Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 19:11:54
|
|
|
|
ledenka
|
sem nazaj z rekreacije smo bile sam 3 na pilatesu in nas je skos gledala in pazla, da prav delamo mater, me vse boli lucka, glede cajev - krvomocnico dobis v lekarni ali Sanolaborju, caj iz malinovih listov tudi. ker imata podoben ucinek, ju morda ne bi kombinirala - obadva sta za boljsi endometrij priporocam ti caj iz koprive, sedaj ga spijem 0,5 litra na dan. bom se par dni in bom nehala pred stimulacijo (je tudi v nasvetih zgoraj). Ingverjev in cimetov caj kupujem v Mullerju, imajo sicer tudi v Meckatorju, in sicer od firme Yogi Tee. malce poglej, katere varjante so ti vsec, meni je trenutno najbolj caj za sreco. so pa skoraj vsi dobri in ker imajo sladki koren noter, so naravno sladki. ampak, to pa samo do punkcije, ker so namenjeni temu, da se maternica fajn ogreje in prekrvavi! punce, upam, da bodo jutri dobili menogon in ce ga bodo, bom sla takoj po sihtu to iskat, ker sem prevec napeta, dokler ga ne bom mela v rokah. kar pomeni, da bom na meeting bolj tezko uspela... ampak bomo videli.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 19:30:17
|
|
|
|
dobrovoljčica
|
Olja babuške. Eno vprašanje za vas. Včeraj (8 dan po et-vstavljeni dve blastocisti) sem naredila test check it in mi je pokazal rahlo drugo črtico. Zanima me sledeče. V navodilih za uporabo piše, da naj bi ženske v postopku umetne oploditve delale test 14 dni po stop injekciji. Sama sem bila 15 dan po inj. Ali je bil neki test lažen ali naj upam, da nama je tudo tokrat uspelo. Na pomoč. Bom še enkrat naredila test CB v soboto. Adijos amigos.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 19:38:09
|
|
|
|
zarja1
|
EH PO MOJE JE TO TO, SREČKA Bravoooooooooooooooooo
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 19:44:33
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Punce, mene pa zanima, kje se da dobiti naslednje čaje: iz malinovih listov, krvomočnica, čaj ingver in cimet? jaz imam krvomočnico doma in jo ti dam če jo želiš.sama sem jo pila 2 meseca potem pa prenehala ,saj se mi je zdelo da nima nobenega učinka drugače se pa to vse dobi v Sanolabor lekarni
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 19:45:20
|
|
|
|
sonček85
|
mislim da je to to.bravooooooooooooooooooooo
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 20:07:01
|
|
|
|
gloria
|
dobrovoljčica ...ni dvoma nosečka
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 20:07:16
|
|
|
|
bambi75
|
Dobrovoljčica tudi jaz mislim da je to to in ti lahko čestitam.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 20:09:45
|
|
|
|
bambi75
|
Gloria a ti še pa kar tu strašiš, še nisi šla rodit. No kakorkoli že želim ti čimlažji porod.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 20:10:57
|
|
|
|
bambi75
|
Zarja a je že kje na vidiku?
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 20:12:34
|
|
|
|
sonček85
|
samo še 13 dni pa greš in boš držala malo pikico v rokah
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 20:15:35
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 Zarja a je že kje na vidiku? ja morala bi prit tam do nedelje, me že neki pika, pa sitna sem, pa tak čist znucana.......mislim, da bo zdaj zdaj tu.........pol pa estrofem in ET-KONČNO!!!!!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 20:17:38
|
|
|
|
ledenka
|
dobrovoljcica drzim pesti, da je to to!!! ponovi se test cez kake 3 dni, pa bos lahko prepricana!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 20:19:58
|
|
|
|
zarja1
|
Želvica daj napiš kak si.......saj bomo itak prekoračle 210 strani..... NAJ NEKDO POKLIČE MISMIS!!!!!!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 20:21:15
|
|
|
|
lučka 25
|
dobrovoljčica v soboto pa naredi še CB, da boš videla en lep +.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 20:28:12
|
|
|
|
dobrovoljčica
|
Joj kako vas je lepo brati. Upam upam, da vas je moj angelček tam gor slišal in se vrne nazaj k meni v spremstvu še enga angelčka. Sedaj me pa res črviči od čakanja. Komaj čakam sobote in ponovnega testa, uf je še daleč.Ne ne se hecam. Bo minilo tik tak, itak pa je bil pa cel ta postopek tako brzinski, da človek kar verjet ne more. Imejte se lepo. Sedaj pa greva z dragim malo ven na eno pijačko in potem spančkat. Pa pa
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 20:36:55
|
|
|
|
želvica99
|
Evo me Zarja,na postroju . Morm bit kratka, da me mis ne vrže ven Najprej čestitke dobrovoljčica, jest misl, da si ti kr ali ali . Držim pa seveda pesti še naprej zate. Jest bi dons še eno kartico rabla, sem mal preveš kriza. Blanči, lara navijamo za folikle, Gigi upam, da je prebava ok, Jadrnica namest tebe grem pa jest bruhat, sam da sm tud noseča
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 20:41:51
|
|
|
|
Zvezdica
|
DOBROVOLJČICA verjetno ti lahko čestitam, vendar vseeno ponovi test v soboto. Da boš ziher.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 20:42:51
|
|
|
|
gloria
|
Petek, 29.08. Obayifo - UZ .....navijamo .....
