majra
|
Čer! Mi smo se včeraj ponoči 1x zbudili in prvič po 6. mesecih ni takoj nazaj zaspala. Ja, srečo imamo-moram hitro trkat na les- zlato moje dete . No, da se vrnem nazaj k zgodbi, mala se je razjokala, razbudila, zato sem se vsedla zraven na posteljo, naslonila na ograjico, jo tako božam, govorim in zaspim naslonjena na ograjico, držeč Katjo za roko Se zbudim po 20 minutah z bolecinami v križu, ampak Katja je pa spala Majčka je pa tudi meni malo na knap, pa saj ne bo noben gledal mojih mišelink Lusa , upam da se premisliš za piknik, ker bi te tako kot vse tudi jaz rada spoznala. Kar se pa tiče bab na RR, ne sikiraj se, ene so pač samo za zgago delat. Pecivo za piknik, sem hotela nekaj spečt pa še mamo ponucat, pa ne bo nič. Dragi dela v petek cel dan, tako da ne bo časa, mama gre pa na dopust. Tako da bom šla kar v Tuš po čupavce-meni so tam najboljši Vaney IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: katee IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Sicer pa sunny jaz ne vem kako imaš ti, ampak moja L je telirana. Je pa tudi meni glih prav....če jo podojim prej, da imam prazne rezervoarje , ampak ni panike Ti se kar smej, no ti se že valjaš, ampak je res. Zadnjič sem oblekla ene kopalke na morju pa pravi mož zakaj imam ene vedno samo popoldan. Pa sem mu razložila zakaj...ker imam restavracijo bolj prazno in jih celo spravim pod streho. Joškote v modrce, da ne bo pomote Joj, da bi obstajalo kaj takšnega za zmanjševanje šlaufof okoli pasa IZVIRNO SPOROČILO: klepetka zdajle sem nalašč od likalnika prišla nazaj, da ne pozabim spet.KO ste zadnjič ljubljančanke na kofetu predlagale, da bi mogoče prišel pop tv al pa da bi se slikale za v kakšno revijo pa bi bilo fer, da se še ostale vpraša, če so za to. No , jaz sem že enA izmed tistih, ki se po možnosti najraje ne bi šla te medijske igrice .Pa lunca tud ni bla preveč navdušena nad tem. Kaj pa druge mislite? Kamera na mene, kamera na mene- šalim se. Jaz nisem za, ampak to sploh ni pomembno. Saj je okoli kakšno grmovje, pa se bom skrila med snemanjem , tako da vi, po želji
|