|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
23.8.2008 10:23:20   
vrtnica21
Hej,

mene tudi G. vsakič ginekološko pregleda. S tem mi tudi izmeri MV. Mi pa res nikoli ni naglas govorila koliko je sploh dolg. Vedno samo reče, da je vse ok. Dolžino MV sem videla, ko jo je zapisala v kartoteko - 30 mm (ne v materinsko knjižico).
Pa tudi preko UZ se da preveriti MV. Tako, da G. že vedo kaj gledajo in ne se bat, da vam ne preverjajo dolžino MV.

Sedaj greva pa z mojim user posted image na potep po trgovinah. Pogledala bova posteljice in previjalne mize. Midva nisva še prav nič kupila.

Lep in miren vikend vam želim....

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
23.8.2008 14:05:36   
tejci01
Ojla,
meni tudi G vsakič naredi gin. pregled, samo  dolžine MV mi ni še nikoli omenil. Rekel mi je samo, da je vse ok. Tudi jaz ga nisem še vprašala, ma v torek imam MF in če ne bo povedal ga bom vprašala. Vsaj si bolj siguren.

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
23.8.2008 14:08:44   
Anonimen
Alo, sva že nazaj ... in imamo nekaj novega! user posted image
Quinny Speedy naju je v živo čisto razočaral ... predvsem naslonjalo, ki je zelo nesigurno pa na neke štrikce in to, pa še sprednejga varovala v BC kao ne prodajajo zrave in jih niti nimajo na zalogi ... no in sva potem malo šetala naokoli in se zagledala v Mutsy-ja 4-riderja in ga tudi kupila ... je malo dražji od Speedyja, samo glede občutka in kvalitete pa neprimerno boljši. Košara je v taki peščeni barvi, športni del pa lepe zelene barve. Aja, pa še ker so imeli akcijo, sva dobila za 110€ bonov nazaj, ki jih bova tudi brez problema porabila. Freestile se nama je pa sicer tudi zdel zanimiv, samo mi je športni del deloval grozno ozek. No zdaj imava doma eni lepi voziček z litimi feltnami user posted image .

Kar se pa dolžine MV tiče, pa jaz za svojega pojma nimam ... G me ginekološko ne pregleduje več od mojih krvavitev okoli 13-14 tedna, saj mi je takrat MV ob vsakem takem pregledu blazno zakrvavel.

Neposredna povezava do sporočila: 2803
23.8.2008 14:58:04   
Anonimen
No še slikica našega vozička (sicer barva ni prava ... košara je peščena, športni del pa zelen, pa na špotnem delu imamo še strehico):

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2804
23.8.2008 15:41:57   
tejci01
Je prav lušken, samo še user posted image manjka in bo vse komplet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
23.8.2008 18:07:20   
Anonimen
tejci01, smo enega provizoriš notri dali user posted image

user posted image

(odgovor članu tejci01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2806
23.8.2008 21:15:48   
*nina*
hojla,

otika :kje si ga pa kupila in kakšna je cena?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
23.8.2008 22:00:45   
Anonimen
Kupila sva ga danes v BC ... so imeli akcijo in si za vsakih zapravljenih 50€ dobil nazaj za 10€ bonov ... voziček je prišel malo manj kot 570€ (lahko ogrodhje z usnjem na ročaju in napihljivimi kolesi + košara + špotrni del), torej sva dobila nazaj bonov za 110€ ... se mi zdi kar vredu, ne?

(odgovor članu *nina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2808
24.8.2008 9:02:18   
zverinca
Dobro jutro!!

Otika, sem ti kr fouvš za novi vozičekuser posted image  jaz imam sicer speedy-ja in sem bila v prvo z njim zadovoljna, pa tudi sedaj ga bom imela, mormo pač ponucatuser posted image
sem pa jaz včeraj kupila prve žabice iz pliša za dojenčka, nisem mogla da ne bi, ostalega še ne nameravam kej kupovat, itak imam od tavelike, pa še prijateljica mi je dala za fantka, tako da bo za začetek.

