|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
21.8.2008 11:05:32   
Naja30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pop. bom, cel roman sem napisala in "We are sorry" user posted image user posted image

No pa dajmo še enkrat.
r1ta prej sem se smejala tvojemu božjemu miru (zdaj po tem "We..." mi ni več tako smešno user posted image ). Moja tašča in tast sta tudi na dopustu že več kot en mesec in ti povem, da ju kar malo pogrešam. Predvsem ko smo bili v Lj, je bilo stanovanje tako prazno. Vem pa, da bo pri nas tudi vse u luftu, ko se bodo s Tijo zagledali.

essa, kopel narediš z vodo, ki mora biti enaka telesni temp., ki jo ima otrok. Se pravi, Tija je imela čez 39 vročine in sva ji tako temp. vode natočila. Potem pa počasi dolivaš hladno, ampak res počasi, da ne bo šok. Hladiš do 33-32 stopinj. Vse skupaj naj ne traja več kot ene 10 minut.

Še to sem prej napisala, da sva s Tijo naredili danes že cel šoping in da sem jo spet morala animirat s pijačo, grisini... user posted image  Potem sem v voziček vrgla še eno Kinder milkšnite (piši kao što govoriš user posted image ), da jo je gledala in ko sva vse opravili, pojedla.
Zdaj pa gleda svojo Piko Nogavičko, ki je popularna bolj kot Telebajski. In potem mi reče, da bi gledala "Pipo" ali "Kato" (kravica Katka).user posted image user posted image

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
21.8.2008 13:34:54   
essa411
Naja3_drugič bom probala kopel na ta način (upam, da ne prav kmalu!!!!)...

http://essa411.moj-album.com/

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
21.8.2008 17:30:50   
Barbk
Bom zelo na hitro, saj veste iz službe. user posted image  Šmarna gora spet odpadla user posted image , sem si ob 6.30 naštimala uro, sem se zbudila, pa nisem mogla vstati. Tolk podrta pa še nisem bila. Res ni šlo. Manca je zdaj ok. Verjetno so res zobki, sam glistica mala še zmeraj noče ust odpret. user posted image  Joj šibam.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
21.8.2008 22:16:16   
Naja30
Pozdravljene, drage moje.

Danes smo se spet kopali. Malo me skrbi Tijina neješčnost. Sej ne, da bi ji kaj falilo, ampak tole je že smešno. Zelo malo poje. Še hrano, ki jo je pojedla v sekundi, poje na pol ali še to ne. Npr. banano, ki jo ima zelo rada ali drugo sadje. Sladoled pa... no tega pa še vedno celega zmaže. user posted image  Tako da se ne bojim, da je bolezensko, mogoče je tako obdobje. Al pa boh ne dej, da mi zdej rata izbirčna.user posted image  Pa tak jedec je bila!

Jutri gremo spet malo naokoli po slo, zato grem zdaj pakirat. user posted image

Barbk, žal mi je zarad slik. Ne vem, kaj gre narobe, ema je vse dobila pa sem ji isto pošiljala kot tebi. Zdaj bom poskusila bolj počasi, ti pa javi, koliko si dobila.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
21.8.2008 23:42:23   
r1ta
Naja3 od kdaj si pa ti Naja30? Je meni kaj ušlo? Pa saj nisem čorava, ne? Saj si bila prej Naja3, ne? Uf, zdaj me pa že skrbi...

No, pri nas je pri uspavanju nekaj novega. Procedura je ista kot prej: mleko, zobki, poljubčki pikapoki, avtu, angelčkom, dojenčku... potem se dama vleže, grem ven in začne tulit. Pustim jo, da si uglasi glasilke za eno minuto, potem grem pa v sobo, kjer jo seveda najdem že pripravljeno za selitev z medvedkom in povštrčkom in se naredim strašno huda in na lep način rečem, pa kljub temu strogo: "Ajat Ani, nočka je in je treba spančkat!" Ana vrže povšterček in se na hitrco vleže nanj ter objame medvedka. In takoj zatem zaspi...user posted image  Čemu se moram delat hudo ne vem, zaleže pa...user posted image  

Essa zadnjič mi je ušlo, da bi pokomentirala vaš prvi stavek! Lepoooo!user posted image user posted image user posted image  Tega si pa moraš zapisat! Se mi zdi res posrečeno - "koto bi pil". Si se menda stopila zraven, ne?user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
22.8.2008 7:20:55   
essa411
R1ta_itak, da sem mogla takoj povsod, vsem raztrobit! Čist ponosna! Ampak to je bil zgleda en preblisk, ki se zaenkrat še ni ponovil. Absolutno pa ta stavček roma v njegovo spominsko knjigico. Ful nama je z B hecno, kako je kar na lepem začel ful govorit (2 besedi hkrati že skoraj obvezno uporablja) prej pa nič. Vse pride ob svojem času pa če se dohtarji po trepalnicah mečejo, da otrok ne sledi svojim vrstnikom...

