|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
25.8.2008 22:07:11   
sunny24
balonchy, kake kavbojke rabim...Evo, tak način: http://www.trgovinapopek.com/Hlace/28.htm  Številka pa...kaj to se ma kar isto številko kot prej? Ker prej sem mela 28-29

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
25.8.2008 22:23:37   
Balonchy
Točno take imam jaz za prodat, sam tebi bodo 100% prevelike! user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
25.8.2008 22:32:55   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Točno take imam jaz za prodat, sam tebi bodo 100% prevelike! user posted image

A to so kavbojke? Kero cifro pa maš?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
25.8.2008 22:33:31   
Balonchy
Babe moje...

Jutri zjutraj ob 7 uri imam UZ oz. pregled pri mojmu G.
Držite pesti, da je vse OK. Se vam javim, ko pridem v službo.

Nočko... user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
25.8.2008 22:46:28   
sunny24
Balonchy, držim pesti! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
25.8.2008 22:51:20   
Balonchy
birdy - L oz. št. 46.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
25.8.2008 22:53:09   
Balonchy držim pesti da vidiš svojo pikico user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
26.8.2008 6:56:51   
Pikica5
Dobro jutro punce,

user posted image  Danes vam pa jaz pripravim en kafe za lepše jutro user posted image

jaz že čepim na faxu in čakam na sodni dan, sicer imam izpit šele ob 10h, ohh kako mi ni za it.

želim vam en lep dan

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
26.8.2008 8:35:50   
Katjusa
Balonchy upam da si fino zrihtalauser posted image user posted image user posted image user posted image čakamo poročilo? Kak pa to da maš UZ?

Pikica potrudi se se splača..... pa držim pesti da boš čim več znalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo že od pol 7 pokonci..... sem čist zaspana

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
26.8.2008 8:41:47   
tanci29
dobro jutro...

mmmmmmmm tale kavica je super, prav zadišala je ven in računalnika...

pikica- držim pesti za izpit,

balonchy-ti si že opravila tako da čakam rezultate in upam da si vidla svojo pikico

birdy-joj škoda da ne greste na morje, pa tko si se veselila...mene bi kap zdele, če mi en reče ne it na morje..ampak sej se boš poročila in je spet neki da full dogaja in si vesela tko da še ni tok smotan...no upam da bo tvoj že ok do takrat, da malo zavrti svojo nevesto...

ayvj-ja jest grem v službo..1 oktobra mi poteče porodniška, pol bom najbrž mal dopusta koristla, da uvedem erika v varstvo(ne gre v vrtec, ampak k eni gospe, ki ima tam 4-6m otrok), pol pa za ene dva mesca pa pol mislm, da bom mogla delat, pol pa spet mal dopusta pa spet porodniška do druzga leta...

no zdej pa uživajte, jest mam še kr zmeri za peglatuser posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
26.8.2008 9:32:18   
glen
Dobro jutro punce.
Hvala za kavo, če prav mi nepaše,bi jo prov z guštom popila ko vidim tako lepo slikico,samo ko zavoham pa bljek.

Naša noč je potekala mirno je Lin spala od 21 do 9 tako da sem se tudi jaz odpočila še za včeraj.

Sunny ful lepe kavbojke ,jaz bi tudi neki takega,samo da niso tolko na zvon.Veliko lepih modelov sem videla v trgovini Ajatutaja na Mrkovcu v Kopru in so okoli 40 eu,malo več malo manj.To je trgovina z rabljeno in novo otro opremo.jaz nosim št kavbolj 27 pa sem, ko sem bila z Lin noseča kupila podobne jeans v La Vie v BC in sem kupila št S pa so mi ble na začetku malo bolj komot.

Pa še neki, prijateljica je bila za vikend v lj v h&m in je rekla da imajo fulo lepe nosečniške stvari.
Ona je ful močna in se je zaletela ko je vidla ful lepo robo nakoncu pa je ugotovila da je za nosečniceuser posted image ,pa tudi cene niso tako zasoljene.

Cita držim pestke da je vse o.k.

katjusa čim prej se pozdravte,Lin je zdaj o.k. sem se bala da bo tudi ona kaj zakuhala.

pikica 5 držimo pestke še pol ure pa boš rešena.javi kako ti je šlo.

