|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
26.8.2008 9:19:28   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

To bi morale pa štajerke povedat....one poznajo teren. Pa koordinate dat...

Saj jaz sem s štajerskega konca (Mb). Samo moja geografska koordinacija je jojjjjj.user posted image Še sedaj po 5 letih moram prav pomisliti kako pridem na želeno destinacijo...user posted image Če pa mi nekdo reče samo kraj ali ulico, sem pa čisto zgubljena. Nimam dva pojma kje bi to bilo...user posted image
Zaradi tega sem si lani nabavila garmina. Vendar je, ko smo šli na morje, del katerega vtakneš v tisto luknjo v avtu, razpadel, ko smo ga hoteli izklopiti.  Zdaj, ko berem zadnji stavek še sama ne razumem, ampak dobro...user posted image user posted image user posted image
Razen če se ne dobimo v Mb, bom morala verjetno poleg user posted image vzeti še user posted image . Da se ne zgubim...user posted image user posted image user posted image

Ne vem katera je omenjala frizerja, ampak tudi jaz grem danes prvič po porodu...user posted image Zamisliti se bo treba... Sploh glede nato da imam pramene...

Sky ne skrbeti glede mer in teže. Na začetku rastejo kot konoplja potem se to umiri... Sicer je pa bilo vmes samo 14 dni, če prav vidim. Vse je tako kot mora biti.user posted image
Saj tudi moj user posted image je, če gledam druge, prav pognaluser posted image . Sploh glede na to da se je rodil z 48 cm. Vendar sedaj pričakujem, da 8.9. ko ima kontrolo ne bo več tako... Ampak tako je prav...

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
26.8.2008 9:27:05   
trnuljčica
Sky sem sedaj šele videla, da je bil 1 mesec.user posted image Očitno rabim novo dioptrijo...user posted image Ampak še vedno drži ostalo kar sem napisala. Rast se umirja... Vse je ok. user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
26.8.2008 9:54:07   
u04111976
NiLe- jaz sem kupila v trgovini Leonardo od Barbara Bukowski, pa tudi cena se mi ni zdela pretirana - 12,50 EUR. Mene je pri plenički motilo ravno to, da je prevelika in si jo je potem celo razvlekla in se zapletala preden je zaspala. Je tale boljša, ker je manjša in se je včeraj Tia lepo sama dala spat, kar nam že tudi kar lepo uspeva. No, bomo videli, kako se bo naš Pigi obnesel danes.  Pa seveda hvala ti za nasvet, imam daktarin gel doma in bom preizkusila, upam da bo res kmalu bolje, ker tole mi je res grozno.

Srečanje - naša dežela je tako majhna, da si tipitop na drugem koncu, tak da sploh ni problema. So pa naše aprilčice tolk "fleksi" in pripravne, da te že počakajo tam kjer poznaš in te potem srečno pripeljejo do cilja, tak da Trnuljčica - nič bat. Samo da je volja!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
26.8.2008 10:51:00   
resnično srečna
dobro jutro...

mi2 sva se včeraj vrnili z uživanja in bi šeeeee nazaj šli...ampak naju čaka kup zoprnih opravil v naslednjih tednih...brrrr...

kako smo se imeli?...

jah fino fajn...

vreme je bilo lepo razen dveh neurij, ki sta nam polepšala noč...naš pesjan je seveda spet trpel in posledično je moral eden od naju z najdražjim dežurati...ampak priznam: dežural je on, jaz sem pa sama spala...sem bila tudi prikrajšana za eno toplo telo zraven sebe...se je tko fino stiskat, ko zunaj grmi in bliska in slišiš kako šumijo palme v vetru pa dež trka po šipah...ti pa veš, da si na varnem v toplem objemu...no ja...grmelo in bliskalo je tako glasno, da se je zbudila celo Iza (he he če ne sliši dobro je moralo potem res biti močno naglas)...

morje je bilo tako toplo, da je Iza 2x dnevno preživela sigurno pol ure ali več v svojem fredu...1x je bilo sicer tako umazano, da smo jo raje odkurili v bazen...ampak tam nisva uživali ne jaz ne ona...klor je bil premočan...vsaj meni...

dojenje nama še vedno teče...samo mene s5 boli ena bradavička za umret...mi je naredila regado, ki zadnje dni celo malo krvavi kljub stalnemu mazanju...ampak stisnem zobe in gre...

spanje je bilo pa sanjsko...čez dan je zagotovo spala 5-6 ur, čez noč pa tudi z 2 kratkimi postajami na mojih prsih...je pa napredovala do te mere, da se sedaj brez joka in tolaženja sama spravi spat...lepo se podojiva...zapojeva pesmico...se stisneva in pobožava...potem pa jo odložim v posteljico, dam ninico ( nekaj podobnega kot je sedaj pogruntala Urška, mi smo posadko že zdavnaj skopirali he he) in grem iz sob...v roku 15 minut pridem čekirat in skoraj vedno je že spala..če pa ne...pa samo malo popravim našo plazilko in vrtavko in spet odidem iz sobe...

