|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
25.8.2008 13:47:19   
Šaki
čestitke birdy.oz. Neli..sj sm prav napsiala ane??

user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
25.8.2008 13:49:14   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

čestitke birdy.oz. Neli..sj sm prav napsiala ane??

user posted image user posted image

Prav si napisala, ja. Hvala za čestitke, zdej sem tok ponosna da bom pomoje vse kolege poklicalauser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
25.8.2008 13:50:39   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Mi smo pa danes shodili!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ............

Mi mamo pa spet gnojno angino julija jo je mel zdej spet je rekla da ne se pridema čez 10 dni pokazat da vidi zakaj se ponavljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
25.8.2008 13:53:26   
sunny24
Dan.

Ene vidim, da so pridne in pospravljajo, druge delajo lazanjo in mi sam gušte delajo...Meni se pa nč ne da, pol morem it h dohtarci, da mi napiše bolniško za avgust, pol se bom pa še na eno kavo v kafič prešvercala...

cita, kaj si zrihtala pri G? Upam, da se ti ta smotan izcedek kmalu konča!!!

Katjusa, bogi Florjan...Dej mu enga lupčka z moje strani!

Pikica, fajn se uči za izpit, čeprav je težko se zravn spravit!

Nč, grem jst mojemu kavico skuhat in ga potem zbudit, da gre počasi delat...

Lep dan, se tipkamo kaj potem!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
25.8.2008 13:55:01   
sunny24
Aja, birdy, čestitke za Neli!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
25.8.2008 14:17:24   
tanci29
bravo Neli  user posted image user posted image user posted image , zdej bo pa mamica skos okol laufala....

Birdy a ti greš tud nazaj u službo? še dobro da grem za tolk mal cajta, sem se kar navadila bit doma, zdej je pa sploh zmer bl luštno ko je Erik večji in počne vse sorta..me tko lepo nasmeji da je kar joj...
hej Birdy še mal pa gremo uživat na morčita..a že kaj težko odštevate dneve...jest sem kot ena pubertetnica, čist sem zmešana...upam da se tvoj možek pocajta da boste lažje šli...aja pa še to a se poročita kmal?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
25.8.2008 14:19:03   
tanci29
katjuša tvoj Florjan naj se pa hitro pozdravi...mogoče ga pa mandlji matrajo pa se mu to ponavlja, saj tako se je enemu prjatlu sam on je mal starejši kot florjan, tko da ne vem če je lahko isto pri otročkih

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
25.8.2008 14:34:16   
Katjusa
sej jst sem tud mala mela nonstop angine pa so me hotli dat na operacijo mandlov in vedno ko je bil datum sem bla bolana tak da jih nisem dala nikol ven..... in upam da jih tud florjanu ne bo treba..... k sme bla enkrat na obisku pri eni prjatlci, ko je dala mandle ven pa je bla tak boga da kr joj.....

Punce mi se že poskušamo dogovarjat kako bi čez zimo kurli in imamo težave k eni bi bli komot bi dal nekaj malega za drve in nej drugi delajo in skrbijo da bo toplo neglede na to kolk so bolani in kolk jih vse boli.... MI2 sma rekla da bi šli na olje (imamo kombinirano peč in vse pripravljeno tud za olje) se mi pa glupo zdi da bi plačevala polovico če smo v hišo 3 gospodinjstva..... in kvadratura najnega stanovanje je manjša od koga drugega.... To bo še pestrouser posted image user posted image user posted image user posted image ma nej se zmenijo če mi ne bo prav pa ne bom uporabljala radijatorjev se bomo pa bolj oblekli pa si malo na plin kurli...... Kako pa vi kurte doma? Al ste vsi v blokih? Kolk stane v bloku kurjava in na podlagi česa se računa cena?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
25.8.2008 14:50:19   
boma2
cita.....

Pojdi ginekologu, da pogleda, če je vse tako kot mora biti......
držim pesti, da bo vse ok....

javi... kako bo... :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
25.8.2008 14:53:22   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: boma2

živjo!!

sem javila sem,...izvid je v angleščini... baje je pa vse ok n NS...
Glede na mojo starost (31), je baje ok... slišala sem srček in vidno je bilo vse... :)
Background risk of Trisomy    1:738
Adjusted risk of trisomy 21    1:3977
Zanima me pa samo nekaj napisal je Gestational age 15 weeks... upam, da ni kaj narobe, k baje se gre od 13-14 tedna... sej verjetno bi povedal...

tko da je uredu....

boma2 po temle izvidu je tvoja verjetnost 1:3977user posted image user posted image user posted image user posted image in ne 738    sem se kr potolažla morem rečt da me je tvoj izvid malo prestrašil sam te nisem hotla strašit... tisto k piše 1:738 je verjetnost glede na tvojo starost in svetovno statistikouser posted image user posted image user posted image user posted image sicer panika se dela ko je tist rezultat ki je pri tebi 1:3977 samo 1:300 ali manj

kot sem že zgoraj napisala verjetno ni upošteval tvojega popravljenega PDP-ja. A se ti pdp po 1. uz in ZM ujemata?

