|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
27.8.2008 0:10:54   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

Zdaj je pa res čas da grem spat.....Kdaj pa ve hodite spat?

Poznouser posted image user posted image user posted image . Mali zaspi med 21 in 21.30. Potem si vzamem pol urice zase...user posted image Potem pa likalnik sprehajat....user posted image
Potem pa zopet malce mira zame... ali pa v dvoje...user posted image

Kopanje imamo tisto banjo kjer sam sedi notri do 6 mesecev, nato ga obrneš in zopet sedi...user posted image Sicer pa, ko si mami in ati privoščita masažno kopanje v banji, vzameva zraven tudi user posted image . Uživa sto na uro... čofota ...user posted image

Oblačila večino smo si sposodili. En dan se moram spraviti zapakirati nazaj, kar smo prerasli... Pa mi tako ni...user posted image
Ostalo, kar je naše ( ni tako malo, saj se nabere), pa bomo pospravili  v klet za nekaj let. Če bodo oblačila  dobila novega lastnika/co fajn, če ne pa bomo kasneje poklonili.

Štajerska če boste splanirale v parku zagotovo prideva. To lokacijo poznamo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
27.8.2008 7:23:20   
NaTaŠa*
  user posted image

27.04.2008---->>>>     
- Zokica (27.4.2008): Rene, 3730g, 52 cm   
- matejchykam (apr 08): ???                           

----->>>>> čestitke za dopolnjene 4. mesece

user posted image

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
27.8.2008 7:25:47   
katka28
Dobro jutro!

Lepa posadka: nic nisem jezna to je bilo napisano bolj v hecu kot zares user posted image Super bejbika si user posted image

Frizer: ja tudi jaz bom pocasi morala na obisk. Sem potrebna barvanja las, kot sahara vode user posted image , strihla pa se verjetno ne bom ker zelim spet met dolge lase ( postrigla sem si jih samo zato, ker sem menila da pri dveh otrocih ne bo casa za normalno tusiranje).

Kdaj hodimo spat: otroka okoli 20 ure jaz pa potem takoj za njima ( ce res ni kaksen dober film na sporedu pa se takrat me med filmom zmanjka), ko se sebe uredim to je okoli 22:00 vcasih ze prej. Moj mozek pa tako ali tako hodi spat ob najbolj nemogocih urah ( pise diplomsko...) tako, da sploh ne vem kdaj sva sla nazadnje skupaj spat..

Scorpiogirl: pozdravljena nazaj user posted image user posted image

Kopanje: jaz sem nabavla dva plasticna lazalnicka, ju dam v tus kabino otroka gor in se tusiramo. Vcasih pa v pralnici natocim kad in ju dam v Fredove obroce pa plavamo user posted image po bani.

Premajhne cunjice:
razmisljam, da bi stevilke 44 podarila v ljubljansko porodnisnica na EINT kjer sta moja dva lezala. Ostale pa bom posodila prijateljici, ki bo oktobra rodila, kolikor cunjic ji bo seveda prislo prav, ker bo otrocicek rojen v drugem letnem casu jaz mam pa ste 56 in 62 vecinoma kratke rokave user posted image ostalo bom pa prihranila, ce se bo moza dalo kaj prepricat se za kaksnega otrocicka ( po moznosti pupiko user posted image ).

pa pa

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
27.8.2008 7:50:37   
simvir
Jutro!

Danes sem pa malo bolj zgodna. Nejc je včeraj zvečer ostal pri babici in tam prespal (smo se zmenili v eni minuti). Midva se bova pa odpravila v Lj k eni kolegici in njenemu 8 mesečniku. Nekaj tednov nazaj sta nas onadva že obiskala, pa vračam obiskuser posted image .

Spanje - ponavadi grem spat od 22-22.30h. Vidim, da nekatere kar pozno (vsaj zame) hodite v posteljo.

Premajhne cunje - večino je že vzela kolegica, ki oktobra po punčki pričakuje zdaj fantka. Pri nas pa itak same fantovske coteuser posted image user posted image user posted image . Drugače jih bom pa spravila, če se slučajno še odločimo za kakšnegauser posted image  (tako nekako kot pri Katkiuser posted image ).

Jesen - glede na to da imam doma že enega user posted image  in da je rojen v istem letnem času imam tudi cunj za sedaj kar precej. Pa dobili smo še dve trenirkici št 74, tako da skoraj nič več ne rabimouser posted image .

Kopanje - še vedno ga kopam v banjici, ko bo sedel bo pa sam sedel v njej. Mali sa ves čas smeje in čofota da je vse mokrouser posted image .

Priraščen jeziček - tudi mi ga imamo. Sem sama opazila, P je pa potrdila. Je rekla, da se ponavadi samo raztegne, drugače pa počakajo da otrok začne govoriti in če ima težave, operirajo (ampak to je menda 1/100).

Scorpio lepo, da si se spet javila, sem te tudi jaz že pogrešala. Pridi med učenjem še kaj na RRuser posted image .

