sazi
|
Sploh ne vem, kdaj sem se vam nazadnje oglasila, ampak pri merni je že dajl časa obsedno stanje. Pa bom kar spodaj napisala, kar sem pisala pri februarčicah 2006: Z Levom sva se danes vrnila s tridnevnega "počitnikovanja" na infekcijski kliniki. Je nekje staknil rotavirus, v četrek celo noč bruhal, sredi noči smo leteli na Metelkovo, v petek zjutraj pa na infekcijsko, 3 flaše infuzije, se je pobral, potem pa čez 39 vročine in driska, ki še traja, Jesti noče, je čisto hin, že tako suhec zdaj še shujšan... Že 3 noči (in seveda dni) nisem spala in imam občutek, da tudi današnja noč ne bo mirna - če ne drugega, bom vsaj v svoji postelji, brez nešteto nočnih obiskov (sicer prijaznih) medicinskih sester, glasov in podob iz drugih sob (sobe so super steklene, vsa okna pa ne tesnijo ne zvoka, ne ničesar... No, vsekakor pa je luksuz v primerjavi s pediatrično, kjer sva bila nekaj mesecev nazaj. No, tole je bilo od včeraj. Noč res ni bila mirna, je bila pa precej boljša od prejšnjih treh. Mali se ves čas carta v mojem naročju, ves čas ga prenašam naokrog in sploh nimam časa razmišljati o prihajajočem otročku. Si pa večkrat ogledam filmček, ki sem ga dobila na NS in se spet dobro zavem, da v meni raste še en . Kaj se dogaja vam, ne vem, ker enostavno nimam časa slediti debati. Upam, da ste dobro, zravo in prav tako vaši trebuščki.
|