Kako ste drugače?
mi smo bili včeraj odrezani od sveta, pa sva s taveliko večji del dneva preležali, v petek nam je namreč spet nekaj bruhala in potem smo včeraj bolj kot ne počivali. Danes je pa ta naša cvetka vstala že pred 7, meni bi pa tako pasalo še spat, no, mi ni problem zgodaj vstajat, sam zdele bi mi pa pasal spat, nosečniški spanec pač, nikoli ga ni prevečuser posted image

meni G na vsakem pregledu izmeri MV preko UZja, ginekološko me pa tudi ni pregledala že dolgo, kar je meni čisto všeč. Pa dolžino MV mi vsakič pove, ker vprašam, da vem kaj se dogaja.

Tako, zdej pa moram zaavat hči dalje, kaj bomo počeli ob takem vremenu ne vem...

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
24.8.2008 9:43:07   
tejci01
Dobro jutro pupike!

Pravkar sem spila kavico in se kar boljše počutim. Za tiste ki pa ste še malo zaspane vam pošiljam user posted image  za boljši začetek dneva. Pri nas je bila včeraj zvečer kot neka nevihtica, danes pa že sije sonček in piha burja, tako da razpiha grde oblakce. user posted image  Moj ljubček še spi, ker je prišel pozno z žurke. Zdaj moram it dat kuhat juhico, ker si jo je že včeraj zaželel, danes pa bo prišla še bolj prav.user posted image

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
24.8.2008 19:20:26   
katja_p
Ojla!

Js sm pa danes kr mal utrujena, ker sm bla včeri na dekliščini in je user posted image  imela cel večer kaj za poet v trebuščku, ker se je tok stvari dogajalo okrog nje  user posted image

Neki me zanima: tiste, ki ste imele prvi pregled pr G pred 10 t: a se je kateri naredilo, da je bila na prvem pregledu, pa da niso slišali srčka? Pr kterih tednih je blo to?

Danes sm brala v knjigi, da začne s 6t user posted image bit. Ena prijatlca je pa glede na ZM v 10t pa 3 dni nazaj niso slišali user posted image . user posted image  Pa razmišljam, če je možno, da bo še vse OK. user posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
24.8.2008 19:21:55   
katja_p
Otika, zlo luštka voziček, tist pajacek notr pa zlo paše zraven :)

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
24.8.2008 20:52:54   
Anonimen
katja_p hvala! Me je pa uporabnica na eni drugi temi opozorila, da sva kupila sicer težje grodje in ne talahkega ... samo je voziček vseeno blazno dobro vodljiv in vseeno veliko lažji od Quinny-ja Freestyl-a.

Kar se pa srčka tiče pa ne vem no ... sicer upam da bo s prijateličino pikico vse v najlepšem redu, samo pri meni se je v 7. tednu srček lepo videl in slišal. Mogoče gre pri njej samo za pozno oploditev in dejasko sploh še ni v 10. tednu. Držim pesti!!!!

(odgovor članu katja_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 2813
25.8.2008 7:30:53   
CIPRESA
V 10t bi se naj že slišal in videl katjauser posted image Možno je da zanosiš malo pozneje ampak več kot 14 dni še nisem slišala da biuser posted image

Jaz pa sem prebila 100-tkouser posted image user posted image user posted image user posted image Evo danes je še 99 dni do PDPuser posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
25.8.2008 8:41:35   
tejci01
Katja_p  moj prvi pregled je bil zgodaj (v 5 tednu), tako, da nismo vidli še prav nič. Naslednji pregled pa je bil v 9t in smo že vidli pikico in srček. Tako da ne vem, nočem te pa nič strašit, lahko ga bodo se slišali.
Ma ni enkrat na forumu tudi ena punca spraševala glede tega, pa so potem na naslednjem pregledu slišali srček?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
25.8.2008 9:35:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA
Jaz pa sem prebila 100-tkouser posted image user posted image user posted image user posted image Evo danes je še 99 dni do PDPuser posted image user posted image

Jaz imam pa jutri 100tko user posted image ! Joj, kako čas beži ... komaj smo se o NS menile, zdaj bomo pa že kmalu v zadnjem 3mesečju user posted image .