Zdaj pa dost od mene, se greva zrihtat.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
27.8.2008 7:50:59   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image Pozdravljene...  user posted image user posted image   Vse pomorke dobrodošle spet nazaj!!!user posted image user posted image user posted image

Sem samo površinsko prebrala...user posted image user posted image user posted image

Mi2 sva takoooo leteča, da je joj. Včeraj je že bilo: zjutraj ob 9ih sva že vozičkala po mestnem parku, ob 1ih sva bila pri P na koktejlčku...user posted image Ob 5ih pa smo uživali na sprehodu v kenguruju user posted image user posted image user posted image

Berem, da se obeta srečanjeuser posted image user posted image user posted image

Glede jesenske gaderobe: nekaj malega sem že nabavila-tanjše hlače, ki so bile v okaidiju znižane iz 16 na 5 evrčkovuser posted image , pa nekaj majčk z dolgimi rokavi, 2 jopici je dobil, tako da zaenkrat bo...user posted image user posted image user posted image

Spanje - user posted image zaspi med 19-19:30; jaz pa nekje do 22:30. Spimo do 6-ih, ko nas zbudi user posted image budilka user posted image
Ob 6.30 je, potem se še malo pogovarja in zaspi do 8ih user posted image

Zato me že baše čas, ker pol letima na hiter sprehod...user posted image   Jesen mi je tako ljuba in jesenska jutra so nekaj posebnega user posted image Hladno, a na obzorju že sonči, pa vse diši-rosa,jurka, ki zori na brajdah, pa jabolka...user posted image

Kopanje- v banjici zgleda,kot tornado...user posted image Naša mini kopalnica je takoj pod vodo...user posted image user posted image user posted image Zato bolj prakticiramo tuširanje,ki seveda ni tako zanimivo, saj ne škropi na vse strani...

Pač slaba stran kopalnice brez kadi user posted image

Zdaj pa še eno jabolko obglodam, da bom lažje potiskala voziček...user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 27.8.2008 7:59:18 >

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
27.8.2008 7:58:38   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Samo na hitro še eno o ninici...

...jih imamo več...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
27.8.2008 8:46:52   
scorpiogirl
Dobro jutro, bejbike user posted image

se še malo oglasim, preden zgasneva na luft user posted image imava zmenek pri P, potem pa sledi še sprehod pa mogoče kakšna kavica user posted image učila se bom tako ali tako zvečer ... pa najbrž res vmes sebe mal golfala s sprehodi po RR user posted image user posted image user posted image

večerno spanje user posted image naš mali zaspi okrog 21h, kar se pa naju z user posted image tiče, je pa situacija ravno obrnjena kot pri Trnjulčici user posted image user posted image user posted image dragi med tednom kmalu sledi našemu user posted image , jaz pa načeloma okrog polnoči, sedaj, ko je treba mal za faks kej povohat, pa okrog dveh user posted image sem bolj nočen ptič user posted image pa k sreči naš mali zjutraj načeloma spi skoraj do 9h (pa ne bom preveč hvalila, je bil včeraj že ob 7h naspan), tako da lahko zjutraj spim user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tosja

IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Samo na hitro še eno o ninici...

...jih imamo več...user posted image user posted image user posted image

naša ninica je plenička, tko da jih je tudi več user posted image user posted image

vrtiljak očitno ni več dobra zabava, se že kregamo (kričimo, pa stokamo, pa spet kričimo user posted image ), pa tko al tko je čas, da odpeketava ... imejte se krasno user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
27.8.2008 12:55:36   
lepa posadka
Živjo, samo na hitro se javim. Za mano je že pestro dopoldne...med drugim sem tudi doživela preobrazbo. Mama pravi,d a sem bolj podobna oskubljeni kokoški, kot pa sebi...pa deloma kar drži, ker me ej punca tudi zlikala. Meni je sicer všeč...končno je glava malo lažja in ne tako razkušatrana.

Tako...sedaj pa hitim dalje, ker moram vkuhat rdečo peso.

Se javim eš kaj kasneje.

Scorpio...veliko energije pri učenju, pa še kaj časa za nas. Seveda smo te pogrešale!!!

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
27.8.2008 13:27:59   
Krista28
Moja dva črmla spita, jaz pa hop sem gor. Sem že pripravila testo za piškote, da jih bova s Kristjanom pekla ko se zbudi, še prej moram pa kosilo naredit....piščančja bedra, pa krompir verjetno, pol si ga bo pa še moj speku ko pride iz službe. Sem pa velik sliv dobila, tako da bo verjetno treba tud mal slivovih cmokov nardit...njami...

Glede vozičkanja je mojuser posted image predlagal tudi velenjsko jezero, baje 15km iz Celja, in pot okoli jezera kot PST v Lj., ne vem pa za  "okrepčevalnice".

Lahko gremo pa enkrat tud po PST v Lj. - veliko klopic, pa gremo od bajerja pa do žabarja - tam postanek za coffee sladoled, pa nazaj, ali pa blejsko jezero, al pa blejski vindgar - sam tam ne vem za noben lokaluser posted image , pa še bolj hladno je tam.

Posadka, daj slikco da vidmo preobrazbo - me prav zanima - zna bit zanimivo...al se mormo pa kmal srečat..

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
27.8.2008 13:41:53   
NaTaŠa*
Pozdravljene
Evo midve sva doma, in sicer sva se mal potepale pa sva se dobile še s Sky in Brino.
Zdaj ma Nataša spi jest grem pa mal pospravt dokler je še mir.