Ja hvala... ker si me potolažila..... :)

Ja še vedno nisem čist prepričana kdaj imam rok poroda... :(

Ginekologinja je rekla 25.2, ko sem bila na nuhalni mi je pa tam na listu napisal, kar dva tedna več... :(

Zdaj pa sploh nevem.. ampak bo že važn, da se je vse vidl....:)

ZM je bila 7.5.2008....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
25.8.2008 14:55:22   
boma2
sunny 24...

hvala za vse...

kako se kaj počutiš?

no lep dan še naprej... :)

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
25.8.2008 16:04:25   
Ajvy
Pikica...upam ,da se slabosti čimprej minejo...je G rekel bratovi punci (je ravno tako noslia dvojčke)m da ponavadi pri vas malo bolj intenzivno in dlje traja....sej ti jaz delam družbouser posted image

Tanci..ja, moraš nam speši torticouser posted image user posted image user posted image
A ti greš pa delat??Za koliko časa pa, kaj so ti pa v službi rekli na user posted image ??
Super mami, ki ti bo pomagala likatuser posted image user posted image user posted image

Balonchy...kako misliš, če sem frej...trenutno sem na bolniški- če si to mislila, Tarja gre v vrtec šele naslednji teden (začnemo z uvajanjem)- če si to mislila...al je kaj drugega??

Cita...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da te izcedek zapusti...sem pa brala  ,tukaj na RR, da so nekatere punce imele celo nosečnost izcedek, pa je bilo ravno tako v redu....povprašaj G, potem pa še tukaj, morda ti lahko katera malo več pove...in te bolj potolaži...
Držim pesti, da bo vse v redu...

Glen....držim pesti za malo borko....ti pa nas obveščaj kako napreduje
Če te smem malo potolažit...moja je daens vstala ob 6, pa sva zaspali nazaj do 7...je bila 7.10 že tečna kot driska, boh ne dej da sem ji za kako stvar rekla ne....ko nisem več vedla kaj naj naredim...mi je pa že ob 9.00 zaspala v naročju in je spala do 11.30...nisem mogla verjet...upam, da je tvoji pupi boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa seveda da si se ti tudi malo uspela
odpočit..
Kaj je to bašamel (za nas nepoučeneuser posted image )

Birdy..sej res ti se pa čez dobre tri tedne poročiš...v najlepšem mesecu septembruuser posted image user posted image  masta že vse zrihtano.??
Čestitke za korake user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KAtjuša...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Florjana , da se hitro pozdravi...tudi jaz sem lastnik nefunkcionalnih mandeljnev, pa sem zelo obiskana od gnojnih angin...pa mandeljne bi morala dat 26.09. ven- pa sem mal nosečka...zdej pa takrat , na ta datum morfologijouser posted image user posted image user posted image
Veš, meni se pa zdi, da bo Florjanu lažje dati mandeljne ven (če bo to potrebno) zdej, kolkr na primer ko bo enkrat tolk star kot jaz, pa bodo vse na živ delal, samo z lokalno....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
25.8.2008 16:11:49   
diamantina
Dan!

Se malo javljam po dolgem času ... sploh več nimam nič časa. Vidim, da ste kar pridne s čvekanje, sploh mi ne uspe sproti prebirat.

Jaz sem drugače OK, malo me zaspanost muči, trebušček je že prav lepo zaobljen in se že kaže okolici, čutim pa kar precejšnjo napetost v njem - zgleda da se kar fajn rateguje.  Malo že čutim migetanje v spodnjem delu trebuščka in je nepopisno lepo. Tudi bodoči atek se kar ne more nagledat in nabožat bušija - še zdaj ne more dojet, da nama je uspelo naredit to lepo bitjece, ki zdaj pridno raste v buheju.

