|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
26.8.2008 16:00:34   
miska73
lučka, sem danes v čakalnici brala malo kar sem si sprintala o IVF postopku.
Med drugim je bil tudi tvoj opis postopka.
Si ga pa tko prisrčno opisala.
Drgač pa zdaj držimo pesti predvsem zate, da se postopek posreči.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
26.8.2008 16:03:12   
lučka 25
tinč, nič obupat. Vem, da zna ta user posted image  včasih zelo zamoriti situacijo. Pa saj bo. Potem pa akcija s 4 tbl K in ni vrag, da vama uspe. Saj te bo G spremljal z UZ, a ne? Ker pri tako veliki dozi pa je to še posebej pomembno.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
26.8.2008 16:06:01   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

lučka, sem danes v čakalnici brala malo kar sem si sprintala o IVF postopku.
Med drugim je bil tudi tvoj opis postopka.
Si ga pa tko prisrčno opisala.
Drgač pa zdaj držimo pesti predvsem zate, da se postopek posreči.

Hvala za lepe želje, da nama uspe. Tudi vama bo. user posted image  user posted image  user posted image

Sem pa vesela, da ti jemoj opis postoka v pomoč. Mi je zadnjič rekel moj dragi, da ne bi bilo slabo, če si vse zapiševa, kako je potekal postopek, vse doze, UZ, ... skratka vse, da bova imela za sebe, ali pa za koga, ki bo potreboval nasvet. Tako sva vse skupaj zpisala kot dnevnik, samoše na računalnik morava spravit.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
26.8.2008 16:34:56   
miska73
Lučka, a veš da si nisem nikoli mislila, da se bom kdaj testirala za HIV...
Danes sem pa oddala kri za test na spolno nalezljive bolezni.

Ful sta pridna, da si pišeta dnevnik. V bistvu sploh ni slaba ideja.
Ker sicer tako ali tako malo po malo pozabiš cel kup stvari.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 26.8.2008 16:35:23 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
26.8.2008 16:59:23   
nf
Miška, a je kej neprijeten občutek, ko čakaš rezultate na spolno prenosljive bolezni? user posted image  Kdaj pa računaš, da bo postopek?
Lučkica, ti si pa že čisto blizu!!!! user posted image  Dej nam malo zaupaj, kako se počutiš.
Jaz sem pa danes dvignila starega znanca Klomifenčka in začnem naslednji cikel. Komi čakam user posted image  Ful imam občutek, kot da tokrat pa bo ratalo s K. Sicer mi je pa tudi Reš rekel, da če nama ne rata tam do januarja enkrat, se bomo začeli pogovarjati o umetni.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
26.8.2008 17:04:57   
miska73
Nf-ka, ti se le potrud, da bote tole naravno zrihatl. Pa saj s pomočjo K je tudi naravno. Tko v postli ata na mamo al pa mama na ata...
Ja, a veš da je kr en mičkan čudn občutek, ko daš kri za SPB.
Drgač pa računam na postopek vsekakor letos. Kdaj pa bo, pa bomo videli.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
26.8.2008 17:29:38   
miska73
A ja nf-ka še tole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No pa sem še jst to nardila, da ne bom zaostajala za ostalimi veterankami.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
26.8.2008 18:56:34   
Fargesia
nfka, sej ne upaš še enkrat napisat post zame pa za lučko!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
26.8.2008 21:20:58   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

nfka, sej ne upaš še enkrat napisat post zame pa za lučko!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
26.8.2008 21:23:19   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Lučkica, ti si pa že čisto blizu!!!! user posted image  Dej nam malo zaupaj, kako se počutiš.

Moje počutje je sledeče. Danes me je noro špikalo tam doli, tako da folikli so lepo rasli še naprej. Tako me res še nikoli ni bolelo. Naj bo to dober znak. Ob 21h je padla stopka, v četrtek ob 8h pa imam punkcijo.Imam malo treme, strahu, neučakanosti, vselja,...ni da ni.user posted image  Je pa dober občutek, ker se dogaja. user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
26.8.2008 21:37:47   
andre3a
Hvala  lučka25 in frula za te besede  in vsem,zdaj pa v boje ta mesec da bi le ratalo.
Lučka držim pesti zate in tudi tebi tinč da se ti stvar uredi in mogoče le siuser posted image .user posted image user posted image user posted image počakaj in držim pestke.

