|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
25.8.2008 13:27:28   
Naja30
Pol pa res ne vem, kaj je narobe. user posted image  Ful mi je žal. Ko se nasl. dobimo, ti jih prinesem na cd-ju, prav?

Danes sem bila zelo huda na Tijo. S sabo je vzela ven voziček in svojo Meri, ampak po cca 200m se ji ni dalo več ne vozička vozit, ne hodit... nič in se je usedla na tla in konec. In kar na enkrat, ko sva se pregovarjali, je vstala in hotla zašibat na cesto. V tistem sem jo prijela za roko in fajn po riti udarla. user posted image  Začela je jokat, jaz pa tudi skoraj, ker mi je bilo tako hudo. Pa še ena ženska se je obračala za nama in zmajevala z glavo. user posted image  Pa sploh ni vidla, kaj je bilo, mater ji! Tako zelo sem bila žalostna, jezna, besna... da sva se obrnili in šli nazaj domov. user posted image user posted image
Vem, da sem ravnala prav oz. po filingu, ker mi je roka v tistem ko je skočila, avtomatsko ušla na njeno rito. Upam samo, da si bo zapomnila.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
25.8.2008 20:36:26   
Naja30
No ja, spet imam samogovore. user posted image  Še r1te ni na spregled. user posted image

Sestanek v vrtcu je uspel, se je naš ati vse lepo pogovoril, le kdaj naj prideva prvi dan, se nista zmenila. user posted image
Pa bom že izvedela.
Drugače pa vse ok. Tija že spi, jaz pa imam malo časa zase. Ampak bom kmalu šla spat.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
25.8.2008 20:55:57   
Barbk
No Naja pa si mi ušla. user posted image  Zdele doktorat delam iz naročanja copat. Sem danes ugotovila, da so Manci vsi copatki premajhni. Spet ji je ful nogca v zelo kratkem času zrastla. In zdaj revca bosa, v štumfkih leta po stanovanju ko kak revež. Je tolk smešna ko ji skoz govorim naj gre počas, ker drsi in ona pol to tako na drobn hodi ko res ena miška. No v glavnem zdaj ne vem ali naj ji naročim dvoje shooshoos-ke ali samo ene in grem za doma v lov po trgovinah. Sam saj si itak prec ob 15 eurov, pol je pa vseena figa, če dodam še 5 pa ima shooshoos-ke. Jojjjj kolk kompliciram user posted image  Essa kako to, da se zdaj za Starchild-ke odločaš? Sem tud sam jih gledala, pa ne vidim razlike razen v ceni. Sem pa gledala tud Livie&Luca (to so uni ful mehki, a ne) in so res ful dobri za vidt, sam malo premalo izbire imajo. Drugač moram pa zdajle še vprašalnik od vzgojiteljice izpolnit. In šibam...Aja Naja klinc gleda ljudi smotane. Res kolk si hitr eno svojo sliko in najslabš možn scenarij ustvarjo...Sam jaz sem tud taka, da se zarad ljudi, ki jih niti jaz niti oni mene ne poznajo, prav preveč sekiram. Mah klinc jih res gleda...Vem, da ti je hudo za eno po riti, sam to so refleksne...Ko se človek ustraši, ponavadi odreagira tako. Pa upam, da si je Tija res zapomnila to.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
25.8.2008 21:03:05   
Naja30
Še sem tu. user posted image

Tija je tudi bila nekaj tednov ko berač brez copat. Oz. imela jih je, ampak je tako švicala v njih, da jih ni hotla imet obutih. Zdaj pa ima dvojne in enkrat obuje ene, enkrat druge... Na splošno se rada obuva in sezuva in pospravlja čevlje v škatle, pa spet vse od začetka. user posted image  Prava baba! user posted image
Glede nakupa ti ne morem svetovat, ker ne poznam teh copat, naj ti pa povem, da so tudi superfit po 17 evrov in računaj x2! user posted image  Pa kaj, treba je.
Aha, tudi mi smo dobili vprašalnik, ki ga moram še izpolnit.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
25.8.2008 21:10:59   
emaa
No, no punce pa računajte copate *4, čevlje, superge *2, pol veste, da imat fanta samo kar rabita, nič več, za fante pa itak ni izbire ne čevljev ne oblačil, mislim koma, za punčke pa tolk

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
25.8.2008 21:18:03   
Barbk
Ja Tija je pa res ta prava bejba. user posted image  Sej Manca se pa tolk afna, pa roke v žep in hodi ko kaka manekenka na pisti. Mislim, da dol padeš. Ja Ema kaj naj ti rečem...še dobr, da imata res fanta, da ni tolk izbire, ker za pupe to je pa user posted image . Mislim men se res rola ko grem po trgovinah, vam povem to je konc...ko vidim lepe, cortih cotke se mi začne še v rit mešat. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
25.8.2008 21:24:01   
Naja30
ema, koliko imata tvoja fanta št. noge? Za Manco vem, da verjetno še ni prilezla do 20?

