|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
21.8.2008 21:55:14   
Aja1
Grem počasi v mižule. Nočko vsem (če še katera poleg Max bere).
Jutri je pa petek. user posted image  Zjutraj pa skuhajte user posted image  (kapučinček user posted image ).

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
21.8.2008 22:03:00   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Grem počasi v mižule. Nočko vsem (če še katera poleg Max bere).
Jutri je pa petek. user posted image  Zjutraj pa skuhajte user posted image  (kapučinček user posted image ).

ja sej jest bi tud počas mogla it, sam ponavad k se jest zbašem u postlo se še tamal zbudi, ta bo malo trši oreh za spanje...ma ful rahel spanec, vse ga zmotiuser posted image user posted image

jua ne pozabite na kavico, tista k bo prvauser posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
21.8.2008 22:09:15   
atanja
Da vaju jaz malo pozdravim če že niste šle.

Mi tud šibamo prvega na morje-nimamo še nič rezerviranega, mislmo it pa na pag. 

Mam pa samo štalo v službi-sem sitna k sam hudič. Pa pridna sem tečem že kake tri tedne z eno kolegico skupuser posted image .

Mali je pa en sam sonček dobre volje. Dobili smo drug vrtec in začne po dopustu moj revček mali moj..

Zdaj pa grem k mojmu se stisnt pa eno skledo sladoleda vzet da dobim nazaj tist kar sem med tekom zgublauser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
21.8.2008 22:10:11   
atanja
Aha pa pozabla sem Zamima ful sem vesela zate... Uživajte skupajuser posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
21.8.2008 22:23:00   
max81
evo jest še kar strašim tuki gor......jest sem pa jezna na sosedove mačke k hodijo kle okol naše bajte...v garaži nam smrdi k 100user posted image user posted image , madona če jih že navlečejo dam nj jih majo not, ne pa da se klatjo povsod..prejle sem skor na drek stopila...mater sem jezna

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
21.8.2008 22:27:17   
max81
user posted image user posted image user posted image aja pa še pomembno obvestilo....dude nimamo veččččččččuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
22.8.2008 8:11:47   
Aja1
jutro user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
22.8.2008 8:12:37   
Aja1
Nika, bravo za BREZ DUDE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi smo še kar daleč od tega, ker obožuje dudo (vsak dan bolj user posted image ).

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
22.8.2008 14:19:22   
max81
dan......hvala za kofiuser posted image

Aja1 tuidi naša je bila pravi odvisneš in sem mislila kakšne hude težave bomo mel k jo bomo odvajal...res sem presenečena k je šlo tko hitrouser posted image ..še k se sine začne jokat mu tamala leti dat dudo v usta in niti pomisli ne da bi jo dala k sebi v usta...sem pa včeri jest zagnojila k je tamal že neki sitnaru in pograbim dudo in jo začnem tiščat nikici v usta...tamala me je sam čukast gledalauser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
22.8.2008 19:57:13   
Anonimen
Mi imamo pa spet drobcenega user posted image v družini. Svakinja na NL je danes točno na rok rodila! user posted image user posted image
Komaj čakam, da vidim malo štručko.
Tudi jaz že počasi odštevam dneve do dopusta, še dobre 4 tedne pa bo. user posted image

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2360
22.8.2008 20:05:02   
Aja1
MucaMaca - kam boste pa šli na dopust? Na NL?

Jaz sem pa zdaj likala eno urco. Se kar boljše počutim. user posted image  
Jutri gremo pa na poroko. In po vsej verjetnosti bo Neja prvič prespala pri mojih (jo bova ob 18ih odpeljala). Do zdaj še ni bilo noči, da me ne bi imela zraven. Me zanima, kako bo... user posted image
Nama se tako ne gre na poroko.... Ah... Kupila sva pa kar mikrovalovko. Upam, da bo njegova sestrična zadovoljna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
23.8.2008 9:16:50   
max81
dobro jutro, jest zdejle srkam kavico, tamala gleda risanke in se zraven igra, tamal bo počasi mal zaspal...tastar pa na šihtu, pol k pa pride dam pa spet šiba, ma kolega rojst dan...jest pa itak nikamor ne morem it, ker mali ne mara drugega kt joškeuser posted image ...jaooouser posted image user posted image user posted image user posted image  zizoman do koncauser posted image

vidim da je ornk zatišje tukile goruser posted image ....danes bo vse skup bolj na izi, vreme je nekam čudno, vprašanje če ne bo še kšna plohicauser posted image ..južno nam je včeraj že tašča prinesla, vključno s sladoledomuser posted image user posted image user posted image , tko da mi kuhat danes ni treba jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image
majstr finišira s ploščicami jutri bo vse fertikuser posted image

no tko bom še mal kasnej pokukala gor, če bo slučajno še ker pošpegala semuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
23.8.2008 9:40:57   
Nogavica
Ojla, punce!

