|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
26.8.2008 12:36:46   
Intruder24

Luša jaz ti želim, da te besede drugih nebi tako prizadele, da bi zamudila naš piknik in ljudi, ki pač nimamo nobene veze s tistimi, ki niso vredni, da te prizadenejo! user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
26.8.2008 12:38:30   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: katee

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

A ni Žan Luka od začetka ful lepo spal?

Vidiš, kako se stvari obrnejo!

ja, tudi Vid se je do 4. meseca zbujal 1x na noč in to nekje 2-4. Zdaj pa se zbuja na 2 uri z jokom!  

Radi se mejte!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
26.8.2008 12:54:31   
Intruder24
Koliko pa stane majčka s poštnino?

Radi se mejte!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
26.8.2008 13:40:37   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

Koliko pa stane majčka s poštnino?

Meni se zdi da 11€ in še nekaj. Jaz sem dala malo več kot 16€, ampak sem še za mojega naročila.

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 3729
26.8.2008 13:41:47   
martinca
jaz sem tudi dobila majčko, in mi je full všeč, le da mi je mogoče malo premala user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
26.8.2008 13:44:53   
martinca
intruder, majčka je prišla 11,46€ če smo natančni. user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
26.8.2008 13:48:13   
koala
Mislim da je 11,64eura,  nisem ziher.

lusa, ne vem za kaj gre, pa saj ni važno ne bom odpirala novih ran. Jaz še enkrat povdarjam, da lahko pred teboj večina od nas, če ne že vsaka lahko samo skida kapo, Res, vsaka ti čas. Jaz bom zelooooooooooooo  vesela če boste prišli, če pa ne boste pa bom to tudi sprejela, samo da bo dobro za vas.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
26.8.2008 13:53:05   
Intruder24
tnx za odgovor user posted image

moj lumpa škumpa že aja uro in pol, jaz pa ne upam počivat, ker se bo itak zbudil user posted image  pol pa bom še bolj utrujena user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
26.8.2008 14:40:26   
katee
Žan Luki se prav pozna, da je bolan. Že dopoldne mi je spal 2,5 uri, sedaj je zopet zaspal. Je bil pa vmes tako siten, da nisem vedela, kaj z njim. Se je pa na nogice začel sam postavljati ob sedežni user posted image . Je pogruntal, da iz sedečega položaja ne gre tako lahko na noge, da gre lažje iz klečečega. Kako je bil posrečen. No, pa dvakrat je tako na rit priletel. Še dobro, da ima plenice in ublaži padec user posted image user posted image user posted image

Grem sedaj kuhat, sem že pošteno lačna. Pa še glava me boli.

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 3734
26.8.2008 14:47:52   
koala
user posted image user posted image user posted image  zaŽan Luko, tebe pa naj čimprej neha bolet glava katee

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
26.8.2008 15:07:09   
sani1
No tudi jaz sem dobila majčko. Super je.

mml- se vidi, da si dobra organizatorka in super ženska.user posted image Kapo dol bi rekel Katanec.user posted image  

martinca- je tudi meni skoraj premala majčka. Bo treba do sobote na dieto...user posted image

ursulina- lepo, da že razmišljaš o drugem user posted image . Pol pa računaj še na 6 let neprespanih noči...user posted image   Špinačo pa kuhava po istem principu...

Luša- tako ti bom povedala. Tudi mene prizadanejo določene stvari. Kar spomni se, ko sem hotela ženske samo opozorit dobronamerno glede kraje itd... Ne bom ponavljala.In so me spljuvale 100na uro. In sem bila jezna ko user posted image ampak ne na njih. na samo sebe, da sem sploh karkoli dobrega hotela.
Tako ti povem, da mi tukaj, ki smo (januarčice)- večino nas že tako in tako poznaš nismo ne krive ne dolžne. In verjami, da niti ena od nas ni slabega srca in te želimo spoznati in se s tabo nasmejati. Videti tvojo malo lepotičko in če bo potrebno potočiti tudi kakšno solzico. Res bi bilo škoda, da te nebi bilo. Pa majico že imaš.user posted image Dej premisli in pridite vse te bomo zelo vesele!!!!!

klepetka-
si kupila kaj lepega?

