|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
25.8.2008 18:24:46   
_sanja_*
Če katera namerava kupit voziček pri Sončku, ji podarim kupon za 20 € popusta. Velja pa samo pri nakupu vozička, ne drugih stvari.

Lp, Sanjauser posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
25.8.2008 20:01:06   
Anonimen
Sicer sem že na parih drugih temah napisala, sam mogoče katera še nima lupinice in še ni videla teh novih testov, pa bom še tu user posted image :

http://www.motorevija.si/datoteke/tabela-sed-jun-1.gif

Še članek, ki pojasni zakaj nekaterih stolčkov ni na seznamu (npr. maxi cosi):
http://www.motorevija.si/l3.asp?L1_ID=33&L2_ID=729

< Sporočilo je popravil Otika -- 25.8.2008 20:12:40 >

(odgovor članu _sanja_*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2827
25.8.2008 20:04:13   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Cipresa, men še vedno ni jasno, da imava 4 dni razlike ... Je pa ena možnost: kdaj imaš ti PDP? 2.12.? Ker js imam narejeno, da je PDP 6.12. in potem bi se to moralo iziti ... user posted image

jaz sem že v začetku enkrat videla da nama nekaj ne štima glede datuma. Jaz imam PDP 2.12. in še 99 dni do konca.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
25.8.2008 20:39:27   
teja*
Živjo decembrke.

Sem se končno odločila, da se tudi jaz pofočkam. PDP imam 8.12., ampak bo zagotovo prej. Imam narejeno cerklažo, tako da so mi rekli, da naj zdržim vsaj do 28. tedna. Danes sem noseča 25. tednov. Tako, da upam vsaj še na 3 tedne, še rajši bi pa vidla, če bi otročka nosila vsaj še 3 mesece. Večino časa pa počivam. Toliko zaenkrat o meni in prosim, če daste tudi mene na seznam decembrk 2008.

Lepo se imejte in božajte trebuščke.

Teja

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
25.8.2008 21:17:42   
katja_p
Teja lepo dobrodošla in upam, da ti uspe zdržati do konca z nami user posted image  Bomo držale pesti zate! Počivaj pa le, če so ti to naročili.

(odgovor članu teja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
25.8.2008 21:40:42   
ninica04
Teja* - dobrodošla med nami in upam da bo vse ok. Kaj pa je bilo narobe, da so ti naredili cerklažo? Upam da zdržiš še mnogo dlje od 28 tednov pa da je vse ok.

pumpkin23- pozdravljena tudi ti.

glede telovadbe - še sreča da ste spregovorile o tej temi. Sem kar pozabila. V prvi nos. sem hodila in je bilo prav fajn. Je bilo v zdr. domu in zastonj, upam da še sploh obstaja. Moram kar jutri vprašat.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
26.8.2008 8:02:27   
nanaa
Dobro jutro,

evo mene iz dopusta, bilo je superrrrr, res sva uživala, jedla, kopala pa počivala user posted image .
Pozdravljene vse nove nosečke, kako ste kaj? Tudi jaz že kar čutim brcike predvsem zvečer, moj mož pa je tudi začutil prvo brciko ravno, ko sva popoldne ležala na plaži in me je začel brcati.

Eno vprašanje glede vozička Jane, sem videla, da je v Pikapolonici akcija pa razmišljava , da bi ga šla iskati. Ali mogoče katera ve kdaj pridejo nove barve, ali vsaj kakšne bodo? Medva bi takšnega živhnega.

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
26.8.2008 9:18:02   
tejci01
Dobro jutro
Teja*  pozdravljena in dobrodošla med nami, želim ti, da bi se čim več časa pogovarjala z nami

Danes imam MF in to noč sem tako slabo spala, bolel me je križ celo noč sem se obračala, noge so me bolele. Nevem ali zaradi pregleda ali pa mi najina pikica pritiska na kakšen živc. user posted image
Popoldan vam sporočim kako je bilo.

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
26.8.2008 9:42:57   
Anonimen
Dobro jutro in pozdravljene vse tafrišne decembrke 2008!!! Pa vsem eno vročo, dišečo user posted image za začetek novega dne!

Tejci01, pomoje so ti samo zivcki pred pregledom začeli delat ... vse bo vredu! user posted image

Aja, pa vse naj naj zame user posted image ... samo še 100 dni do user posted image !!!

< Sporočilo je popravil Otika -- 26.8.2008 9:45:14 >

(odgovor članu tejci01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2834
26.8.2008 11:29:49   
katja_p
Jane vozički: js sm kupila v Pikapoki voziček, sicer še pred akcijo. Men so rekli, da letos ne bo novih barv, da so te že letošnje, ampak niso ful živahne - takšne kot so ble lani. AMapk men je vseen uspelo zbrat enga, kljub temu, da sm se nagibala še k bolj živim barvam. Ponekod imajo še lasnke barve, ampak brez košar, sam športni del.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
26.8.2008 12:39:03   
_sanja_*
nanaa
Eno vprašanje glede vozička Jane, sem videla, da je v Pikapolonici akcija pa razmišljava , da bi ga šla iskati. Ali mogoče katera ve kdaj pridejo nove barve, ali vsaj kakšne bodo? Medva bi takšnega živhnega.

katja_p
Jane vozički: js sm kupila v Pikapoki voziček, sicer še pred akcijo. Men so rekli, da letos ne bo novih barv, da so te že letošnje, ampak niso ful živahne - takšne kot so ble lani. AMapk men je vseen uspelo zbrat enga, kljub temu, da sm se nagibala še k bolj živim barvam. Ponekod imajo še lasnke barve, ampak brez košar, sam športni del.

