|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
27.8.2008 16:21:41   
Zasanjana
Živjo čveke! Dopoldne ste ful pridne, popoldne se polenite, zvečer pa spet čvekate. user posted image Sem vas zdaj eno uro brala, pa bi bilo fajn, če še kaj napišem.

andreja, bravo za uspešen pregled!

Grahec, spps in vse ostale, ki imate NS, uživajte!user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa danes vsi štirje doma. Mož je imel ene preiskave in je na dopustu, jaz sem pa dobila zamenjavo na terenu, tko da uživamo! Sem se spravila muffine pečt. Kolk se mi cedijo sline. user posted image Jih sanjam že ves teden.

Moj mož tudi ne bo šel na NS, ker bo službeno odsoten. Je rekel, da itak vedno isto gleda, ker ne zna več delat punčk. user posted image Saj bo šel potem na morfologijo, takrat bova še Zalo vzela s sabo, ker se tokrat ful navdušuje nad dojenčkom.

Mene pa danes tako šraufa v trebuhu, kot da bi mela menstruacijo.

No, grem moje mafine pogledat! Lepo se mejte!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
27.8.2008 20:04:30   
Anonimen

Čakamo poročilo od Grahec, spps, ki sta imeli NS in od Dali* in jadrnica, ki sta imeli pregled!

No, spps se mi je že na SMS javila, da je vse ok, več bo pa kar sama povedala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1677
27.8.2008 22:21:52   
spps
ojla !
eto meneuser posted image user posted image user posted image user posted image smo se še mal šli potepatuser posted image
no v glavnem vse je ok,čeprav je nuhalna malo povišana,vendar še vedno znotraj normale,parameter je  1:1830.
veliki smo 79.6cm,tako,da pridno rastemo,po današnjem UZ je naš pikec velik za en teden več,kot pa mi je G napisal po prvem UZ.
moj je čist raznežen,mala je bila najprej mal razočarana,ker ni slišala tistega kar je želela.
Jo je zdravnica vprašala kaj bi raje bratca al sestrico=mala valjda da sestricouser posted image user posted image user posted image ,sam zaenkrat kaže drugačeuser posted image user posted image user posted image
Drugače sem pa zelo zadovoljna z Pelkičevo,ki je vse lepo razložilauser posted image user posted image user posted image user posted image

in kje ste ostale?niste ničkaj klepetale danesuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
27.8.2008 22:28:22   
Anonimen
spps, čestitke še tu gor za NS! user posted image user posted image user posted image Tudi najina pikica je bila na  prvem pregledu pri moji G večji, kao za PDP 26.2., pa nismo PDP-ja nič spreminjali. Pa če gledam mere NS Jureta in te pikice je tale naš prihajjoči član večji kakor je bil jure, pa sem pri nejmu imela NS malo kasneje. Sicer pa pravijo teden dni gor ali dol. user posted image Tamala se bo pa že sprijaznila, da je bratec brez skrbi.

In kje so res ostale današnje, ki so imele pregled ali NSuser posted image

Jutri pa držimo pesti za; user posted image user posted image user posted image

spps, ki ima pregled in ajja, ki ima NS

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1679
27.8.2008 22:31:28   
spps
sej vem,da to s PDP je tk tkuser posted image user posted image user posted image
moram pa povedat,da je moj čist v rožcahuser posted image user posted image user posted image nam je posnela našega novega šlana na cd in moj ga je že dvakrat šel gledatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja ,jutri dopoldan pa še imam pregled.JJasna,a bo treba vodo spet dat?user posted image user posted image user posted image se ne spomni kako je prvič potekalo ,kar se pregledov tiče.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
27.8.2008 22:36:39   
Čestitke spps za uspešno NS boste imeli pa parček razen če bo tale lulček odpadel user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
27.8.2008 23:18:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spps
JJasna,a bo treba vodo spet dat?

Jaz jo še nisem dalauser posted image Jo moram dat prvič šele pred naslednjim pregledom. Naslednji pregled imam 11.9., vodo pa moram dat 10.9. Pa pri nas je bilo vedno tko, da daš vodo en dan prej, da so izvidi potem ko imaš pregled pri G.

