|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
27.8.2008 7:51:48   
dana
spps dvakrat se boš obrnila pa bo ura 7 user posted image

sonček samo da je vse v reduuser posted image  

andreja a si imela NS al navaden UZ - no glavno da je vse v redu user posted image

in dobrodošle vse novinke!
Nas je pa res veliko, že kar 48user posted image

Jaz imam NS drug teden in bom šla kar sama, ker mož ne bo mogu it z mano, ker je službeno odsoten. Mu je hudo, sam kaj čmo. Bo šel pa na morfologijo. Mogoče takrat še tamalga vzameva s sebojuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
27.8.2008 8:13:29   
spps
spps dvakrat se boš obrnila pa bo ura 7

sej bo minalo,ker imava še z mojim pred pregledom nekaj opravkov.

in ti?se dobro počutiš?Kolk je pa star tvoj škratek?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
27.8.2008 8:27:32   
mama_milchy
Jutro,

evo me; še sem tukaj user posted image .
No, v ponedeljek sem imela kontrolo pri G zaradi tistih krvavitev in je vse OK, amapk je G mnenja, da naj še ta teden ostanem doma počivat; seveda da bom. Sicer pa sem pol tako ali tako spet doma, ker gre Žiga 1/9 na operacijo. Pol smo imeli še sistematični psihološki preglede popoldan z Žigijem in zvečer sem bila kr uttujena, da me je hitro zmankalo user posted image
Včeraj pa sem mogla z malim v laboratorij zaradi preiskav oziroma izvidov vode in krvi, pa še k P, da nam da napotnico za bolnico. Izvidi so OK user posted image , tako da ne bi smelo bit težav v ponedeljek. v upanju, da se ne razboli kaj do ponedeljka.
Sem se hotla že včeraj oglasit pa me je skoz metalo z interneta ven in sem bla jezna ko user posted image .

Kako pa ste kaj, souser posted image ?

Vidim, da je kar nekaj novih user posted image , zato dobrodošle in lepo nosečnost vam želim,

Jjasna, ja moj možek pa je res pohvale vreden; no včeraj se mu ni dalo kaj preveč ampak en dan pa lahko tudi on počiva, ne user posted image

cita, sonček, kar lepo počivat, s user posted image  pa bo vse OK.

Naja, kdaj pa imaš NS? A veš da tudi meni je zvečer slabo, kr nekaj, se mi zdi da sem čisto gotova in ne morem nič.

A vas tudi ponoči na WC tišči?
Kaj boste danes kuhale? Meni je moja mami včeraj pripravla ene zrezke tako da jih danes samo spečem, pa mal krompirja in solate in bomo imeli kosilo.

sedaj pa grem malo pospravit, pa nekaj cunjic imam za zalikat in seveda ene dva stroja za dat prat. pol ko možek ustane pa prevzame on gospodinjstvo;

lep dan,

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
27.8.2008 8:32:39   
Grahec
Dobro jutro!

Jaz imam NS malcek prej kot spps, pa se mi kar vleče,  pa čeprav imam ful dela se mi samo ta pregled mota po glavi...

Mi je pa malček slabo danes (mami bi mi rekla PSIHA user posted image ), pa sploh ne vem kaj bi mi pomagalo, najboljše da si grem kak čajček skuhat. In začnem pisat kar moram, ne de tukaj vas beremuser posted image user posted image .

Potem po pregledu pa ne vem, kdaj se bom oglasila, ker imava z user posted image  v načrtu še kup opravkov, pa torto greva naročit, ker v ponedeljek lahko spremenite mojo starost za + 1 leto user posted image user posted image . Ja bom začela s septembrom novo desetletje..., kar čuden občutek.user posted image
Pa lep dan vsem in srečno obem, ki imate danes pregled oz NS.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
27.8.2008 9:09:16   
Naja30
Dobro jutro!

Evo midve sva se že najedle in zdaj čakam, da mala pogleda kravico katko, potem pa ven. Vreme mi je zelo všeč te dni - malo pihlja, toplo je, ponoči pa se ohladi.
Včeraj zvečer sem zelo težko zaspala. Miljon misli mi je bilo v glavi, pa še moj je smrčal! user posted image  Pa še slabo mi je bilo, lulat sem šla ene parkrat... Zdajle imam pa tako grd kovinski okus v ustih... Zadnjič sem imela takega, kot da bi prejšnji dan pila vino! user posted image

andreja, super za pikico. Si dobila kaj za glivice?

spps, ja očitno so prišle slabosti za mano.
Na katero šolo pa greš? Pol nas bo tukaj kar nekaj, ki se bomo še učile. user posted image

dana, moj mož tudi ne bo šel z mano na NS. Nisva se še čisto zmenila, ampak ima službo. user posted image

Srečno vsem na pregledih danes! In javite, kako je šlo.