Tudi jaz sem se zanimala v Pikapolonici (v Celju) za Jane Slalom Pro, pa bi naj bile to letošnje barve ja, tako da letos ne bo novih. Sem pa tudi jaz hotela lanski model - oranžno-sv. modrega ali zeleno-sv. modrega, pa jih ni za dobit. Vsaj za komplet Slalom Pro ne. Prodajalka mi je našla samo model vozička s košaro-avtosedežem Matrix (2v1), žal ne sistema 3v1, kjer je košara + lupinica. Nad Matrixom nisem bila navdušena, ker že sama košara tehta 8 kguser posted image in sem že prazno komaj nesla. Mi2 sva potem kupila Chicco S3 (3v1).

Drugače pa... Jaz sem fajn, Nal je fajn, tako da je vse super! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
26.8.2008 14:53:40   
medika 13
IZVIRNO SPOROČILO: nanaa

nanaa meni je ena prodajalka rekla, da naj bi modeli za 2009 prišli v trgovine oktobra oz novembra, tako da jaz bom počakala, ker mi letošnje barvne kombinacije niso preveč všeč, lanska zeleno modra je bila pa super

teja veliko počivaj, tvoj user posted image pa naj zdrži v trebuhu kolikor dolgo se le da

jaz tudi skoraj cele dneve preležim, sem bila pred praznikom v bolnici zaradi krčev in zatrdevanja trebuha ... sedaj me res skrbi, da nebo kaj šlo narobe ... če ima še katera probleme z zatrdevanjem in krči ful pomaga magnezij, jaz pijem Magnesol

Božajte bušije in razvajajte svoje sončke!!!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
26.8.2008 15:47:37   
katja_p
Js pa po novem vsake par dni vzamem železo v šumečih tabletah, ker me včasih krč v nogi zagrabi ponoči.

Js sm tud hotla met lanski model Jane Slalom pro ali pa Nomad v zeleno-sv. modra, pa v nobeni Pikapoki v SLO niso meli vse v kompletu. Pol sm vzela pa letošnjo barvo.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
26.8.2008 18:41:17   
pumpkin23
Tudi jz sm se odlocila za nakup vozicka Jane Slalom pro. Vzela sm sivo-zelenega in ko ga nekaj casa gledas tako doma, se kar navadis na te barve. Drugace bodo pa tako ali tako nasi user posted image dosti zivahni, da sploh noben ne bo opazil barve vozickauser posted image . Vazno da bo nas user posted image na varnem in udobnem med sprehodi.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
26.8.2008 19:25:18   
tejci01
Živjo punce, evo me s pregleda.
G je reku, da je z našim fantičkom vse ok, da se lepo razvija in da z mano je tudi vse ok. Tako da jutri grem ponovno v službo in bomo vidli kako bo šlo. lahko pa opravljam le lažja dela in vse bolj počasi.
Izmeril je glavco,trebuh samo da mi mer G ni povedal in zdaj pa ne vem kaj pomenijo določene oznake, če mi lahko katera pomaga.
Danes naj bi bila v 25 t in naš malček naj bi bil težek 791g.
BPD 5.90 cm
HC  20.77 cm (to je obseg glave)
AC  22.04 cm (obseg trebuha)
FTA 38.66 cm2
FL  4.23 cm (femur - kaj je to?user posted image )

Glede PDP mi piše 11.12., samo se bom držala bolj 15.12, ker vsakič ko grem na pregled je kakšen dan prej.

Na pregledu sem se tehtala in imela 68,45 kg, štartala pa sem z 62 kg. Tako da sem se zredila za dobrih 6kg.

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
26.8.2008 20:26:23   
didyi
Pozdravljene, tudi sama vas berem od začetke in primerjam občutke, preglede in skbi. PDP imam 25.12., stara sem 31 let in to je  prvauser posted image   in prviuser posted image . Rodila pa bom v CE. Moram  pa napisat, da sva se z možem kar dobro leto in pol trudila za zanositev, začela s pregledi za pomoč pri zanositvi, ampak sva veselo dočakala pikico. Juppiii. Morfologija je pokazala, da je vse v redu.  MV je tudi v redu.  To je za enkrat vse. 

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
26.8.2008 21:07:23   
vrtnica21
Pozdravljene nove nosečke....
vse ste seveda dobrodošle. Sedaj nas je skupaj že 91 user posted image

Z objavo seznama imamo sicer probleme. Jaz ga dnevno posodabljam v Word dokumentu na mojem računalniku. Samo objaviti ga ne morem user posted image user posted image .
Res ne vem kaj bi lahko bilo narobe.