napredek v razvoju...he he...tukaj je pa ena lepa dogodivščina...ponoči jo še vedno 2x dojim...in ko sem 2ič vstala je Iza bila na hrbtu...sama pri sebi sem se jezila nase kaka zmeda sem, da sem jo pri prvem podoju odložila na hrbet saj vendar vem, da tako veliko labše spim...jo podojim in dam na trebušček ter grem nazaj spat...pa me zjutraj madam s5 kliče in glej ti njo: ona s5 na hrbtu...pa madam dam na posteljo k očku in rečem: iza pokaži kako ti nagajaš mamici in se gospodična lepo obrne...v posteljici je naredila to iz trebuščka na hrbet...ko pa je očki ležala na nogah pa iz hrbta na trebušček...tako da smo sedaj to osvojili in se mama ne bo več sekirala...ja pa jade...mama ni nikoli zadovoljna...in sedaj to bogo svojo deklico prenašam vsakič, ko jo previjam in kaj pozabim s seboj...saj veste...tisti večni strah: kaj pa če pade...

no pa vriskamo sedaj tudi malo drugače...slinimo se za znoret...mamini prsti imajo sedaj funkcijo drsanja po dlesnih, ki očitno zelooooo srbijo...tunkanje nam je v užitek...glasen smeh ni več domena plesoče mamice pred ogledalom ampak se prav veselo glasno smejimo vsakemu, ki ima 5 minut časa in poka frise pred malo nasmejanko...pa še nekaj norčij znamo....

znamo si recimo cuzat prstke na nogi

user posted image

pa znamo celo v pol stoječem položaju spat
user posted image

pa plavanje in firbcanje zraven nam tud uspeva
user posted image

tako da z našo madam ni nikoli dolgčas, saj srečujemo nepoznane ljudi in z njimi navezujemo stike brez problema...je Iza pravi magnet za mlado in staro in vprašanj o starosti, teži, prehrani, pridnosti nikoli ne zmanjka in ker smo vljudni, lepo odgovarjamo če se nam ljubi ali pa ne...

sluh...končno smo prejeli tudi datum za pregled sluha pri nevrologu...1.10....he he to naše zdravstvo...in na navodilih veselo piše: ura: 9.15...otroka zbudite zgodaj in mu ne pustite do začetka pregleda zaspati...otrok mora biti zelo zaspan in naknadno pri nas dobi tudi sirup za uspavanje saj preiskava poteka v spanju in traja uo ali več...no zdaj pa prosim za nasvet: kako za vraga naj izo pripeljem tja zbujeno, ko pa jo moram naložiti v avto ali voziček in madam sedaj vedno zaspi kot top samo da speljem...grrrr...

uvajanje goste hrane
...no ja mi mo zelooooo težki...čakamo našo pediatrinjo, da se vrne z dpusta in potem se gremo malo pomerit in tehtat..ampak po mojem bomo kar lepo vztrajali na mleku do oktobra...sicer pa veselo pripravljamo zelenjavo za kasneje in je naš mali zmrzovalnik že čisto zatrpan...

Mostec2
...videti je, da ste se prav luštno imele...prav vesela sem, da je tudi Urški in Katki uspelo...pa sej bomo po mojem kmalu ponovile...čeprav  bo začetek septembra pri naju zaradi moje operacije neizvedljiv, če se bodo držali dogovorov...več itaq izvem v četrtek...najprej pa me čaka še moj ginekolog, da mi da napotnico...grrr...kako jaz sovražim papirologijo in letanje okrog zdravnikov...

potem pa svizec zavije čokolado...bejbe moje drage...interpretacije tako in drugače...veste kaj...vse je bilo že povedano, slabe energije ne rabimo...dajmo to vse ven iz sebe...pozabimo in se imejmo rade...zadnje čase je vse preveč grdega na svetu in raje si tukaj ustvarimo otoček lepega, miru in sloge polnega...zavetje kamor zbežimo, ko moramo komu pojamrati, ko sprašujemo kaj kar nas skrbi in ko delimo tisto, kar nas veseli...meni je tale aprilska forumacija že veliko pomagala...recimo čakati na rezultat amnio...pa čakati na porod v porodnišnici...pa prebiti prve tedne, ko si bolj doma kot zunaj in se mi zdi...da takole le ohranjam stik z zunanjim svetom...saj bi drugače od jutra do 17 ure se pogovarjala sama s seboj skoraj...ufff...dovolj...cut...kjuzo...preč slaba energija pa samo nasmehe še...in solze sreče...

Trnuljčica
...veš ko najbolj boli, zapri oči in pomisli na vse tiste, ki ti pošiljamo veliko dobre energije...ki niti ne veš, da obstajamo...da imamo obraze...ampak nas poznaš samo po nickih...a vseeno mislimo nate in držimo pesti, da  bolečina tako hitro kot pride tudi izgine...in veš...meni pomaga da si  pred očmi narišem slikico naše speče princeske in takoj manj boli...

Novopečena
...ne meči puške v koruzo...Rene je velik fantek in ti drobčkana pupa ampak ni vrag, da ne bosta šla čez tale poskok rasti pa čez zobke, ki bolijo...in fantič se bo še vedno crkljal pri tebi...tudi na prsih...samo teli dnevi so težavni in malo je potrebno stisnit zobke...