Pa v album sm dale slike z današnjega srečanja user posted image user posted image user posted image

Se beremo

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
27.8.2008 14:18:09   
simvir
Tudi midva sva nazaj s potepanja. Poleg prej omenjenega obiska sva se šla pokazat še v mojo in očitovo službo. Moje sodelavke so si ga podajale po rokah, mali je pa vsem po vrsti nasmehe delil. 
Sem se pa ob tem spomnila, da sem že pol leta doma in prehitro bo prišel čas ko bo treba nazaj v službo.

Krista a vi tudi radi pečeteuser posted image ? Je Nejc ravno včeraj z valjarjem okrog hodil, pa govoril da bi piškote pekel, samo nam ni zneslo. Drugače pa prav uživa ko pomaga in mi je prav škoda, da ne moreva še večkrat ponoviti.

moram it...

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
27.8.2008 14:22:57   
barby78
Ojla!

Najprej hvala,ker spet podpirate mojo lenobo (mislim,glede seznama user posted image ),ampak me že res dolgo ni blo na RR-ju.

Violica,super si se spomnila,za čestitke ob obmesečnicah user posted image

Mi se vneto pripravljamo na krst,ki bo v soboto.upam,le da bo vreme zdržalo.

sedaj pa vprašanje,za tiste ki že dajete GH-a že zamenjate obrok GH,z mlečnim obrokom? jaz dam Lii kašico,pol čez kakšni 2 uri pa še flaško.sem pa ugotovila,da bi naša žabica jedla samo banane.če ji dam karkoli drugega,se ful pači,pa sploh ust ne odpira.ja,saj vem,da je banana sladka.sem ga posrala,ker nisem začela z zelenjavnimi kašicami.pravijo da je boljš z njimi začet.sam pri Vitu sem tud začela z banano in je pol tud vse jedel.mah,saj bo.

a so vaši user posted image  tud že kaj trmasti? No,vsaj po moje je to mal trme,ko jo previjam mi kr rit spodnaša in se steguje,da ji glih komi skup zlepim to plenico.pa še ponavadi moram popravljat.
obračamo se še ne-edino občasno ji rata iz trebuha na hrbet.pa tud to bo.je pa prava radovednica,vse jo zanima (ja,ženska,ni  kaj user posted image )

zaenkrat bo to vse,upam,da bom sedaj malo več na netu

se čujemo,pa-pa

za konec pa še tale filmček (ni za tiste s slabim želodcem,je pa zanimivo!):
http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/video-carski-rez.html

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
27.8.2008 14:42:33   
SpeliG
Tudi midve sva s potepanja in zdaj izvajam popoldansko samouspavanje. Pri nas uspavanje še niti enkrat (trkam...) ni bilo problem, treba jo je samo odložit v posteljico, ji dat kakšno pleničko da se zamota in to je vse.
Trenutno pa se nekaj upira, že 20 minut leži v sobi, vsake toliko malo potrmari in ko sem šla pogledat, je pasla kravce in se mi ful na široko nasmejala ko me je zagledala, lumpa!

Mislim, da imamo zobek, celo dva! Spodaj sta dve kar izraziti beli pikici, ena zraven druge in po mojem bosta zobka. Ampak nista še zunaj, prodirata, kar pa lahko traja, ne? Zaenkrat še nimamo nobenih težav povezanih s tem (spet trkam...), upam da ne bomo glih na morju fasali kakšne vročine al kaj tazga. A mislite, da bi se bilo pametno oborožiti s kakšnimi mazili za dlesni, glede na to, da čez pet dni odhajamo za skoraj dva tedna v Zadar?

Barby, lepo da si spet z nami, smo te pogrešale. Tudi naša Martina že kaže temperament, da pa se naši dojenčki zdaj težje previjajo smo že skoraj vse ugotovile. Ampak se jo da zamotit, pa tudi pri trmarjenju ne maram popuščat, vmes ko to pišem sem ji po mojem že ene osmič v pol ure dala dudo v usta, ker je čas za spanje in pika, se bo že naveličala. Ker če ne bo odspala je potem proti večeru sitna da je joj..

Vijolica, vidim da sta se Nataša in Brina lepo ujele, upam da te tudi ostale kdaj spoznamo v živo.

Lepa posadka, važno, da je frizurca tebi všeč, če je pa še udobnejša pa sploh zakon...

Joj, kar grem , spet je alarm v sobi, ampak bo spala pa če se na to trmasto bučko postavi!

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
27.8.2008 15:07:56   
resnično srečna
pozdravljene...

no tud me smo bolj dolgo spale...pa potem dost hitro ven letele, ker smo imele randi vse tri...Iza s svojo somesečnico, Daša s svojo partnerko v igri...jaz pa s svojo sočvekico user posted image ...in je blo prav luštno in še preden človek reče keks je poldne mimo...

sedaj bo pa treba še kaj doma narediti...recimo unle kup v kopalnici mal zmanjšat (beri pralni stroj je lačen, omare pa prazne)...pa kosilo je še samo v mislih...izvedba se čaka...bo pa danes rižek in puran v grahovi omaki...pa solata obvezno...sladica bo pa malo kasneje...sem od mame dobila hokaido bučo pa bomo en zavitek naredili...iz vlečenega polnozrnatega testa...nazaj k naravi pa zdravju...