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1682
28.8.2008 5:49:43   
PERSIDA
Pozdravljene drage moje
Joj kar nekaj časa je preteklo odkar sem zadnjič pisala.Nekaj novosti pa je tudi pri nas.Včeraj sem imela ns in je vse v redu tako ,da smo tukaj lahko brez skrbi.Spola se pri najinih pikicah ni dalo dobro videti,zato mi rajši doktor nič ni povedal ker ni bil prepričan sta pikici svoje imetje lepo skrivali.Bova videla kako bo na morfologiji če bosta pikici kaj več pokazali.Sicer imam nek instinkt kaj bo, bom pa videla v 22 tednu ,če me vara ali imam prav.Naslednji pregled imam pri g 9.9. No v glavnem lepo rastemo termin pa je 12.3.2009 .Srčka oba lepo bijeta sem bila že kar malo na trnih ,če je z obema vse v redu.Ker včasih me kaki dan tako zbada ,da ne vem a tako rasteta ali bo kaj narobe a očitno kar krepko rasteta.Upam vsaj ,da imam močno raztegljivo maternico da bosta lahko do konca oba pri meni kot je treba.Malo jima dam fore ,da prigledata prej dost pa ne.No ko bi le lahko na to vplivali kar bo tako bo sam da bodo otroc zdravi.Kako ,pa je kaj mama , uh,včasih sem tako pobita.Slabost je tu pa tam,malo me zbada a tega sem navajena.Dobro je edino to ,da še vedno sem doma na bolniškem.No drage moje lepo se imejte pa se slišimo ,tokrat malo prej.Dijio.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
28.8.2008 7:07:23   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Čestitke spps za uspešno NS boste imeli pa parček razen če bo tale lulček odpadel user posted image user posted image user posted image
tudi možnouser posted image user posted image user posted image user posted image sej sem mojmu rekla,da če se zgodi slučajno,da rodim punčko,da ne bo panike po porodnišnici ,da so nam zamenjali otrokauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
28.8.2008 7:08:35   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

JJasna,a bo treba vodo spet dat?

Jaz jo še nisem dalauser posted image Jo moram dat prvič šele pred naslednjim pregledom. Naslednji pregled imam 11.9., vodo pa moram dat 10.9. Pa pri nas je bilo vedno tko, da daš vodo en dan prej, da so izvidi potem ko imaš pregled pri G.

jaz sem pa že prvič kri in vodo dala.dam pa na dan pregleda,če pa slučajn izvidi ne bi bli dobri me pa pokličejo.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
28.8.2008 7:09:07   
sasa78

ojla !
eto meneuser posted image user posted image user posted image user posted image smo se še mal šli potepatuser posted image
no v glavnem vse je ok,čeprav je nuhalna malo povišana,vendar še vedno znotraj normale,parameter je  1:1830.
veliki smo 79.6cm,tako,da pridno rastemo,po današnjem UZ je naš pikec velik za en teden več,kot pa mi je G napisal po prvem UZ.
moj je čist raznežen,mala je bila najprej mal razočarana,ker ni slišala tistega kar je želela.
Jo je zdravnica vprašala kaj bi raje bratca al sestrico=mala valjda da sestricouser posted image user posted image user posted image ,sam zaenkrat kaže drugačeuser posted image user posted image user posted image
Drugače sem pa zelo zadovoljna z Pelkičevo,ki je vse lepo razložilauser posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
28.8.2008 7:09:24   
spps
Persida,čestitke tudi tebi za opravljene preglede in NS!user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
28.8.2008 7:10:22   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

ojla !

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image
hvalauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
28.8.2008 8:02:03   
Grahec
Dobro jutro!

