asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ASSOOOOOOOOOO ??? NEKTARINAAAAAAAAAAA ??? ZRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK ????????? Najprej me zezaš potem pa me pogrešaš Danes boš imela novo cesto do doma , vendar nažalost tudi še promet. No z naslednjim tednom se ti bodo turisti pred hišo sprostili Ma ja, nimam kaj dosti časa pisat. Sem v takšni gužvi, da zdej jaz delam glu, glu, glu Še dobro imam v pomoč eno študentko, da mi pomaga vsaj spise zložit, da jih zarhiviram (prevzem zadev od mimoidočih ), ker te stare zadeve mi res stojijo na grbi, pa itak imam še drugega dela čez glavo. Naslednji teden pa bo takšen, da ne bom nič naredila in bi rada čim več do druzga tedna (uvajanje). No, včeraj smo bili na Pikinogavički in so res lepo zorganizirali. Nastia je celo predstavo gledala, imela je še starejšo kolegico zraven tako, da ni bilo problemov. Tarin pa je le ene pol urce zdržala v enakem okolju, s tem da je non stop vstajala, pa se vsedla, pa se s stolom premikala... na koncu pa je hodila od tatija do Nastie in tako sem jaz mogla lavfat za njo. Ja, šli smo vsi skupaj, na koncu je moj pristav v gostilni Drugič boljše, da grem sama... Na koncu predstave pa je KS pripravila malo pogostitev za tamanjše... Neža za samostojno pot. Naja30 čestitke še z moje strani. A ima katera copatke Roobez in kako je z njimi zadovoljna? Jaz sem mojima naročila neki istega, drugo ime, pa bom videla kako se bo obneslo. Ne vem, ali jima bi probala dat tudi za v vrtec. So pa tekele: seveda obema enake, ker če ne je kažin... IZVIRNO SPOROČILO: majrim je bil problem it domov,ker ona bi kar ostala tam ....komaj čakam ponedeljek Pri Nastii je bilo isto prvi teden, naslednji je nastopila kriza. Nočem te strašit, ampak tudi to lahko pride, vendar upam, da pri Neži ne bo tako. Jaz se bojim, da bo z mojo Tarin tako. Pa itak vem, da bo cel dan mama, mama, mama govorila, če ne pa aja, aja, aja (beri Nastia ) vendra vsaj njo bo imela v bližini.
< Sporočilo je popravil asso -- 26.8.2008 11:28:32 >