moj ljubi je javil, da je bil pri mojem ginekologu in dobil napotnico...ufff kolk to fino, da tud moški kdaj zrihtajo kaj, kar ženskam ne paše...

poroka...he he moja je bila na smešen datum...na dan žena...da moj najdražji prišpara en šopek rož...pa da datuma ne pozabi...je bla pa taka smešna...v kavbojkah...pa sam s šopkom brez prstanov...smo rekli matičarju da nismo golobi in se ne bomo rinčkal...ampak še sedaj se spomnim, kako so matičarju tekle solze...ker je bila taka dokaj čustvena pa posebna...pa tud slikice so lepe...je daša zadnjič eno videla pa takoj komentirala kako lepa fotka...

jesenske cotke...jah jaz sem malo premetala kaj imamo in kaj ne pa ugotovila, da bo treba kako fino jesensko jaknico dobiti, pa kake žametke bom kar sešila, pa žabice bo tud treba mal bolj na punčke nabavit...trenerk in kavbojk imava pa na zalogo...pa majčke za čez body manjkajo kake malo bolj punčkaste...tko da me še čaka veselje ob izbiranju in nakupovanju...

premajhne stvari...joj men je tko fino, ko imam včasih Izo v Matevževih oblekicah...so sicer stare že 15 let a vseeno lepe...drugače pa sedaj v bistvu dajem naprej...malo označim, da se potem vrne...po večini vse kot novo...pa mogoče bom pa kmalu babica glede na to, da imam že enega 15letnika...bomo pa Izo sedaj počasi premestili v posteljico iz koška in sme kar malo nostalgična...ker je to res fina zadeva...samo postaja rahlo tesen...

kopanje...naša buča še vedno svojo konkretno rito dobi v čeber...pa ne bo več dolgo...tako da jo sedaj čaka malo večji čeber...no ja skoraj sod v malem...ma učke tko kitajske pa navade zgleda tudi...ker se uni bolj čebričkajo...ampak ona tko uživa noter, da se zadnje dni spet kar v vodo posračka...in potem to spraznemo, njo stuširamo pa spet damo malo uživat...ji je to pravi relax...pa še nadomestilo za morje, ki ga pogreša...

trmarjenje...no pri nas jaz temu ne bi rekla tako...mislim da vse to prihaja od prvih začetkov premikanja mej...vsakemu otroku je treba postaviti meje...in počasi jih želijo širiti...prej kot spoznajo, da sicer so naši sončki okrog katerih se vrtimo, še zdaleč pa ne naši gospodarji, bolje je...in lažje so potem vodljivi...vsaj take izkušnje imam jaz z Matevžem...nikoli mi ni trmaril, se metal na tla, v trgovini zganjal cirkusa če česa ni dobil...ker smo preprosto uvedli pravila...in potem je celo življenje svet lepši in življenje skupaj lažje...

katka...vidim, da ti kar dobro in nekomplicirano porihtaš svoja junaka...in tako je prav...po mojem je vse skupaj simpl, če si človek ne otežuje življenja tam kjer ni treba...in tole tuširanje v ležalnikih mora biti kar zabavno...smo ravno danes na randiju ugotavljali katera od dojenčic kolca in ugotovili, da sta sinhrono kolcali...je iz obeh vozičkov bilo slišati hik hik hik...pa sta mamici dojiliji res pili samo kavo...pa vodo...

posadka...user posted image user posted image men si pa ti tko lepa s tisto kuštravo glavico...mi prav sede...nekako tako sem si jaz zamišljala da izgleda Heidi ( po mojem sem jo v mladih letih 100 in 100x prebrala)...tko da upam, da efekt likanja kmalu izgine...pa da bodo spet lasje kodrasti...vem pa, da prav duševno spremeni človeka odhod k frizerju in preobrazba...nekako se mi zdi, da pridejo barve v lajf...he he...ne bom pozabila kako sme se po matevževem porodu...nekako po 8 mesecih ostrigla...lasje do srede hrbta...časa za frizerja pa malo, saj to pri mojem šavju traja 5 ur navadno...in pridem k frizerki (malega je pazil mož) in rečem: nekaj kar bo hitro...pa frizerka: jah najhitreje j, če te na kratko ostižem...jaz pa pogumno: ja, ok...striži...in sem bila...oskubljena na dolžino 2 cm... he he nikoli več me ni tako kratko, ker je slišala take od mojega moža, da je samo zeleno gledala (ji je rekel, da sem taka kot bi me iz Dachaua spustili)...he he...

Krista... tebe bom pa jest čez koleno dala...najprej zadnjič zrajca s filanimi paprikami, danes je na plan češplove knedlje privlekla...ej bejba jaz moram SHUJŠAT...ne da se mi tukaj sline cedijo in kile nabirajo, ko berem tvoje poste....