Tudi za mano je NS uspešno mimo tveganje pa malce slabše kot pri spps, ampak je ginekologinja rekla, da je vse OK in da itak kar je boljše od predvidene vrednosti tveganja za tvojo starost je baje super. Sicer pa ta dr. baje ko meri raje bolj navzgor zaokroži meritev, je bolj ziherašica.
Je bilo prav fajn videt otrocka, zdaj res ni več grahecuser posted image user posted image user posted image . Je pa na začetku spančkal in ga je ful grobo zbudila (prav fajn me je udarla parkrat po trebuhu !!!)  je potem prav protestno brcal in mahal z rokicami, pomoje je cel šok doživel, ker je imel potem tudi srčni utrip dokaj visok glede na en čalanewk, ki sem ga prebrala (a kdo ve koliko je normala???, včeraj sem bila noseča 12 tednov in 5 dni) Ja potem je pa toliko migal, da je komaj zmerila, je morala slikce sproti zamrzovat, da je lahko sploh meritve opravila user posted image  prav ji bodi, kaj ga je pa tako grobo zbudila. user posted image
Je pa kar natančno pregledala in zmerila vse in še več kot je treba,bila prijazna, razložila kaj je kaj, pa prstke smo šteli..., le za spol sva pozablila vprašat user posted image user posted image user posted image , ma saj bo še čas za to,  moja sestra je itak na nuhalni dobila napačno informacijo, tako da raje ne vem kot pa narobe vem.

Sva pa bila oba z user posted image  ful vesela, sva se še potem v BTC tako veselo smejala, da so naju prav čudno gledali, tudi natakar, ko sva šla na pico se je prav čudno obnašal. user posted image pa je bil pred pregledom tako živčen, da ko je bil sam z dr. (mene je poslala spraznit mehur), je pozabil še katerega leta sem rojena user posted image user posted image user posted image ). Joj so hecni in fajn naši bodoči atiji, a ne?? Aha, midva sva pa dobila samo slikice, ampak saj mi je tudi tako OK. Zdaj pa res veselo čakam drugi teden, ko imam 3.9. redni pregled.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
28.8.2008 8:09:27   
Grahec
spps sem zdaj videla (no sem prav pogledala) zakaj imaš ti boljši rezultat nuhalne kot jaz!user posted image  Ful fajn, da boš pri svoji mladosti imela že drugega otročka, pa če ti prav napovedujejo bo parček. Kolk boste lušni user posted image user posted image user posted image . Saj tvoja princeska bo pa tudi bratca imela rada... pa še njenih punčk ne bo kradel, ko bo imel rajši tovornjačke, avtke... user posted image user posted image user posted image

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
28.8.2008 8:21:23   
spps
Grahec čestitke tudi tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  moj se že veseli,da bo imel kandidata za upravljanje bagrauser posted image moj je bil včeraj tak,ko naša malauser posted image user posted image user posted image big babyuser posted image user posted image user posted image tud moja je zgornjo mejo vzela,vendar še je tud znotraj normale.
utrip pa je menda normalen od 150(160)-180 (mi smo imeli 158)

ja sem dokaj mlada za današnje razmere za 2. bebico.sedaj se pa grem počas spravit pod tuš in še gremo se mal svojmu G pokazatuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
28.8.2008 8:28:30   
dana
spps in grahec user posted image  za NS.

Vodo in kri so tudi meni vzeli že na prvem pregledu. Kako kažejo izvidi bom pa izvedela drug teden ko imam pregled. Saj če bi bilo kaj narobe, bi me poklicali. Vsaj tako mi je G rekla.

No jaz pa že počasi mal čistko delam pri cujnah. Izbor hlač je čedalje manjši in bo res kmalu treba prešaltati na nosečniške. Tiste, ki ste v drugo noseče a se vam zdi, da se vam je trebuh prej poznal kot pa v prvo. Pri meni je že tako. V 1. nosečnosti so me šele v 4. mesecu pogruntali.

Aja, pa še to, a lahko uporabljam Operil kapljice (otroške) med nosečnostjo. Sem tok prehlajena, da zvečer komi diham. Včeraj zvečer sem si kar našpricala nos, ker tud zaspat nisem mogla.

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
28.8.2008 8:32:19   
spps
Tiste, ki ste v drugo noseče a se vam zdi, da se vam je trebuh prej poznal kot pa v prvo.

jp,definitivno je buši bolj izrazit,kot pa prvičuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
28.8.2008 8:35:17   
dana
No sem šla na MON gledat glede Operila in Pušenjak pravi, da v zmernih količinah se lahko uporablja. Jaz ga uporabljam samo zvečer, ker čez dan je zadosti Sterimar.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
28.8.2008 8:36:50   
spps
PUNCE moje lep dan vam želim,jaz pa zdajle pičim v Ce k mojmu G,da vidimo,kaj bo on povedaluser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
28.8.2008 9:06:09   
mojčika
Dobro jutro...

