|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
19.8.2008 7:02:45   
Barbk
Jutro!
Mi je ratal bit po dolgem času prva. user posted image  Sam tolk, da vam povem, da zdajle šibam na Šmarno goro. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
19.8.2008 8:41:54   
essa411
O, pridna Barbk! Glede user posted image user posted image   - jaz mislm, da bi blo bolš, da se nehaš "psihično" obremenjevat s tem pa bo. Sej najbrž veš kaj mislim, ne? Daleč od tega da bi te hotla užalit al pa bit neki pametna, ampak tko je tud pr drugih stvareh, npr. kilah. če se skoz neki vagaš pa gledaš kaj ješ  pa računaš kalorije si tolk obremenjen, da je vse skupi  user posted image  težko. Ko pa si vse vzameš na easy pa kar gre. blesava primerjava, vem, ampak tko je...user posted image

Še tole vam moram povedat: včeraj sva si z user posted image  natočila vsak kozarec kokte in Lan reče: "Koto...bi pil". Midva sva se kar gledala par sekund...Dd

http://essa411.moj-album.com/

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
19.8.2008 12:04:37   
Naja30
r1ta no vidiš, Ana ti že zdaj pomaga pri čiščenju. user posted image  Joooj, jaz imam tudi toliko dela, da se ven ne vidim. Pa se mi nič ne da. Moj pa tudi pravi, da naj pustim vse na miru. Bo že on. Ja, samo kdaj? mene nervira, če je kaj za spucat in stoji par dni tako.user posted image
Kot si opisala šoping z Ano, tako je z nama. Vsak nakup ali če slučajno želim kavico spit, moram dobro splanirat in imeti kakšne kekse, malico... Danes sva šli na kavico in je imela svojo punčko v vozičku s sabo in se je super zamotila s tem. Barbk, saj veš, kako je Mančin voziček vozila, no tako zdaj svojega obožuje. Za nekaj dni bo super.user posted image
In ja, tudi Tija je že refleksno dobila nazaj. Nakar se je režala, jaz pa skoraj zjokala. user posted image

Aaaaaa, zdajle bo Petkovšek pokazal svoje veščine! Držim pesti!!!!!

shorty, saj se ti vidi, da si shujšala. No, vsaj od lanskega septembra, ko smo se nazadnje videle.user posted image

ej, koliko vas pa načrtuje v ilegali? Za Ally nisem vedela. Držim pesti tudi zate! In seveda za Barbk in emo, drage moje, res upam da vam čimprej rata. Kako je življenje nepravično. Enim pa hitro rata, pa je donositi težko. user posted image  Ja, čuvam se. Saj pravim, da imamo stanovanje kot svinjak, pa nima veze. Edino likat bom pa mogla. Možek nima več kaj za oblečt za v službo. user posted image

Žalostna sem. Mitja je naredil napako. user posted image  Škoda.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
19.8.2008 12:05:17   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

Jutro!
Mi je ratal bit po dolgem času prva. user posted image  Sam tolk, da vam povem, da zdajle šibam na Šmarno goro. user posted image

Pridna punca!user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
19.8.2008 12:54:46   
Naja30
Še to. Če bi katera želela slike na mail, naj mi ga pošlje. Barbk, zate imam pa od moj_moj dve lepe slikce tvoje Mance, tako da mi pošlji mail.

ema, si ti dobila fotke?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
19.8.2008 12:56:21   
emaa
Dobila, dobila, zdej jih moram sam še na lokalni disk dat (lenoba, kaj češ)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
19.8.2008 14:32:43   
ally1
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

ej, koliko vas pa načrtuje v ilegali? Za Ally nisem vedela. Držim pesti tudi zate!

Ja smo se kr počasi odločila za drugega "korenjaka", neglede na to da je bilo pri prvem kup problemov in jih je ni čisto konec. user posted image  Ko bo ratalo bo ratalo, upam da dokaj kmalu, saj se lahko hitro zavleče vse skupaj, saj veš kaj mislim.
In ti kako kaj počutje, kdaj bo dan D? (če seveda ni skrivnost)

Petkovšek je pa user posted image , ma se zgodi, ne more vsem ratat - nažalost!

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
19.8.2008 14:41:31   
Barbk
Sem v službi, spet. user posted image  Šmarna gora je uspela. user posted image Mi je šlo pa vmes ene parkrat kar na jok od vsega hudga in tegote. user posted image  Kokoška sem se spravla glih od Grada gor (pa sem glh Ženkici zadnjič pisala, da pot ni zame), kjer mrbit že kakih 15 let nisem šla gor. Sem vedla. da je zaj... pot, da je pa tolk pa spet ne. user posted image  Sem se hotla dvakrat kar obrnit. In ko so me prehiteval 60 letniki sem si rekla, da to pa ne. Matr sem tegotna. Ampak se je splačalo. Jutri definitivno šibam in Pirnič.
Essa nič bat-vem, da mi želiš samo dobro. In hvala ti. user posted image Tako kot vsem babuškam, ki navijajo zame, pa še za ostale nas borke. Tolk zdele, k šibam delat.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
19.8.2008 16:00:23   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: ally1

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

ej, koliko vas pa načrtuje v ilegali? Za Ally nisem vedela. Držim pesti tudi zate!

