krfjolca
|
Pozdravček, punce! Čestitke za rojstne dneve in vse dosežke . Mi smo danes prišli nazaj z morja. Imeli smo se kar lepo, vendar je mali postal taka trma, da sem prav izmučena. Pa čeprav sta bila z nami tudi mojadva in je mami kar precej animirala Anžeta. Mali je pravi vragec, povsod ga je polno, za vsak mušji drekec se meče ob tla, nič mu ni prav, samo jok in cviljenje in metanje ob tla. Seveda je obenem pobral ogromno novih besed in pesmic in vsega boga - govorno je neverjetno napredoval. Ne vem, če boste verjele, ampak zdaj dejansko pravilno reče oto-rino-laringolog! Ker do zdaj je bilo kila-kala-kalog ... Smo imeli pa tudi nekaj nevarnih trenutkov - ob vsej tej eksplozivnosti in nepredvidljivosti malega. V dveh dnevih mi je mulc 2x za par let skrajšal življenje. Včeraj mi je na morju ušel iz apartmaja - je rekel, da gre spat in je šel iz dnevne, pa sem ga pustila, da vidim, kaj bo. Čez pet minut grem gledat, če je slučajno res zaspal, kar vidim, da so vrata odprta in mulca nikjer. Panična letim ven, Anžeta nikjer pred hišo, grem gledat na cesto, vsa v solzah furjam naokrog, nakar ga slišim, kako se mi reži izza drevesa! Sem bila tako šokirana, da ga še natulit nisem uspela, bi ga pa skoraj zadušila, tako sem ga stiskala k sebi!!! Fora je pa ta, da je bilo od znotraj zaklenjeno, torej je sam obrnil ključ! Sploh ga ni več za spustit z oči. Druga situacija - danes pridemo domov, jaz hitim pospravljat stvari, mulo sedel v dnevni in se igral s kockami. Grem iz dnevne za dobri dve minuti - in je splezal v zgornje nadstropje po aluminijasti lestvi, ki jo imamo postavljeno, ker stopnice še niso narejene. Lestev je bila skoraj navpična, ni mi jasno, kako je prišel do gor - slišala sem samo, da je tolkel po steni s kladivom - k sreči drugega orodja gor niso pustili! Groza, no! Ta otrok bo mene v grob spravil