Lep dan vsem user posted image !!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
25.8.2008 16:25:27   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

KAtjuša...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Florjana , da se hitro pozdravi...tudi jaz sem lastnik nefunkcionalnih mandeljnev, pa sem zelo obiskana od gnojnih angin...pa mandeljne bi morala dat 26.09. ven- pa sem mal nosečka...zdej pa takrat , na ta datum morfologijouser posted image user posted image user posted image
Veš, meni se pa zdi, da bo Florjanu lažje dati mandeljne ven (če bo to potrebno) zdej, kolkr na primer ko bo enkrat tolk star kot jaz, pa bodo vse na živ delal, samo z lokalno....

A malim to drugače delajo, kaj pa pol okrevanje po operaciji..... sej veste kake smo mame.... sicer še ni zdravnica nič rekla to je njegova 2 angina v mal več k mesecu ni in je rakla da nej pač pridema nazaj da bo vidla kako je stanje, zdej pa glede na to da sem jst mela veliko težav s tem predvidevam da jih bo mel tud on čeprav upam da ne....

Hvala vsem za lepe želje......

Kje pa je Cita danes???? A je šla do svoje G a katera kej ve? me kr skrbi zanjo..... upam da se kmal javi in da bo mela kake dobre novičke.....

diamantina ja kr navadita se da je res.... ker bo prehitro mimo..... čeprav sama še zdej ne morem verjet da bomo mel še enega dojenčauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vesela sem pa tak da bi cel dan lahko kričala NOSEČA SEM,  DOJENČKA BOMO MELuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in prav zanima me kako bo Florjan vse skupaj sprejel.... pravijo da je to obdobje najbolj občutljivo od 2-3 let za lubusumje in to...... sicer ga lepo pripravljam na prihod gledama njegove posnetke slikice in mu razlagam kak in kej in pol se bom potrudla, da bo imel občutek da ga nujno potrebujemo da nam pomaga okol dojenčka....... upam da nam bo uspel kakr smo si zamisliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
25.8.2008 17:38:26   
sunny24
Katjusa, pr otrocih mandle poberejo ven v popolni narkozi, pol pa kak dan živijo od tekoče hrane in ogromnih količin sladoleda...jst sem bla operirana pri 4ih, lani pa so mojo sestrično ta malo, ko je bla skozi bolana. Sam pa res pravijo, da mlajši kot si, bolj je za opreracijo mandlov.

Ej, sem bla v trgovini...ko sem pršla domov sem se začela pa sam smejat...Če bi me kdo gledal, kaj sem kupla vse...salamo, krof, ajvar, kumarce, hruškov sok, slane krekerje in čokolado...To so take močne kombinacije....Pa sam pobirala sem s polic kar mi je v tistem trenutku zadišalo...Ajoj...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
25.8.2008 17:41:18   
sunny24
Aja, a mogoče katera ve, kakšne so kaj cene v trgovini Popek? Sem namreč vidla ene všečne kavbojke na njihovi strani, pa me zanima, al bom skor bankrotirala, če jih kupim pri njih...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
25.8.2008 18:17:24   
Katjusa
sunny ti pa maš lušte men se pa zdle sam sveže žemlje in navadnega jogurta luštauser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za obrazložitev glede operacije mandlov, pol ni tak hudo k sem jst mislauser posted image user posted image user posted image sam vseeno bi raje vidla da florjanu nebi blo treba it... pa sej se sekiram čist prehitro.... mogoče nam sma tole vreme nagaja k ne vemo kako se oblečt....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
25.8.2008 19:06:13   
sunny24
So me zdej klicali iz Domžal (dr. Strah) in mi polepšali dan...Pršli so namreč izvidi DHT, in se je možnost za DS iz 1:3598 zvišala na 1:16770.

SEM FULLLLLLL VESELA!!!!!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
25.8.2008 19:18:09   
user posted image user posted image user posted image SUNNY ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image SEDAJ PA ŠE MOČNEJE UŽIVAJ NOSEČNOST

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
25.8.2008 19:22:50   
Pikica5
Hey punce,

jutri grem jaz gledat na uro, nič ne znam tele smotne ekonomske politike, se mi zdi, da sploh nisem pri stvari user posted image user posted image  pa drugi rok user posted image

Ajvi hvala za tolažbo, verjetno sma še edine s slabostmi.

Sunny čestitke user posted image user posted image user posted image

Grem še jaz malo naloge gledat pa plonkce pisat.

Lep večer vam želim

user posted image to pa je moj buši v 13. tednu.

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
25.8.2008 20:16:12   
glen
Pikica moj buši je tudi podoben tvojemu.
Glede slabosti pa sem še jaz tuki ki se vam pridružujem,res je da nebruham več,samo slabo za znoret pa cel.