Malamalinca...me je klicala v ponedeljek...so sicer že doma a ne najde nekako časa za net...pa se bo oglasila...danes pa imata z malo kajo pregled na Pediatriji in jima držim pesti, da bo vse ok...mala namreč zadnjih 10 dni spet štrajka s hrano čeprav je bila vmes že zelo pridna...

eto...tipkarski izziv od Posadke je delno zadovoljen...roman napisan he he...me prav zanima, če bi se lahko preživljala s pisanjem...zdaj pa grem...kuhat, prat in igrat Fato...

bodite v cvetju ( hmmm le zakaj se to reče...največ rož po mojem ima človek na pogrebu...pa verjemite, da tega nikomur ne želim)...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
27.8.2008 15:40:19   
tosja
user posted image najino potepanje je uspelo...user posted image

user posted image je zaspal, mami skoči na RR, pa user posted image čakamo, da preživimo še en lep popodan...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barby78

za konec pa še tale filmček (ni za tiste s slabim želodcem,je pa zanimivo!):

barby - ne bit huda user posted image način poroda si ne izbiramo sami user posted image pa tud, če bi prilepla filmček naravnega poroda (bi se tvoj komentar lahko glasil enako). Sam jaz pa v rojstvu vidim samo lepo... user posted image
Pa črta, ki je ostala od CR- saj mogoče sem čez les, sam jaz sem tako ponosna nanjo user posted image Nekaj najlepšega na mojem drugač konkretno zdelanem telesu... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
27.8.2008 15:45:16   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

trmarjenje...no pri nas jaz temu ne bi rekla tako...mislim da vse to prihaja od prvih začetkov premikanja mej...vsakemu otroku je treba postaviti meje...in počasi jih želijo širiti...prej kot spoznajo, da sicer so naši sončki okrog katerih se vrtimo, še zdaleč pa ne naši gospodarji, bolje je...in lažje so potem vodljivi...
vsaj take izkušnje imam jaz z Matevžem...nikoli mi ni trmaril, se metal na tla, v trgovini zganjal cirkusa če česa ni dobil...ker smo preprosto uvedli pravila...in potem je celo življenje svet lepši in življenje skupaj lažje...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj bi te pa cmoknila... user posted image Strinjam se z vsako črko... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
27.8.2008 15:55:59   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: barby78

sedaj pa vprašanje,za tiste ki že dajete GH-a že zamenjate obrok GH,z mlečnim obrokom?

Kaj pa je rekla P?

Mi smo dobili takšna navodila: prvi dan 1 žlička+mleko, drugi dan 2 , tretji dan 3-ene vrste sadja ali zelenjave,nato tri dni drugo sadje-zelenjavo, nato spet novo, prvi dve že lahko mešaš; količina GH se veča, mleka manjša; ko pridemo do količine malega frutka (120g), kar je nekje konkretnih 10 žličk- postane GH samostojen obrok.
Pri 6.mesecih imamo spet posvet, kako naprej...user posted image

Imamo pa dovoljenje za:
S- jabolko, hruška, marelica
Z- korenček,krompir, brokoli, cvetača

aja, pa banana, če ga ne bi zaprla...user posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
27.8.2008 17:11:19   
tosja
PRESREČNE MAMICE:
user posted image

21.02.2008---->>>> 
- Katka28 (22.4.2008): Anže 1500g; Jakob 1370g 

28.02.2008---->>>> 
- zolika (24.4.2008): Vid 1790g, 43 cm 

15.03.2008---->>>>  
- Maja24-2 (9.4.2008): Lan 3010g, 48 cm 

20.03.2008---->>>>  
- Modrookica (2.4.2008): Luka 3130g, 50 cm    

23.03.2008---->>>>    
- Aprilska34 (19.4.2008): Eva 2490g, 47 cm    

24.03.2008---->>>>  
- Violica_23 (4.4.2008): Nataša 3550g, 53 cm 
- Barby78 (12.4.2008): Lia 3050g, 46 cm 
- Sasy20 (14.4.2008): NIk 3510g, 52 cm

01.04.2008---->>>>  
- lepa posadka (1.4.2008): Tomaž 3600g, 51 cm 

02.04.2008---->>>>   
-  Ketrin (14.4.2008): Kaja 3210g, 51 cm
- Tanja555 (5.4.2008): Neli 2660g, 46.5 cm   
- tejč29 (5.4.2008):  Matija 3565g, 57 cm   
- temistokleja (5.4.2008):  Mina 3530g, 51 cm 

04.04.2008---->>>>  
- tosja (10.4.2008): ?, 2900g, 48 cm 
- nana09 (11.4.2008): Zala, 3810g, 52 cm

06.04.2008---->>>>  
- Majček28 ( 8.4.2008): Brina 3300g, 51 cm   
- sončnica14:  Jaka 4150g, 56 cm   

08.04.2008---->>>>    
- NiLe (14.4.2008):  Tia 3050g, 50 cm 

09.04.2008---->>>>     
- Kekec in mojca ( 13.4.2008): Tine 3300g, 51 cm    
- pizamca (?. 2008): ? 3100g, 51 cm    

10.04.2008---->>>>     
- novopecena (14.4.2008): Rene 3540g, 50 cm
- Malamaja (11.4.2008): Maja 3690g, 55 cm    

11.04.2008---->>>>    
- SpelliG (18.4.2008): Martina 3650g, 53 cm
- petty82 (10.4.2008):  Luka ? g, ? cm    
- ppika (13.4.2008):  Gaja ?g, ? cm      