Violica Nataška je pa res lepa in zelo hitro napredujoča punčka...

Katka
me veseli, da se več javljaš...pa kar pogumno v šolo veš...eni imajo pri večih otrocih še veliko energije za druge stvari, eni pač že pri enem otročku obupujejo...samo ljudje smo si različni in niti eden ni primerljiv z drugim...zato se ne oziraj na druge in kar počni tisto, kar te veseli...fantička bo pa že cela garda ljudi okrog tebe popazila takrat...včasih pozabljamo nase in se podredimo otrokom in družini...ampak otroci odrastejo in gredo svojo pot...in mi ostanemo sami in na koncu so ljudje ogorčeni: Češ dal sem mu svoje življenje, on pa je šel...ne ne...otroci niso naša last...samo na posodo smo jih dobili za kratek čas, dokler še niso sposobni sami skrbeti zase...in če kaj sovražim je to ljudska posesivnost...odvisnost od odnosa...

Urška
super, da si spet z nami...in tia je res prava babura...pa v veselje mi je, da ti je uspelo priti...vedno, ko smo se menile je bilo tako na zadnjo žogo, da nisem upala ti kaj pošiljat...saj veš organizacija tvojih in ko bi bile spremembe bi bila žalost...sem bila pa stalno v mislih nate...aja pa komplimenti...super izgledaš he he

Tasyo mi te niti slučajno nismo pozabili...ne tebe ne Lane...kdo pa bi lahko pozabil tako topli dekleti s toliko energije...

Posadka
tebi se je moralo pa pošteno kolcati...kadar sem zagledala kak avtodom sem se spomnila na vas...moj najdražji pa itaq še navzkriž gleda, ko hvalim tvoje 4i junake in posebej ko omenim, da ima Tomaž tak zanimiv glasek he he...

Big mama...upam, da vam uspe tole s prikolico, da si malo odpočiješ, spremeniš malo kraj bivanja in mogoče bo to malemu jerneju tudi pomagalo, da bo malo več spal...

Tosja glede previjanja pa se popolnoma strinjam s teboj...če otroku znaš preusmerit pozornost ne bo niti opazil, da je ležal pri miru in ima lepo previto rito...zadnjič je mala Lea malo jamrala, da ne more hodit pa smo jo hitro zamotili s poskakovanjem in je čisto pozabila, da jo bolijo noge in da  bi se rada nosila...tako pač je...tudi naša je prava vrtavka ampak  ko mamičina usta  oponašajo konjička pa se umiri in gleda in rita je previta...pa rokice v rokavčkih in zraven celo nasmeh na ličkih...

SinskaT...veš tudi naša je imela izpade v stolčku...pa je minilo...spi kot ubita sedaj in tudi v košari je sedaj v sedečem položaju že nekajkrat zaspala tako da menim, da ko so dovolj zreli je čas da gremo naprej...in tudi mi se počasi poslavljamo od košare...ti pa le hodi naokrog z njo...več bo v sedežku bolj se bo sprijaznila...ker veš...če nečesa ne maraš in tega niti ne počneš ne moreš zadeve niti vzljubiti niti se je navaditi...to je tako kot pri čevljih, ki te ožulijo in jih potem z muko daš spet gor a po parih dneh niti veš ne več, da so te kdaj žulili...

eto...dovolj za enkrat...je trajalo, da sem napisala, saj me Daša malo disturbira zraven...Iza je med tem zaspala...in spi svojo 2 kitico...pes pa je končno našel mir in se ne mota več okrog...megle ni več in ko se mala zbudi gremo ven...

kaj bomo kuhali še ne vemo...a imamo hokaido bučo in zagotovo danes pade bučni štrudelj...

aja...kar se tiče pa plakata pa je naš tiskar prišel z dopusta in nas obvestil, da žal tega on ne dela...dal mi je pa naslov tistih, ki to izdeljujejo pa jih še danes skontaktiram in povem kako in kaj...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
26.8.2008 10:51:54   
lepa posadka
Živjo dekleta!

Se opravičujem vsem, ki niste imele linka...upam, da ga sedaj vse imate.

Samo na hitro še eno o ninici... ve kar dajte ninico, če jo bo otroček pač maral. Morda samo še en nasvet: izberite eno tako, ki je mehka in lahko kupite še kakšno... Je fino imet ene dve doma, da daš lahko eno prat. Pri prvih treh je palila pikapolonica iz telegrama. Ker smo jih dosti imeli, sem brez problema prala vmes. Da se otroček naveže na točno eno pa pride kasneje, ko lahko tudi samo ene pereš čez dan, ko otroček več toliko ne spi.

Srečanje na Štajerskem koncu...jah, bi bila načeloma za...najdite kakšno atraktivno lokacijo kje v naravi. V Planet Tuš ne bi hodila tako daleč :-))))

Lep dan.