Aja, kuhala ne bom nič, ker imamo še krompirjev golaž od včeraj! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
27.8.2008 9:18:32   
evica23
Pozdravljene punce!

Najprej čestitke vsem novim user posted image  in vsem, ki ste uspešno opravile preglede.user posted image user posted image user posted image

Jaz imam NS komaj 9.9. in me je prau malo strah kaj bo, nevem zakaj sm kr malo živčna. Pa še ful se mi vleče, komj čakam da bo čimprej mimo.

Jaz sem se tudi sama brila celo nosečnost in tisti dan ko sem dobila popadke sem se tudi še obrila doma in stuširala in potem počasi odpravla v P. 
Trebušček mi pa že pridno raste, sem si zadnjič že šla iskat ene nosečniške hlače, ker so mi od prve nosečnosti vse full prevelikeuser posted image . Zdej se pa malo držim da se ne bom preveč zredila.
Lep pozdrav

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
27.8.2008 9:27:10   
Naja30
evica, jaz imam NS šele 16.! Kako se bo šele meni vleklo! user posted image  Se pa tolažim s tem, da en dan prej imam pa pregled tako da bom 2 dneva zapored gledala pikico. user posted image

Ko smo ravno pri kilah - sem se zjutraj stehtala in se praktično nisem NIČ zredila še! Pol kile mi tak vedno gor pa dol skače, tak da tega ne štejem.

(odgovor članu evica23)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
27.8.2008 10:43:33   
_andreja_
imeja sem navaden pregled se je spps malček zmotila, na nuhalno pa ne grem... za glivice mi ni dala nič je rekla da če do naslenjega pregleda (lahko tudi v tabelo napišete) 23. avgusta mi ne bo  dala nič če bodo pa takrat še vedno prisotne glivice mi bo pa predpisala svečke, samo po večini same po sebi zginejo ravno tako kot so prišle...  si bom pa šla danes kuipit tisto stvarco  o kateri ste debatirale... mislim da vita gyn neki takšnga...

zdej si grem pa neki za jest narest ker sem šele vstala in mi tko fejst kruli da je joj... o kilah pa jz ne debatiram user posted image

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
27.8.2008 10:45:12   
_andreja_
mislila eno natipkala drugo... 23 septembra imam naslednji pregled...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
27.8.2008 10:52:15   
spps
spps, ja očitno so prišle slabosti za mano.
Na katero šolo pa greš? Pol nas bo tukaj kar nekaj, ki se bomo še učile.

bomo pa zato imele pametnejše bebiceuser posted image user posted image moram dokončat ekonomsko,ker bi rada šla potem študirat(mehatroniko)

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
27.8.2008 10:53:30   
spps
imeja sem navaden pregled se je spps malček zmotila,
user posted image user posted image user posted image se pardoniramuser posted image user posted image user posted image danes sem mal bolj zmedena kot ponavadiuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1661
27.8.2008 11:12:18   
Pozdravček,

vsem novim čestitke in prijeten klepet z nami...

vse ki imate danes preglede ali pa NS želim da pridejo domov z samimi lepimi novičkami in seveda uživajte ob gledanju pikic...

spps zjutraj sem šla do svoje G sem bila pa jezna in razočarana ker je zelo nesramna študiram da bi jo zamenjala pa se mi je zdela najbojša resuser posted image user posted image user posted image  potem to ni bilo dovolj mi je tamal hodla po živcih tako dolgo da je dobila kazen in šla spat grozna je puberteta se že začela kaj šele bo sploh nočem mislit moj je delal cel dan za znoret danes je pa končno doma in je zdele šel v trgovino pol pa gre kuhat priden je jaz pa kot ponavadi likam kavč ki je že temeljito zlikan prav študiram da bi dala spodeaj cunje pa bi se mogoče tudi zlikale joj jih mam tulk da počas ne bo nč več za oblečt jih bom nesla G naj mi jih zlika ko je tulk pametnauser posted image user posted image user posted image

ja nč grem kam že nazaj likat kavč zdele trenutno sedim...

pridne bodite pa se kaj javim ko bom boljše voljeuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
27.8.2008 11:59:46   
dana
cita ne bi tok huda nouser posted image  Saj najbrž si že napisala, pa vseeno, kolk je stara tvoja hči?

spps jaz sem kar v redu; slabosti je čedalje manj; tudi doma imam kar dost energije da še kaj ponaredim ko pridem iz službe.

Tilen je pa star 3,5 let. Ta  teden je na počitnicah pri mojih, ker ima mami ravno dopust in je čist navdušen ker se skoz neki dogaja - majo kmetijo. Tako da mi vsak dan celo popoldne razlaga kaj je delal tamuser posted image .

