|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
28.8.2008 13:01:09   
konina
Pozdravljene. Mi smo imeli pri Nevi spalno vrečo, pa smo jo začeli uporabljati kasneje, ko se je že odkrivala, vendar se je ni navadila in je znorela, ko smo jo dali vanjo. Tako, da sedaj razmišljam, da bi kupila tiste majhne, mehke, da se  navadita že od začetka. Povšterček pa nismo imeli, samo pleničko spodaj, za podložit sem pa brisačo zvila ali pa plenico. Neva še sedaj odmakne povšetr, pa ima čisto tankega.

Meni pa trebuh otrdeva zato, ker se mi oba skušata skozi popek ven zrinit. user posted image  Včeraj sem ju prav začutila po obliki, kako ležita, tako sta se stisnila ob steno. Je full neprijeten občutek. Včasih pomaga, če jih malo nahecam, pobožam ali podrezam, pa se umakneta nazaj. Sedaj pa že dva dni tiščita k popku.

Ali se je komu orka kaj oglasila? Upam, da deklica lepo napreduje in da se mamica dobro počuti. user posted image user posted image

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
28.8.2008 13:22:54   
Andromeda
Malo prej sem izvedela za rezultate OGTT...Na žalost je cuker povečan in me čakajo še dodatne kolobocije na diabetološki kliniki oz. potrditveni test. Sem se že user posted image možu po telefonu... Zdaj sem pa malo k sebi prišla. G mi je rekla da to še ne pomeni, da imam nosečniški diabetes. Ja no, bomo videli...

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
28.8.2008 14:32:10   
ANIME
Evo, danes spet imela pregled pri dr. Cerarju.

Tip je ponorel, ker so mi "narobe" merili MV in sicer moja G je pred 3 dnevi namerila 2 cm, on pa 3,7 cm in je rekel, da kakor trenutno izgleda, še vsaj en mesec ne grem rodit in me je naročil šele čez 3 tedne.
In naročil, naj se moja G nauči merit dolžino MV (priložil je tudi slikco, da ne bo pomote)

Maladva sta velika, A = 1900g, B = 1600g, vse OK, oba sta se vmes glavično postavila (adijo upanje na CR). Za injekcije za pluča sem prepozna, saj je komentiral, da če grem jutri rodit, ne bo nobenih problemov (sem 31t1d). Skratka tip me je zelo potolažil. Ko sem mu pa povedala, da imam zelo pogosto otrdevanje trebuha, je pa komentiral, da sem vendar noseča in da nekaj me pa tudi mora na to opozarjat.
Aja pa da imam doma čudežno posteljo, katerih v porodnišnici nimajo - ne samo da se MV zapre, še podaljša se.

Jaz sem se kar smejala.

Voda OK, železa imam 119, sladkorja premalo  (torej tudi kakšne sladkorne nisem fasala - to me je kar malo skrbelo, saj maladva rasteta full).

In danes je en srečen dan :)))) Jutri pa sem naročena na dekompresijo (sem se vmes že odjavila, ko so tako paniko delal).

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
28.8.2008 14:34:29   
ANIME
Pošiljam SMS od Orke:

Hallo. To je nasa Ema,dan po prihodu na svet.Stanje bp
Lp, Orka

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 16.9.2008 8:27:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 3729
28.8.2008 14:44:44   
zara13
ANIME - super, da je vse ok. Pa lepo napredujeta, moj je samo 1100g težak, nekam lahek se mi zdi user posted image no ja bo že pridobil še kak gram oz. kar kilogram user posted image Pa dobro, da so še drugi ginekologi, ki znajo pravilno merit. Itak, da ga je to full razjezilo.

Se je kaj Orka javila? Upam, da sta obe dobro. user posted image

Andromeda - vse bo dobro pa ne user posted image user posted image , da ne bo baby slišal pa kej čutil.

Jst pa sploh nimam nikoli trdega trebuha oz. nikoli ne opazim, da bi bil trd, skoz je kot ena mehka goba. Danes se vsaj super počutim, glede na to, da sem bila 3 dni nekam čudna že od jutra naprej.

