečijo, so še tako božansko lepi, nobene rje, plesni al kaj ji že običajno napada. Se pa pozna, da smo na 700m višine in je že kar nekam visoko za njih.

Aja, Barba in Alička, hvala za recepte, se bom vrgla ta vikend med lonce. Samo bo moral mož kuhat. Mi je prepovedal biti zraven indukcije med nosečnostjo, ker baje zelo seva, tako da zdaj samo on kuha user posted image .

Zdaj pa grem do konca spisat besedilo za našo internetno stran, uf, se mi vleče.

LP

< Sporočilo je popravil Ankica -- 21.8.2008 11:39:25 >

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2065
21.8.2008 12:31:14   
Nenya
No, končno obe spita, jaz mam pa mal časa.

Škarjice - Mina naredi dovolj škode brez njih, še prerada ma nože itd. , zaenkrat nisva še nič strigli.

Mina gleda pa Na zdravje ponovitve zjutraj ob 8., danes mi je težila celo jutro in potem vsa srečna gledala. Ful ma rada tudi avizo, ji moram skoz pet.
NMK pri nas ne gledamo, je takrat že na poti spat pa še midva mava svojo nadaljevanko na Hallmarku user posted image user posted image

Barba, moja mami je šla na Team building v Logarsko in ji je bilo fajn, vsekakor boljš kot v službi, a ne? BTW a tvoje blaženo stanje ne more bit izgovor?

Glede nosečniških oblek, jaz sem nosila od Mine, pol sem bila pa itak v ultramodernih retro spalnih srajcah Lj porodnišniceuser posted image user posted image

O davčni in denarju ne bi, men so taprvič napisali en račun na Probanki, ki ga NIKOLI nisem uporabljala, niti enkrat, gor sem mela ene 1000 starih tolarjev, ne vem zakaj že sem pač morala tam odpret račun.

Eya, kje ste kupili haljico?

Mojčika, ne vem kako mate v vaši šoli ampak tam kjer sem bila jaz, je ravnateljica raje videla če so šle ženske čimprej na 'rizično' porodniško in je poiskala nekoga drugega. Vem, da eni G neradi dajo, ampak če maš tolk enih težav pa še sezona viroz prihaja, če drugega ne lahko vedno rečeš, da te boli križ. No vsaj v tiste mrzle bazene ni treba več.

Ankica čestitam za paradižnike, jaz se že ene 14. dni otepam z njimi, tašča je na morju, raste ji pa na vrtu vse kot noro, paradižniki, paprike - ene 4 vrste, kumare, solata, ni da ni. Delam paradajz omako, solato, šobsko, grško ... HB pride dons domov.

Danes smo nenačrtovano Mino pustili brez plenice ponoči - ji jo je Rok pozabu dat gor - ampak še ni pripravljena, je bila zjutraj polulana. Spomnim se, da je zvečer klicala za lulat, ampak to so standardne fore pri njej - bi lulala, pila itd, sam da ne bi bilo treba spat.

Maychika, saj ji je eno dudo na morju odnesel muc. Ampak ni kaj dosti pomagalo, smo še 14 dni mučili, je kričala in očitno še ni čas, upam da bo kmalu spet prilika, ker me skrbi za njene zobe.

Mina ma nekje 24/25 številko noge, odvisno od čevlja, šteje do dvanajst, včasih kako število pozabi, barve pozna tako tako. Se ji je zdaj mal odprlo in je opazno napredovala pri sintaksi, tud po spolu ločuje sebe, mene in B pa Roka.
Najboljš je ko poje 'mamica je kakor zarja, ...' Rok misli da sem jo to jaz tako natrenirala (za ego pa to user posted image user posted image ), pa je nisem nič bolj učila to kot druge pesmice, Rada poje tudi našo evrovizijsko user posted image user posted image user posted image

Jaz se moram tud spravit kaj oblek kupit, pa nimam nekega občutka za oblačenje, kaj pa ve nosite, Mojčika? Barba pa Ankica vidve sta v kostimčkih? Men je to ful mora - nakupovanje, nisem tip za to.

