Grahec
|
Dobro jutro! Tudi za mano je NS uspešno mimo tveganje pa malce slabše kot pri spps, ampak je ginekologinja rekla, da je vse OK in da itak kar je boljše od predvidene vrednosti tveganja za tvojo starost je baje super. Sicer pa ta dr. baje ko meri raje bolj navzgor zaokroži meritev, je bolj ziherašica. Je bilo prav fajn videt otrocka, zdaj res ni več grahec . Je pa na začetku spančkal in ga je ful grobo zbudila (prav fajn me je udarla parkrat po trebuhu !!!) je potem prav protestno brcal in mahal z rokicami, pomoje je cel šok doživel, ker je imel potem tudi srčni utrip dokaj visok glede na en čalanewk, ki sem ga prebrala (a kdo ve koliko je normala???, včeraj sem bila noseča 12 tednov in 5 dni) Ja potem je pa toliko migal, da je komaj zmerila, je morala slikce sproti zamrzovat, da je lahko sploh meritve opravila prav ji bodi, kaj ga je pa tako grobo zbudila. Je pa kar natančno pregledala in zmerila vse in še več kot je treba,bila prijazna, razložila kaj je kaj, pa prstke smo šteli..., le za spol sva pozablila vprašat , ma saj bo še čas za to, moja sestra je itak na nuhalni dobila napačno informacijo, tako da raje ne vem kot pa narobe vem. Sva pa bila oba z ful vesela, sva se še potem v BTC tako veselo smejala, da so naju prav čudno gledali, tudi natakar, ko sva šla na pico se je prav čudno obnašal. pa je bil pred pregledom tako živčen, da ko je bil sam z dr. (mene je poslala spraznit mehur), je pozabil še katerega leta sem rojena ). Joj so hecni in fajn naši bodoči atiji, a ne?? Aha, midva sva pa dobila samo slikice, ampak saj mi je tudi tako OK. Zdaj pa res veselo čakam drugi teden, ko imam 3.9. redni pregled.