thaiss
|
Ojli, Matičko neki čeblja v posteljici, upam da kmalu zaspi... Danes je bil po dolgem cajtu v vrtcu, zjutraj je jokal že ko smo hodili proti vrtcu, ma se je potolažil ko je po dolgem cajtu videl svojo vzgojiteljico. Na srečo je konec s temi dopusti in mešanimi skupinami!!! IZVIRNO SPOROČILO: melaverde VIDIM, DA ME RES POGREŠAŠ... jaz tebe ja, samo ti se ne oglašaš na telefon Mirjam lepo da ste spoznale vrtec in da je Neži všeč V kateri skupini pa bo??? A ima katera copatke Roobez in kako je z njimi zadovoljna? Jaz sem mojima naročila neki istega, drugo ime, pa bom videla kako se bo obneslo. Ne vem, ali jima bi probala dat tudi za v vrtec. Matia ima ene ala Roobez (Carozoo) in sem ful zadovoljna, moram še ene naročit!! Jih nosi celo poletje za doma in ima nogico suho, kljub temu da se njemu nogice zelo potijo. Je pa preverjeno, da ne drsijo. Pri nas v vrtcu jih ne dovolijo, ker v kopalnici in WC je mokro in jim lahko spodrsne...kot da v Cicibankah ne Zdej ima na aviončke, naslednje pa bom te vzela asso če se ne motim so te ki si jih naročila iste znamke!! imamo probleme zadnje čase..se vrti ko vrtalka, da najde pozo za zaspat. najprej zgleda, da bo mrknila, pol pa začne jokat in kje jo najdem-v sedečem položaju. to da se vsede, dela tudi sredi noči thaiss če me spomin ne vara, si imela tudi ti take probleme z Matio...do kdaj?????? dskubin lep da se oglasiš!! Dopust...hm...Malta je full lepa, ampak na z , ker so plaže full skalnate, ja no imaš eno peščeno plažo(Ramla Bay/Meliha bay) ma je tam brdo ljudi en po drugemu... Grčija - Kos, Samos Turčija - Alanya, Kemer, Belek joj, to je pri nas trajalo ene tri mesce ...ma jaz sem ga vsakič nazaj polegla..tko ene 4x na noč...sej bo minilo Helenav a medvedka bo Klara Ma ne vem zakaj sem imela skos v glavi da gre v tazgornji vrtec (tle pod mano) uvajanje - septembra imajo raje da starši dlje časa uvajajo, ker je preveč novinčkov da bi jih one po treh dneh sfolgale. Jaz sem ga uvajala januarja, je bil edini nov in mi je svetovala 3 dni. Če bi šla še enkrat skozi bi naredila isto, ker če se otrok navadi da je eden od staršev z njim v igralnici je pol še hujše...alpa ne Dejte povedat une ki ste delale v vrtcih - Naja30 in dskubin
< Sporočilo je popravil thaiss -- 26.8.2008 21:27:35 >
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|