No dost nakladanja, sam še Maychiko spomnim na moje CSI igrice (Hard evidence in 3 dimesions of murder) ko boš mela čas, mi štekajo. Sej ne da mam kej boljšega in koristnejšega za počet, ane?

Bye

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
21.8.2008 13:21:07   
Marelica
Joj, kak ste pridne zadnje čase, fuuuul romane pišete.user posted image

Da še jaz malo pokomentiram:
Škarjice - še nismo probali, ampak bi jo po moje zanimalo. Zdaj je treba kar gledat, kaj dobi v roke, ker ji pride Dominik nagajat in proč jemat. Je kar zoprno, ko je treba še za barvice pazit, da jih ne dobi mali v roke.
Barve - naša tudi včasih ugane oz. imam občutek, da zdaj zagotovo ve za rumeno, druge pa vztrajno meša.
Šteje do 10, ampak VEDNO izpusti 4 in se včasih okoli 8 zakvačka. Ko je pa začela štet, je pa par dni znala čisto brez napake. Aja, občutek ima pa samo za 1 in 2. Če vidi česa več in rečeš, naj prešteje, šteje obvezno do 10.user posted image  
Pesmice - vedno bolj ji grejo in tudi melodija ji nekak približno uspeva. Trenutno je hit Hruška sladka hruška. Me je pa ravno včeraj presenetila, ko je poleg CDja pela Čuk se je oženil in Rompomom še ne gremo domov, pa je nisem nagovarjala naj poje.
Št. čevljev nosi zaenkrat 24 ali 25 (odvisno od modela), ko bo imela pa debelejše zokenčke pa bo skoraj 26. Sem ji ravno zadnjič v Hoferju ene 26 kupila, 25-ka so bili glih za glih. Ni čudno, da ima take velike noge, ko imava midva oba nadpovprečne št. za svoj spol. Pri malem pa opažam, da bodo problemi s čevlji. Ima tako visoke, da mu Katarinini sploh niso prav, pa so še kot novi in nevtralnih barv, da bi jih drugače komot nosil. Mislim, da je Mojčika ponavadi jamrala, da ima MM take nogice.user posted image

Ankica, tudi pri nas so paradižniki prav neverjetno lepi in zdravi, se sploh čudim glede na vremenske neprilike (ker vinograd je pa letos ekstra dovzeten za plesni in rjo). Imam pa takega zanemarjenega (za plotom, ko se ne vidi ravno pri hiši), sploh ga nisem več kaj vezala, plela... Moja mami (ki mi je dala flance) pa se je ful trudila, je lepo porihtan, ampak že ful bolan.

NMK mi ne gledamo, gre že nama z možem na živce.user posted image  Sicer je pa TV pri nas večinoma samo še za risanke gledat. Pa še to moram bit poleg, ker se mali kar na ekran nalima, mene je pa strah, da si bo očke pokvaril.

Kaj s kredami kaj rišete zunaj na pločnik? Pri nas je vse porisano, zdaj je celo tamali že začel nekaj "ustvarjat", ko ponavlja za sestrico. To je pri nas poleg peskovnika najljubša zabava za zunaj.
Drugače pa jaz tudi bolj kakšne ponošene majčke oblačim za doma, ker se mi ni treba sekirat zaradi flekov.

Danes me je mala spet razočarala, ker se je 2x polulala v hlačke. Pa je sama izrazila željo, da bo brez pleničke in je ful navdušena nad novim nastavkom za WC.user posted image  Nič ne kaže, da bomo kmalu uspeli na plenicah prihranit.

ČebelicaMaja, je kaj novega? Vsaj občutek, da je že tik pred? user posted image  Joj, nas moraš imet poln kufer, ko te nonstop sprašujemo...