Birthy nič hudega če negreste na morje,boste pa šli malo kasneje ko si možek odpočije kam drugam,meni itak ni več zakopanje in sem kopalke že pospravla,tako da te malo potolažimuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
26.8.2008 9:33:17   
Balonchy
Pikica5 - nimaš pojma kolk mi paše ta kofetek!!! user posted image user posted image user posted image Lepo opravi izpit, potem se pa javi! Držim pesti... user posted image user posted image user posted image

Babe moje - evo mene iz pregleda...
Na kratko - vse je OK! Jupiiiiiii.... user posted image
Naš čmrlj raste. Lulčka ima še vedno. user posted image  Teža je približno 400g, brca kot nor (jaz pa tega ne čutim! user posted image ).
Za seznam - naslednji pregled imam 23.9. - in ta pregled bo morfologija.

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 26.8.2008 9:35:38 >

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
26.8.2008 9:34:48   
glen
Punce a še oblečete stare jeans?
Jaz sem jih ravnokar probala in mislim da še najmnaj kakšen mesec dva nebo treba še v nabavo so mi pravuser posted image ,so pa model z nizkim pasom ker take nosim.

Sunny prijateljica iz GO je kupila lani pozimi lušne hlače-noseč. v Benettonu

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
26.8.2008 9:43:00   
glen
balonchyuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
26.8.2008 9:54:02   
Katjusa
Balonchyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glen jst sem tud bolj močna in noseim skos nosečniške hlače, tak da kr povej prjatlci da si komot kupi ker ful lepše stojijo če si bolj okroglega trebuha... po bedrah so ti fino prav v trebuhu te pa ne tiščijo..... jst kot sem že enkrat napisala si take hlače šivam že kr nekaj časa in se super počutim in kroja ne zamenjam za nobenga več vsaj dokler bom imela trebuhuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
26.8.2008 9:55:06   
cati
Punce danse se mi bo zmešalo že eno uro poskušam naredit seznam Pa mi ne gre in sam že čist takouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
26.8.2008 9:58:26   
cati
Ne gre in ne greuser posted image

< Sporočilo je popravil cati -- 26.8.2008 9:59:48 >

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
26.8.2008 10:10:13   
glen
katjusa ji bom povedala ker jih ni upala probat

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
26.8.2008 10:11:16   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: cati

Punce danse se mi bo zmešalo že eno uro poskušam naredit seznam Pa mi ne gre in sam že čist takouser posted image user posted image user posted image

poznam to, ko znaš že vse spremembe na pametuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
26.8.2008 10:12:40   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: glen

katjusa ji bom povedala ker jih ni upala probat

ja ja kr korajžno...... sej noben jih ji ne bo dol potegnu ona se bo pa počutla veliko bolj enegantno in urejenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
26.8.2008 10:18:20   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: cati

poznam to, ko znaš že vse spremembe na pametuser posted image user posted image user posted image user posted image

cati, sem probala tut jaz in ne gre...

TUKAJ ti popam link kaj so mi odgovorili zakaj ni mogoče delati popravkov na seznamu!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
26.8.2008 10:31:58   
kaška
Čao, drage moje februarčice!
Žal so vam nisem pridružila že več kot teden dni...V službi so me čist okupirali, doma pa interneta nimam (groza, smo kot v kameni dobi user posted image )...
v četrtek 28-tega imam pregled pri G, se moram zmenit za bolniško, vsaj 4 ureuser posted image ...Tale vsakodnevna vožnja in stres v službi me bosta čist izmučila.user posted image . Držite pesti, da bo vse ok in me moja G usliši...

V soboto sem obleka ene stare kavboljke in hudiča....si nisem mogla gumba zapet...sem si rekla:draga moja, bo treba po nakupih...in sem šla v MB in CE...NISEM dobila nobenih hlač!user posted image Sploh nimajo nobene  izbire za  nas! Mi lahko kera svetuje. A ma Zara v LJ kaj fajnega?

Pa,pa in lep sončen danuser posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
26.8.2008 10:51:39   
glen
kaška glih ene par debat nazaj je  govora o tem.
V Lj Trg. Popek(BTC),BC (btc),H&M,......

(odgovor članu kaška)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
26.8.2008 11:11:00   
Katjusa
jst sem tud probala kr sam citirat pa ne gre kje je pol da bi še vse spreminjala k je 10 strani nazaj......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
26.8.2008 11:12:36   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

So me zdej klicali iz Domžal (dr. Strah) in mi polepšali dan...Pršli so namreč izvidi DHT, in se je možnost za DS iz 1:3598 zvišala na 1:16770.

SEM FULLLLLLL VESELA!!!!!!

no četitike... :)

superca user posted image user posted image

zdaj pa veselo naprej

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.