Jaz sem pa čist na trnih, prejšnji teden, kot sem že rekla, sem imela nekaj napadov astme in so me tako prestrašili na pulmologiji, mojega G pa ni,je na dopustu in moram čakat. Najraje bi šla kam se pokazat, ker pa imam drug teden NS, pa kar odlašam. Kaj mi svetujeteuser posted image

A imate vse že materinsko, jaz je še nimam in na NS grem pred rednim pregledom, torej je ne bom imela. Grem pa v Dravlje. Pa še nekaj, kaj je katera dala na NS tudi kri, da je bolj sigurno. Menda jih velik da, ker so včasih kar odstopanja, po krvi pa je bolj 100%.

Trebuha pa tudi jaz ne morem skrivat že dolgo, še 5-letnik me je vprašal, če bomo imeli dojenčka. Trebuh ima obseg že 90cm, pa sem v 11. tednu in ne sodim med široke. Zredila pa sem se na kilo več in sem še srečna, v prvo sem bila buhtl in pol na koncu, res buhtl s 17+. Dojila nisem in je šlo kar težko dol, čeprav sem jih 11 pustila v porodni.

Vsem čestitke za uspešno NSuser posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 28.8.2008 9:08:15 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
28.8.2008 9:09:59   
mediuhec
pozdravljene nosečke,

no, na tem forumu je pa res živahno, sploh ne folgam, he he. samo vas je fajn brat!
jaz pa tako čakam na 2. pregled 2.9. in potem še na NS 8.9. upam da bo vse OK (mimogrede čestitke nosečkam, ki je pregled uspešno za vami)
ta vikend bova povedala še domačim, me je kar malo strah kako bodo odreagirali. najtežje mi bo reči prijateljici ki je par mesecev nazaj izgubila svojo pikico v 11. tednu...

lepo se imejte, čim manj slabosti in drugih tegob!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
28.8.2008 9:29:41   
Grahec
mojčika jaz tudi še nimam materinske knjižice. Včeraj pa sem imela NS, pa ni bilo nobene panike, je sicer rekla, da če jo imaš s seboj vpiše tudi noter, drugače pa sem itak dobila lepo na A4 sprintane izvide. Je pa ginekologinja priporočila, da jih ko bom imela materinsko priložim zraven ali pa prinesem na pregled s seboj, da bo lahko med. sestra prepisala v materinsko.

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
28.8.2008 10:05:37   
Anonimen
PERSIDA - Lepo,d a si se nam jabila, in super da je vse ok! user posted image user posted image user posted image Sedaj se nam lahko pogostjeje javiš. user posted image

Grahec - user posted image user posted image user posted image Vidim, da sta bila res čist zaljubljena v gledanje male pikice, da nista vprašala za spol. Glede srčnega utripa sem pa pri prvi nosečnosti skoraj diplomirala. user posted image Najprej je imel na NS zelo nizek srčni utrip, na koncu pa preko zgornje dovoljene meje (do 200 so bile vrednosti), pa je z njim vse ok. Je pa normalna vrednost srčnega utripa od 110-180.

(odgovor članu Grahec)
  Neposredna povezava do sporočila: 1699
28.8.2008 10:19:50   
Naja30
Ojla čveke!

Zasanjana, ta je pa dobra - da vedno isto gleda. Saj v bistvu je res. user posted image

spps, vaš fantiček je pa velik! Oz. bo ko se rodi. Čestitam za NS!

Grahec tudi tebi čestitke!

dana, meni se vsakič prej pozna nosečnost. Zdaj sem noseča 4. in se spodaj že kakšen teden boči, to je od 8t. Na nos. hlače pa vseeno še nisem šla.

mojčika, materinsko sem jaz dobila še pred prvim UZ. Na NS je pa načeloma ne rabiš, ker itak dobiš izvid. Če imaš materinsko, pa UZ vpišejo tudi tja. Krvi pa jaz nisem dala nikdar pri NS.

Kri in vodo bom tudi jaz dala šele pred nasl. pregledom. Kri nekaj dni prej, vodo pa lahko isti dan in izvid dobim  v nekaj minutah. user posted image
Sej bi še kaj napisala, pa mi mala nagaja. user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?