Moji 3-je spijo (možek je še na bolniški), jaz grem pa še malo posurfat drugam. Tak blažen mir...user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
21.8.2008 13:45:05   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: Marelica
NMK mi ne gledamo, gre že nama z možem na živce.user posted image  Sicer je pa TV pri nas večinoma samo še za risanke gledat. Pa še to moram bit poleg, ker se mali kar na ekran nalima, mene je pa strah, da si bo očke pokvaril.

Sej meni gre tudi neizmerno na živce, mala je pa fenica user posted image .

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
21.8.2008 14:12:19   
ČebelicaMaja
Ojla!
Evo ... smo si šli ogledat nov vrtec in spoznat novo vzgojiteljico in otročke... občutek super, vzgojiteljica super, taka mlada- moževih let, potrpežljiva, moderna... mali so praktično cel dan zunaj, še za kosilo dajo mize na teraso, nič čudnega, da lani tukaj nismo dobili mesta... mah res sem zadovoljna, zdaj moramo samo še pesti držat, da bo zdravje zdržalo...je rekla, da imajo kar srečo in ne obolevajo tako pogosto, jih bo pa skupaj 19 v skupini-tak je normativuser posted image  samo pravi, da so že zelo samostojni....
...je bila pa naša čmrla takoj za igro in družbo, ostali so jo pa kar hotli mal stepst, pa scukat, pa tko...pokazat, kdo je doma tukaj... prave male žverce, je morala skoz pazit nanje... user posted image  ampak baje bo to samo kake tri dni, potem bo OK, imajo že izkušnje...

Mene je potem mož peljal na pedikurouser posted image , onadva sta šla pa na tisto igrišče v CityPark- nakar je možu od tam pobegnila- bosa, mimo vseh restavracij - na drugo stran, kjer so postavljene ene hiške in tobogani- mož jo je 15 min iskal čist paničen, je rekel, da ga je skor kap, potem mu je pa en gspod prišel povedat (verjento je videl obupanost na njegovem obrazuuser posted image ), da je videl enega otroka bosega tečt na drugo stran... ampak ga ni nič pogrešala- baje, ko ga je videla, se je še bolj hitela igrat, ker je verjetno vedela, da bo kregana...je mož še vedno čist iz sebe, miška pa pridno spi, je bila od vsega tko zmatrana, da je sama rekla, da gre pančkat. Naša je res živc na kvadrat...

Nogico imamo mi 24, barve kar pozna, ampak ne zadene vedno vseh, pri nas ko riše tud halja ne pomaga, tko da ji dam takrat kakšne bolj zapacane obleke gor, če je pa nagec, je pa največji žur, da sebe pobarvauser posted image  na škarje sploh nisem pomislila, ampak bom poskusla, če ji bo všeč, dobra ideja...sploh za našo, ker punčke ne palijo. Tud plastelin ima blazno rada, ampak ga raznosi po celem stanovanju in ga ne pusti pospravit- je ful naporno, ga pol za kak teden spet skrijem.

Ankica in Mojčika, jaz vama tus svetujem Supernovo na Rudniku- C&A in HM imata fajn zadeve za nosečnice in relativno poceni, če greš pa v LaVie, ali Popek, te pa cepijo samo za majčko 50€... joj, Marelica, blagor tebi, ki ti ni za shoping- jaz sem tipično ženšče, mi je ful užitek kupovat in zapravljat...včasih kar preveč, ampak res pa uživam, če dobim kje kake zadeve znižane in bolj poceni...user posted image  
Cela moja nosečniška garderoba je iz Premamam (Emporium)- se velikokrat kaj znižanega dobi, tudi za otroke imajo lepe zadeve, C&A in HM...