Je že katera preko Pikapolonice naročala stvari po netu? Jst sem namreč en tricikel za darilo naročila in to že 2 dni nazaj pa nisem dobila še nobene njihove potrditve, da je nakup obdelan. A bi jim kar mail poslala samo, da ne bom preveč tečna?
user posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
28.8.2008 14:47:10   
zara13
Lej jo Emo. Orka hvala za fotkico, tebi Anime pa tudi, da nas obveščaš.
Mala borka Ema, drži se!!!! user posted image  user posted image

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
28.8.2008 14:56:30   
Andromeda
Joj, ob slikici Eme sem se pa čisto raznežila..Do solzic. Drži se, mala borka in se pridno razvijaj naprej! Pa pozdrav za mamico orko!

Jaz sem že malo potolažena zaradi izvidov OGTT, v ponedeljek grem na tisto 3-urno proceduro s 100mg glukozo, potem pa da vidimo, kako naprej upam, da imam samo moteno tolernaco glukozo in ne NS.
pomaranča, šema - držim pesti, da ste jo ve bolje odnesle na testu od mene!

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
28.8.2008 15:02:15   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     29 let        LJ         28.08       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ         09.09.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE        pregled      user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB        26.08      user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      12.09.        user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      pregled    user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image     28 let   Jesenice    25.09      user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )   32 let        LJ       pregled      user posted image user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       pregled   user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image    28 let        LJ        pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         28.08       user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   02.09.        user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? user posted image ,1user posted image    ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    16.09.  user posted image

19. 09.11     petra *k             (1user posted image , 0user posted image )     25 let    Ptuj         25.09 user posted image

20. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          16.09  user posted image    

21. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj         pregled 

22. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

23. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

24. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    26.08

25. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

26. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   15.09    user posted image  

27. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ          27.08    user posted image

28. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ          pregled  user posted image

29. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO         pregled

30. 16.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          pregled   user posted image   

31. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    pregled   user posted image

32. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    10.09 user posted image user posted image

33. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled  

34.  16.11    caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM        pregled  user posted image     

35. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    03.09.   user posted image   

36. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

37. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

38. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ         pregeld   user posted image  

39. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let        LJ         RODILA user posted image   

40. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          pregled   user posted image

41. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled   user posted image user posted image

42. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         01.09    user posted image  

43. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          15.09. user posted image user posted image    

44. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    31 let      KP           03.09.      user posted image

45. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

46. 24.11.   klavdiy4              (?user posted image ,?user posted image )    18 let     kraj           pregled

47. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled 

48. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       26.09.  user posted image

49. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled 

50. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

51. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          25.09  user posted image

52. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

53. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

54. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           03.09 user posted image

55. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregeld    user posted image

56. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

57. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

58. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )     ?? let    Brežice     pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                           (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         pregled

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128kmercun@gmail.com
Orka:      031 207 854,
diva.lili@email.si 
klavdiy4: 040 216 303,
klavdija.pustoslemsek@email.si 

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
28.8.2008 15:02:55   
saba
jaz kar user posted image user posted image user posted image od sreče.............tale slikca od Eme.......pridna punca drži se naprej, pa spodaj tisti BP me je razveseliluser posted image user posted image

en pozdravček Orki , Emi pa user posted image user posted image user posted image user posted image

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

Neposredna povezava do sporočila: 3734
28.8.2008 15:03:59   
ANIME
Obrati otroka: jaz imam dva, pa se mi je v 30t B-jček obrnil iz medenične v glavičnouser posted image Torej tudi če imajo zelo malo prostora, jim še vedno uspe kolombocije počet :)

saba: upam, da ne daješ takoj prve vode, ki priteče ... jaz sem na začetku tudi to naredila, pa se je sestra držala za glavo. Potem so pa na forumu svetovali, da moraš naprej nekaj vode pustit, šele nato pristaviš lonček - meni je pomagalo, od takrat imam vodo vedno dobro. Pa popijem "samo" cca 2 litra tekočine - je tudi odvisno koliko jo telo potrebuje - jaz je nisem namreč nikoli veliko potrebovala.

