|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
27.8.2008 9:20:40   
nagajiva
Ojla user posted image

Sem danes veliko bolje razpoložena. Razen sanj, ki so bile tako "resnične" in zmedena hkrati. Brez repa in glave. Ko pa sem se zbudila, pa mi je srce tako bilo, kot da ga bo razneslo..........
Jelka123-tud mene mozolji kar ne pustijo na miru. Obraz, hrbet.....še na ritki se kaki najde user posted image user posted image ........Ne pomagajo nobene kremice ipd. Bo že enkrat bolje....user posted image
Vebo-tud če je user posted image  z nogicami navzdol, se lahko še obrne ali pa ga poskušajo obrnit. Tako da mislim, da je malo prehitro govorit o CR.....
Grem sedaj v napad na čokolino..................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
27.8.2008 9:23:25   
carly
Ojla punce dobr jutr.
Jest sem pa ravno včeraj lupinico dobila, pa dve omari sva sestavila, tako da sedaj bo pa res treba iti počasi po nakupih.Sem videla, da imate debato o posteljninah, je mogoče gledala katera tiste na galeb.eu? Men se zdijo kar v redu pa cenovno ugodne, tako da razmišljam da bi eno kar tam kupila vsaj toliko da vidim kako je kaj kvaliteta.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
27.8.2008 10:34:13   
Andromeda
Živjo!

Vidim, da ste nekatere zaskrbljene zaradi lege user posted image . Otroček naj bi se obračal vse tja do 36. tedna tako, da nimam pojma, kako vam G že zdaj zaključi, da bo potreben carski rez, ker je obrnjen z ritko navzdol. Do takrat si user posted image lahko še neštetokrat premisli, kako se bo obrnil. Mislim, da nimate razloga za strah, ker ima user posted image še vedno dovolj prostora za obračanje. Jaz mojega še vedno najbolj čutim spodaj in ob straneh, včasih tudi bolj zgoraj. In tudi mene večkrat tolče v mehur, da kar naprej hodim na WC. In včasih naredi neke hecne trzljaje - pa ni kolcanje - moj mož je že rekel, da bo bobnar user posted image

Jaz grem pa jutri zjutraj na OGGT, 12 ur ne smem nič jest, pa sem kar zaskrbljena, saj imam največ apetita ravno po osmi uri zvečer, takrat me prime volčja lakota...Uf, pa še uno ogabno tekočino bom mogla spit...Bom že preživela.
No, zdaj grem pa med knjige. Upam, da bo orka kaj kmalu sporočila, da Ema lepo napreduje. Bye!

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
27.8.2008 10:35:00   
zara13
nagajiva - še ene 2 tedna nazaj sem jst full intenzivno sanjala, zdej pa kr nič, spim ko ubita.

carly
- full fajn, da že imaš nekaj stvari. Za Galeb posteljnino je pa na forumu že nekaj odprto, malo preberi. Jst sem tudi nekaj gledala, samo so mi bili preveč pisani motivi in preveč intenzivne barve, ki mi ne pašejo v spalnico, jst še na to gledam, da ja ne bo preveč pisano, ker bo posteljica v spalnici.user posted image Sej so pri Ikeji tudi kar pisane zadeve, samo so mi ble barve nekak bolj všeč pa sem pol vse nakupila gor.

Mene pa že tretji dan matra en rahel glavobol oz. nek čuden pritisk v glavi. Zjutraj se že tretji dan zbujam full zalimana, tko oči skupaj zaprte pa kot, da bi mi nekaj teklo ven. To možno, da sem se nekaj prehladila? Sicer iz nosa nič ven ne teče, edin kar je zabasan ko spim, to je pa tko že neki časa.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
27.8.2008 10:49:25   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     29 let        LJ         28.08       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ         09.09.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE        pregled      user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB        26.08      user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      12.09.        user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      pregled    user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image     28 let   Jesenice    25.09      user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )   32 let        LJ       pregled      user posted image user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       pregled   user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image    28 let        LJ        pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         28.08       user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   02.09.        user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? user posted image ,1user posted image    ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    16.09.  user posted image