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
25.8.2008 21:27:54   
Barbk
Manci smo v Cicibanu merili kak mesec nazaj, je rekla, da ima 21 in to čist na koncu. Superge Addidaske ima št 22 ima še kar nekaj fore. Sem ji pa zdaj zmerla stopalo (zarad naročanja shooshoo-sk) in ima skoraj 13 cm. Tako, da raste naša Manca. Mislim pa, da Nika od Shorty nima 20. Btw Shorty, če se kje šetkaš po našem čveku a sta včeraj bila to vidva?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
25.8.2008 21:47:59   
Naja30
A tako, da Manca le ima veliko nogico. Pol sem pa zamešala. Vem, da mi je ena rekla, da ima tamala še ful majhno nogico. verjetno je res bila shorty. Kje pa se skriva naša shorty?

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
25.8.2008 22:32:09   
emaa
Naša dva nekje 24-25, odvisno od čevlja, firme, itd, luka ima za kanček večjo kot David.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
26.8.2008 9:44:33   
Naja30
Tija pa ima 22-23. Ene celo 24, ker so tak model.

In dobro jutro seveda! user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
26.8.2008 9:54:46   
Barbk
Evo Naja pa si me prehitela-sem se spravla nas fliknit na prvo stran. user posted image  Danes sem pa mogla Manco zbudit že ob 7h, ker oba z A delava zjutraj in jo moja dva čuvata. No saj se bo punca mogla navadit zjutraj vstajat, drug teden se začne služba. user posted image  Upam, da bo dobro prenašala. Šibam....

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
26.8.2008 10:00:17   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

Manci smo v Cicibanu merili kak mesec nazaj, je rekla, da ima 21 in to čist na koncu. Superge Addidaske ima št 22 ima še kar nekaj fore. Sem ji pa zdaj zmerla stopalo (zarad naročanja shooshoo-sk) in ima skoraj 13 cm. Tako, da raste naša Manca. Mislim pa, da Nika od Shorty nima 20. Btw Shorty, če se kje šetkaš po našem čveku a sta včeraj bila to vidva?

Seveda blondyka, sej veš da mam žlahto na unem koncuuser posted image

shortyka obupava nad službo čisto brez volje sem, upam da bo septembra bolje, drugače pa bo treba poslat kako prošnjico spetuser posted image

Ja nogico ma pa nika zdejle nekje 19/20, ene benetonove supergice ma 21user posted image

Zdejle grem pospravit nikino omaro s cunjami, da vržem ven premajhne stvari, ker sem od mojih privlekla dve škatli cunj k sem ji dobila.

No pridem še kej potipkat

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
26.8.2008 15:59:38   
r1ta
Točno ja, frufru je na morju! (smajlikisetolčepočelu) Mah, sem tako navajena nedeljskih poročil in jih komaj čakam, da me je zaneslo! No, bo pa kasneje poročilo malo obširnejše!

Copatki. Za vrtec sma ji kupila robeezke, da ji ne bo prevroče. Doma je pa navadno samo v nogavičkah z bremznim sistemom. Ostalo ne počaka dolgo na nogah, ker so ji zanimivi njeni čevlji, zadnje čase pa mamini.

Zadnja dva dni je nekaj našpičena. Nič ji ne paše. Ponoči moram spati z njo in spi zelo nemirno, tako da je posledično kmalu čez dan utrujena, zaspati pa ne gre. Ko pa zaspi, pa spi tudi po 3 ure. Danes je zaspala šele ob 14.30 in jo bom vsak čas šla zbudit, če ne spet ne bo mogla zvečer zaspati.

Jaz bi pa rada moje pelargonije stran zmetala, ker sta mi dež in vlaga vse uničila. Še uši so se jih prijele in res nimam volje špricat in dognojevat, če bodo čez en mesec itak šle rakom žvižgat. Na tržnici danes prodajajo rože, ampak je treba do tja pridit, Ana pa še spi. Eh, bluzim...

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
26.8.2008 20:17:14   
Naja30
Tija ga pa danes nekaj sračka s spanjem. popoldan ni spala, zdaj jo slišim kako se premetava... Zadnje čase več zdrži kot jaz, no! Sem popoldan spala, ker nisem mogla več oči odprtih držat.

In drugače? Se imate fajn, babike moje?

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
27.8.2008 9:01:23   
Naja30
O čao Naja 30, kako si kaj? user posted image  Odgovarjam na svoj post. user posted image

Tako. Zjutraj sem poslušala eno oddajo na radio slo1 o uvajanju otroka v vrtec in me je malo začelo stiskat. Kot mešanica strahu, da bo ja vse ok in ne bomo komlicirali in tega, da moja mala punčka le ni več tako mala, ker odhaja v vrtec, v nek nov svet, kjer bo polovico dneva z drugimi ljudmi. Sej mi je tako hecno in ironično in ne vem kaj še vse obenem. Malo bi zajokala, malo se smejala... user posted image  
Zdaj mi je ravno rekla "ni ni" - ker je konec Pike N. user posted image  Sem ji dala še Katko. Potem pa šibava h P po potrdilo za vrtec.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
27.8.2008 9:56:56   
Shorty_
pozdravček objemček in poljubček od mene, šibam v službouser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
27.8.2008 9:58:01   
r1ta
Naja30 saj bo vse vredu. Najprej bo par dni jok, potem ji bo pa všeč. Ziher! Saj sama veš kako gre...