posteljnina: vse kupljeno v IKEI (smešno nizke cene). Sicer ni ravno najmehkejša, ampak saj se otrok na začetku sploh ne premika, potem pa itak ni več tako občutljiv. Ampak glede na to, da je pri nama vse x2, ne mislim denarja stran metat na takih stvareh.

cunjce: kar nimam izposojeno bom nakupila v H&M in pa v C&A. Edino tam sem namreč našla pranje na 60°C in sušenje v sušilcu (kar pa je pri nama OBVEZNO).
Zimski pajacek v C&A sem videla za 20€ in je full cortkan .... tiste par mesecev pa ni hudič da ne bo zdržal.

otrdevanje trebuha: meni res FULL otrdeva trebuh in sem za to dobila ene tablete ter pitje magnezija 2x na dan - pa se mi zdi, da niti kaj prida ne pomaga. Npr. danes sem bila dopoldan malo bolj aktivna in mi je samo v čakalnici (več kot 1,5 ure čakanja) otrdel od 10x - 15x in sedaj že dve uri ležim in kar ne mine. Ampak Cerar pravim, da menda da ni nič narobe. Je pa kar malo moteče - ne boleče, ampak zoprn občutek. Otrdeva mi pa vsak dan vsaj ene 20x (tudi kadar cel dan počivam). Če pa malo okoli skačem, je pa samo še večkrat.

Neposredna povezava do sporočila: 3735
28.8.2008 15:14:17   
emina83
dan!

orka user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za tako luštno pupikouser posted image user posted image user posted image user posted image

emi pa seveda čimprejšnje okrevanje, da se bo lahka skos pri mamici  cartalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

anime daj mi povej kakšno posteljnino si ti kupila zauser posted image user posted image , si kr tam videla in izbrala, ker jaz na njihovi spletni strani najdem samo dvo delne komplete, to mi je pa premalo, bi  rada mela vse z baldahinom in obrobo vred.

andromeda, upam da se bo pri naslenji kontroli ogtt-ja vse v redu in se ti ne bo treba držati dieteuser posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
28.8.2008 15:22:11   
ANIME
emina83 - jaz sem kupila samo dvodelno (za povšer in kovter). Samo bodi pozorna, saj je dimenzija drugačna kot pri nas, saj sta tudi povšter in kovter druge dimenzije. Jaz sem itak vse tam nakupila, zato ni bilo neke panike.

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
28.8.2008 15:33:20   
petra *k
halo
jaz sem tudi slišala, da se naj pojštrčka nebi uporabljalo v začetku. sem pa kupla komplet posteljnino v baby centru, pa mislim,da je tak pri vsakem kompetu pojšter zraven. no saj je to ok, se bo kasneje ponucaluser posted image
kar se še tiče otrdevanja trebuha, sem vidla da je anime napisala da ji otrjuje na čase. jaz mam pa cel čas trdega in to celega. sicer si res še nisem šla kupla teh tablet magnesol, niti mi ni jasno zakaj  mi jih moj g na zadnjem pregledu ni napisal, je pa vpisal magnesol v mojo kartoteko-verjetno je pozabil napisati recept, pa mi kaj več povedati o tem ( samo rekel je da mi primanjkuje železa). me pa zanima, če je velika razlika med temi tabletami magnesol, ali tabletami z magnezijem ki jih kupiš v trgovini.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
28.8.2008 15:36:01   
zara13
Anime - tudi jaz sem vse nakupila v Ikeji pa se mi zdi kar vredu posteljnina. Moram jo še oprati in mislim, da bo kar dosti mehka, glavno da je čista in služi svojemu namenu.
Pa C&A ima kvalitetne stvari tko, da tist pajac bo zihr zdržal ;) tudi jaz sem že gledala nekaj stvari tam in bom sigurno kaj kupila.