19. 09.11     petra *k             (1user posted image , 0user posted image )     25 let    Ptuj         25.09 user posted image

20. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          16.09  user posted image    

21. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj         pregled 

22. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

23. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

24. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    26.08

25. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

26. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   15.09    user posted image  

27. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ          27.08    user posted image

28. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ          pregled  user posted image

29. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO         pregled

30. 16.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          pregled   user posted image   

31. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    pregled   user posted image

32. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    10.09 user posted image user posted image

33. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled  

34.  16.11    caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM        pregled  user posted image     

35. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    03.09.   user posted image   

36. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

37. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

38. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ         pregeld   user posted image  

39. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let        LJ         RODILA user posted image   

40. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          pregled   user posted image

41. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled   user posted image user posted image

42. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         01.09    user posted image  

43. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          15.09. user posted image user posted image    

44. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    30 let      KP           03.09.      user posted image

45. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

46. 24.11.   klavdiy4              (?user posted image ,?user posted image )    18 let     kraj           pregled

47. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled 

48. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled user posted image

49. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled 

50. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

51. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          26.08  user posted image

52. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

53. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

54. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           03.09 user posted image

55. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregeld    user posted image

56. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

57. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

58. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )     ?? let    Brežice     pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                           (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         pregled

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128kmercun@gmail.com
Orka:      031 207 854,
diva.lili@email.si 
klavdiy4: 040 216 303,
klavdija.pustoslemsek@email.si 

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
27.8.2008 10:51:44   
zara13
Ko smo že pri imenih, kliknite in izračunajte najbolj primerno ime...hehehe user posted image malo za zabavo seveda. Eni predlogi so prav smešni.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
27.8.2008 10:58:08   
konina
zara sem prec probala zračunat, pa so nekatera res smešna. Je pa izračunalo tudi, da naj bi izbrali Erazem, kar tudi smo, pa Oskar, ki je bil že od nekdaj v najinem ožjem izboru, pa ga Neva ne mara. Gašperja pa ni zraven. Hja, bomo pa malo izivali numerologijo. user posted image

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
27.8.2008 10:58:38   
vebo
Pa saj jaz tudi vem, da se bo obrnila glede nato da je divja ko......................Ginekolog je pač dal malo upanja da se bo,

LP

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
27.8.2008 11:05:20   
saba
POVPREČNA STAROŠT NOSEČNIC V NOVEMBRU JE 28,40

sem malo seštela, me je prav zanimalo, če je res tako kot pravijo.......tipo da imajo prvega komaj pri 30ih.......no skoraj bo držalo

aja mi lahko popravite leta.......iz 30 na 31, hvala

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
27.8.2008 11:31:31   
mojsoncek
Po dolgem casu sem vas prisla se jaz malo pozdravit user posted image

Orkina novicka me je kar malo presenetila, ker nas je tako hitro prehitela po levi... zato najprej CESTITKE ORKI in njeni mali borki EMI!!! user posted image user posted image user posted image

Punce, tako ste pridne s pisanjem, meni pa se kar ne da. Se brala sem vas zelo malo zadnje dni. Sploh ne vem kaj mi je user posted image user posted image user posted image . Kot kaze imam neko cudno obdobje, ker se mi na splosno ne lusta brskati in pisati tudi po drugih temah in forumih.

No, pa vseeno toliko, da vas informiram, kako je bilo na vcerajsnjem pregledu. Bojda sem se od prejsnjega pregleda (v petih tednih) zredila kar za 3 kile, ceprav res ne vem kam so sle, ker se mi nikjer nic ne pozna. No, sedaj se lahko ze "kosam" z vreco cementa, ker sem dosegla magicno mejo 50 kg user posted image . No, pustimo neumnosti... urin je bil slab in sem kasirala Canesten svecke user posted image ... plodovnice imam se vedno prevec ampak ni nic kriticnega... glede lege se se ne da nic rect, ker ima se veliko prostora (pa se plodovnice je veliko in se lahko brez problema obraca - kar tudi cutim)... user posted image pa ima ravno pravsnje mere za svojo "starost" in je vse OK.