Nič, za danes naj bo dovolj, do večera moram še pripravo za Predmet Državljanska vzgoja in etika narest, 25.9. imam namreč učno uro na temo Kultura in medkulturni dialog v 8. razredu OŠ... Mojčika, Nenya help- imata kako idejo- jaz literaturo imam, obrazec tudi, samo ne vem, kako naj to stlačim v 45 minuser posted image pa še učnih ciljev nimam...user posted image

< Sporočilo je popravil ČebelicaMaja -- 21.8.2008 14:15:37 >

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
21.8.2008 15:10:56   
mojčika
Hojla punce. Jaz sem se šla danes pokazat zdravnici, ker res težko diham, v ponedeljek sem že dobila pulmologa in sestra mi je naročila, da naj kar vdihavam ventolin, češ da je več škode, če plod ne dobi dovolj zraka.

ČebelicaMaja, a imam prav, da imaš tudi ti astmo in si imela podobne težave???

MM ima res nogico 26user posted image , vsaj lahko sigurno leta na okoliuser posted image

NMK pri nas ne vemo, kaj je, nikoli ne gledamo, mali ga pa tudi ne kažem, ker sama ne bi mogla gledat, mi res ni.

Hvala za nasvet za oblačila, bom v ponedeljek šla tja po obisku zdravnika, me bo kar možek peljal.

Štetje tudi nam gre dobro, ko sama šteje pozabi sicer na 4, drugo pa gre, sploh, ko hodimo po stopnicah, vedno šteje. Poje pa najraje Kuža pazi in Metuljček cekinček, posluša pa bolj rada, če pojeva midva, kot če dam gor kak CD.

ČebelicaMaja moje celo leto je potekalo na temo medkulturni dialog, cel pouk slo sem prilagodila temu projektu, moj šolski časopis je imel precej lepih izdelkov, ki so bili vsi nagrajeni na evropskem tekmovanju na to temo. Tako, dam ti linke, do šolskega časopisa, do razpisa natećaja, za kaj več, mi pa javi na ZS in se pomeniva po telefonu.

http://evropa.gov.si/za-mladino/natecaji-dogodki/evropa-v-soli/  NATEČAJ

http://www.os-cerkno.si/ 

ŠOLSKI ČASOPIS, NA DESNI strani Mlada rast, malo dlje nalaga, zato ne obupaj. Priporočam, otroški pogled na medkulturni dialog.

Jaz bi definitivno naredila učno uro samostojnega dela in debate, kaj jim ta tema pomeni, kako široka je, kaj vse zajema .... Lepa ura za debato...

< Sporočilo je popravil mojčika -- 21.8.2008 15:12:26 >

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
21.8.2008 15:47:56   
mojčika
Nenya jaz v šoli nikoli nisem v kostumčkih, vedno bolj športno. Kake fine kavbojke in majčke, puloverji ... v OŠ si vsekakor od otrok bolj sprejet, če si sproščen. Meni tako tudi paše.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
21.8.2008 15:49:35   
eya
Žiga tudi zna štet do dest, pa pogosto izpusti štirico, zanimivo, da ravno štirko večinoma ipuščajouser posted image  Je pa tudi na začetku znal prav povedat, zdaj pa ne. Aja, pa osem mu je najbolj všečuser posted image  Mu je pa to samo kot ena pesmica, ne ve, kaj pomeni, ve samo za 1 in 2, potem se pa neha. Pa saj najbrž so še premajhni za kako višjo matematikouser posted image

Nenya, pojma nimam, kje smo kupili to haljico, jo ima že kakšno leto. V kakem BC bi jo ziher mogli imet.

Številko noge pa ima 24, verjetno bo treba jesenske čevlje kupit kar 25. Pesmica mu je najljubša Kuža pazi, pa Diči diča. Aja, NMK pa tudi jaz ne prenesem, verjetno je zato Žiga še ni videluser posted image

ČebelicaMaja, si predstavljam, kako hudo je moralo biti tvojemu možu, vem, kako je bilo meni 2 tedna nazaj, ko se je Žiga zgubil v ZOOju, pa je bilo samo za kaki dve minuti.

ja, krede so tudi pri nas zakon, še bolj pa zame kot za Žiga...meni je res luštno risat z njimi po pločniku!