Ajvy bašamel je?sej se ga da tudi kupit že narejenega, čene pa se naredi iz moke soli in vode za lasanjo

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
25.8.2008 20:38:44   
sazi
Sploh ne vem, kdaj sem se vam nazadnje oglasila, ampak pri merni je že dajl časa obsedno stanje. Pa bom kar spodaj napisala, kar sem pisala pri februarčicah 2006:
Z Levom sva se danes vrnila s tridnevnega "počitnikovanja" na infekcijski kliniki. Je nekje staknil rotavirus, v četrek celo noč bruhal, sredi noči smo leteli na Metelkovo, v petek zjutraj pa na infekcijsko, 3 flaše infuzije, se je pobral, potem pa čez 39 vročine in driska, ki še traja, Jesti noče, je čisto hin, že tako suhec zdaj še shujšan...
Že 3 noči (in seveda dni) nisem spala in imam občutek, da tudi današnja noč ne bo mirna - če ne drugega, bom vsaj v svoji postelji, brez nešteto nočnih obiskov (sicer prijaznih) medicinskih sester, glasov in podob iz drugih sob (sobe so super steklene, vsa okna pa ne tesnijo ne zvoka, ne ničesar... No, vsekakor pa je luksuz v primerjavi s pediatrično, kjer sva bila nekaj mesecev nazaj.

No, tole je bilo od včeraj. Noč res ni bila mirna, je bila pa precej boljša od prejšnjih treh. Mali se ves čas carta v mojem naročju, ves čas ga prenašam naokrog in sploh nimam časa razmišljati o prihajajočem otročku. Si pa večkrat ogledam filmček, ki sem ga dobila na NS in se spet dobro zavem, da v meni raste še enuser posted image .

Kaj se dogaja vam, ne vem, ker enostavno nimam časa slediti debati. Upam, da ste dobro, zravo in prav tako vaši trebuščki.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
25.8.2008 20:55:16   
Katjusa
Sazi hitro se pozdravite in pridite nazaj v svoj ritem in upam da boste potem lahko skupaj uživali v tvoji nosečnosti vse do februarjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
25.8.2008 21:57:20   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

bravo Neli  user posted image user posted image user posted image , zdej bo pa mamica skos okol laufala....

Birdy a ti greš tud nazaj u službo? še dobro da grem za tolk mal cajta, sem se kar navadila bit doma, zdej je pa sploh zmer bl luštno ko je Erik večji in počne vse sorta..me tko lepo nasmeji da je kar joj...
hej Birdy še mal pa gremo uživat na morčita..a že kaj težko odštevate dneve...jest sem kot ena pubertetnica, čist sem zmešana...upam da se tvoj možek pocajta da boste lažje šli...aja pa še to a se poročita kmal?

Hja, mi ne gremo namorje, je mojmu dohtarca odsvetovala. Je rekla da plavat ne bo smel, hodi pa tud dost težko.Poročiva se pa čez dobre tri tedne, je že vse zrihtan, sam fotografa verjetno ne bova mela, sta nama dva "ušla", mata že delo tisti dan.
Jst pa sicer ne grem v službo ampak na faks, res da šele oktobra sam bova Neli kr zdej dala v vrtec septembra, kot prvo je problem da je oktobra ne bi mogla uvajat, ker jst nimam izpita, vrtec pa ni v domačem kraju ampak par kilometrov stran. Drugo bi se pa tud jst rada mal spočila, sem že kat utrujena, sploh pa zdaj ko sem sama za vse. Pa da naredim končno ta prvi letnik, kar bom lahko, za naprej pa upam da se bo dalo zmenit da bom samo izpite hodila pisat. Pol pa verjetno kar v službo, ni druge. Razen če moj začnedobivat bajno plačo, pol pa lohk ostanem na faksu.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
25.8.2008 21:59:22   
Balonchy
Ajvy - a na bolniški si??? Zakaj pa, če smem vprašat? Upam, da je vse OK!?!?! user posted image

diamantna - kar vzami si čas za RR. Lepo te je brati... user posted image

katjusa - upam, da se čimprej pozdravite. Tvojemu Florijanu pa limam enga lupčka na ličko!!! user posted image user posted image

sunny - v Popku so cene mal manj k v BC-ju, drugač pa ni ne vem kako poceni... Kakšne kavbojke pa rabiš? Koliko št.?
ČESTITKE ZA FUUUUULLLLL DOBER REZULTAT NS!!! user posted image user posted image user posted image

sazi - lepo, da si se oglasila. Tudi vi se čimprej pozdravite. user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.