12.04.2008---->>>>    
- sky77 (14.4.2008):  Brina 3750g, 53 cm 

13.04.2008---->>>> 
- tana13 ( ? ):Ema ? g,? cm   

14.04.2008---->>>>       
 - calena (14.4.2008):  Tosja 3280g, 50 cm

15.04.2008---->>>>      
- scorpiogirll (24.4.2008): Nal 2900g, 50 cm        
- resnično srečna (15.4.2008): Iza 3150g, 53 cm  
- Krista28 (17.4.2008): Nadja 3550g, 52 cm
- Jazabel (7.4.2008): Enja 4100g, 54 cm  

16.04.2008---->>>>        
- Jo@n (22.4.2008):  Jakob 3870g, 55 cm
- Katja271 (12.4.2008): Nik 3600g, 53 cm     
- trnuljčica (25.4.2008): ? 2860g, 48 cm   
- aprill (25.4.2008): Klemen, 3800g, 53 cm 

17.04.2008---->>>>           
- simvir (10.4.2008): Tevž 3850g, 54 cm
- JABOLKO3 (17.4.2008): Jure 4750g, 58 cm
- minicca (24.4.2008): Matej, 3220g, 52 cm
- Bubica 17 (25.4.2008): Anej, 3340g, 52 cm
- Jelcy (14.4.2008):  Patrik, 3670g, 52 cm 
- marsovka (22.4.2008): Smilla, 3340g, 51 cm

- Majči28 (apr 08): Žan, 3630g, 50 cm

18.04.2008---->>>>           
- maxi133 (?.2008): Kaja, 2790g, 49 cm   

19. 04.2008---->>>>            
- big mamma (9.4.2008): Jernej 4210g, 56 cm
- bela vrtnica (19.4.2008): Zara 3620 g, 51 cm
- Malamalinca (23.4.2008): Kaja, 3230g, 50 cm 
-malecka 24 (apr o8): Nikolina, 3380g, 50 cm  

20.04.2008---->>>>              
- Tejcha (15.4.2008): Ajša 3470g, 52 cm       

21.04.2008---->>>>         

- sirenetta (25.4.2008):  Mihael, 4020g, 56 cm
- Sandrin (26.4.2008): Blaž, 3395g, 50 cm  

22.04.2008---->>>>   
- Tasyo (20.4.2008): Lana, 2980g, 50cm 
- Lubici (19.4.2008): Urs, 3370g, 52 cm 
- cofek (30.4.2008): Neža, 3300g, 51cm

24.04.2008---->>>>    
- Roberta (18.4.2008): Liam, 3445g, 52 cm                                  

25.04.2008---->>>>    
- u04111976 (14.4.2008): Tia 4060g, 53 cm

- modrooka (maj 2008): Ema 2690g, 51 cm   

26.04.2008---->>>>     

- SinskaT (25.4.2008): Hana 3260g, 51 cm                              

27.04.2008---->>>>     

- Zokica (27.4.2008): Rene, 3730g, 52 cm   
- matejchykam (apr 08): ???                           

28.04.2008---->>>>     
- Shoo (21.4.2008): Roko 3530g, 51 cm                            

05.05.2008---->>>>      

- pikica030407 (29.4.2008): Tia Zoja, 3850g, 50 cm                             

06.05.2008---->>>>      
-  srčekgirll (30.4.2008): Vid, 3410g, 50 cm

user posted image :user posted image            
                                      30:33

user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
27.8.2008 17:12:07   
tosja

user posted image

- Katka28: Anže (21.02.2008): 1500g, 39 cm    
Jakob (21.02.2008):1370g, 38 cm
4.mesec-Anže- 4250 g, 55 cm
              Jakob- 4100 g, 55 cm
5. mesec-Anže - 4880 g
           Jakob - 4500 g
6.mesecev-Anže- 5630 g, 61 cm
       Jakob- 5370 g, 59,5 cm

-MARUŠKA28: David (05.03.2008) 1595 g, 42 cm
3.mesec (1,5 M-KS)- 3890 g, 54 cm  

- Modrookica: Luka (20.03.2008) 3130g, 50 cm
1.mesec- 4185 g, 56 cm
2.mesec- 5025g, 59 cm    

- Aprilska34: Eva (23.03.2008) 2490g, 47 cm 
1.mesec- 3300 g, 50 cm
2.mesec- 4100 g, 55 cm
3.mesec- 4625 g, 58,8 cm
4.mesec- 5500 g, 60 cm  

- Violica_23: Nataša (24.03.2008) 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm 
4,5.mesec- 8090 g, 67,5 cm

- Barby78: Lia (24.03.2008) 3050g, 46 cm
1.mesec- 3580 g, 51 cm
2.mesec- 4250 g, 53 cm
3.mesec- 5200 g, 58 cm
4,5.mesec- 6830 g, 62 cm 

- Sasy20: NIk (24.03.2008) 3510g, 52 cm
1.mesec- 4470 g, 56,5 cm
2.mesec- 5680 g, 59 cm
3.mesec- 6800 g, 63 cm
4.mesec- 7800 g, 66 cm 

- lepa posadka: Tomaž (01.04.2008) 3600g, 51 cm
1.mesec- 5230 g, 58 cm
2.mesec- 5880 g, 60,5 cm
3.mesec- 6580 g, 63,5 cm 

- Tanja555: Neli (2.4.2008): 2660g, 46,5 cm
1.mesec- 3520 g, 52,5 cm
2.mesec- 4050 g, 55 cm
3.mesec- 4590 g, 58 cm
4.mesec- 5300 g, 60,5 cm  

