|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
26.8.2008 21:35:53   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: katee

mml: jaz sem takoj za tiste skutine kocke. Mi boš morala poslati recept, ker se sliši mamljivo. Jaz še vedno ostajam pri Domačici!

Meni sumljivo delujejo dobre tele skutine kocke    user posted image se pa sama odloči kaj boš prinesla!

Katee ti kar prinesi domačico moj dragi bo sigurno celo pojedel je nor nanjo!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
26.8.2008 21:37:59   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

zdajle sem nalašč od likalnika prišla nazaj, da ne pozabim spet.KO ste  zadnjič ljubljančanke na kofetu predlagale, da bi mogoče prišel pop tv al pa da bi se slikale za v kakšno revijo pa bi bilo fer, da se še ostale vpraša, če so za to.

No , jaz sem že enA  izmed tistih, ki se po možnosti najraje ne bi šla te medijske igriceuser posted image user posted image .Pa lunca tud ni bla preveč navdušena nad tem. Kaj pa druge mislite?

Jaz tudi ne! Nisem za to. Sicer če bo večina, no ja. Sicer pa sem bolj za ne kot za ja.

Sicer pa kje pa je Lunca?

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
26.8.2008 21:38:15   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Ursalara, a tebi je to tud smešno?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image če mi je pa resuser posted image  

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
26.8.2008 21:38:41   
ursalara

zdajle sem nalašč od likalnika prišla nazaj, da ne pozabim spet.KO ste  zadnjič ljubljančanke na kofetu predlagale, da bi mogoče prišel pop tv al pa da bi se slikale za v kakšno revijo pa bi bilo fer, da se še ostale vpraša, če so za to.

No , jaz sem že enA  izmed tistih, ki se po možnosti najraje ne bi šla te medijske igriceuser posted image user posted image .Pa lunca tud ni bla preveč navdušena nad tem. Kaj pa druge mislite?

no saj si navajena in nič ti ne manjka!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
26.8.2008 21:39:30   
Alfabeta
mml, mislim, da se ne boš uspela izmuzniti s pekouser posted image  Punce imajo bolj nizek sladkor, ampak ne boš prodala glukozeuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
26.8.2008 21:39:41   
ursalara

Jaz tudi ne! Nisem za to. Sicer če bo večina, no ja. Sicer pa sem bolj za ne kot za ja.

Sicer pa kje pa je Lunca?

Kaj pa tebi manjka da ne bi bila malo na tv?Prav zanimivo bi bilo saj če ste proti pač ne bo tega!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
26.8.2008 21:39:57   
klepetka
alfabeta, pa si res faca.In tud jaz se zdajle  smejem tle ko mal zmešana , namest da bi  šla peglatuser posted image

mml, sadje pa drugače tud ni  slaba ideja, jauser posted image . SKutine ledene  kocke so pa vredne greha; jih nardim včasihuser posted image .

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
26.8.2008 21:42:11   
Alfabeta
klepetka, saj likalnik bo počakal. Važn da se mal sprostimo, a ne? Pa magari nad tujo tegobo user posted image user posted image user posted image

Ursalara, jaz sem že bila na pop tv-ju, pa me nič ne mika spet. Sicer povdarjam, če bo večina za, potem lahko.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
26.8.2008 21:44:10   
mala pikica

Meni je mami že 100x rekla, da kaj takega pa mora kdo tudi posneti in pokazati drugim. Jaz sem načeloma za, ampak nisem hotela nič reči, ker vem, da nekatere niste ravno navdušene.
Ampak za kakšno skupno fotko pa boste!!! Za lasten arhiv seveda user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
26.8.2008 21:45:56   
mala pikica
sunny kaj lahko malo bolj podrobno opišeš vaše uspavanje? Jaz še razmišljam, če bi se lotila tega podviga. 

