|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
25.8.2008 19:45:19   
sonček85
saj nisem nič druga npisala kot pa to da sem naravno zanosila,ko ni bilo nič napisano.user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 25.8.2008 19:47:07 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
25.8.2008 19:54:59   
Fargesia
sej glihzato ker nisi nič drugega napisala! sej nisem huda, sam povem vsem da je pol ful težko iskat za nazaj kaj je vpisano in kaj ni...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
25.8.2008 19:55:45   
andre3a
Pozdravček!Da javim naš rezultat, SPET NI NIČ!user posted image user posted image user posted image
Dobila sem jo že 26 dan zjutraj tako malo,potem pa se je popoldan skoraj malo ustavilo,proti večeru pa končno ulilo.Res sem bila zelo zelo žalostna in zvečer sem se morala razjokat.Res sva bila zelo pridna s user posted image ampak je že tako!Pa še možek je bil zelo razočaran.Zdaj sem se nekako pobrala in že komaj čakam na plodne dneve da gremo naprej z novim upanjem.
Zdaj držim pesti za vas,da vam rata zagledati user posted image user posted image .
Suzi nisem iz Zasavja.Blizu Velenja!

ANDREJA

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
25.8.2008 20:00:27   
sonček85
draga moja andre3a:mogoče pa preveč misliš na to in preveč user posted image in ne slončkata sproščeno.to sem opazila ta mesec pri nama ,ko sva slončkala ko nama je pasalo in ne ko sem imela O.probaj malo odmisliti-vem da je težko ,saj je pri meni bilo itso 2 leti ,a probati ni greh,zgubiti ne moreš nič ,lahko samo pridobiš.probaj misliti na kaj drugega ali pa se zamoti s čim.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
25.8.2008 20:21:38   
andre3a
Hvala Sonček 85,te bom probala ubogati.Res ta čas samo mislim na to ali je ratalo ali ne,ta mesec pa bom probala mislit na kaj drugega in upam da je potem 18.9 NE BO!
Ti pa čuvaj svojo pikico in uživaj v tem najlepšem času.
Stunfek sem videla da si se nam javila in ne morem verjeti da je že toliko časa minilo in uživaj na dopustu,predvsem pa čuvaj nase in svojo malo bitjece.Čez dobrih 8 tednov pa vso srečo in čim lažji porod.

ANDREJA

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
25.8.2008 20:34:57   
sonček85
Hvala Sonček 85,te bom probala ubogati.Res ta čas samo mislim na to ali je ratalo ali ne,ta mesec pa bom probala mislit na kaj drugega in upam da je potem 18.9 NE BO!
Seveda bom čuvala na svojo pikico ,ti pa probaj le malo ,malo odmislitii n se prepusti dragemu,saj a veš našim dragim tudi ne paše vedno ko bi me hotele,je treba kdaj pa kdaj tudi njih poslušati,pa ne mislim nič slabega.Ti samo slončkaj ko vama paše in se prepustita pa srečno ,pa da je ne bo v septembru.navijam zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
25.8.2008 21:11:09   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Seveda bom čuvala na svojo pikico ,ti pa probaj le malo ,malo odmislitii n se prepusti dragemu,saj a veš našim dragim tudi ne paše vedno ko bi me hotele,je treba kdaj pa kdaj tudi njih poslušati,pa ne mislim nič slabega.Ti samo slončkaj ko vama paše in se prepustita pa srečno ,pa da je ne bo v septembru.navijam zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se pridružujem temu veselemu navijanju  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
25.8.2008 21:18:17   
andre3a
Hvala sonček85 za nasvete!Saj veš da vsak nasvet prav pride in zelo pomaga, da ko si najbolj srečen in najbolj žalosten prideš na RR in napišeš svoje dogajanje.Še posebej,ko si na tleh je vsaka tolažba dobrodošla.

Hvala vsem!

ANDREJA

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
25.8.2008 21:56:27   
lučka 25
andre3a user posted image

Zdaj si naberi novih moči, se probaj čim bolj sprostiti, uživati v user posted image ,... potem naj pa sledi veselje ob user posted image . Jaz navijam za vse to.
user posted image

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
26.8.2008 6:23:17   
lučka 25
No, včeraj zadnja, danes prva. Kaj je zdaj to? A ste malo pozabile na klub klomienk? user posted image  Saj n morem bit resna, ko vas kregam.user posted image  user posted image  user posted image

Ah, babe žabe. Za dober začetek lepega dneva sem vam skuhala eno user posted image . Zdaj pa šibam v službo.

