![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.8.2008 20:46:35
|
|
|
|
majas
|
oh eni komaj odhajate na morje... sem vam prav malo zavidam v prlekiji vredu, ampak me že vleče domov. Grem pa kar počasi v pojstlo, sem bila včeraj zunaj in mi zelo manjka spanja nočko
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.8.2008 22:40:00
|
|
|
|
urška76
|
Evo, nč čudnga, da štrajkam na RR. Komaj neki napišem, pa me vrže ven. v glavnem čestitke obema srečkama nosečkama. Mi smo iz Luxemburga. Domov prišli bbolani. Miha je bill že pri zdravniku. Jest sem brez glasu prišla že gor, pa še vedno nisem ok. Si bom en dan vzela mal časa pa nalimala mal slikic in kaj pripisala. Zdej grem pa spat, predno me spet RR dol vrže.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.8.2008 7:48:58
|
|
|
|
Aja1
|
Jutro. Ste imeli kje hudo neurje? Pri nas k sreči ne. Se je pa bliskalo in grmelo celo noč. Urška, večkrat se javi. Ne nas tako zanemarjat.
|
RE: November 2006 - 3. del 16.8.2008 11:41:17
|
|
|
|
Aja1
|
Kje ste? Midve sva še kar sami doma (že od včeraj od 15ih). Moj zdaj rihta še njihovega psa, ker so starši na morju. Pa je šel včeraj pred službo tja in takoj po nočni tja spat, zrihta psa in pride ob cca 14ih. Midve pa pečeva mafine . Neja pridna, nič ne teži, se lepo igra, malo mi pomaga. Ugotavljam, da je veliko bolj pridna, če je sama z mano ali sama z očijem. Zakaj tako? Zdaj pa počasi poje kosilo in spat. Jaz pa noge v luft in pred tv (če bo kaj pametnega za gledat).
|
RE: November 2006 - 3. del 16.8.2008 12:33:13
|
|
|
|
Zamima
|
dan,... saj ne vem, moram napisat, moram dat iz sebe, čeprav še ne dojemam lih najbolj,... ampak nisem več samska mislim, da je končno posvetil žarek sonca tudi za naju
|
|
RE: November 2006 - 3. del 16.8.2008 13:05:20
|
|
|
|
Aja1
|
Super Zamima . Srečno.
|
RE: November 2006 - 3. del 16.8.2008 21:27:02
|
|
|
|
MALINČICA
|
Zamima, ful ful ful sem srečna za tebe!!!!!!!! A je to tisti, ki ti že nekaj časa stvara metuljčke v trebuhu????? Super!!!!!!!
|
|
RE: November 2006 - 3. del 17.8.2008 7:54:58
|
|
|
|
Zamima
|
Malinčica ne, to je čist sveže
|
|
RE: November 2006 - 3. del 17.8.2008 8:10:59
|
|
|
|
MALINČICA
|
Joj, kako lepo.... Daj no opiši ljubezensko zgodbo, da se še malo veselimo s tabo, če ni preveč osebno Jao, Maj me je zbudil ob petih zjutraj, aaaaaaaa..... Zdaj pa gleda otr. program na bbc prime in si zraven ful poje in pleše. Jaz pa kt zombi, madona! Pasal je tale podaljšan vikend.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 17.8.2008 8:12:47
|
|
|
|
Zamima
|
Malinčica, oblubim, da bom, ko se stvari malo poležejo, velja? Zdaj je še tak sveže, da sploh nimam občutka, da sem v vezi
< Sporočilo je popravil Zamima -- 17.8.2008 8:20:51 >
|
|
RE: November 2006 - 3. del 17.8.2008 8:21:26
|
|
|
|
MALINČICA
|
Kako lepo!!!! Veseli me da si srečna in vesela in da nisi več sama. Vidiš, da pride samo od sbe, takrat ko je pravi čas!!!! Evo samo za tebe
|
|
RE: November 2006 - 3. del 17.8.2008 8:27:23
|
|
|
|
Zamima
|
hvala , res si želim, da je to to, za vedno
|
|
RE: November 2006 - 3. del 17.8.2008 19:00:22
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Mi smo danes imeli bolj športni dan. Dopoldan smo šli v Lj, Nejo dala za dve urci v varstvo svakinji, po spanju smo šli pa skupaj v živalski vrt. Neja je uživala. Najbolj od vseh živali ji je bil všeč pa volk (po njeno kuža ). Smo bili ravno ob 15ih tam, ko so jih hranili. Seveda mimo igral nismo mogli brez postanka. Za likof smo šli še na tortico v Mons. Bila je res njami. Zdaj pa Neja že spi svoj zasluženi spanec. Jutri pa spet vrtec in služba.