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
26.8.2008 21:46:08   
ursalara
No drugače smo se pa tudi mi kot vsak dan matrali da je naša gospodična zaspala!Zaspana za znoret user posted image samo ona ne in ne zaspat!Je preveč firbčna     user posted image da bi kaj zamudila,pa jo nosim po eno uro skupaj pa nič ona se dere ko jesiharuser posted image če jo položim v posteljico!Ne vem kako bomo tole ukrepali ni ji niti všeč če jo kdo drug uspava samo jaz pridem v poštev ona me pa potem tako lepo pogleda da res na vse pozabimuser posted image Komaj prejle je zaspala user posted image     jaz imam pa roke do kolen!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
26.8.2008 21:48:59   
ursalara

klepetka, saj likalnik bo počakal. Važn da se mal sprostimo, a ne? Pa magari nad tujo tegobo user posted image user posted image user posted image

Ursalara, jaz sem že bila na pop tv-ju, pa me nič ne mika spet. Sicer povdarjam, če bo večina za, potem lahko.

No potem si pa tudi ti že televiziska zvezda!user posted image no ja meni je vseeno če boste za bi bilo super!

Klepetka izklopi likalnik in pridi sem se malo smejat!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
26.8.2008 21:49:46   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Meni je mami že 100x rekla, da kaj takega pa mora kdo tudi posneti in pokazati drugim. Jaz sem načeloma za, ampak nisem hotela nič reči, ker vem, da nekatere niste ravno navdušene.
Ampak za kakšno skupno fotko pa boste!!! Za lasten arhiv seveda user posted image

Skupinska fotka mora biti!Tudi meni so vsi rekli da je to nekaj posebnega in da bi morali res malo posneti!

Neposredna povezava do sporočila: 3788
26.8.2008 21:52:32   
Alfabeta
Samo če boste se zmenile za tv potem pa moram jaz še enkrat v soboto k frizerju, pa na lepotičenje, pa....user posted image  Hecam se. Ne sej bi šla, pa moram kifle pečt zjutraj. Mah, kar je narava dala, tko pa je. Mal preveč špeha je še, ampak saj so bistvo naši sončki, a ne? Zarad njih se dobimo

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
26.8.2008 21:54:25   
klepetka
ursalala ,s aj če bo večina "ZA"itak da ne bom komplicirala.Bom pač  malo potrpela tisti  čas , ko se bo bliskalouser posted image MAnjka mi pa res nič , še celo preveč me jeuser posted image

mala pikica, itak da za slikat  za v osebni ariv, to pa ja.SEm imela prej v mislih samo medijeuser posted image

lunca je pa polno zaposlena, ko rihtajo stanovanje.user posted image

alfabeta, veš da mi nekako bolj leži zdajle tole sproščanje tukaj kot pa peglanjeuser posted image .Je še mož prišel prej prebrat kaj tako smešnega piše, pa se je potem še on smejal na račun jožkotov in restavracije.user posted image

Ok, likalnik mi greje  in me zvesto čakauser posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
26.8.2008 21:57:40   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

No potem si pa tudi ti že televiziska zvezda!user posted image no ja meni je vseeno če boste za bi bilo super!

vidiš, tiste ki imamo že izkušnje s tv in mediji smo najmanj zagrete za topvrstne zadeve.To že nekaj pove , da  ni glih za uživat v medijihuser posted image

Klepetka izklopi likalnik in pridi sem se malo smejat!

Vešda mi ni treba 2x reči.Je opazit, aneuser posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
26.8.2008 21:58:39   
klepetka
moje vrline citiranja drugače .V vsej svoji veličiniuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 26.8.2008 22:00:04 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
26.8.2008 22:02:37   
mala pikica
Če se bi slučajno odločili za kakšno medijsko potezo user posted image potem je treba pravočasno nekoga obvestiti.

Zdaj pa grem res spat. Nočko vsem user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 26.8.2008 22:03:06 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
26.8.2008 22:04:27   
Alfabeta

Je še mož prišel prej prebrat kaj tako smešnega piše, pa se je potem še on smejal na račun jožkotov in restavracije.user posted image

No, lepa reč.Zdej se pa še on smeje na moj račun. Sam da ne bo s prstom kazal na pikniku..."A to je tista?"user posted image user posted image user posted image

Dej ugasn likalnik, sj jst bom zdej tud računalnik user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
26.8.2008 22:05:37   
majra
Čer!

