dalin
|
Čer Malo me je sram,ker se toliko časa nisem oglasila.Pa ne mislim nakladati in začeti iskati razloge,enostavno in čisto po resnici povedano:nimam časa ali sem pa tako utrujena da se mi nič ne da.Berem vas pa redno,če ne vsak dan pa vsak drugi ali tretji.Malo sem sicer iz konteksta ven,bom pa vseeno probala malo pokomentirati o tem kar ste pisale . Sončica sicer malo pozno,ampak vseeno,čestitke ob rojstvu.Kakšen lušen fantek.Hvala bogu da se je z zlatenico dobro končalo in da vama je dojenje steklo tako kot treba. Tejcha tebi čestitke za včerajšno poroko.Komaj čakam da boš malo opisala kako je vse skupaj potekalo.Kako je pa Ajša preživela ta dan,pa Tilen?Upam,da boš kakšno sliko prilimala,da vidim kakšna nevesta si bila . Tevža upam da bo Matevž še naprej tako zdrav kot je sedaj,tudi potem ko bo šel spet nazaj v vrtec.Kaj pa ti,se boš vrnila nazaj v "staro" službo ali boš šla kam drugam. Adrijana če se prav spomnim ste bili ta vikend na morju.Upam,da ste uživali.Kar se pa vrtca tiče,tudi meni niso všeč te mešane skupine,pa enkrat ena vzg.,drugič druga.Ah,taki tamali bi morali imeti tako ki jo poznajo in na katero so navajeni. Julam tudi jaz ti čestitam za ponovno nosečnost in upam da se bodo vse težave čimprej rešile in boš začela uživati v nosečnosti. Yennika tiste slike z morja so pa lepe.Kje ste pa bili na morju?Saj si mogoče napisala,pa mi je ušlo iz spomina . Pri nas ni nič novega,Žan je sicer že pravi mali gospodič.Zobke ima že vse,govori veliko,lulanje in kakanje je bilo pa nekaj časa aktualno v wc z nastavkom,zdaj pa že kakšna dva tedna noče več .Zdravi smo(trkam) in upam da bo tudi v bodoče tako. Šolske počitnice gredo tudi počasi h koncu,kar je potrebno smo kupili,in se tako denarja znebili .Nekaj čez 400€ je bilo za vse tri.Kaj čmo,bo že bolje.Upam . Vam moram še to povedati,da sva z možem razmišljala da bi še eno štručko imela,pa enostavno ne bi zneslo.Pri petih otrocih bi morala vsaj nekaj let ostati doma,ampak ker naša država za to nič ne da,sva se žalostna odločila da lahko o še eni štručki samo sanjava .Z eno plačo ne bo šlo,vsaj še par let ne.Imava kredite in šoloobvezne otroke,bolje da njim nudim kolikor se da.Pa bi tako rada še enega imela.Klinc pa taka država in tak sistem . Od srede na prej imam še za nekaj dni dopust.Upam da mi takrat rata slike skupaj spraviti in urediti,da bom lahko tudi sem gor kakšno prilimala.Mogoče še za kakšen dan ali dva na morje skočimo. Aja,jutri peljem k enemu kolegu računalnik na "obdelavo".Ta hudič tuli ko zmešan.Sva se zmenila da mi zamenja ventilator,upam da prav mislim.Deset minut sem za računalnikom pa tuli ko sirena (no,malo manj).Če mi bo ratalo,bom pa na tastov računalnik "skočila" in se vam kaj javila. Toliko za zdaj Nočka
< Sporočilo je popravil dalin -- 17.8.2008 23:43:25 >