Se podatki za seznam: naslednji pregled 25.9. (in ce sem prav preracunala, takrat ne bom vec delala user posted image )

En lep pozdravcek vsem...

p.s. se bom potrudila in vas malo bolj spremljala user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
27.8.2008 11:52:25   
konina
vebo - kako so hecni tile ginekologi. Meni je moja zadnjič rekla, da se lahko oba še vedno obračata, da bo pri 30t pogledala kako sta, ni pa rečeno, da bosta na koncu tudi tako. Pa sta dva. Da je imela pa pred kratkim pacientko, ki so jo v 38t peljali v LJ na zunanji obrat ploda, pa se je v rešilcu dete obrnilo in so normalno rodili. Tako, da mislim, da se res še lahko vse sorte dogaja v nas, vse do konca.

Lp, Nina

10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
27.8.2008 12:14:03   
bobika1
Dan.

No danes sem dala urin. In kaj se mi je zgodilo.... Pridem tja, takoj na vrsti, me je tiščall lulat in dobim lonček pa me je nehal....user posted image  In potem sem 40 min sedela tam v čakalnici in popila skor 1l. vode...user posted image Tak da pol nisem več vedla al mi bo voda z ust prtekla al....user posted image user posted image user posted image

Vidim da imate temo o posteljninah...Midva sva zadnič gledala eno v Pikapolonici od POOH in je bila 70 eur(7 delni komplet) kar je kr dost cenej kot ta v BC. In še takšna mehka je bila, ker ko sem gledala eno od galeba in eno od puheka so bile takšne mal hrapave...user posted image , je reku moj da sem zatežena, sam men se zdi da mora bit posteljnina mehka, ne da bo že men taka čudna kaj šele bebciuser posted image user posted image .Hehe sem zatežila a neuser posted image

Aja danes sem naročila vzmetnico in jo dobim najkasneje v 14 dneh...

Nič grem malo pospravit pa se še javim

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3687
27.8.2008 12:33:32   
saba
so me klicali od ginekologa, so dobili izvide od vode in baje da so katastrofa. moram jutri zjutraj takoj po zdravila k mojemu G. - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - meni pa nič....................

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
27.8.2008 12:37:18   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: saba

so me klicali od ginekologa, so dobili izvide od vode in baje da so katastrofa. moram jutri zjutraj takoj po zdravila k mojemu G. - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - meni pa nič....................

pri meni je bilo isto

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
27.8.2008 12:57:03   
konina
punce, veliko pijte!!! 3l na dan, največ vode, kar prisilit se morate. Zato imate urin slabši. Če ne boste, boste morale antibiotike jest.

Lp, Nina

Neposredna povezava do sporočila: 3690
27.8.2008 13:37:59   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: konina

punce, veliko pijte!!! 3l na dan, največ vode, kar prisilit se morate. Zato imate urin slabši. Če ne boste, boste morale antibiotike jest.

Lp, Nina

Jaz spijem 3-4 litre vode na dan .(brez izjeme).. user posted image

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 27.8.2008 13:38:16 >

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
27.8.2008 13:42:42   
nagajiva
Ojla user posted image

Mojsoncek-lepo, da si se po dolgem času oglasila. Upam, da te obdobje mine in se nam večkrat pridružiš....user posted image
Urin-do sedaj sem ga imela ok. Je pa res, kot je rekla konina, veliko popijem. Sigurno ene tri litre tekočine na dan. Predvsem vode. Mamo v družini kar pogoste težave z ledvicami in sem se že pred časom disciplinirala glede pitja. Tako da sedaj nimam težav. Je pa najbolje napolnit kako 1-1,5 litersko plastenko in jo za sabo nosit. Je malo smešno za videt. Ko pa telo navadiš, pa samo zahteva.....user posted image  Upam, da se čimprej rešite tablet....user posted image
Posteljnina-resnično pretiravajo pri cenah. Sicer pa so tako vse cene za bebeke pretirane. Se ve, kje lahko služijo. Žal user posted image ......Če pa si iznajdljiv si zašiješ sam-jaz sem daleč od tega. Al pa malo brskaš, pa se kaj najde.....
Moj user posted image  je danes tako miren-do sedaj. Samo čakam na "rafale"....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
27.8.2008 13:55:01   
saba
pa kaj mislite da mi bo kar antibiotike dal............sej je bla mogoče sam danes taka voda???????????