Čauči.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
26.8.2008 8:44:28   
Anonimen
Dobro jutro.

lučka, hvala za kavo, je bla ful dobra. Kako kaj tvoji foliklčki? Kdaj imaš punkcijo?

andre3a, žal mi je, da je user posted image  prišla. user posted image user posted image user posted image

Pa ostale? Kako ste? Mene danes hoče mal glava bolet, ne vem al je pritisk čuden al se pa samo pripravlja k user posted image .

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 4486
26.8.2008 9:45:22   
nf
Adeeeeeeeeej! Sem imela pripravljen en u iber hudoben post za Fargi in Lučko in potem mi javi "Sorry error..." Grrrrrrr!!!!!!
Potem vam bom pa vsaj tole pokazala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
26.8.2008 9:49:32   
frula
Dobro jutro vsem!
Lučka, hvala za kavico. Je ful pasala user posted image Dobre navijačice si zrihtala!! Zdaj pa mora res kateri spet uspeti user posted image user posted image user posted image
Andre3a,  približno vem kako se počutiš. Ampak ne obupat, enkrat se bo tudi teb nasmehnila sreča, boš vidla. Pred tabo je nov mesec z novimi folikli. Stresu se probaj izogibat pa po možnosti vzami kakšen dan dopusta pa se mal sprosti ob masaži al pa v savni da si nabereš novih moči. Ne razmišljaj preveč ampak se prepusti sedanjosti, kamor koli te bo že odpeljala.

< Sporočilo je popravil frula -- 26.8.2008 9:54:47 >

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
26.8.2008 9:51:17   
Anonimen
nf, mogoče je pa to kakšen znak??  user posted image   user posted image

(odgovor članu frula)
  Neposredna povezava do sporočila: 4489
26.8.2008 10:11:01   
neela
Mislim to pa je udo tehnike in moje obsedenosti z RR. Ni mi dalo miru, da vas ne grem preekirat in pozdravit kar preko gsm-a sedaj ko sem prikrajana za raunalnik. In ker me itak hudo ne pogreate bom laje predihala e preostale off net line dneve. ;-) Pozdravek vsem lanicam!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
26.8.2008 10:35:52   
tina77
Zivjo,

sem ena od klomifenk, ki se ze dolgo nisem javila. Pa bi vam rada sedaj povedala, kaj dogaja :-)
Aprila sem imela 1.kuro s klomifenom--> nic se ni zgodilo. Potem sem sla na porocno potovanje in se odlocila, da ga ne vzamem --> nic srece. Oddelala se dve K kuri --> NIC.
G me je napotil k Resu, kjer mi je le-ta povedal, kar sicer ze vem, da imam PCO... in da ni druge kot IVF. Pa seveda, mimogrede... to leto grem lahko le samplacnisko, ker nima vec koncesij za nove. Me je kar vrglo :-(
Sva se z dragim odlocila, da kar takoj startava, potem pa sem si jaz za vikend premislila, saj sem pravkar koncala akupunkturno terapijo, ki ima svoj vrh tri tedne po zadnji terapiji. In sem si rekla, ce sem cakala tako dolgo, bom pa se en mesec. Da svojemu telesu dam moznost, da se se malo samozdravi, preden ga nafilam s hormoni. :-) Moj akupunkturist ni zelel sicer nobenega mnenja dajat, sam sem cutila, da bi on na mojem mestu se pocakal. Naj se povem, da sem v zadnjih 3 mesecih korenito spremenila prehrano (nic psecnicne moke, mlecnih izdelkov, kave, teina, sladkorja...)... vse v upanju, da se bodo moji jajcniki kaj popravili ter da ustvarim optimalno okolje za zanositev (cetudi s IVF).

Me pa vsake toliko huda zalost pograbi. Tile PCO so celo s..nje. In ce je K perfektno zdravilo za njih, meni pa ni pomagal...

Ali ima katera od vas tudi PCO? Je kateri uspelo zanositi brez IVF?

(odgovor članu frula)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
26.8.2008 10:51:39   
nf
Neelčika! Lepo da se oglašaš!!! Kje se spet potepaš?
Tina, a to si si prebrala: http://www.ringaraja.net/forum/Napotki_za_IVF%2FICSI%2C_klomifenke%2C_IUI_in_vse_ostale/m_2696207/tm.htm. Punce so bile tako pridne, da so spisale cel seznam jedi, ki so dobre za kvaliteto jajčec in kako jih je treba jesti, kako odmerjati, skratka res piše VSE. Mogoče bo pa tebi ravno to pomagalo. Mislim, da ima tudi naša Fargi PCO? In sigurno še kakšna, sej to je kar pogosta zadeva.

