RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 danes ma pa moj tavelik pikec rojstni dan,že 5,ma kdaj je to minilo,še eno leto,pa gre v šolo,kok prehitro gre čas,se ga še spominjam ,kot bi bo včeraj ,ko se je rodil,majhna štruca,tiste male rokice in okice,pa skoz se je smejal,pa njegove preve besede,pa koraki ,res gre prehitro čas......no saj nisem tako žalostna,ampak sem nostalgična,ker vem,da še malo pa bo Lun velik ratal,moj mali sonček,ko tako lepo diši,in je mehek in topel .....še 20 dojenčkov bi mela. _______________________________________________________________ Maj najboljše Lunca vem kako se počutiš, moja bo 4 leta stara,pa gre v ponedeljek prvič v vrtec, pa me tudi pri srcu stiska kako gre vse hitro.... za Maja tudi od mene. Lunca in Ninny, se močno strinjam z vama, moja tavelka gre v 9. razred, sine pa v 7., tud sama ne morem verjet, da sta že tako velika. Šele po otrocih vidiš,kako čas beži. Sem zadnjič gledala video posnetke izpred nekaj let, pa so mi kar solze začele tečt. Je Sara tko lepo igrala na violino, da me je kar pri stisnilo, sam kaj češ, leta res bežijo.
|