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
26.8.2008 12:11:58   
novopecena
ojla

ja hvala za spodbudne besede-pa saj pravim da bo. večer je bil včeraj katastrofalen, se je po 1,5 uri zbudil (ob 22h) in jokal do 23.30 da sva z dragim bila na koncu kot dva orangutana (beri roke do taluser posted image ) no saj polpa blaženo spanje do 4h in nato do 8h, ko ugotovim da je ful vroč in se termometer ustavi na 38,5. ob 14h se greva malo pokazat dohtarci. mi je pa težko biti doma ker ne smeva venuser posted image

sem pa začela z branjem otroško spanje.... pa mogoče uporabim kak koristen nasvet.
se vidi da je nov teden in so čvekice že nazaj-takoj naklofani 2 straniuser posted image

srečanje sem vsekakor za. zbiranje destinacij pa prepuščam čvekam ki so dalj časa na tem koncu. mi smo namreč priseljeni in mi je vse bolj megleno

srečka tole spanje tvoje ize je pa že akrobatsko delouser posted image

no da vidim če se pokaže fotka

user posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
26.8.2008 13:00:40   
Krista28
En lep pozdrav še od naju z Nadjo. Sva sprobali športni del vozeka, in mala sploh ni znala zaspatuser posted image user posted image . Je bilo vse zanimivo. No na koncu doma za živo mejo je omagala. Zdaj pa še na hitro spakiram in greva k P na pregled in po pikico, potem pa v nabavo, ker naš hladilnik ima luknjouser posted image . Tako da spotoma poberem Kristjana pol pa kar v Lj. Ga bom pa za ta teden kar iz vrtca vzela....mi je kar hudo ko ga ni doma. Danes mi gre kar mal na jok, ampak un jok sreče.....naš fant je že tko velik, pa Nadja v športnem delu sploh ni več dojenček in tko brca po prečki od vozička z nogami da je joj......user posted image user posted image večino časa jih ima v zraku....Tko pomislim, da imam prav srečo, da imam taka otročka, in da bo tako hitro šlo mimo....se mi zdi kar škoda počivat....

Srečka, super da ste tako uživali. Mala je prava ženskica.....ko plava ima vse okoli pod nadzorom user posted image . Najbolj smešna mi je tista ko spi v vozičkuuser posted image user posted image user posted image

Jst moram svoje slikice še uredit, pol pa tud kako prilepim..

Novepečena..........Rene takle dedc, ti pa se bojiš da ne bo dobil zadost......boš vidla da bo šlo....mali je faca....

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 26.8.2008 13:01:25 >

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
26.8.2008 13:20:01   
simvir
Živjo!

Posadka, Srečka pozdravljeni nazaj. Lepo da ste vsi uživali.
Srečka super Izine slikice. Naše večerno uspavanje je podobno vašemu. Včasih še malo pojoka, pa pridem nazaj, drugače pa sam zaspančkauser posted image .

Posadka jaz tudi nimam linkauser posted image , da si ogledam fotoreportažo Mostec2user posted image .

Tole sem hotla pokomentirat:

IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

user posted image user posted image Kristjan je bil pa zdaj cel teden suh (en dan ga je zelo sračkal in mislim da nalašč), dons se je pa 2x v hlače pokakaluser posted image user posted image . Jah takle mamo...ampak zjutraj pa ni hotel plenice gor....saj se bo navadil.

Krista ne sekiraj se glede kakanja. Sigurno se ni nalašč. Naš Nejc je že od maja brez plenice čez dan, pa se še vedno včasih polula ali pokaka (no malo mu uide). Pač malo več perem in ga večkrat spomnim oziroma kar odpeljem na WC. Mu pa zaradi tega ne dam  več plenice nazaj. To je kvečjemu korak k suhosti.

Zdaj moram pa k tastarejšemu se malo stisnit, da bo prej zaspaluser posted image . No saj meni tudi paše malo počitka in veliko stiskanjauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
26.8.2008 13:43:17   
lepa posadka
Srečka - wolkam bek!!!
Vidim, da mi konkurenco delaš pri številu naklofanih vrstic :-))) No, pa ti vse tako lepo poetično napišeš...te je res luštno brat. Iza pa je res prava zvedava deklica. Tudi mi smo bili sedaj 5 dni na morju, samo je bilo morje še zame na meji, tako da Tomaža tokrat nismo namakali - po mojem je bilo cca 23 stopinj.

Sicer pa ti privoščim v prihodnjih tednih čim več uspešnih pregledov in obiskov okoli zdravnikov... pa, čim boljše izvide!!! No, saj se vmes menda tudi kaj vidimo :-)

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
26.8.2008 14:42:59   
resnično srečna
hvala Posadka...

glede Štajerske je pa na moje vprašanje kero destinacijo predlaga en meni ljubih Štajercev napisal takole v pristni štojerščini :Mhm…mariborski mestni park, kaj pa drugega. Velko parkirišč, utrjene proge za vouzeke, gostišče Kliček pr Treh ribnikih, hučkalce in ostali otroški dodatki. Za tiste ki pa čejo v breg furat vouzeke pa je pot po šodru na Piramido, od koder se vii celi Mb do Boča, Donačke, Pohorja.   Drugo pa je Pohorje: Belvi na Mb-Pohorju, Areh z Ruško kočo al pa Rogla. Snežni stadion pa je bv, razn če se grete na Habakuk namakat.
a ma dečko prav?...Štajarke veste kako in kaj...mene je po teh krajih vodil...pa vem za kaj gre...
pa pokomentirajte pa prevedite v ljubljanščino...da bodo vse razumele he he...zdej se pa odločite...datum, kraj, ura...
ekola...moje pupe spijo...Iza sploh danes skoz nekaj dremucka...če pa ne pa vriska pa grize noge...mamo spet čist đungla atmosfero...jaz pa počas spravljam cote v omare pa v pralni stroj...pa pišem spiske za nakupe...