Mi smo se včeraj ponoči 1x zbudili in prvič po 6. mesecih ni takoj nazaj zaspala. Ja, srečo imamo-moram hitro trkat na les- zlato moje dete user posted image . No, da se vrnem nazaj k zgodbi, mala se je razjokala, razbudila, zato sem se vsedla zraven na posteljo, naslonila na ograjico, jo tako božam, govorim in zaspim user posted image  naslonjena na ograjico, držeč Katjo za roko user posted image  Se zbudim po 20 minutah z bolecinami v križu, ampak Katja je pa spalauser posted image

Majčka je pa tudi meni malo na knap, pa saj ne bo noben gledal mojih mišelink user posted image

Lusa user posted image , upam da se premisliš za piknik, ker bi te tako kot vse tudi jaz rada spoznala. Kar se pa tiče bab na RR, ne sikiraj se, ene so pač samo za zgago delat.

Pecivo za piknik, sem hotela nekaj spečt pa še mamo ponucat, pa ne bo nič. Dragi dela v petek cel dan, tako da ne bo časa, mama gre pa na dopust. Tako da bom šla kar v Tuš po čupavce-meni so tam najboljši user posted image

Vaney user posted image user posted image

Sicer pa sunny jaz ne vem kako imaš ti, ampak moja L je telirana. Je pa tudi meni glih prav....če jo podojim prej, da imam prazne rezervoarje user posted image user posted image user posted image , ampak ni panike

user posted image

Ti se kar smej, no ti se že valjaš, ampak je res. Zadnjič sem oblekla ene kopalke na morju pa pravi mož zakaj imam ene vedno samo popoldan. Pa sem mu razložila zakaj...ker imam restavracijo bolj prazno in jih celo spravim pod streho. Joškote v modrce, da ne bo pomoteuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Joj, da bi obstajalo kaj takšnega za zmanjševanje šlaufof okoli pasa user posted image

Kamera na mene, kamera na mene- šalim se.
Jaz nisem za, ampak to sploh ni pomembno. Saj je okoli kakšno grmovje, pa se bom skrila med snemanjem user posted image user posted image , tako da vi, po želji

Neposredna povezava do sporočila: 3795
26.8.2008 22:11:27   
katee

katee, za ušesa te bom! Nikoli ne smeš naprej slabo predvidevati. Reci si: Danes bo čudovita, prespana, mirna noč!" Pa resno misli. Pravijo da je moč misli močnejša od marsičesa. Ne smeš negativno gledati!

Razumem!!!! user posted image user posted image user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
26.8.2008 22:13:28   
Alfabeta

katee, za ušesa te bom! Nikoli ne smeš naprej slabo predvidevati. Reci si: Danes bo čudovita, prespana, mirna noč!" Pa resno misli. Pravijo da je moč misli močnejša od marsičesa. Ne smeš negativno gledati!

Razumem!!!! user posted image user posted image user posted image

PRIDNA!!!!user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
26.8.2008 22:16:20   
katee
Jaz grem tudi spat. Nočko!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
26.8.2008 22:20:00   
Alfabeta

Jaz grem tudi spat. Nočko!

Jaz tudi. Mirno noč!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
26.8.2008 22:24:12   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
sunny kaj lahko malo bolj podrobno opišeš vaše uspavanje? Jaz še razmišljam, če bi se lotila tega podviga. 

Jaz sem se zelo dolgo odločala, da bi kaj takega uvedla in vse bolj vidim, da je to nujno potrebno. Ob približno enaki uri jo dam v posteljico, ji rečem lahko noč in grem iz sobe. Ona tuli in vpije. Jo grem pogledat recimo vsake 5 minut. Dam ji pit, popravim dudo, če zleze na drug konec posteljice jo dam nazaj na povšter, spet rečem lahko noč in grem ven. Če ne joka sploh ne grem v spalnico, jo kar pustim. In tako sva se danes šli 50 minut. Na koncu je zaspala obrnjena na drugo stran posteljice in sem jo kar pustila.

klepetka jaz za tv glih nisem, za skupinsko sliko pa vsekakor.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?