Sicer sem si pa jaz tudi ogledala vozičke in se odločila za Chicco. Mi je res najbolj všeč. Pa še cel komplet dobiš.
Posteljico sem izbrala v Baby Centru za 160€ + jogi 50€  = 210 €

Zdaj moram pa samo še v trgovino in jo plačati in odpeljati user posted image user posted image  Jupi....

Pridne bodite in čuvajte svoje user posted image .

čaauuu

(odgovor članu didyi)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
26.8.2008 22:53:17   
nanaa
Katja_p katero barva sta pa potem vzela? Medva razmišljava, da bi vzela rdečega sja je še najbolj živahen. Pa tudi ne veva še kaj bo, sva bila danes na ultrazvoku in se še vedno skriva, res se noče izdatiuser posted image . Drugače mi je tudi svetlo moder všeč, samo če bo punčka bodo vsi mislili, da sva se zmotila.

Medika 13 a tebi je pa prodajalka rekla, da pridejo novembra novi modeli? Joj kako sem jezna, ko ne govorijo enako. Meni je rekla v Domžalah, da letos ne bo več novih modelov in da pridejo marca 2009. V kateri trgovini si bila pa ti?
Pa še ta akcija traja samo do konca avgusta, sedaj pa res ne vem ali bi počakala ali bi šla po tega rdečega.
So pa imeli v Domžalah lanski model rdečo zelen, res lep, živahen. Samo je pa pri modelu 2008 lupinica izpopopolnjena in večja.

Lahko noč.

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
26.8.2008 23:21:12   
pikamiša
oj

< Sporočilo je popravil pikamiša -- 26.8.2008 23:24:28 >

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
26.8.2008 23:22:46   
pikamiša
Lep pozdrav

IZVIRNO SPOROČILO: tejci01

FL  4.23 cm (femur - kaj je to?user posted image )

tejci01,

da ti odgovorim kaj je besedica femur, to je po naše stegnenica user posted image

< Sporočilo je popravil pikamiša -- 26.8.2008 23:25:29 >

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
27.8.2008 8:09:21   
nanaa
Dobro jutro,

evo tele vozički Jane mi res ne dajo miru:), danes sem klicala na upravo - komercjaliste za tele vozičke in pravijo, da je septembra šele sejem in da bo nova kolekcija v začetku marca. Tako, da greva danes po voziček, samo sedaj pa ne vem ali moder ali rdeč?

(odgovor članu pikamiša)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
27.8.2008 8:58:55   
katja_p
Mi2 sva vzela olovno zeleno-rumenega. Šifra barve je H60, če boš gledla po katalogu, Ampak je v živo velik boljši in lepši, pa tista rumena le taka fajn živa. Men je zlo všeč.

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
27.8.2008 10:15:46   
blackcoffee
pozdravljene decemberke!
redno vas berem in nič se ne javim, ker enostavno še ne razmišljam o nakupu ničesar, vas pa vidim že navdaja 'nakupovalna mrzlica'. user posted image
zdi se mi, da še imam čas za to. kaj mi bo voziček tri mesece prej doma, da ga bom gledala???  nočem tega. user posted image user posted image user posted image
kako smo si različni! uf, že vidim, da bom pozimi v totalni akciji.  user posted image

kako ste drugače - počutje, dobro?
ko sem zanosila, sem si rekla...joooj devet mesecev, kje je še to. zdaj pa se sprašujem kdaj je ves čas minil. res gre hitro -  prehtiro!! Nimam občutka in zdi se mi, da ne bom kos situaciji... čez dobrih 15 tednov bo treba rodit - če bo vse po planu, jaz pa, kot da nisem noseča. Šele ko se pogledam v ogledalo in vidim trebuh, se spomnim in si rečem, joj, glej, noseča si! user posted image  
ja in zvečer.. ali včasih preko dneva, ko dete 'reiva' v meni. user posted image

lepo bodite!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
27.8.2008 10:47:16   
katja_p
Blackcoffee ... najbrž se moramo kr vse strinjat s tabo - glede tega, da je čas vsem prehitro minil. Men se zdi, da smo se šele pred kratkim pogovarjale o tistih začetniških simptomih, ko nas je blo vse strah, če gre kaj narobe, o izedkih, pa srčkih, ... mal kasnej o prvih gibih, a že ktera kaj čuti ...

In evo nas tu - krepko v drugi polovici user posted image  Ko smo vse dobre volje, ko smo večinoma vse brez težav, nasmejane, polne elana, občasno pa totalno utrujene. In ko nas naše user posted image  vsak dan opominjajo, da so tud one zraven in rabijo pozornost user posted image

user posted image  za nas user posted image

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
27.8.2008 10:48:41   
katja_p
Joooooooooojjjjjj, ko sm smotana ... spet sm uspela pozabit klicat v ZD za materinsko šolo user posted image  Že drugič zapored. Spomnim se vedno potem, ko je že prepozno.

Bom pač jutri. Si bom rajš kr opomnik nardila user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.