ej spet ena kost za poglodat: oblačila za jesen...jaz kar ne vem...al že v nabavo...al ne...tamale itaq ne znam sploh oblečt ker sme še čist morsko zblojena...jo je moja mami včerej tko pokrivala...pa ni kak panik...tko da je po mojem res morala imet premalo na sebi...in sem jo danes malo bolj toplo oblekla za sprehod...
grrrr...sej jesen imam rada, ker je tako romantična s svojimi barvami...ampak vseeno...ko leti listje in je drevje prazno se mi pa vseeno zdi, da umira narava na nek simboličen način...komaj je bila pomlad tu...že bomo s5 vlekle zimske jakne ven...tko da upam, da gremo v petek še malo na sončka in užijemo še zadnje žarke...
pip

G.

She
Within the measur

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
26.8.2008 15:37:31   
novopecena
jupi delujeuser posted image user posted image
evo to je pa fotka z bratrancem (10 m)
user posted image

user posted image

user posted image

no pa sem vmes še do dohtarce skočila in imamo malo virozico pa kri pa vodo sva dala. je rene tako gledal laboranta kaj mu dela s prstom da je le-ta komaj vzel kriuser posted image firbec po mami

grem prebrat kaj ste načvekale med tem časom

Neposredna povezava do sporočila: 2911
26.8.2008 16:31:00   
katka28
Dan!!

No da se malo javim mi smo se danes potepali v Mariboru moz je sel na faks mama pa v park in med sprehajanjem mi je prislo na misel ravno to kar ste ze gor napisale, da bi se lahko tam dobile na srecanju. Ko sem po poti to razmisljaje mi je slo kar na smeh, ko sem si predstavljala obraze drugih, ko pride selo kardelo vozickov in mamic, ki jim nikoli ne zmanjka gradiva za predelat user posted image user posted image

Mariborski park je meni cool user posted image

Lepa posadka: slikice so super ampak, ko jih je moj videl je bilo prva beseda a ti si pa zize na ogled postavla user posted image user posted image se bom drugic morala bolj pripravit za poziranje..

Resnicnosrecna: super fotke, lepo da si prisla bodo zdaj spet teme zacele dezevati, ko nas je vec...

pa pa ....

Neposredna povezava do sporočila: 2912
26.8.2008 18:32:05   
sinskaT
Ojla,

vidim, da imamo ojačano ekipo (Srečka, Tasyo in Posadka super, da ste uživali na morčiju, sem vas kar pogrešala..hm pogrešam tudi ene par drugih čvekic, sploh Scorpio je res za dalj časa mrknila pa Malamalinca tudi).

Posadka ful dobre fotke, bi se ti rada zahvalila, ker imam zdaj ene par res lepih skor profi fotk s Hano, tud moj je bil čist navdušen, med drugim nad dvojčki in mamico, ki jih je postavila na ogled (Katka hec hec ).

Prav tako so slikce od Reneja in Ize 1a! Prou rada pogledam te lušne sončke, zdaj so že tko faconasti, da se moram kar nasmejat.

Srečanje MB - sem za, tudi meni je MB fajni in bom z veseljem nardila en špancir z vami po parku. Si ne bi nikol mislila, da bom tam kdaj vozičkala ampak z vami, aprilčice, je vse mogoče .

Jesenska moda - bo pri nas še malo počakala. Nasploh ima Hana že kar preveč oblekic za jesen, hja ima pridne tete hehe.

Kasneje še kaj od mene...
aja Hana ma dons 4. obmesečnico hip hip hura!!!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
26.8.2008 18:43:32   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

Posadka ful dobre fotke, bi se ti rada zahvalila, ker imam zdaj ene par res lepih skor profi fotk s Hano, tud moj je bil čist navdušen, med drugim nad dvojčki in mamico, ki jih je postavila na ogled (Katka hec hec ).

Jah kaj cmo pri nas je vse v dvoje user posted image user posted image se moram se malo pokazat dokler je se kaj zdaj ko ne dojim bodo spet mrknile user posted image user posted image ...da ne bo katera mislila, da je bilo namerno Lepa posadka drugic prisim za cenzuro user posted image

Hana cestitke za mesecnico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
26.8.2008 20:06:30   
NaTaŠa*
PRESREČNE MAMICE:
user posted image