meni se pa zdi da kar pijem, samo kaj ko mi gre vse v noge...mam take ko škaf, nič ne morem obut razen japonk....ampak sezona gre mimo...pa ne moram v japonkah okoli hodit novembrauser posted image

bomo vidli kaj bo rekel jutri, ob 7ih moram na raport.

pri prvi nosečnosti pa je bla vedno voda o.k., samo kri je bila brez železa. Zdaj pa voda katastroga, kri pa zaenkrat o.k.
bah......sem bolj stara tokrat......user posted image

ale

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
27.8.2008 14:05:41   
luna8
zara13 sam res, sem se tud jaz nasmejala ob teh imenih - so zanimiva, a večinoma neuporabnauser posted image .

O kakšnih posteljninah od Galeba to govorite? A je katera razmišljala o rjuhah iz organskega bombaža, ki jih imajo na sončkovi spletni strani?

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
27.8.2008 14:25:00   
zara13
luna8 - evo tukaj je Galeb posteljnina. Meni osebno je zelo všeč Lollipop Lane, ampak je tko hudičevo draga, da mi je res škoda denarja.
Za tele rjuhe iz organskega bombaža pa ne vem kakšne so, jih nima nobena kolegica, da bi mi povedala, kako se obnesejo. 

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
27.8.2008 14:28:37   
luna8
O sam so res luškane te od Galebauser posted image

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
27.8.2008 15:30:28   
Oaza
Se še jaz javim po doooooooooolgem času...user posted image

Najprej čestitke naši orki in njeni princeski!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem o.k.- čakam pregled (naslednji teden), da vidim kako je našuser posted image  zrastel.
Gibe zadnje dni čutim izredno nizko (v mehur), kar je zelo neprijetno, ker so že precej močni.

Glede posteljine- eno sem dobila od prijateljice, eno pa bova kupila. Sem gledala malo po trgovinah in res so pretirane cene. Bova šla verjetno še malo v Avstrijo pogledat.

Uživajte!
lp

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
27.8.2008 15:36:14   
petra *k
halo
zaj mi je pa prav žal, da sem šla gledat na ta galebuser posted image bi najraje user posted image user posted image user posted image . midva sva dala v baby  centru za posteljnino glih tak 80 eur, pa se stemi ne more primerjati, pa tote majo še baldehin zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image res sem zaj prav jezna. bomo pa še po tote šliuser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
27.8.2008 16:03:50   
nagajiva
Ojla user posted image

Zara13-joj kako so cotkane te posteljnine od Galeba. Pa še cenovno ugodne.....Mislim, da bom kar skočila na Ptuj (sem vidla majo tam prodajalno) in kupla komplet, pa še eno posteljnino za rezervo. Pa bo stalo manj, kot v BC samo komplet. Dobro, da še nisem nabavla. Me pa zanima, kje boste oz. kje v glavnem kupujete oblačila za naše user posted image ?

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
27.8.2008 16:55:35   
Andromeda
Ja, tale Galebova posteljnina je res luštkana...Ste videle tiste srčkane blazine za novorojenčka? Jaz bom še malo počakala z nakupom posteljnine, ker ga bom najprej itak v košku imela, pa moram najprej za tole uštimat posteljnino...
nagajiva - oblačila za user posted image sem za zdaj kupila nekaj v H&M, v Baby centru imajo ful navite cene, sva pa zadnjič kupila zimski pajacek za 60 evrov, št. 62, upam, da bo zdržal čez zimo...Ga je bodoči očka izbral in je moral it z nama.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?