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2816
25.8.2008 10:50:35   
katja_p
Cipresa, men še vedno ni jasno, da imava 4 dni razlike ... Je pa ena možnost: kdaj imaš ti PDP? 2.12.? Ker js imam narejeno, da je PDP 6.12. in potem bi se to moralo iziti ... user posted image

Mene tud močno skrbi, kako je s tem srčkom... Ker se že več kot leto in pol trudita pa ni šlo. In sem ji prav videla na učkah, da bi se najraje kar zjokala, ko mene vidi s trebuhom, tako težko ji je ... Js pa ne morm nč pomagat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
25.8.2008 10:52:26   
katja_p
A misli katera hodit na telovadbo zdle te mesece, ko bodo najbrž mal bolj deževni?

Js bom jutri klicala za materinsko šolo in vprašala se za telovadbo v ZD, ker je menda zastonj. Mogoče pa grem kdaj pogledat.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
25.8.2008 10:57:22   
Anonimen
Jaz sem imela namen hodit na telovadbo v Otelota (fitnes center), kjer imajo 2x na teden telovadbo za nosečnice in ni tako drago ... samo potem sem si pa koleno fentala in je šlo vse po vodi ... če bi imela pa cele noge, bi pa pomoje že 2 meseca hodila.

(odgovor članu katja_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 2819
25.8.2008 13:32:25   
*nina*
hojla punce, kako kaj danes? vidim, da danes nič ne pišeteuser posted image
jaz sem šla zjutraj v laboratorij dat kri za tokso in še preden sem dala kri sem v čakalnici skupaj padla, to se mi je prvič naredilo...hvala bogu da sem bila v ZD tako da so mi medicinske sestre takoj pomagaleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
25.8.2008 13:33:52   
pumpkin23
Pozdravljene vse decembrke!
Kar nekaj casa vas ze prebiram, sedaj pa sem se odlocila da se se sama pridruzim vasi debatiuser posted image . S fantom pricakujeva prvega user posted image 17.12.2008 in ze prav nestrpno cakava ta veseli trenutek.

Ker se blizajo slabsi dnevi, sem se tudi sama odlocila, da zacnem obiskovati kaksno organizirano vadbo. Po vsej verjetnosti bom hodila na aerobiko za nosecke v Sunny-a, sej mi je to najblizje in baje je zelo dobro vodeno.

Neposredna povezava do sporočila: 2821
25.8.2008 13:36:00   
*nina*
katja p : jaz bom hodila na telovadbo v ZD, sem se šla danes prijaviti in jo imam oktobra ( 2x), september je bil že poln ( prijaviš se na oddelku za fizioterapijo)vsaj pri nas v velenju je tako.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
25.8.2008 13:36:45   
*nina*
pozdravljena pumpkin23user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
25.8.2008 14:10:44   
_sanja_*
Živjo!

No, mi2 sva ok. Na morje nismo šli, ker je bilo napovedano slabo vreme. Grem poskusit popravit seznam. Upam, da bo končno ratalo.

Lp, Sanja

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
25.8.2008 14:41:59   
_sanja_*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda spet ne dela.

Joj, Vrtnica, ne vem zakaj nama javlja to napako user posted image

Lahko poskusi še katera druga, če se ji ljubi. Naj piše na ZS meni ali Vrtnici - seznam je posodobljen na današnji dan.

Mogoče bom pa poskusila narediti novega - spremeniti obliko. Mogoče bo potem kaj boljše.

Lepo bodite! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.