21.02.2008---->>>> 
- Katka28 (22.4.2008): Anže 1500g; Jakob 1370g 

28.02.2008---->>>> 
- zolika (24.4.2008): Vid 1790g, 43 cm 

15.03.2008---->>>>  
- Maja24-2 (9.4.2008): Lan 3010g, 48 cm 

20.03.2008---->>>>  
- Modrookica (2.4.2008): Luka 3130g, 50 cm    

23.03.2008---->>>>    
- Aprilska34 (19.4.2008): Eva 2490g, 47 cm    

24.03.2008---->>>>  
- Violica_23 (4.4.2008): Nataša 3550g, 53 cm 
- Barby78 (12.4.2008): Lia 3050g, 46 cm 
- Sasy20 (14.4.2008): NIk 3510g, 52 cm

01.04.2008---->>>>  
- lepa posadka (1.4.2008): Tomaž 3600g, 51 cm 

02.04.2008---->>>>   
-  Ketrin (14.4.2008): Kaja 3210g, 51 cm
- Tanja555 (5.4.2008): Neli 2660g, 46.5 cm   
- tejč29 (5.4.2008):  Matija 3565g, 57 cm   
- temistokleja (5.4.2008):  Mina 3530g, 51 cm 

04.04.2008---->>>>  
- tosja (10.4.2008): ?, 2900g, 48 cm 
- nana09 (11.4.2008): Zala, 3810g, 52 cm

06.04.2008---->>>>  
- Majček28 ( 8.4.2008): Brina 3300g, 51 cm   
- sončnica14:  Jaka 4150g, 56 cm   

08.04.2008---->>>>    
- NiLe (14.4.2008):  Tia 3050g, 50 cm 

09.04.2008---->>>>     
- Kekec in mojca ( 13.4.2008): Tine 3300g, 51 cm    
- pizamca (?. 2008): ? 3100g, 51 cm    

10.04.2008---->>>>     
- novopecena (14.4.2008): Rene 3540g, 50 cm
- Malamaja (11.4.2008): Maja 3690g, 55 cm    

11.04.2008---->>>>    
- SpelliG (18.4.2008): Martina 3650g, 53 cm
- petty82 (10.4.2008):  Luka ? g, ? cm    
- ppika (13.4.2008):  Gaja ?g, ? cm      

12.04.2008---->>>>    
- sky77 (14.4.2008):  Brina 3750g, 53 cm 

13.04.2008---->>>> 
- tana13 ( ? ):Ema ? g,? cm   

14.04.2008---->>>>       
 - calena (14.4.2008):  Tosja 3280g, 50 cm

15.04.2008---->>>>      
- scorpiogirll (24.4.2008): Nal 2900g, 50 cm        
- resnično srečna (15.4.2008): Iza 3150g, 53 cm  
- Krista28 (17.4.2008): Nadja 3550g, 52 cm
- Jazabel (7.4.2008): Enja 4100g, 54 cm  

16.04.2008---->>>>        
- Jo@n (22.4.2008):  Jakob 3870g, 55 cm
- Katja271 (12.4.2008): Nik 3600g, 53 cm     
- trnuljčica (25.4.2008): ? 2860g, 48 cm   
- aprill (25.4.2008): Klemen, 3800g, 53 cm 

17.04.2008---->>>>           
- simvir (10.4.2008): Tevž 3850g, 54 cm
- JABOLKO3 (17.4.2008): Jure 4750g, 58 cm
- minicca (24.4.2008): Matej, 3220g, 52 cm
- Bubica 17 (25.4.2008): Anej, 3340g, 52 cm
- Jelcy (14.4.2008):  Patrik, 3670g, 52 cm 
- marsovka (22.4.2008): Smilla, 3340g, 51 cm

- Majči28 (apr 08): Žan, 3630g, 50 cm

18.04.2008---->>>>           
- maxi133 (?.2008): Kaja, 2790g, 49 cm   

19. 04.2008---->>>>            
- big mamma (9.4.2008): Jernej 4210g, 56 cm
- bela vrtnica (19.4.2008): Zara 3620 g, 51 cm
- Malamalinca (23.4.2008): Kaja, 3230g, 50 cm 
-malecka 24 (apr o8): Nikolina, 3380g, 50 cm  

20.04.2008---->>>>              
- Tejcha (15.4.2008): Ajša 3470g, 52 cm       

21.04.2008---->>>>         

- sirenetta (25.4.2008):  Mihael, 4020g, 56 cm
- Sandrin (26.4.2008): Blaž, 3395g, 50 cm  

22.04.2008---->>>>   
- Tasyo (20.4.2008): Lana, 2980g, 50cm 
- Lubici (19.4.2008): Urs, 3370g, 52 cm 
- cofek (30.4.2008): Neža, 3300g, 51cm

24.04.2008---->>>>    
- Roberta (18.4.2008): Liam, 3445g, 52 cm                                  

25.04.2008---->>>>    
- u04111976 (14.4.2008): Tia 4060g, 53 cm

- modrooka (maj 2008): Ema 2690g, 51 cm   

26.04.2008---->>>>     

- SinskaT (25.4.2008): Hana 3260g, 51 cm                              

27.04.2008---->>>>     

- Zokica (27.4.2008): Rene, 3730g, 52 cm   
- matejchykam (apr 08): ???                           