Sem bila na sprehodu in sem usput šla v trgovino naročit princeske in išlarje. Tako, da jaz prinesem to. Ker sem že rekla, da se nebi kosala z malo pikico in Alfabeto in seveda še katero glede peciva. Res imamo izvrstne slaščičarke med nami...

Vreme sem že naročila, da bo lepo tako, da samo še dobro voljo prinesemo pa bo...user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
26.8.2008 15:08:31   
sani1
katee- Žan Luka je pa že pravi plezalec. user posted image da se je že postavil na noge...  

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
26.8.2008 15:10:04   
mml
Dan,

da ne boste mislile, da sem se kje izgubila ali zataknila user posted image . Enostavno se mi je zdelo, da nimam kaj napisati in sem bila pač tiho, sem vas pa pridno brala, tako da sem na tekočem z dogajanji user posted image .
Majčke so tudi do nas prišle oziroma sva jih morala z Maticem iskat na pošto, ker naš poštar ne nosi večjih stvari kot je recimo revija user posted image . Meni so všeč in sem prav vesela, da so tudi vam user posted image

No od kar vam nisem težila, je Matic dobil 2. zobek, lepo samostojno sedi, spravi se na vse štiri in se guga in če je kaj zanimivega na tlah (recimo steklenička kapljic Oleovit user posted image ), se prepuza tudi kakšne pol metra, poskuša se sam vsesti, samo mu še ni čisto jasno kako je s tem...tako da počasi niti ni več takšna nepremičnina kot je bil user posted image

hrana je vse po vrsti, zaenkrat je na sadju in zelenjavi. Jaz sadja večinoma ne lupim, izjema so seveda banane, pa za začetek jabolka in hruške, nisem pa sadja nikoli kuhala, vedno dobi surovega. Včeraj je prvič žvečil žemljo, pa še to po naključju, ker mi jo je Manca dala v roko in je Matic ves navdušen navalil na žemljo in sem mu pač pustila. Naslednji teden začnem pa z mesom in mlečnimi izdelki...
špinača jaz jo pripravljam doma...no večinoma je sicer blitva...prevrem, zmiksam s paličnim mešalnikom, dodam malo margarine in zmešam s krompirjem...do sedaj mu je bila še kar všeč

spanje odvisno od noči do noči...še vedno hodimo spat ob 22.30 in po tem se zbudi za dojenje med 5.30 in 7. in po tem spi dalje in se zbudi med 9. in 10., tako da mi ni čisto jasno, kako bom vozila Manco v vrtec user posted image . Danes ponoči je slabo spal, najbrž so ga napenjale slive, ki jih je jedel včeraj, tako da je po tem, ko se je zbudil ob 9.45, moral ob 11. nujno spet zaspati do 12.30 in trenutno spet spi...

Vse najboljše vsem sončkom, ki sem jih v zadnjih dneh izpustila...bodite še naprej takšni super sončki kot ste user posted image user posted image user posted image

golobček tudi tebi z zamudo vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image , držim pesti, da bo Nina kmalu doma user posted image user posted image user posted image

lusa pa nikar ne "poslušaj" zlobnih RR jezikov...user posted image user posted image user posted image user posted image  Včasih imam občutek, da je tukaj nekaj žensk, ki najbolj uživajo v tem, če koga užalijo, zatolčejo, spluvajo...ne vem kaj imajo od tega. Sem pa mnenja, da jih je najboljše ignorirati in jim ne dati veselja s tem, da vidijo, da so te prizadele...tako da res upam, da pridete na piknik

sunny kot ti je napisala klepetka...za buške resnično pomaga med...neha boleti in tudi oteklina in modrica naslednji dan sta minimalni...jaz tudi nisem verjela, ampak se je v praksi pokazalo, da pomaga. Druga stvar, ki preverjeno pomaga, je pa mazilo proti hemeroidom user posted image ...to tudi zmanjša oteklina in modrico. sicer pa držim pesti za čim manj bušk user posted image

