Barbarinha
|
Jooooj!!! Iz CTG in že odpočita od jutra (od razočaranja sem kar v posteljo padla, ko sem prišla domov in zafrgolila). Vse ravno kot panonska nižina . Malo se je obračal, pa še to ne tako zelo kot prejšnje dneve. Jutri imam ponovno pregled in UZ. Vsaj čep se mi je odluščil, vsaj nekaj. Ja, tatly, še vedno sem tu. Vidim, da najina paketka štrajkata. Glavno, da bosta prišla zdrava ven. Eno vprašanje, mogoče bo malo čudno, ampak ženske smo pač ženske... Kako je z , ko se ti enkrat odlušči čep? Še lahko, ali ne smeš več? Bi še kar nekaj prčkala, se bolj sproščeno počutim potem . Saj se vse, ane? Čeprav mi tistih 6 tednov čišče ne gre najbolj v glavo. Me je pa tvoja zgodba LinaK tako šokirala, me je kar strah postalo, da bi še kaj veliko čakala. Zate Upam, da bo šlo vse bolj kot ne po naravni poti, še ultivi sem se pripravljena odpovedat, če bo treba. žanneža, čudovito princesko imaš. Tejkaz in Naty, vsaj ena dobra stran interneta, da lahko spoznaš čudovite ljudi, tudi v živo. Upam, da se vama bo posrečilo ostati v tesnem stiku še naprej in da bosta vajina fantka dobra prijatelja. Grem poskusit malo pospravit po hiši. Kosilo že čaka (je še od včeraj), zlikano je, posesano tudi, mačke so nahranjene. Mislim... ni razloga, da bi še čakala, da grem v P! Kamelo sem porihtala že pred dvema dnevoma, in šment, jutri bo potrebno ponovno. Erin, šefica, kje so odpustnice??? Za vse, ki imate otročke, ki radi gledajo dolge risanke (pa ne delam reklame), sem gledala danes novo risanko Wall-E, čudovita zgodbica, tudi za mlajše otroke, saj je zelo zelo malo dialoga. filmarjem za posrečeno delo po dolgem času, ki ima celo svoj nauk. Betty, čestitke in veliko cartlanja in dobro podrtih kupčkov. Se grem malo pretegnit, mogoče se bo moj fant tudi... Tatly, se vidiva!