28.04.2008---->>>>     
- Shoo (21.4.2008): Roko 3530g, 51 cm                            

05.05.2008---->>>>      

- pikica030407 (29.4.2008): Tia Zoja, 3850g, 50 cm                             

06.05.2008---->>>>      
-  srčekgirll (30.4.2008): Vid, 3410g, 50 cm

user posted image :user posted image            
                                      30:33

user posted image

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
26.8.2008 20:09:09   
NaTaŠa*
user posted image

26.04.2008---->>>>     

- SinskaT (25.4.2008): Hana 3260g, 51 cm  

----->>>>> čestitke za dopolnjene 4. mesece                           

user posted image

[/quote]

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
26.8.2008 20:16:13   
NaTaŠa*
Pozdravljene

Da se vam danes malo oglasim. Sem pogledala slike in so prav superca. Sam nažalost nobene ne spoznam, no za kakšno še me predvidevam kera je nism pa čist sigurna.
Upam samo da se enkrat zmente pa pridete v naš konc (beri Bled). Nažalost sama si ne upam tako daleč pelat ker se zna zgodit da se začne dret in sploh neneha tako da pol lahko sam obrnem in grem nazaj. Pa še nimam skos avta k ga ma user posted image . Tako da če se kaj zmente in pridete v naš konc se bomo lahko dobile in bom jest tolk prej rezervirala avto.

Sem pa lih prej mal gledala seznam in bi če se strinjate ostranla tiste ki se nič ne javljajo.

Zdaj grem pa se še mal stisn h user posted image pred TV in pol v mižule.

Se beremo jutri. Fajn se (s)mejte.

pa-pa

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
26.8.2008 20:38:24   
novopecena
jou

ja saj res na gorenjsko tud še nismo krenle, pa bi blo veliko lepih placev.
mi smo že u mižulah-upam na uspešno noč.

dejte mi povedat a se da kako ustavit izpadanje las? že tko imam bore malo las, zj pa moj skapl krasi le mala repicauser posted image sj baje tko izpadajo tudi zarad dojenja. no vsaj ena dobra lastnost flašk hehehe

za jesensko modo bomo pa mi kar malo počakali ker pojma sploh nimam kok cifro naj kupim. sem že pri tej razprodaji kupila 2 kompleta št. 74 pa bi mu bila zj kar prav, čeprav je bilo mišljeno da bodo šele čez 1-2 mes. prišla prav

kam dajete  že premajhne cunje?? jih spravljate za naslednjega ali jih mislite dati oz podariti drugim?

kje kopate malčke? mi imamo že drugo banjico in mu bo še ta kmalu premajhnauser posted image mislim da bom počasi hodila z njim se kopat pa bova skup čofotala. aja kje se pa kupi tisti sedež za v kad?

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
26.8.2008 20:49:18   
resnično srečna
http://images.baby-center.si/06/0004/0001/imgArticle_158689.jpg

iščeš nekaj takega???

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 2919
26.8.2008 21:02:13   
novopecena
ja nekaj takega. in a se pol še kak nastavek zraven dobi, da so noge v luftu al to sam pol improviziraš?

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
26.8.2008 21:02:53   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: violica_23

Pozdravljene

Da se vam danes malo oglasim. Sem pogledala slike in so prav superca. Sam nažalost nobene ne spoznam, no za kakšno še me predvidevam kera je nism pa čist sigurna.

pa-pa

Zame sigurno ves kam spadam user posted image user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
26.8.2008 21:48:07   
lepa posadka
Živjo dekleta!

Samo na hitrico malo pokomentiram reči:
Katka: meni si bila zelo simpatična. Če bi se mi zdela cenzura potrebna, bi jo naredila. Če si huda, se opravičujem. Je pa res, da je verjetno moj prag nekoliko višji...ko se gibljem med samimi mamicami in vsaka kdaj pristavi dojenčka in pogled na lepe prsi ni nič napačnega...in nenavadnega. Drugič bom cenzurirala, obljubim.
SinskaT: če želiš, ti kakšno slikico pošljem v originalni velikosti po mailu.
Vijolica: pridna, da redno objavljaš sezname in jaz ne bi sedaj nikogar črtala. Si videla, kako je bila Sirenetta vesela čestitke... Saj na seznamu s težami in napredkom smo pa itak samo tiste, ki se javljamo.
Srečanje: super - nova ponudba Bled...pa jaz bom v tem letu celo Slovenijo prehamudrala... NO, Štajerska...meni je MB park sicer lep...pa kar nekoliko daleč - kakorkoli se obrnem, mi je dobri 2 uri... Kaj pa kje okoli CE? Urška...kakšen predlog?
Novopečena - sprašuješ glede kopanja: jaz zadnje čase tole prakticiram kadar je mož doma: se stuširam, potem pa mi mož pod tuš prinese Tomaža - je tako prijetno in skrajno uživa, sploh ker sva mokra koža na kožo...tu res uživa. V banjici sicer nikoli ne joka...hudo smeje se pa tudi ne.
Jesen: ja, tudi sama sem opazila, da bo treba že kaj navlečt na otročke - sploh ob jutrih in večerih. Bo treba po škatlah spet malo pobrskat. Sicer pa bom imela jaz bolj probleme s taveliki otroki, ki se še vedno avtomatsko zjutraj oblečejo v kratke cunje...pa bosi ven???!!! Sploh ta malo sem danes vsaj 10x obula...pa še sem našla sandale sredi vasi???!!!