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 20:42:57
|
|
|
|
Zvezdica
|
Miška moja, zate en podatek, morfologijo imam 17.9. Komaj čakam , da vidmo, če je lulček še gor
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 20:48:23
|
|
|
|
gloria
|
....zapuščama vas.....grem mal k se cartljat....lepe sanje vama želim....
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 21:12:20
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: dobrovoljčica Olja babuške. Eno vprašanje za vas. Včeraj (8 dan po et-vstavljeni dve blastocisti) sem naredila test check it in mi je pokazal rahlo drugo črtico. Zanima me sledeče. V navodilih za uporabo piše, da naj bi ženske v postopku umetne oploditve delale test 14 dni po stop injekciji. Sama sem bila 15 dan po inj. Ali je bil neki test lažen ali naj upam, da nama je tudo tokrat uspelo. Na pomoč. Bom še enkrat naredila test CB v soboto. Adijos amigos. ker sem tud sama lansko leto bila na istem kot ve, vas seveda tu in tam spremljam..upam da niste hude, ker se tako vmešujem v to temo---želela sem samo povedati dobrovoljčici da sem jaz delala prvi test 6 dan po ET in se mi je že pokazala res rahla druga črtica.....8 dan pa je bil CB že zelo pozitiven, zato Dobrovoljčica mislim, da imaš razlog za dobro voljo..ČESTITAM
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 21:18:03
|
|
|
|
Pija76
|
Čau Skye kako luštni punčki Kje ste babuške danes? A se vse za jutr pripravljate al kaj ?
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 21:18:35
|
|
|
|
sonček85
|
kako lepo napisano
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 21:38:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gloria gigi bom jo pozdravla.... ma reci ji, da jo cela naša tema zelo lepo pozdravlja in ji čestita z pobča, ter da se veselimo z njo in njeno družino. Sej njen starejši mora biti pa sedaj tudi čisto preč od sreče babike moje........ hvala vsem za čestitke....... na kratko še kako in kaj se je dogajalo .... (sem kar prekopirala ) 13.8 se še spomnite sem okrog polnoči šibala v porodnišnico, ker sem imela neke kao krče..... so me priklopili na ctg in je kazalo začetne popadke.....seveda so me zadržali tam...... vsako jutro je sledil ctg, kjer je enkrat kazalo popadke, drugič spet ne.... Enkrat so mi naredili še UZ, kjer so pikeca ocenili na 3500g ..... No ti popadki so bili vse do 17.8, ko so bili že redno od sobote ponoči na 5 min..... Taki blagi, nič boleči....... - sestre so rekle, da je dobro ker se tako maternica pripravlja in ni šok potem ko je cr...... No v nedeljo so bili še obiski pri meni , jaz pa s popadki na 5 min in manj........ Na koncu so bili že na 3 in pol na 2 min. jaz pa nič prav čutila razen rahlih zategovanj v trebuhu..... ...skratka pol je brzinsko sledilo vse do cr...in ob pol šestih zvečer se je rodil naš mali pikec...... Mamica je imela splošno anastezijo, ker je bil vikend in spinalne takrat ne delajo, pa še predhodno sem se malo pogovarjala z zdravnico in prišla zaključka, da je boljše tako...... Ker se je naš pikec rodil prezgodaj (po pdp 3tedne prej, gledano po punkciji 4 tedne prej) je imel težave z dihanjem, ker njegova pljučka še niso bila čisto zrela..... zato so ga odpeljali na intenzivno in priklopili na kisik....... Sedaj je dihanje porihtano in stabilno..... in naš pikec ni več na aparatih ..... Mene so, ker sem gin. OK poslali domov, pikec je še na intenzivni in mu vsak dan nosim mleko, ki si ga izčrpam...., da mu ga dajo po sondici, ker sesat še ne zna..... Sedaj čakam vsak dan, da dobim zeleno luč, da grem k njemu nazaj, da se začnema dojit...samo dokler še on ni pripravljen...mora mama čakat..... Ampak kdo čaka dočaka....... najkasneje v ponedeljek šibam k njemu .... in me kaki teden, dva ne bo....., odvisno kako hitro se bova po njihovem ujela in kako hitro bo pikec pridobil izgubljeno težo (cca 450g)..potem pa šus domov v domače okolje ...... ....No v grobem je to to...... aja, da še dodam...jutri ob 15 uri držite pesti, ker mi je sestra v bolnici šla na roko in malo pogledala skozi prste in bom lahko že jutri prvič probala podojiti svojega malega pikeca........
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 21:45:12
|
|
|
|
gold fish
|
...nekaj slikic je v albumu....... Pozdravček,
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?