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
22.8.2008 8:53:52   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Naja3 od kdaj si pa ti Naja30? Je meni kaj ušlo? Pa saj nisem čorava, ne? Saj si bila prej Naja3, ne? Uf, zdaj me pa že skrbi...

Nisi čorava user posted image  Kok so mi dobri teli "naši" izrazi! Ne, nisi čorava, dodala sem si nulo.

Hotla sem vam zaželet en lep dan.user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
22.8.2008 8:56:46   
emaa
Mene sta mulca včeraj zatožila, smo šli ven, dragi je še nekAJ NOTRI PRČKAL, grem jaz nekaj mojo mami vprasšat, pride on ven, vpraša kje sem, pa Luka mami ni, David pa Nan, en zatožu da sem šla, drugi pa kam, barabeuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
22.8.2008 9:12:52   
r1ta
Hahaha Ema tale je pa dobra! Si dvojno pokasirala! Po celi črti! Če boš pa še tretjega imela pa zna povedat še zakaj si šla!user posted image

No Naja30, me veseli, da je z mojim očesnim zdravjem vse vredu!user posted image

Moja japkica je šla v vrtec. Vsa vesela! Jaz pa moram stanovanje spravit v red!

(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
22.8.2008 13:32:09   
Barbk
Babe me tolk v smeh spravlate-čorova (ta izraz tud jaz uporabljamuser posted image ), tožarjenje v duetu...user posted image  Sem pa tud jaz ko en kretenčič gledala v rač. kva za ena Naja30 je to. user posted image  Manca je danes dobila lesenega ija (bero konjček) za gugat od babi iz V (to je moja mami) in komač čakam, da vidim kako bo frčefelca uživala na svojem ija. Zdaj pa lupčka vsem, grem delat.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
22.8.2008 22:02:35   
Barbk
Sam, da nas na prvo stran fliknem. Pa kje ste vse?????

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
23.8.2008 8:56:02   
Barbk
Jutro babuške! Tole si moram pa kar nekam zapisat. Spet sem prva. user posted image user posted image  Zdaj čakam, da pralni stroj opere Mančine cotke, pa šibam obesit, pol pa na kofe v Kavala. user posted image  Večerni projekt sestavljanja lesenega konja je uspel. user posted image  In Manca vsa ponosna govori Manci ija (Mančin konjček), oči stavil (oči sestaviluser posted image ). Morm eno fotko naredit. Zgodaj popoldne gremo na Kajin 2. roj. dan (pa ne od Ženkiceuser posted image ), s katero sta prijateljici (še večji prijatelji so pa mamici in očija user posted image ) in gresta tudi skupaj v vrtec. Sem ful vesela, ker bo Manca imela v skupini prijatelje in znance. Verjetno bo veliko lažje. Upam, da bo potrebno le kaka dva dni uvajanja. Uvajanje pa je potrebno, ker je bila Manca od decembra lani pa do danes mogoče dober mesec v vrtcu user posted image  (podaljšana porodniška, bolezni, dopusti). Upam, da bo šlo zdaj ok. No zvečer gremo pa verjetno še na ribiško veselico. Pol pa mogoče kaj romantike ob svečki. user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
23.8.2008 14:58:12   
Naja30
Tija bo tudi imela prijateljčka v skupini. Sem zelo vesela, čeprav se ona itak hitro vklopi. Upam samo, da se v vrtec tudi.
Midve sva na "počitnicah" pri moji mami, tako da sva bolj leteči. Zdaj se je ulilo in se ne bo dalo na igrišče, tako da bomo izkoristili dan za šoping. user posted image  Hehe, Tija bo z babico v igralnici, jaz pa v šopingu.

Drugače je zdrava, samo ta apetit jo zafrkava. In kadar je govora o sladoledu, čokoladi... je pridna za jest, kaj drugega pa težko. user posted image   Sem kar žalostna zarad tega. user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
24.8.2008 0:04:24   
r1ta
Naja30 pri nas je bilo enako s hrano, dokler sem imela tu otroke na počitnicah in posledično junk food non stop na mizi. Ana je čez poletje začela bit popolnoma neješča. Oziroma jedla bi samo sladkarije, ostalo pa ne. Ko so otroci šli, sem sladkarije skrila, v posodi kjer so bile prej sladkarije pa sem nastavila suho sadje, maslene piškote, riževe vaflje in podobno. Če se je želela posladkati se je sladkala s tem, če ne je pa dobila sveže sadje. Kmalu je začela jesti nazaj tako kot je treba in tudi kilce gredo gor. V mesecu in pol je dobila gor pol kile (500g), pred tem je pa v štirih mesecih pridobila le 300g! Poskusi odstranit vse sladkarije iz jedilnika. Mogoče pa pomaga...