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
27.8.2008 12:14:28   
spps
vse ki imate danes preglede ali pa NS želim da pridejo domov z samimi lepimi novičkami in seveda uživajte ob gledanju pikic...

hvala,hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj se pa jaz počas poslavljam,ker še moram mal pospravit,ker celo dopoldne nisem imela časauser posted image user posted image user posted image user posted image pa še kosilo je za skuhat,tako,da mi bo čas prej minaluser posted image user posted image user posted image
vsem želim lep dan še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
27.8.2008 12:15:51   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: spps

hvala,hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj se pa jaz počas poslavljam,ker še moram mal pospravit,ker celo dopoldne nisem imela časauser posted image user posted image user posted image user posted image pa še kosilo je za skuhat,tako,da mi bo čas prej minaluser posted image user posted image user posted image
vsem želim lep dan še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KAM PA KAM - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
27.8.2008 12:21:37   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

IZVIRNO SPOROČILO: spps

KAM PA KAM - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  saša se tipkamo,idi mal še delatuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
27.8.2008 12:45:00   
IZVIRNO SPOROČILO: dana

cita ne bi tok huda nouser posted image  Saj najbrž si že napisala, pa vseeno, kolk je stara tvoja hči?

Moja Laura je bila 26.07. stara 9 let pa jo meče da je kr hudo...

Taki mali kot je tvoj so prav fajni ko vse povedo kaj se jim dogaja...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
27.8.2008 12:45:43   
Anonimen
_andreja_ - Bravo za pregled! user posted image user posted image user posted image

spps - Nate pa res ne morem bit jezna. user posted image Ni panike glede seznama, sej ni tolk novih informacij, da ne bi sfolgala sproti. user posted image Drugače pa vidim, da imaš polno obveznosti, tako da ti verjamem, da nimaš še časa za seznam. user posted image

mama_m - Jaz grem spat okoli polnoči in takrat grem na WC, ampak ponavadi moram že ob 3-eh it spet in okoli 6-7 ure. user posted image Kaj šele bo?!

Grahec - Ko bo spredaj kakšna višja številka v letih se boš pa sekirala, sedja smo pa še tolk mlade, da res ni panike. user posted image

Naja30 - Bravo za kile, da so ostale na istem! No, tudi jaz sem tak primer kakor ti. user posted image Ampak imam še tolk preveč, tko da je kr fajn, da so na nuli. user posted image

Dobro vse opravite danes NS ali pa pregled! user posted image user posted image user posted image Pa javite se potem tud lahko... user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1668
27.8.2008 12:49:31   
Anonimen

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi   NS

user posted image

user posted image   27.02.  chichinchek (28)         (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              
user posted image    01.03.   jjasna85 (22)            (št.1 user posted image , št. user posted image 0)    01.09.
user posted image   01.03.  Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
user posted image   01.03.  cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    17.09.
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)    11.09.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      
user posted image   05.03Linda25 (28)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    19.09.          
user posted image   06.03Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    03.09. 27.08.   
user posted image   07.03.  spps (26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    28.08. 27.08.
user posted image   10.03.  ajja  (28)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)               28.08.
user posted image  12.03.  michell (28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image  13.03.  trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     23.09. 02.09.        
user posted image   14.03juli@ (24)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)   .
user posted image   14.03. trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09. 04.09.
user posted image   14.03. škratka (23)                  (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
user posted image   15.03lejca (32)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)     19.09. 19.09.
user posted image   15.03.  tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
user posted image   16.03. dana (30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)              03.09.
user posted image   16.03.  pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1)              09.09.
user posted image   17.03.  mediuhec (29)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image   19.03.  mama_milchy (26)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    04.09. 09.09.
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image  0)      
user posted image   20.03.  evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)                09.09. 
user posted image   21.03.  _andreja_  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    23.09.  
user posted image   21.03.  sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    03.09.
user posted image   21.03.  Mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    09.09. 04.09.
user posted image   21.03.  enkratna                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 0)               03.09.
user posted image   21.03.  jadrnica                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    27.08. 08.09.
user posted image   23.03. Zasanjana (26)              (št.3 user posted image ,  št. user posted image 2)               09.09.
user posted image   23.03.  Dali* (27)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    27.08.  11.09.
user posted image   23.03. 1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)               10.09.
user posted image   25.03. piamaria                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2)
user posted image   25.03. MONIKQ                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   27.03. lotoska                          (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
user posted image   27.03. SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
user posted image   28.03. Nina00 (34)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)    
user posted image   30.03. janaja                            (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    30.09. 18.09.
user posted image   31.03. Naja30 (30)                  (št.2 user posted image , št. user posted image 1)     15.09.  16.09.
user posted image   xx.03.  julam  (33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
user posted image   xx.03. PERSIDA (32) user posted image user posted image        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      
user posted image   xx.03. pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)
user posted image   xx.03. Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