Vse fotke vaših sončkov so KRASNE user posted image user posted image user posted image

Vse ostale: SUPER STE in se že veselim, da vas v soboto vidim user posted image user posted image user posted image

No tukaj pa še malo foto materiala user posted image

Takole je svet bolj zanimiv
user posted image

Znam tudi ploskati
user posted image

Na mehkem sem pogumen
user posted image

Enkrat bo pogrunatl, kako se kam pride
user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
26.8.2008 15:28:10   
sani1
mml- super fotke. Lepo, da si se oglasila... To, da te imamo rade pa itak veš in še bolj ti je jasno, da brez tebe ne moremo!user posted image user posted image user posted image user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
26.8.2008 16:55:10   
Sunny Morning
Majčke so res lušne...mml hvala za vso organizacijo.
Sem jo pa šla iskat in sem jo takoj odprla. Vidim, da na koncu nismo vzele telirane in se že jezim, da sem si preveliko naročila, ker se mi je zdela ogromna. Pol si jo pa oblečem in mi je čisto lepo prav. Nisem tako suha kot sem upala, da sem.user posted image user posted image user posted image

lusa jaz te čisto razumem. Se strinjam s puncami, da se glede takšnih in drugačnih komentarjev ne sekiraj, vendar vem, da je to težko. Še posebaj, ker je povezano z Ajšo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz bom razumela, če vas slučajno ne bo...bom pa razočarana.

sani mislim, da bo peciva več kot preveč in ni bilo nobene potrebe, da bi ga hodila naročat.

Sem pa tako razočarana zaradi vremena, ker imam en kup majčk, ki sem ji kupila Neji in jih nismo še nikoli oblekle. user posted image  Naslednjega user posted image moramo tako planirat, da bo lahko ponosil.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
26.8.2008 17:15:25   
mala pikica
mml res sem vesela, da si se oglasila in da ni nič narobe. Si ti videla, kako smo te pogrešale?!? SPloh ne moremo brez tebe user posted image Majčke pa so itak super user posted image Se res že veselim, da se bmo v soboto po dolgem času spet videli.

lusa kot so ti že druge punce povedale, bomo zelo žalostne, če vas ne bo. Si niti predstavljaš ne, kakšno željo imajo punce, ki te še ne poznajo, da te končno spoznajo. Smo te že toliko prehvalile, da človek brez da te pozna, ve, kako zlata mama si. Tako pogumnih in posebnih kot si, je zelo, zelo malo. In bi res bilo škoda, da te ne bi še druge spoznale. Sicer pa bodo nekatere RR-ovke prav uživale, če bodo videle, kako so te razjezile. Jaz si res močno želim, da pridete user posted image

Naš otrok pa je danes neverjetno siten. Noče jesti, spal je zelo malo in čisto nič mu ni prav. Zdaj je le malo zaspal in upam, da se bo kaj boljše volje zbudil. Mogoče pa so končno le zobki user posted image

Danes sem izvedela, da sem v četrtek in petek doma user posted image Se že zdaj veselim, da bom pekla za naš piknik.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
26.8.2008 17:31:02   
piba
Punce zdravo!

Zopet se oglašam z enim vprašanjem.
Ali se vsi vaši otročički kotalijo v obe smeri? Meni se Klara s trebuščka na hrbet nekako noče. Včasih se želi in ji uspe večinoma pa ne. Pa je to že počela, tako da sva pri sistematiki pri 6. mesecih kotaljenje odkljukali. (!?) Prav tako se mi še ne postavlja na kolena, da bi kobacala, pač pa se ritensko potiska po trebuščku.

l.p. Piba

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
26.8.2008 18:39:28   
ursalara
Lusa jaz osebno bi te zelo rada spoznala in vedi da tudi ostale prosim premislita in upam da se odločita januarčicam v prid!Vem da te je zelo zabolelo in seveda te boli vsako bi če bi to doživela kar si,vedi pa če ti bo hudo me lahko pokličeš kadarkoli ni važno!