ANDREJA

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
26.8.2008 22:02:20   
sonček85
Sonček kako kaj srečka nosečka? kako se počutiš?
sem super,čeprav sem danes morala v bolnico in je hvala bogu vse v redu in sem na bolniški.Vam se še kaj javim in sporočam sproti .

lp.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
27.8.2008 9:44:51   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

zlobe hudobe! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Odslej naprej pišem samo še mojim SOklomifenkam, ki me razumejo in vejo, skozi kaj grem. user posted image  user posted image  Tako da če ste slučajno EXklomifenke, oziroma še bolj pomembno če ste Miška, Lučka ali Fargi, potem ne smete brati mojih postov! Še enkrat ponavljam, zdej nadaljujem samo za moje sotrpinke! Rešek mi je predpisal isto dozo prej - minimalno - 1/2 tabletke od 4. do 8. dneva. Začnem pa že takoj ob prvi M. Tako, kako ste pa ve kej?
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
27.8.2008 9:51:59   
Rakica_80
Hejjjj Klomifenke moje , kako ste????user posted image
Jutri naj bi dobilauser posted image  in danes me matra , da bi test naredila, mogoče pa tudi bomuser posted image
Sej vesteeee kako je to vsak mesec preduser posted image user posted image
Vsem ki se špikate, čakate in pričakujete velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
27.8.2008 9:53:52   
nf
Bebii kaj se to pravi, da se nič več ne oglašaš??? Hitro test delat, ker zdej sem pa že jaz firbec! user posted image  user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
27.8.2008 9:58:30   
Rakica_80
Ja res, da bolj malo pišem, ampak vas redno berem!!!!!
Kaj bi jaz brez vasuser posted image
Vam sporočim kasneje novičko- user posted image  ali pa user posted image user posted image BOMO VIDELI!!!
Naj vas sonček obsijeuser posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
27.8.2008 10:02:51   
miska73
Bebii, držim pesti za test.

Nfka, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, ja, že prav...

Neposredna povezava do sporočila: 4517
27.8.2008 10:05:26   
little angel
bebii si ze delala test?drzim pesti za plusek!!!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
27.8.2008 10:08:59   
nf
Ja Miška, kaj me spodbujate k hudobiji, to je lahko zelo nevarno pri meni user posted image  user posted image
Dej dej Bebii, daj se nam bolj pogosto oglasi noooo, veš da te pogrešamo.

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
27.8.2008 11:09:39   
Anonimen
ojla.

BEBIII, hitro lulat, potem pa takoj sporočit rezultat..

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 4520
27.8.2008 11:54:32   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

ojla.

BEBIII, hitro lulat, potem pa takoj sporočit rezultat..

se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
27.8.2008 15:52:33   
miska73
Bebiii? A si že lulala? Čakamo na izveštaj.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
27.8.2008 16:08:15   
miska73
Zgleda, da bojo dons moji monologi.

Lučka, fargi, a se spomneta, ko smo se menile o dajanju inekcij, ko je lučka zaštartala s špikanjem.
No včeraj sem jst doma mojemu dragemu omenila, da mi bo moral inekcije v rit dajat ko bom v postopku.
Ga je skor kap... "a s ti čist nora... pa jst bom skup padu..."
pač uglavnem, kot se mi je dozdevalo nanj niti slučajno ni za računat.
Ta moj dedc je včasih ko mali otrok.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
27.8.2008 16:15:50   
Rakica_80
Nisem doma, ampak vam moram sporočiti, ker ste tako neučakaneuser posted image , da je velik -----user posted image , ampak ni važno itak da bo enkrat v kratkem, kajne???????user posted image
Bomo vse skakale s trebuščki po Ljubljaniuser posted image user posted image user posted image
1.10 imam pregled v Leonišču pa če je katera od tm lahko bi šle na kavico, da vas končno kakšno spoznamuser posted image
Imam še en testek, ker sem kupila Mini Baby Check, pa ga bom še enkrat delala jutri zjutrajuser posted image
Bodite mi fajn, pa si pišemo!
Rada vas mam!!!
Pa pa!!!user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
27.8.2008 16:24:57   
nf
Bebii user posted image  user posted image  Počakaj še kakšen dan s testkom noo, ne bit tako naučakana user posted image
Kje ste danes vse?

Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?