Ja smo se kr počasi odločila za drugega "korenjaka", neglede na to da je bilo pri prvem kup problemov in jih je ni čisto konec. user posted image  Ko bo ratalo bo ratalo, upam da dokaj kmalu, saj se lahko hitro zavleče vse skupaj, saj veš kaj mislim.
In ti kako kaj počutje, kdaj bo dan D? (če seveda ni skrivnost)

Petkovšek je pa user posted image , ma se zgodi, ne more vsem ratat - nažalost!

ally, važen je pogum. Saj bo, boš vidla.
Mi smo na vrsti konec marca. Upam, da se ne bo ravno ujelo z letošnjim porodom. Nekako se vse poklapa, no tale naj bi bil 1 teden kasneje. Bomo videli.
Počutje pa kar ok, razen utrujenosti in vrtoglavice.

Tija je včeraj zvečer zakuhala tako da se danes bolj not drživa. Obema nama je že sitno. user posted image  Počakali bova atija in gremo skupaj na sladoled.user posted image

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
19.8.2008 21:19:27   
frufru
Uuuu, po dolgem času spet cela stran za prebratuser posted image , se vidi da je Barbk prišla na netuser posted image  In ne, mi še nič ne delamo na tem, moramo prej domek razširit, pa žal po butalsko ne gre. user posted image  Tako, da bomo upam kokali 2010.

Mi smo meli na obisku bratranca od našga očita iz Amerike, pa smo ga malo okoli vozil, in je samo gledal in oh in sploh bil navdušen nad scenery. Ma je hecen, malo po naše z ameriškim naglasom, malo po ameriško. Lovru je prinesel "oridžinl baseball žougo" in reku, da je pravi "hoki igrualec", da ko bo večji mu bo po "mail" poslal pak, .pol bo pa v NHL šel kot Anže "Koupitar", da on že ve, ko je tudi bil "hoki plejer"user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
19.8.2008 21:25:11   
r1ta
Hahaha frufru, tale stric mora bit pa prav posrečen! user posted image

No, meni se ni zgodilo nič strašnega danes. Nekaj sem šivala, nekaj sem čistila, veliko pa od mene ni bilo ker je imela Ana hiperaktiven dan. In večer. Z uspavanjem vred. user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
20.8.2008 6:55:34   
essa411
Barbk_a veš, da se mi je prav kamen odvalil od srca, ko sem prebrala tvoj post. Me veseli, da si tko vzela, ker je blo tko tud mišlen. Sem pa še ponoč študirala kaj user posted image mi je blo treba to napisat, ker mogoče kakšna ne bi tega tko "prebrala"...

frurfru_user posted image !

Naja3_kdaj maš pa NS? Pa, še 1x prosim za fotke, ker si me mogoče pri prejšnjem postu spregledala user posted image .

< Sporočilo je popravil essa411 -- 20.8.2008 6:56:16 >

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
20.8.2008 12:14:55   
emaa
Mi smo nazaj iz arboretuma, fanta sta uživala, imajo ful novih igral za malčke od takrat, ko sem bila zadnjič tam. Tintara ima čas naslednji teden za Arboretum (popoldne), če je katera za. So v redu, čakajo na morje. 

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
20.8.2008 12:15:59   
frufru
Mi smo pa iz nabave. Zdajle damo poba spat, pol bo pa treba začet počasi pokat, ker user posted image GREEEEMO NA MOOOOOOOOOORJEEEEEEEEEEEE user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
20.8.2008 12:25:16   
emaa
Uživajte frufru

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
20.8.2008 12:32:26   
Naja30
essa, še enkrat oprosti, sem ti poslala geslo zdaj.user posted image

Škoda, ker naju s Tijo drugi teden ne bo, bi se z veseljem pridružili v arboretumu. Bom moj_moj vprašala, če je za, ko je nekaj omenjala.

frufru, lepo se imejte in nakopajte se! user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
20.8.2008 12:46:41   
essa411
Naja thx za geslo!Keeeeeeeeeeeeeeriiiii cukriiiiiiii!!! Res škoda, da me ni blo! Pa drugič.

frufru: UŽIVAJTEEEEEEEEEEEEEE!!!

ema_a so posledice neurje v arboretumu že čist odstranil?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
20.8.2008 12:58:17   
emaa
Ja nekaj smrek so porezal, pa kostanj, je spucano. 