- tosja: Staš (04.04.2008): 2900g, 48 cm
1.mesec- 3700 g, 53 cm 
2.mesec- 4850 g, 55,5 cm
3.mesec- 6120 g, 61 cm
4,5.mesec- 6600 g, 64 cm    

- Ketrin: Kaja (02.04.2008) 3210g, 51 cm
1.mesec- 4050 g, 54 cm
2.mesec- 5000 g, 58,5 cm
3.mesec- 5789 g, 61 cm
4.mesec- 6600g, 62 cm

- Majček28: Brina (06.04.2008):  3300g, 51 cm
1.mesec- 4580 g, 55 cm
2.mesec- 5010 g, 57 cm
3,5.mesec- 5995 g, 60,5 cm     

- NiLe: Tia (08.04.2008) 3050g, 50 cm
1.mesec- 3500 g, 54,5 cm
2.mesec- 4010 g, 56,5 cm
3.mesec- 4440 g, 59 cm
3,5.mesec- 4670 g, 60 cm
4,5.mesec- 5000 g, 62 cm

- pizamca: ? (09.04.2008): 3100g, 51 cm
3.mesec- 5100 g, 62 cm     

- novopecena: Rene (10.04.2008) 3540g, 50 cm
1.mesec- 5270 g, 59 cm

3.mesec- 6910 g, 65 cm   

- SpeliG: Martina (11.04.2008) 3650g, 53 cm
1.mesec- 4700 g, 55 cm

2.mesec- 5570 g, 59 cm
3.mesec- 6400 g, 62 cm
4.mesec- 6700 g, 66 cm

- sky77: Brina (12.4.2008): 3750g, 53 cm
1.mesec- 4290 g, 54,5 cm
2.mesec- 5430 g, 58 cm
3,5.mesec- 6120 g, 60 cm 
4,5.mesec- 6600 g, 61 cm     

- calena:  Tosja (14.04.2008) 3280g, 50 cm
1.mesec- 3760 g, 51 cm

1,5.mesec- 4220 g
2.mesec- 4925 g, 55 cm
3.mesec- 5910 g, 59 cm   

- Krista28: Nadja (15.04.2008) 3550g, 52 cm
 1.mesec- 4700 g, 57 cm
 2.mesec- 5350 g, 59 cm
 3.mesec- 6300 g, ? cm 

- scorpiogirl: Nal (15.4.2008): 2900g, 50 cm
1,5.mesec- 5000 g, 55 cm
3.mesec- 6460 g, 60 cm 

- resnično srečna: Iza (15.4.2008):  3150g, 53 cm
1.mesec- 3970 g, 54 cm
2.mesec- 5400 g, 58,5 cm
3.mesec- 6370 g, 62,5 cm    

-Jo@n: Jakob ( 16.04.) 3870g, 55 cm
1.mesec- 4740 g, 56,5 cm
2.mesec- 6130 g, 62,5 cm
3,5.mesec- 7030 g, 66 cm

- trnuljčica: Sven (16.4.2008) 2860g, 48 cm
1.mesec- 3520 g, 53 cm
2.mesec- 5015 g, 58,3 cm
3,5.mesec- 6270 g, 64,1 cm  

- simvir: Tevž (17.04.2008) 3850g, 54 cm
1.mesec- 5100 g, 55,5 cm

2.mesec- 6150 g, 60,5 cm 
3.mesec- 6750 g, 63 cm 

- JABOLKO3: Jure (17.04.2008) 4750g, 58 cm
1.mesec- 5410 g, 59 cm

2.mesec- 6300 g, 65 cm
3,5.mesec- 7570 g, 67 cm 

- minicca: Matej (17.04.2008), 3220g, 52 cm
1.mesec- 4670 g, 56 cm

- Bubica 17: Anej (17.4.2008) 3340g, 52 cm
1.mesec- 4640 g, 58 cm
3.mesec- 6650 g, 66 cm 

- marsovka: Smilla (17.04.2008), 3340g, 51 cm
1.mesec- 4370 g, 55 cm 

-malecka 24: Nikolina (19.04.2008) 3380g, 50 cm
1.mesec- 4380 g, 56 cm

- bela vrtnica: Zara (19.4.2008) 3620 g, 51 cm
1.mesec- 4020 g, 56 cm

- Malamalinca: Kaja (19.4.2008) 3230g, 50 cm
1.mesec- 3640 g, ? cm

- big mamma: Jernej (19.4.2008)  4210g, 56 cm
1.mesec- 5920 g, 59 cm
3,5.mesec- 8370 g, 65,5 cm

- sirenetta: Mihael (20.4.2008): 4020g, 56 cm
1.mesec- 4800 g, 62 cm
2.mesec- 5900 g, 65 cm  

- Tasyo: Lana ( 22.04.2008), 2980g, 50cm
1.mesec- 4200 g, 54 cm
2.mesec- 5220 g, 58 cm
3.mesec- 5910 g, 60 cm  

- Lubici: Urs (22.4.2008): 3370g, 52 cm
1.mesec- 4420 g, 57 cm
2.mesec- 5470 g, 51 cm
3.mesec- 6470 g, 64 cm
4.mesec- 7270 g, 67 cm    