|
RE: November 2006 - 3. del 17.8.2008 21:31:24
|
|
|
|
Zamima
|
večer,... mi TRIJE smo bili danes pod pohorjem, je bilo fuuuul luštno, se še malo privajamo, ampak mislim, da se bomo imeli še super fino fajn
|
|
RE: November 2006 - 3. del 18.8.2008 8:27:39
|
|
|
|
Zamima
|
nikjer nobene ,... ircica se že dooooolgo ni nič javila , ircica, če bereš, napiši kaj . Jaz sem pa peljala tamalo v vrtec pa šla na pošto, pa v trgovino, zdaj se pa že kuha. lep dan vsem
|
|
RE: November 2006 - 3. del 18.8.2008 9:32:59
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima večer,... mi TRIJE smo bili danes pod pohorjem, je bilo fuuuul luštno, se še malo privajamo, ampak mislim, da se bomo imeli še super fino fajn
|
RE: November 2006 - 3. del 18.8.2008 17:26:23
|
|
|
|
Anonimen
|
O, Zamima, super, tudi jaz sem ful vesela za tebe! Po zelo dolgem času je A. danes imela posvetovalnico in cepljenje. Velika je 85 cm in težka 10.5 kg. Dobila je tudi potrdilo za v vrtec. Manj kot 2 tedna, pa začnemo z uvajanjem, menda bo ja šlo vse ok, brez joka, ali pa vsaj čimmanj. Kaj razen copatov še rabi za v vrtec?
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 18.8.2008 18:38:43
|
|
|
|
Aja1
|
MucaMaca - kaj vse rabi, bodo povedali na sestanku. Naši rabijo poleg copat še plenice in robčke. Zdaj pa kuham večerjo. Danes nisem še nič pametnega jedla (samo jogurt v službi za malico). Moj pride ob 19ih domov iz službe, pa bova imela toplo včerjo (teletino in pire krompir, solato).
|
RE: November 2006 - 3. del 18.8.2008 21:37:25
|
|
|
|
MALINČICA
|
mucamaca, v našem vrtcu morajo imeti otroci zraven pleničke (po navadi starši kupijo kar cel paket in potem vzgojiteljice povejo, ko jih zmanjka), robčke za rito, rezervna oblačila, kako cunjico, medota-ljubkovalno igračo (če je otrok s tem navajen zaspat), copatke. Mislim da bi to bilo vse. Mogoče je dobro, da se vzgojiteljicam pove, če ima malček kake specifične navade glede spanja (če se ga nosi, če se ga je treba dotikat....), da je otroku čim lažje prve dni, ko se vsemu privaja. Sicer je pa res, da boste prve dni tako ali tako hodili tja samo za kratek čas na uvajanje in boš sproti vse izvedela. Ampak tako okvirno pa sem ti napislala. Pa eno tisto krizo bo treba dat skoz, pol pa bo v redu.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 19.8.2008 9:45:25
|
|
|
|
Aja1
|
Dan. Zunaj je lep dan. Se vse potepate? Kako naši nosečki?
|
RE: November 2006 - 3. del 19.8.2008 10:11:14
|
|
|
|
Aja1
|
Izbiram čeveljčke za jesen za Nejo. Ima katera s temi že izkušnje? Katere naj izberem? PREDLOGI!!! Se ne morem odločit PEDIPED FLEX -roza ZVERINICA TIPSIE TOES
< Sporočilo je popravil Aja1 -- 19.8.2008 10:12:16 >
|
RE: November 2006 - 3. del 19.8.2008 17:29:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, lepa hvala za informacije. Ravno danes sem dobila pošto iz vrtca, konec naslednjega tedna imamo prvi roditeljski sestanek. Glede na to, da na začetku poletja ni bilo težav z uvajanjem v privat varstvu, upam na najboljše tudi tokrat. Aja1, jaz ti ne znam pomagat, jaz bi kupila kar vse čeveljčke! Zelo so lepi, vsi po vrsti. Si mi dala ideje za nakup. Btw, čakam na sms od svakinje iz NL, v petek ima rok. Po taščinih besedah je zelo nervozna in naveličana vsega. Ja taki so pač zadnji tedni in čakanje na prihod ...
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 19.8.2008 19:54:42
|
|
|
|
Aja1
|
Čer
|
RE: November 2006 - 3. del 19.8.2008 19:56:44
|
|
|
|
Aja1
|
Jezna sem Sem dala prat Nejina občaila in je še vse flekasto. Zdaj pa ne vem, če imam zanič stroj ali prašek . Sem dala zdaj še 1x prat na 60 (prej na 40) in upam, da bo šlo kaj stran. Fleki so pa po vsej verjetnosti od čokolade in sadja.
< Sporočilo je popravil Aja1 -- 19.8.2008 19:58:27 >
|
RE: November 2006 - 3. del 19.8.2008 20:01:50
|
|
|
|
Aja1
|
Max - vidim te . Napiši kaj.
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.