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
20.8.2008 13:02:04   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: essa411

Naja thx za geslo!Keeeeeeeeeeeeeeriiiii cukriiiiiiii!!! Res škoda, da me ni blo! Pa drugič.

Le glej, da res! user posted image  Da še tebe spoznam!user posted image

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
20.8.2008 13:56:43   
essa411
se bom potrudla!user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
20.8.2008 16:12:45   
Barbk
Evo spet bolj na hitro iz službe. Danes ni bilo Šmarne gore, ker je Manca zakuhala. user posted image  Že včer zvečer 38.5, pol ponoč ok do 3h zjutraj ko sem ji mogla Calpol dat, pa okrog poldne je spet mogla Calpol dobit. Pa cepit bi se danes mogla. Essa ti si se pa čist zasekirala. Jaz tud včasih kako bleknem in pol čez nekaj časa začnem študirat, če je oseba tako razumela kot sem jaz mislila. user posted image  Je pa zdaj ko je moja M na ovinku trenutno stanje pri meni tako, da mi je vse tolk dol padel, da se čist prepuščam toku. Čez dva tedna greva k Rešu, da vidmo, če oz. kaj nama fali, to je pa tud vse. Še bomo seksal user posted image , sam res čist ko zapeša. Zdaj je v prioriteti faza športanja in hujšanja. Sva v začetku oktobra na eno poroko povabljena, pa bi bila rada mal bolj fit. No to mi je zdaj ena čist dodatna motivacija. No to je to, preden pa grem pa zaželim Frufru ful lep vreme na morju in plavajte še zame. Kam pa greste? Pridne bodite...

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
20.8.2008 20:39:59   
Naja30
Tija je tudi predvčerajšnjim zakuhala, pa ji calpol ni pomagal. Sva jo dala v kopel, šele potem je vročina padla. Zdaj je že ok, samo apetita nima že 3 dni. user posted image  Mi je prav čudno, ko je drugače tak jedec.

Kaj ve ful uporabljate calpol ali tudi svečke za zbijanje vročine? Pri Tiji bolj pomagajo svečke, ampak jih zdaj nisem imela doma.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
20.8.2008 22:03:29   
r1ta
Ojla!

Ja šment jasni, kaj pa se dogaja z decemberčki, da jih toliko kuha?

Naja3 jaz ji dam svečko in ji zbije. Sirupa nismo še nikoli dali. Lepo naj se Tija pozdraviuser posted image ! In Manca tudiuser posted image !

Frufru uživajte! Želim vam obilo lepega vremena!user posted image user posted image

Mi smo vredu. Danes sta prišla Nono in Nona iz 5 tedenskega dopusta in je bila Ana vsa v zraku ko ju je zagledala. Res se ju je razveselila. Hm, jaz pa malo manj... Tak božji mir je bil teh 5 tednov! Ja, saj vem da sem hudobna...

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
20.8.2008 22:13:50   
Barbk
user posted image  R1ta nič nisi hudobna. Tko pač je, da so pač nekateri zoprni in nadležni itd..in jih človek težko prenaša, še rajši pa vidi, da jih čim manj vidi. user posted image  Manca je že bolje, čeprav je to tolk sumljivo, da ima vročino, pa jo polj spet kr nima, pa ji spet ful naraste...Pomoje bo kak zobek, pa glistica mala neče ust odpret. Lump majhen. user posted image  Naja jaz kar Calpol prakticiram, svečke nisem še nikoli. Zdaj grem pa piščančka mojga spat spravt, bom spet jaz prej dol padla. user posted image  pa dela do 2h.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
21.8.2008 7:12:45   
essa411
Jaz sem naredila že cel doktorat s temi sirupi in svečkami. Pri Lanu Calpol (1 žlička) ponavad ne zaleže. Zadnjič tud paracetamol svečka ni prjela, tko da smo na koncu moral dat Voltaren. Ena zdravnica mi je rekla, da pri res visoki vročini lahko dobi tud 2 žlički Calpola naenkrat ALI 2 paracetamol svečki naenkrat, ampak tega še nisem sprakticirala, sem raj dala vse po eno in zraven obkladke in kopeli. Voltaren je v skrajni sili, pa še to v razmerju s kilažo (L jo je dobil 3/4).

Naja_kako ti delaš kopel? Jaz ne vem, al sem jo narobe delala al kaj, ker mu je T padla največ 0,5 oC, potem pa čez uro narasla za 1 ali več oC. Skratka, vodo sem naštimala normalno, kot za kopanje in na cca 5 min dodajala hladnejšo vodo, da se je skupaj ohladilo za cca 3-4 oC. ampak not je zdržal max 15 min....

user posted image user posted image  za Mančiko in Tijo.

< Sporočilo je popravil essa411 -- 21.8.2008 7:13:18 >

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?