Mml
lepe slikice user posted image !Sem te že kar pogrešala in res se veselim da se v soboto ponovno vidive!
In še enkrat hvala za ves tvoj trud ki si ga vložila v ozganizacijo piknika!    user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
26.8.2008 19:52:07   
Alfabeta
Čer!

Moja otroka spita, jaz pa hitro na RR.user posted image

Lusa, jaz sem ti že povedala kaj si mislim. Še enkrat....premisli no. Saj ostalih ne bo tam.

mml, je bil že čas da si se prikazala. user posted image  In še enkrat hvala za organizacijo user posted image  Pa super fotke

majčke so super. Jaz sem jih naročila še za moja piščanca. Sicer pa sunny jaz ne vem kako imaš ti, ampak moja L je telirana. Je pa tudi meni glih prav....če jo podojim prej, da imam prazne rezervoarje user posted image user posted image user posted image , ampak ni panike

sani, user posted image user posted image user posted image  nikar me preveč ne hvali. Sicer pa ne vem če je potreba, da naročaš pecivo, ga bo po moje dovolj. Mala pikica bo spekla "nekaj", pa jaz nekaj, pa če se ne motim da je Sunny nekaj prilimala, pa še kakšna. Al se ne poje sladkega toliko. 

Še to...jaz prinesem kifle, pa 2 mandljevi roladi, pa 1 štukelj potratne potice. Bo dovolj? Pošteno prosim!

Pošljem preden me user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
26.8.2008 20:17:23   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Še to...jaz prinesem kifle, pa 2 mandljevi roladi, pa 1 štukelj potratne potice. Bo dovolj? Pošteno prosim!

In na vse to kar boš ti prinesla, naj jaz prinesem mojo žalost.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
26.8.2008 20:21:43   
Sunny Morning
Sicer pa sunny jaz ne vem kako imaš ti, ampak moja L je telirana.

Ma, če je moja telirana dam glavo stran.user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
26.8.2008 20:31:25   
dašabina
Čer tud jaz dobila majčko, vesela, da mi je pravuser posted image user posted image  hvala, Mojca.
Vse fotke so krasne, čudovite, najlepše res, zdaj so naši sončki ratali pravi smejkoti in fotomodeli
Nana tvoje dete ma take kratke hlačke /snopy) kot moje, da jih ne zamenjavauser posted image
Organizatorkam hvala za organizacijo,  Luša pa tako kot so že prej rekle - naj ti take stvari ne pokvarijo življenja....
Teo vse naj, naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 3747
26.8.2008 20:47:33   
Alfabeta

Kolk si pa vzela številko?

Neposredna povezava do sporočila: 3748
26.8.2008 20:54:58   
Sunny Morning

Kolk si pa vzela številko?

Jaz sem vzela L. Ma sej sploh ni problema, ker mi je prav in je vse ok. Bolj bi bila kriza, če bi mi bila recimo ful prevelika.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
26.8.2008 20:57:37   
vaney
da vam napišem samo na hitro, ker sem zeloooo slabe volje, popoldne sem si namreč na salamoreznici nekako po nesreči pošteno porezala desni palec z nohtom, ki je šel na pol in še malo kazalca. V zd sem čakala 2,5 uri, da so me pogledali, zdaj pa moram hodit na previjanje na 2 dni....in ne morem niti dvignit mojega sončka, kaj šele previt, nahranit....za znoret, pa še v četrtek imam individualne pogovore s 14 starši od dojenčko in ne vem, kdo bo pisal....mah, sem jezna, glih zdaj. grem rajši spat, seveda pod vplivom protibolečinskih tablet
....

majčko sem dobila, super je.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?