Za nami je delovna sobota. Z J. sva se spravila na pospravljanje naše špajzice, montiranje polic, preurejanje... skratka sva bila zaposlena cel dan. Pa tako majhen prostor in ti vzame toliko časa! Ana pa nama je veselo pomagala razmetavat. user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
24.8.2008 21:53:17   
r1ta
Ja kje pa ste?user posted image

Evo pa je vikend mimo. Danes smo bili bolj na izi naštimani in smo se veliko igrali in se crkljali...user posted image

Frufru poročilo sledi?user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
25.8.2008 8:20:10   
essa411
frufru je na morju, ne?

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
25.8.2008 8:55:53   
Naja30
frufru je na morju, ja. user posted image

r1ta saj vem, da smo se malo razpustili kar se tega hranjenja tiče. Mogoče tudi zaradi mene, ko zdaj ves čas nekaj grickam. user posted image  Pa tudi ko smo kje vzunaj ali na obisku ali na plaži... se ves čas nekaj sladkega je. In ne moreš da tvoj otrok ne bo jedel, ko drugi jejo. Že tako me imajo včasih za osebo, ki preveč komplicira kar se hrane tiče. Ampak zarad tega kompliciranja sem dosegla, da ima zelo rada sadje in zelenjavo, raznih slanih prigrizkov pa ponavadi ne povoha. Ponavadi... user posted image  Če je sladoled v igri, je pridna ko bubica dokler ga ne poje.

Mi smo bili na kratkem izletu, zato se nisem javljala toliko čez vikend. Zdaj bom bolj pridna, obljubim.user posted image

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
25.8.2008 9:12:57   
essa411
Naja30, a veš da Lan isto! Sedi ko prliman dokler ne poliže cel sladoled. Sva z user posted image  rekla, da, ko gremo naslednjič na morje, bova kupila banjco sladoleda, mogoče tako pridemo do Dubrovnika brez dretja user posted image ?!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
25.8.2008 9:26:11   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: essa411

Naja30, a veš da Lan isto! Sedi ko prliman dokler ne poliže cel sladoled. Sva z user posted image  rekla, da, ko gremo naslednjič na morje, bova kupila banjco sladoleda, mogoče tako pridemo do Dubrovnika brez dretja user posted image ?!

user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa rekla, da jo moram enkrat posnet, kako je sladoled, ker je res smešna. user posted image  Ko poje do konca, pa spet vklopi turbo in že je ni pri mizi. Bom probala danes, ampak ne verjamem da bo čas, ker imam popoldan sestanek z vzgojiteljico. Uh, da se spoznamo. user posted image
Včeraj sem pa v Lj koooončo dobila copatke superfit. V celem Celju jih nimajo, na obali tudi ne. No v Lj sem pa dobila in sem dvoje vzela, ene za doma in ene za vrtec. So pa res najboljši, ker nogica prav nič ne švica.

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
25.8.2008 9:33:31   
essa411
Da bom še jaz na tekočem - kaj pa so to superfit copatki? Sej vem , da loh na netu prečekiram, ampak vseen...iz prve roke...

Še to - a ve še kupujete izključno čeveljčke z ortopedskim vložkom? Jaz čedalje večkrat zasledim, da je bolje kot da imajo čevlji ort. vložek, da so mehki in udobni. Npr.: http://www.orthops.si/clanki-moj_malcek.php?id=27

< Sporočilo je popravil essa411 -- 25.8.2008 9:43:10 >

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
25.8.2008 9:42:21   
Naja30
No linka ti nimam časa iskat. Ne vem, copatki ala ciciban samo bolj mehki in zračni. Imajo jih ponavadi samo v massu, pa tu pa tam še kje. Zadnje čase jih je zelo težko dobit. Jaz sem zelo zadovoljna z njimi, ker v cicibanovih se je Tija skoraj potolkla oz. toliko krat prevrnila, da sem misla da je že kaj narobe. user posted image  No pol sem ji pa te začela kupovat. Zdaj enkrat vmes je imela ene ****, pa so totalno zanič.

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
25.8.2008 10:30:56   
Barbk
Jaz sem tud tuki. user posted image  Vikend je uspel, kljub dežju v soboto.user posted image  In vidim, da tudi vam, enim tako, drugim drugače. user posted image  Naja jaz imam pa jutri razgovor z vzgojiteljico. Kar se tiče pa neješčosti, pa lhko napišem cel doktorat o (pre)sekiranju, letanju za njo in na koncu o končni "diagnozi" , da Manca pač ne rabi veliko in lahko kljub temu, da poje ko en mali piščanček leta naokoli, se smeji in je še pa še aktivna. Copatki-Manca ima Shooshoos-ke in sem ful zadovoljna. Zdaj pa šibam delat.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
25.8.2008 10:31:30   
Naja30
Barbk, si dobla slike? user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
25.8.2008 12:17:42   
essa411
Barbk_Lan je mel tud shooshoo-ske, dokler jih ni prerasel, za Starchild mu pa še nisem uspela izmert nogice. Se pa odločam za nakup čeveljčkov Livie&Luca. A je kera že sprobala?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
25.8.2008 12:42:48   
Barbk
Noup. user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Barbk, si dobla slike? user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?