Trentno je 48 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image
- user posted image  pikica36 user posted image
- user posted image   MAŠKAuser posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1669
27.8.2008 12:50:03   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

imeja sem navaden pregled se je spps malček zmotila, na nuhalno pa ne grem... za glivice mi ni dala nič je rekla da če do naslenjega pregleda (lahko tudi v tabelo napišete) 23. avgusta mi ne bo  dala nič če bodo pa takrat še vedno prisotne glivice mi bo pa predpisala svečke, samo po večini same po sebi zginejo ravno tako kot so prišle...  si bom pa šla danes kuipit tisto stvarco  o kateri ste debatirale... mislim da vita gyn neki takšnga...

zdej si grem pa neki za jest narest ker sem šele vstala in mi tko fejst kruli da je joj... o kilah pa jz ne debatiram user posted image

Aha, pa te nič ne srbi ali peče? Ker pri glivicah naj bi? user posted image  Ne vem točno. Se pa spomnem, da sem tudi jaz imela nekajkrat glivice, pa sploh nisem čutila nobene spremembe.
Tista krema vitagyn c je pa res fajn. Jaz bom kar celo kuro naredila, še za danes imam eno. Po 3- dneh je bilo izboljšanje 100%! Edino kar je, je malo draga - skoraj 12 evrov. Ampak zdravje nima cene, ne? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1670
27.8.2008 12:53:12   
Naja30
cita, s čem te je pa G tako razjezila?
Imaš V celju G?

No spet čakam, da mala zaspi. Upam, da bo, ker sem čisto fertik in se ji bom pridružila.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
27.8.2008 12:58:28   
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

cita, s čem te je pa G tako razjezila?
Imaš V celju G?

No spet čakam, da mala zaspi. Upam, da bo, ker sem čisto fertik in se ji bom pridružila.

Moja G pa poslušte grem zarad bolniške in potem ji pač povem zarad izcedka da sem bila v soboto spet v bolnici ker sem imela krvavega in me pregleda pa reče oz.vidim da napiše da imam roza izcedek no in potem ona men izjavi da preveč hodim okol jaz pa doma ko ena prvezana kokoška res kavč je že čist po men uležan me je tk užalila pa sej nisem neumna sej vem koga ogrožam pa halo seveda lahko imam kontrolo iz komisije in ona men tkole...kr neki Ja v Celju jo imam...

Upam da kmalu zaspi in da greš tudi ti počivat...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
27.8.2008 13:11:14   
dana
Ej punce en nasvet glede hlač. V benettonu imam na strani kavbojke (58€), ki so mi zdele še malce široke čez bedra in okoli trebuha (velikost M), velikost S mi je pa čist ulita. Drugače so mi pa res ful všeč. Samo jaz moram računat na to da bom še kile gor dobila, pa trebuh se bo tud poveču, tko da je najboljš da vzamem kar velikost M, kajne?

Ene kavbojke imam še iz 1. nosečosti, samo so pa tolk široke, da bojo res potem za konec nosečnosti.

Koliko imajo pa kaj izbire v HM-ju?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
27.8.2008 13:17:16   
Naja30
dana, res raje vzemi večjo št. Tako sem jaz nabavila hlače, ki so mi bile okoli 5m okoli beder fajn prav, kasneje pa jih nisem več gor dobila.
V hm-u v Celju imajo fuuul izbiro.

Ni še zaspala. Strgalo se mi bo, če ne bo.user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
27.8.2008 14:29:27   
mojčika
Naja naj te potolažim, mi danes  celo noč nismo spali, se je naša 2,5 letnica drla kot zmešana, kar ji sicer ni v navadi, in ob 6.00 smo bili auf. Sem čist fuč in vse to po mojem, ker sem jo včeraj zaradi problemov z astmo dala v varstvo.

Namreč zdaj je bila mesec in pol samo moja in zdaj preživljamo hude čase, če mama kam gre.

Hvala bogu so to le občasne zadeve.

Aha, pa še hlače sem jaz kupila na Rudniku v H&M, sem zelo zadovoljna.

Kar se pa komentarjev G tiče, pa ne bi. Če ne bi bil ta, ki ga imam v bližini edin, bi takoj menjala. Res smo dolgo delali na otročkih, imela sem samo 10% možnost. Komentar mojega G je bil, da naj raje nimam otrok, češ da bom samo še enega sladkornega bolnika dobila v hišouser posted image , moj mož je res od otroštva sladkorni bolnik, a kako jaz živim in ali si želim otrok, je pa čist moja stvar. Pa še bi lahko naštevala hude izjave, včasih moramo res veliko prenašat.user posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 27.8.2008 14:32:41 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?