emina83 - tko kot ti je že Anime rekla, prav celotnega kompleta nimajo v Ikeji, lahko pa obrobo dokupiš in tudi baldehin varianto. Je pa zanimivo, da imajo pri Ikeji obrobo za okoli čisto cele posteljice, ni samo za pri glavi.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
28.8.2008 15:39:50   
luna8
Anime prenesi vse naše čestitke in dobre želje Orkiuser posted image

To malo bitjece je tako luškano, kar ne morem verjet, da je že tako velikouser posted image

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
28.8.2008 15:41:02   
emina83
kak sem smotana,pozabla sem vse označit, dat krepko, mislimuser posted image , pa še pokomentirala nisem vsega....

anime user posted image user posted image user posted image za lego dojenčkov in za obrat enegauser posted image , pa super da te je dr. potolažil ko bi še mene moja na jutrišnjem pregleduuser posted image

cotke za user posted image pa jst itak večinoma kupujem v h&m in c&a, sem fuuuul zadovoljna s kvaliteto in seveda s cenami. kak BC pa pride v poštev večinoma  ob razprodajah, aja, pa v pikapolonici zadnje čase ugotavljam, da se da kr nekaj poceni stvari kupit.

joooj mene spet živčki mal dajejo glede jutrišnjega posveta z mojo G, spet sem čist na trnihuser posted image user posted image za mojegauser posted image in da bo vse ok.

ema je pa taki cukr ,da se je sploh ne morem nagledat in skos odpiram tole našo stran in jo občudujemuser posted image user posted image

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
28.8.2008 15:47:09   
petra *k
zaj sem komaj vidla slikco!!! super,ema da se tak dobro držiš!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa še vseeno user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo. prava baba siuser posted image user posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
28.8.2008 16:04:50   
emina83
no, pa ko  sem zdej vse prebrala, še za nazaj, pa še to:

otrdevanje trebuha, meni tudi kr naprej otrdeva, ravno tako kot tebi anime, kljub pitju magnesola, tak da...user posted image

spalna vreča, jo že imam, če od tamale, pa upam da mi bo zdaj kaj bolj prišla v poštev, pa sem začela uporabljat šele tedaj ko se je začela sama odkrivat, ampak je zgleda blo prepozno, se je tak utesnjeno not počutla, da kokr sem vrečo zaprla je blo tako dretje,da joj... tak da zdaj bom z uporabo začela še prej.

povštrčka nimamo in ga tudi še ne bom kupovala, ker se mi zdi še prezgodaj za Ajšo, poleg tega pa itak dela take v kinderpetu ko spi da se ti sam zrola. na začetku sem jo kr naprej popravljala, no zdej sem pa obupala, ker itak ni efektauser posted image

s kg sem na +5, za obseg bušija pa morm nek meter ujagat, ker ga nikjer ne najdem.

evo, končno sem se prebila čez vse ...

srčno upam da nisem še kaj pozabla, ker se mi zdi da sem že celo stran zasedlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
28.8.2008 16:51:51   
pomar*ANČA*
kako vam je uspelo, da ste tako malo dobile na kg? ker jaz imam +9kg, pa se mi sploh ne zdi veliko...sem vse normalno jedla, večina sadje, zelenjavo tako kot prej... hočem povedati to, da imam iste obroke, isto hrano, se ne pazim, se ne nažiram ampak sem toliko šla gor. a ostale se stradate al kajuser posted image

ah... tečen dan imam ali pa kar teden, komaj čakam da bo konec tega meseca...pa da dam še dav izpita čez- na katera se že celo poletje prijavljam pa odjavljam, potem bo pa tudi z mano lažje živet. razumem dragega, da raje dela, kot pa da moje stokanje posluša, ker grem že sama sebi pošteno na živce!

aja, emina je pa tak...dojenček mejhn sladek!! se je tudi ne morem nagledati!

izvide za sladkor izvem jutri...mogoče sem sitna tudi zaradi tegauser posted image   andromeda, ti pa se ne sekiraj, lahko je tudi lažni izvid oz motena toleranca, drugače se pa potolaži s tem, da ko rodiš se tudi sladkor uravna in da imaš do konca še čisto malo.