Skuštranka, a se ti zdi? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tina77)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
26.8.2008 11:01:33   
tina77
NF - ta seznam sem videla in prav temu sedaj sledim.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
26.8.2008 11:13:31   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Neelčika! Lepo da se oglašaš!!! Kje se spet potepaš?
Tina, a to si si prebrala: http://www.ringaraja.net/forum/Napotki_za_IVF%2FICSI%2C_klomifenke%2C_IUI_in_vse_ostale/m_2696207/tm.htm. Punce so bile tako pridne, da so spisale cel seznam jedi, ki so dobre za kvaliteto jajčec in kako jih je treba jesti, kako odmerjati, skratka res piše VSE. Mogoče bo pa tebi ravno to pomagalo. Mislim, da ima tudi naša Fargi PCO? In sigurno še kakšna, sej to je kar pogosta zadeva.

Skuštranka, a se ti zdi? user posted image  user posted image  user posted image

Se strinjam z nf,

tudi jaz imam PCO, letos sem dala skozi IVF, sta se pikici prijeli, pa na žalost tudi odšli, ne bom pa obupala, ne smem, zavarovalnica pri mojih letih ne krije več postopkov, pa nič, se bom pa lotila vseh naravnih in alternativnih možnosti, ni hudir, da ne bi uspelo, ne bom še odnehala, izgubit nimam kaj, lahko pa si uresničim sanje ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
26.8.2008 11:27:15   
tinč407
pozdravljene soborke!

se zopet malo oglašam da se vam malo potožim. Ker ve ste najboljše zdravilo za depresijo user posted image

Jaz imam že 34 dan ciklusa- drugega na K
Menstruacija noče prit in testi so negativni user posted image
to lahko pomeni le to, da K ni prijel čisto nič in se mi ciklus zopet podaljšuje user posted image
zdaj me je le strah da ne dobim M in moram zopet jemat Primolut da mi jo sproži in zopet se vse zavleče za 1 mesec. Beda
Pa sem se tako zelo veselila teh 4-ih tabletk K na dan naslednji ciklus user posted image  zdaj pa ta noče priti.

vidim da ste zelo aktivne in ste prave čveke babje user posted image   sem morala prvo pol ure nazaj brati poste da sem vas malo dohitela in da vidim kaj se dogaja user posted image

Lučka čestitam za lepe foliklčke user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček kako kaj srečka nosečka? user posted image user posted image  kako se počutiš?

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
26.8.2008 11:56:49   
Grethy
Tinč, sem te obiskala mal v tvojem mestu ... lušno ...

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
26.8.2008 14:20:13   
a.jrad
Tina77 še ena se ti oglaša s PCO, kateri je uspelo lani novembra v drugi turi jemanja Klomifena zanositi, ampak na žalost je moja pikica v 10 t odšla user posted image  .
Sedaj čakam 2 m po laparo in histero - če seveda že nisem noseča user posted image , in potem začnme spet s Klomifenom-receptek je že doma. Tako da ne obupat, boriti se moramo naprej.

lp

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
26.8.2008 15:49:01   
miska73
Neela, sem danes kar veliko časa preživela v čakalnici.
In sem se sopomnila nate ter še sama poskušala z GSM pridet semle gor.
Mi pa ni ratalo.

Bila sem pa v KC z vsemi zbranimi papirji za IVF postopek.
Zdaj sem pa na čakanju pošte od konzilija.

Pozdrav vsem ostalim. Zdaj grem pa prebrat kaj ste napisale danes.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
26.8.2008 15:55:21   
lučka 25
miška, naj pošta s konzilija pride čim prej. Da po potem lahko spet stekla akcija. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
26.8.2008 15:56:51   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Mislim to pa je udo tehnike in moje obsedenosti z RR. Ni mi dalo miru, da vas ne grem preekirat in pozdravit kar preko gsm-a sedaj ko sem prikrajana za raunalnik. In ker me itak hudo ne pogreate bom laje predihala e preostale off net line dneve. ;-) Pozdravek vsem lanicam!

A ti nam, da te ne pogrešamo. To pa ni res. Pa še kako te pogrešamo. Tvoj računalnik naj bo po hitrem postoku spet v pogon, da se vrneš med nas zmešanke.user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?