No, meni se je pa zgodilo nekaj smešno neprijetnega. Za roj.dan, ki nezadržno prihaja (že spet!user posted image ) sem si zaželela en jedilni servis. Od vseh povabljenih. Eden mi kupi plitke krožnike, eden globoke, eden desertne, eden solatne skodelice, eden stojalo za torto, eden posode za pecivo... Moj dragi vse lepo zorganizira, obvesti vse povabljene o moji želji, vsi se strinjajo z nakupom, on založi denar, gre včeraj vse nakupit, prinese domov in kaj ugotovim? Da so krožniki preveliki za v mojo omaro!!!!!user posted image user posted image  Vrata se ne zapirajo! Imam pa res eno takšno ozko omaro za te reči, krožniki so pa malenkost večji, ravno toliko kolikor je velika posebnost krožnikov. In kaj zdaj? Drugje nimam prostora in ne želim tlačit celega servisa nekam v elemente... Tako, da pospešeno iščem rešitev. Po vsej verjetnosti si bom umislila še en viseči element. Če bo financ minister privoliluser posted image .

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
27.8.2008 11:50:56   
emaa
Kriza r1ta, ja nekateri krožniki, če zgornje omarice niso dovolj globoke ne pašejo notri.

Jaz sem pa ravno pisala na faks, če so se pogoji dokončanja kaj spremenili, pa da se pomatram ob večerih in naredim zadnji izpit in diplomo. Ker od vsega obljubljenega v službi, ni bilo nič (nič kaj presenetljivo), razen tega, da službo še imam. Res bo kriza plačevati varstvo za oba. Roditeljski sem preživela, naslednji teden pa uvajanje, pol pa služba, kjer seveda moram delati 8ur, če ne, ne bo denarja za varstvo.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
27.8.2008 12:00:26   
Barbk
Dannnnnn!Kje ste bejbe moje? Naja mene tud že malo stiska prpa. Smo to že enkrat dali čez v decembru, pa bo spet jovo na novo, ker je bila tolk mal v vrtcu. Upam, da bo vredu, glede na to, da ima ob sebi prijateljico Kajo in bo manj joka zjutraj. R1ta tole s krožniki je pa zoprn, ja. Ja ni kaj J bo moral po nov element.user posted image  Sploh pa če imaš prostor zanj. Shorty kaj si tolk "bizi", da si taka brzina. Drugič pa prosim skozi okno ven glej in bodi glasna že od daleč, da to moja blond glava registrira. user posted image  Kaj pa v službi ne štima, da nimaš volje? saj bo, bejbi, boš vidla.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
27.8.2008 12:01:46   
Barbk
IZVIRNO SPOROČILO: emamair

Jaz sem pa ravno pisala na faks, če so se pogoji dokončanja kaj spremenili, pa da se pomatram ob večerih in naredim zadnji izpit in diplomo.

Go Ema, go Emauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
27.8.2008 12:05:11   
Barbk
Sem prehitr stisnila enter. user posted image  Jaz sem tud prejšni teden olajšala svojo denarnico za user posted image user posted image user posted image  pa še mal se morm, je pa to zadnji letnik in še štirje izpiti od lani. user posted image  Pol pa diploma.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
27.8.2008 12:06:18   
Barbk
Evo še to, da bo štiri v kolono. user posted image  Oh kolk se mi meša....user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
27.8.2008 12:41:43   
Naja30
r1ta, saj vem, da bo vse ok. Bojim se pa, da bo ravno obratno - da ji bo najprej vse ful všeč, potem pa čez kak teden kriza. Ah, bomo že. Komplicirala pa res ne bom.
Jaz bi si tudi omislila še eno omaro, če imaš dovolj prostora. Če ne, pa zamenjava.

ema, a ti maš tudi samo še en izpit in diplomo? Sva skoraj na istem. Pri meni traja že dooolgo. user posted image  Zdaj se pa resno spravljam h temu, ko bo Tija v vrtcu.
Kaj pa študiraš?
Pa ti Barbk tudi? Kaj pa ti študiraš?

Joooj, če danes mala ne bo zaspala, bom kar pošizila. user posted image  Sem čisto fertik od sprehajanja, letanja okoli, vročine... Bi tako zalegnla malo, sam zaspat mora. Kosilo imam že kuhano. Perila pa toliko za zlikat, da bolj ko ga gledam, manj se mi da in več se ga kopiči. user posted image  r1ta kdaj boš kaj v slo, da mi prideš zlikat? user posted image
Imam pa danes en kup literature za pregledat in prebrat. Ok, reklam od trgovin da ne omenjam, pol pa še nova Mama, Žurnal24 in še katalog od La redute je prišel. user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
27.8.2008 12:45:38   
emaa
Naja jaz sem 7 let nazaj naredila predzadnji izpit, verjetno glede na to, da sem dve leti starejša, to pacam še dlje kot ti, drugače pa pravo. In so me v službi dovolj razjezili, da bom dokončala in drugje službo iskala. 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?