Aja, barve, vedno pove prav za roza in oranžno, vse ostale so pa rumeneuser posted image ...potem pa ugiba naprej.

Uh, Barba za toliko časa greste, to je pa res dolga za z nekom bit, pa še če niste glih v super odnosih... Upam, da boš vseeno uživala.

joj, te kletvice...me je ravno danes zjutraj spet preizkušal...pravi "nadonca" (madonca), pa sem tiho, pa pravi "nadonca sem leku, jaaaa...sevede, nadonca!" pa zraven se mi smeji in me prav navihano gledauser posted image  Je tako smešen, da se komaj zadržujem.

Aja, pa ful rad poje, če ga snemam s fotoaparatom tako, da ima LCD zaslonček obrnjen k sebi...tako, da se gleda in poje.

lp!

< Sporočilo je popravil eya -- 21.8.2008 15:52:46 >

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
21.8.2008 16:06:52   
mojčika
Aja, barve, vedno pove prav za roza in oranžno, vse ostale so pa rumene ...potem pa ugiba naprej.

Hehe mi pa samo rdeča, ker je lučka na semaforju rdeča in če jo vprašam, kakšna luč gori, odgovori ali rdeča ali čakaj lučkauser posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
21.8.2008 20:21:31   
mojčika
Hojla punce. Jaz sem se šla danes pokazat zdravnici, ker res težko diham, v ponedeljek sem že dobila pulmologa in sestra mi je naročila, da naj kar vdihavam ventolin, češ da je več škode, če plod ne dobi dovolj zraka.

Sem ga vzela in ne morem verjeti, koliko se mi je počutje izboljšalouser posted image , diham, nisem utrujena in ni mi slabouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
21.8.2008 22:55:51   
ČebelicaMaja
Oj čveke, je res veselje, ko nas najdem na prvi strani!

Mojčika - imaš prav, res imam astmo in se mi je zaradi pljučnice v tej nosečnosti drastično poslabšala... sem prebrala kar nekaj zadev na to temo, pa s prijateljicami, imam kar tri, ki so dr- sem se pogovarjala in sem zaključila takole- res je za plod zelo škodljivo, če ne dobi dovolj kisika, so pa inhalatorji t.i. aerosolna zdravila med najbolj varnimi za nosečnice... vendar je meni pulmologinja rekla, da je sprejemljivo, da Ventolin jemljem do 4x tedensko, če je več, je potrebno zdravljenje- zato sem dobila zdravilo Foster- to so sicer kortikosteroidi (notri so isti ks, kot jih dobi otrok za razvoj plučk), naj se jih do 13 tedna ne bi jemalo, kasneje pa brez dileme- ima pa obe sestavini- Ventolin je namreč samo olajševalec, ne zdravi, Foster je pa še zdravilo zraven, je bolj novo zdravilo, posebej ugoden za nosečnice, ker gre ful majhen % zdravila v kri in posledično k plodu... sem bila pa čist paf, ker je na C listi, sem naredila celo paniko enkrat-pa mi je potem pulmologinja pokazala članke na temo nosečnosti in zdravljenja astme s Foster-jem, pa tud pri Pušenjaku sem bila na samoplačniškem pregledu, pa je isto povedal, pa moje prijateljice so me pomirile...tko, da upam, da bo z našo pupo vse bp...samo ustrašiš pa se in ti res ni vseeno za bitje, ki raste v tebi...

Pozanimaj se pri pulmologinji...meni je krasno razložila in imam nova testiranja dogovorjena takoj, ko neham dojit ...testov nisem imela že 15 let...in tud prej sem 15 let uporbljala samo Ventolin...

Za link in vse napotke sem ti pa izredno hvaležna... hvala, res!!!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.