Sicer pa se lahko pohvalim, da bom jutri lastnica nove frizure, hehe. Nimam še pojma kakšne, samo frizerka se je ponudila, da pride domov...sem te tri dni, k smo doma, bom sama. No, gotovo si bom fejst skrajšala lase, ker imam polno hišo mojih podpisov...

Še kaj morda...raje jutri.

Lahko noč vsem.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
26.8.2008 22:00:23   
scorpiogirl
pozdravljene bejbe in podmladek user posted image

zdej pa že spet moram tle mal čivknit, da me ne bote čist pozabile user posted image pa je blo prov lepo prebrat, da se je Sinska name spomnila user posted image mi nekej časa sploh ni blo za čarunalnik pa net pa čvekanje ... še mailov nisem čekirala, tko da se jih je ful nabralo ... no, zdej so pa izpiti pa je treba še par seminarskih dokončat, da se lohk naprej vpišem pa mal se učit, je pa spet tale kišta aktualna user posted image

sem prebrala samo zadnjo stran, ker je preveč načvekanega, da bi za nazaj brala ... pa dobro, da je Srečka pokomentirala tolk, da imam mal občutka, kaj se dogaja user posted image
najprej moram pohvalit tele vaše manekene user posted image user posted image user posted image tolk cortkane slikce pa taki krasni otročki user posted image

aja, sem enkrat zasledila, da je ena omenjala priraščen jeziček ... jst ne bi še dala operirat, ker se do enega leta lahko samo uredi pa do takrat tud ne moti govora. od prijateljice mali je tud imel jeziček priraščen, pa se mu je samo uredilo, je tudi pediatrinja rekla, da je kar za počakat. Se res lahko potem pri enem letu operira, če ne bi blo ok user posted image

premajhne cunje ... kar ni moje, vrnem user posted image user posted image user posted image drugače pa posodim naprej (bo kolegica novembra rodila pa prav pride, da se mi ne kopičijo doma user posted image ), ker bi jih rada imela še za naslednjega otroka (čez kakšni dve leti, če bo vse tako kot sva si z mojim user posted image zamislila). So predrage, da bi takrat spet kupovala, jih raje spravim.

slikce bi pa tud jaz pogledala user posted image pa res upam, da mi na naslednje srečanje uspe prit. če se boste/mo zmenile za Štajersko, bi blo najbrž se fajn zment po dve, da bi se skup vozile ... vsaj meni bi delitev stroškov prišla prav user posted image

aja, sem nabavla štorkljo, k jo je Posadka tolk hvalila user posted image user posted image pa je res krasna zadeva, zdej s tamalim zvečer delamo ture tud tam, kjer se z vozičkom res ni dalo it (smo pa tud tam poskusli user posted image ) ... si je pa ne znam naštimat na desno ramo, čeprav sva z malim bolj navajena, da se nosi na desni strani user posted image pa mal se bo moral navadit na nov način sprehajanja ... po dobre pol ure bi se on zdej že začel pretegovat pa noge stegovat ... pol se pa mal napol nosimo user posted image

kopanje ... pri nas je banjica začuda še kar dovolj velika ... voda pa itak škropi po celi kopalnici user posted image mi je pa kar hudo, ker nimamo banje, ampak samo tuš kabino ... bi se najraje z malim kopala v taveliki banji user posted image

imejte se krasno user posted image ... se zdej spet večkrat oglasim user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
26.8.2008 23:31:15   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: novopecena

a se pol še kak nastavek zraven dobi, da so noge v luftu

stolček ima na zunanjem delu sedala priseske in se prisesa na dno banje...služi v bistvu temu, da otročka lahko pustiš samega v banji...da se po mili volji igra...

mi smo pri starejšem imeli nekaj podobnega in je kar fino funkcioniralo...

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 2924
26.8.2008 23:56:06   
Krista28
Dober večer punce,

Cel ljubi popoldan smo vandra, pa nabavlal, pol pa pridem domov zvečer, dava otroke spat, pospraviva, odprem hladilnik........še vedno lukna notriuser posted image user posted image user posted image .

Sem zamenjala eno majčko, ker sem sestri premalo kupila, za ene opanke, pa za torbo za na kolo. Od špecerije oz. hrane nabavili sol, sladkor in kavo pa mleko....sploh ne vem kaj smo študiral, da nismo ničesar drugega na listek napisal....

Bi prosila eno, ki je vešča v popravljanju seznamov (jaz sem to enkrat probala, pa se je vse poferderbal...) 4m 7050g, 66cm, dobila pikico in je zaenkrat bp. Mala je bla ful živahna pa firbčna. Komentar zdravnice po testih in opazovanju - Ja, punca, ti si pa urnauser posted image user posted image .

Zdaj je pa res čas da grem spat.....Kdaj pa ve hodite spat?

Kopanje
jaz še vedno lepo kopam v banjici. Pod tušem z mano kopat otroka sem tud jaz poskusla, pa se bojim da bi mi spolzel otrok na tla...

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 26.8.2008 23:57:43 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......