tina77
|
Zivjo, sem ena od klomifenk, ki se ze dolgo nisem javila. Pa bi vam rada sedaj povedala, kaj dogaja :-) Aprila sem imela 1.kuro s klomifenom--> nic se ni zgodilo. Potem sem sla na porocno potovanje in se odlocila, da ga ne vzamem --> nic srece. Oddelala se dve K kuri --> NIC. G me je napotil k Resu, kjer mi je le-ta povedal, kar sicer ze vem, da imam PCO... in da ni druge kot IVF. Pa seveda, mimogrede... to leto grem lahko le samplacnisko, ker nima vec koncesij za nove. Me je kar vrglo :-( Sva se z dragim odlocila, da kar takoj startava, potem pa sem si jaz za vikend premislila, saj sem pravkar koncala akupunkturno terapijo, ki ima svoj vrh tri tedne po zadnji terapiji. In sem si rekla, ce sem cakala tako dolgo, bom pa se en mesec. Da svojemu telesu dam moznost, da se se malo samozdravi, preden ga nafilam s hormoni. :-) Moj akupunkturist ni zelel sicer nobenega mnenja dajat, sam sem cutila, da bi on na mojem mestu se pocakal. Naj se povem, da sem v zadnjih 3 mesecih korenito spremenila prehrano (nic psecnicne moke, mlecnih izdelkov, kave, teina, sladkorja...)... vse v upanju, da se bodo moji jajcniki kaj popravili ter da ustvarim optimalno okolje za zanositev (cetudi s IVF). Me pa vsake toliko huda zalost pograbi. Tile PCO so celo s..nje. In ce je K perfektno zdravilo za njih, meni pa ni pomagal... Ali ima katera od vas tudi PCO? Je kateri uspelo zanositi brez IVF?
|