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
28.8.2008 16:53:37   
pomar*ANČA*
seznam: naslednji pregled me čaka 22.9.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
28.8.2008 19:09:24   
*MissI*
Daan punce!

Nekaj časa me ni bilo in med tem je na svet pokukala že prva novembrka, opa avgustovka!!! Saj ne morem verjet - je pa pravi mali cukr, kar gledam in gledam slikco, ki jo je orka poslala. Srečno obema!

Vidim, da se nekatere ubadate s testi za sladkorno. No, jaz sem šla na test, skoraj sigurna, da sladkorne ne morem imet, zato sem bila šokirana že na prvem testu, ker mi je pokazalo povišane vrednosti. Potem sem šla na drugega, 100g-kega in vrednosti so bile spet povišane. Takrat sem bila tako kot ve na tleh. Zdelo se mi je grozno, ampak zdaj po dobrem tednu in že opravljeni kontroli (kjer so bili že boljši rezultati) sem se s tem sprijaznila. Držim se diete (nič sladkega, mastnega ...) pa gre. No, ne bom rekla, da je čist lahko, ker včasih se mi kar blede, ker ne smem nič sladkega, ampak bo že.user posted image  Tako, da punce kar korajžno, se da preživet tud to.

V pon. začnem z MŠ in se že prav veselim!
Lep se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 3746
28.8.2008 20:13:01   
nagajiva
Ojla user posted image

Najprej seveda "naša" Ema.................Sem se kar zjokala ob slikici user posted image user posted image user posted image . Pa ne od žalosti, od sreče, da je vse ok in da je že taka babika in borka povrhu. user posted image user posted image user posted image  Orka, upam, da se boste čimprej cartali izven bolnice.
Otrdevanje trebuha-meni otrdeva, občasno. Kak dan bolj, kak manj. Je pa res zelo neprijetno.....
user posted image user posted image  za preglede-Anime tvoja dva pa sta res prava korenjaka.
Andromeda-upam, da bo naslednji rezultat drugačen in ne gre za NS. Samo ne se sekirat.....
Joj, babnce, sem danes zvedla, da ne bom samo mami, ampak tud teta user posted image user posted image user posted image user posted image ......Je od brata punca noseča....Tak da bo moj ati, ki ma drugo leto maja abrahama imel za roj. dan kar dva vnuka......user posted image
Nič, grem sedaj v napad na grozdje. Pa še enkrat bom hitro pogledala Emo.....user posted image

(odgovor članu *MissI*)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
28.8.2008 20:43:18   
pomar*ANČA*
sploh nisem vedela,, da je v slo toliko otroških trgovin, sem mislila da obstajata le baby center in pikapolonica. delim z vami, kaj vse sem našla:

otroška oprema
eko trgovina
mini svet
ajatutaja-rabljena oprema
naravna kozmetika
racman
igrarija

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
28.8.2008 20:48:06   
petra *k
pomaranča, pa si gledala kaj cene, pa kje so tote trgovine?? vidim da po večini vse hodijo v ikeo, mi lahko kera pove kje je ta trgovina??

Neposredna povezava do sporočila: 3749
28.8.2008 21:10:13   
bobika1
Čer.

Orka ful sem vesela da je z malo vse vredu!!! Kar tako naprej...
 Pomar*anča* kar se kg tiče, niti slučajno ne jem manj al pa da bi se ahtala, jem čist vse... isto ko prej. Mam dneve ko mi pa še bolj jest pa dneve ko mi paše manj ampak prej je blioo tud tak... Sej bom pa še zej dobla gor, ker zej mi je začela pa teža it kr gor ... Ampak ka pol sej bo bolšuser posted image .

Aja kar se pa tečnosti tiče, mam jz tud dneve ko mi kr na enkrat neki ne paše in pol kr iščem kreg in čist brez zveze, ampak kaj čmo... hormončkiuser posted image

Zdle sem jedla pa pleskavico poljeno z sirom...mmm je bla dobrauser posted image

J

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?