- Roberta69: Liam (24.04.2008), 3445g, 52 cm
1.mesec- 4750 g, 55 cm

2.mesec- 6000 g, 60 cm 

- SinskaT: Hana (26.4.2008): 3260g, 51 cm
1.mesec: 4600 g, 57 cm
2.mesec- 5400 g, 61 cm
3.mesec- 6420 g, 64 cm  

- Zokica: Rene  (27.4.2008): 3730g, 52 cm
1.mesec- 5200 g, 55 cm
2.mesec- 6400 g, 61 cm                                

-modrooka: Ema (25.04. 2008) 2690g, 51 cm
1.mesec- 3495 g, 55 cm
2.mesec- 5000 g, 60 cm 
3. mesec - 5990 g, 62 cm

- pikica030407: Tia Zoja (05.05.2008):  3850g, 50 cm
3.teden- 4200 g, 54 cm

5.teden- 4650 g, 54,5 cm
2,5.mesec- 5470 g, 58,5 cm  

-  srčekgirll: Vid (06.05.2008):  3410g, 50 cm

1.mesec- 4690 g, 55,5 cm
2.mesec- 5280 g, 57 cm      
user posted image    

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
27.8.2008 19:27:19   
u04111976
Me že dva dni ven meče, ko hočem poslat. bom pa zdaj večkrat po malem.

Posadka - super za stilski izziv. Tud jaz sem naravno valovita, mi frizerka vedno redči lase in likam se že kakšnih pet let - samo na dopustu ne, temu vsi rečemo morski look, naredim si čop, ker seveda drugače nisem za med ljudi, pa prebrodim dopust. Hvala za slike, so res zelo lepe.

Srečka in posadka - hvala za komplimente, mi tud v Celju babnce pravjo, da mi otroci dober nucajo, tak da ....

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
27.8.2008 19:32:39   
u04111976
Srečanje -  sem za MB, pa da spoznamo še štajerske aprilčke.

Jesenska oblačila - mi nič kaj nismo dobili, tako da smo nekaj majčk z dolgimi rokavi, ene hlačke, pa žabice, že kupili. Kupili smo tudi že bundico, ker nam je bila ena v Zari zelo všeč, pa ponavadi kasneje ko potrebuješ ni več za dobiti. V Zari je moj kupil tudi takšno štrikano kapico na cof-kot jo je imel sam, ko je bil majhen (beri dve-bež in roza, ker se ni mogel odločit za barvo). Drugače bi pa on najraje, da bi Tia imela sama krilca, tak da si lahko mislite, kaj kupi kadar je sam v nabavi.

Trmarjenje - mi to že obvladamo. Največkrat kadar je treba zaspati. Je že čista koma, pa se vseeno hoče dvigovat in ritko premetava sem in tja.

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
27.8.2008 19:37:41   
u04111976
GH - jaz sem že vse pozabila, bom pa še počakala. Tako da ta tema je za domačo nalogo !

Katka - tvoj naj bo srečen, da sploh maš kej kazat, ne pa da te krega. Sem ugotovila, da prav vse aprilčice dober zgledate in za nobeno nebi rekla ravno, da se ji pozna od nosečnosti kakšna kilca.

Poroka - mi bi tudi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Srečka - tale tvoja Iza je pa prava faca, sam men tale vaš čeber ni čisto jasen, sem videla v BC, ampak kako pa to zgleda v praksiuser posted image , važno da Izi paše.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
27.8.2008 19:40:11   
u04111976
Punce moje drage, mam pa problem ko vas čitam, saj sem zadnjič po srečanju vse pobrkljala, po nikih mi je jasn, ampak imena user posted image , jao meni. Še dobro, da se še srečamo!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
27.8.2008 19:46:55   
tosja
Zgleda, da imava z Urško monologe že cel popoldan...user posted image  user posted image  user posted image Malo jaz-malo ona...user posted image  user posted image  user posted image

user posted image je zaspal ob sedmih-ga je plavanje ful zmatralo....user posted image jaz sem se pol ure relaksirala, user posted image mi je pobegnil na Pohorje...Hočem, nočem, hočem, nočem user posted image ...sam moram it peglat...user posted image user posted image user posted image

Želim vam lahko noč in sladke sanje... user posted image

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
27.8.2008 19:47:25   
barby78
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

Kaj pa je rekla P?

Mi smo dobili takšna navodila: prvi dan 1 žlička+mleko, drugi dan 2 , tretji dan 3-ene vrste sadja ali zelenjave,nato tri dni drugo sadje-zelenjavo, nato spet novo, prvi dve že lahko mešaš; količina GH se veča, mleka manjša; ko pridemo do količine malega frutka (120g), kar je nekje konkretnih 10 žličk- postane GH samostojen obrok.
Pri 6.mesecih imamo spet posvet, kako naprej...user posted image

Imamo pa dovoljenje za:
S- jabolko, hruška, marelica
Z- korenček,krompir, brokoli, cvetača

aja, pa banana, če ga ne bi zaprla...user posted image

Naš pediater sploh ni nič omenjal GH,sem kar mal jezna.itak mal razmišljam o zamenjavi P.sam mi ni za zamenjat,ker druga P,pa gre v pokoj in bi pol spet mogla prestavljat.bom videla kako bo.

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......