mml
|
Dan, da ne boste mislile, da sem se kje izgubila ali zataknila . Enostavno se mi je zdelo, da nimam kaj napisati in sem bila pač tiho, sem vas pa pridno brala, tako da sem na tekočem z dogajanji . Majčke so tudi do nas prišle oziroma sva jih morala z Maticem iskat na pošto, ker naš poštar ne nosi večjih stvari kot je recimo revija . Meni so všeč in sem prav vesela, da so tudi vam No od kar vam nisem težila, je Matic dobil 2. zobek, lepo samostojno sedi, spravi se na vse štiri in se guga in če je kaj zanimivega na tlah (recimo steklenička kapljic Oleovit ), se prepuza tudi kakšne pol metra, poskuša se sam vsesti, samo mu še ni čisto jasno kako je s tem...tako da počasi niti ni več takšna nepremičnina kot je bil hrana je vse po vrsti, zaenkrat je na sadju in zelenjavi. Jaz sadja večinoma ne lupim, izjema so seveda banane, pa za začetek jabolka in hruške, nisem pa sadja nikoli kuhala, vedno dobi surovega. Včeraj je prvič žvečil žemljo, pa še to po naključju, ker mi jo je Manca dala v roko in je Matic ves navdušen navalil na žemljo in sem mu pač pustila. Naslednji teden začnem pa z mesom in mlečnimi izdelki... špinača jaz jo pripravljam doma...no večinoma je sicer blitva...prevrem, zmiksam s paličnim mešalnikom, dodam malo margarine in zmešam s krompirjem...do sedaj mu je bila še kar všeč spanje odvisno od noči do noči...še vedno hodimo spat ob 22.30 in po tem se zbudi za dojenje med 5.30 in 7. in po tem spi dalje in se zbudi med 9. in 10., tako da mi ni čisto jasno, kako bom vozila Manco v vrtec . Danes ponoči je slabo spal, najbrž so ga napenjale slive, ki jih je jedel včeraj, tako da je po tem, ko se je zbudil ob 9.45, moral ob 11. nujno spet zaspati do 12.30 in trenutno spet spi... Vse najboljše vsem sončkom, ki sem jih v zadnjih dneh izpustila...bodite še naprej takšni super sončki kot ste golobček tudi tebi z zamudo vse najboljše , držim pesti, da bo Nina kmalu doma lusa pa nikar ne "poslušaj" zlobnih RR jezikov... Včasih imam občutek, da je tukaj nekaj žensk, ki najbolj uživajo v tem, če koga užalijo, zatolčejo, spluvajo...ne vem kaj imajo od tega. Sem pa mnenja, da jih je najboljše ignorirati in jim ne dati veselja s tem, da vidijo, da so te prizadele...tako da res upam, da pridete na piknik sunny kot ti je napisala klepetka...za buške resnično pomaga med...neha boleti in tudi oteklina in modrica naslednji dan sta minimalni...jaz tudi nisem verjela, ampak se je v praksi pokazalo, da pomaga. Druga stvar, ki preverjeno pomaga, je pa mazilo proti hemeroidom ...to tudi zmanjša oteklina in modrico. sicer pa držim pesti za čim manj bušk Vse fotke vaših sončkov so KRASNE Vse ostale: SUPER STE in se že veselim, da vas v soboto vidim No tukaj pa še malo foto materiala Takole je svet bolj zanimiv Znam tudi ploskati Na mehkem sem pogumen Enkrat bo pogrunatl, kako se kam pride