Najprej - Zamima, tako ti privoščim, zdaj pa naj traja in traja. user posted image

Vidim, da sva bili s krfjolco pogrešani. Mi smo se ravno danes ponoči vrnili z morja, mislim pa, da je tudi krfjolca šla v soboto, tako kot mi.
Prvega gremo pa še enkrat.

Živa je noro uživala na morju. Smo imeli vsakič prave težave spraviti jo iz vode. Pa zvečer je hodila v mesto skakat na žirafo in pando. Danes ji že celo jutro dopovedujeva, da nismo več na morju in da zvečer (ko bo tema) ne gremo k žirafi.
Vroče je bilo pa za znoret, sploh zadnja dva dneva, ko je sekalo 36° v senci, na soncu pa je bilo komaj za zdržat. Sem mislila, da je proti koncu avgusta že kaj bolj znosno. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
23.8.2008 20:49:09   
max81
čerrrrr....no vidm, da spet ni nikjer nobeneuser posted image ...eni so na ohcet, eni na žurki, drugi na dopustu...tanajbolj, da grem kr spat

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
23.8.2008 23:38:38   
Nogavica
viv, vse najboljše za rojstni dan!  user posted image  user posted image user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
24.8.2008 11:26:04   
Aja1
Dan user posted image

Viv vse naj, naj!

Evo, Neja je uspešno prestala prvo noč v varstvu. user posted image  Ni bilo niti najmanjšega problema z uspavanjemin s spanjem. Spala je od 19ih do 8.20. user posted image  Zdaj si lahko večkrat brez skrbi privoščiva ponočevaje. user posted image  Ne....ampak padla je pa ideja, da bi mogoče šla v Gardaland septembra (Neja pa v varstvu dve noči). Nisva bila že 5 let.  Sigurno je veliko novega tam. Ker potem spet par let ne no nič, če bomo drugo leto še enga naštimal. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
24.8.2008 13:20:43   
Zamima
dan user posted image , upam, da še nisem med pogrešanimi,... saj sem tukaj nekje, ampak sem postala takooo lena za pisat, da je  joj user posted image .
Jaz sem super, Zala tudi, user posted image priden, vse pod kontrolo user posted image .

Lep nedeljski popoldan vsem user posted image

VIV vse NAJ NAJ!

< Sporočilo je popravil Zamima -- 24.8.2008 13:25:53 >

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
24.8.2008 18:03:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

MucaMaca - kam boste pa šli na dopust? Na NL?

Konec septembra gremo na NL, za 1 teden. Pogledat opa in omo, pa teto, pa strica pa malega Aninega bratranca itd. user posted image

Prejšnji teden sem dobila novo pogodbo, za 1 leto, za naprej pa upamo na najboljše.

Vse najboljše, Viv! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil MucaMaca -- 24.8.2008 18:04:12 >

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2368
24.8.2008 19:44:26   
Aja1
Ooooo MucaMaca ima nov avatarček. Lušna je tale tvoja bjonda. user posted image  Pa čestitke za novo pogodbo.

Zamima super, da imaš vse pod kontrolo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
24.8.2008 20:53:22   
krfjolca
Pozdravček, punce!

Čestitke za rojstne dneve in vse dosežke user posted image   user posted image   user posted image .

Mi smo danes prišli nazaj z morja. Imeli smo se kar lepo, vendar je mali postal taka trma, da sem prav izmučena. Pa čeprav sta bila z nami tudi mojadva in je mami kar precej animirala Anžeta. Mali je pravi vragec, povsod ga je polno, za vsak mušji drekec se meče ob tla, nič mu ni prav, samo jok in cviljenje in metanje ob tla. Seveda je obenem pobral ogromno novih besed in pesmic in vsega boga - govorno je neverjetno napredoval. Ne vem, če boste verjele, ampak zdaj dejansko pravilno reče oto-rino-laringolog! Ker do zdaj je bilo kila-kala-kalog user posted image  ...

Smo imeli pa tudi nekaj nevarnih trenutkov - ob vsej tej eksplozivnosti in nepredvidljivosti malega. V dveh dnevih mi je mulc 2x za par let skrajšal življenje. Včeraj mi je na morju ušel iz apartmaja - je rekel, da gre spat in je šel iz dnevne, pa sem ga pustila, da vidim, kaj bo. Čez pet minut grem gledat, če je slučajno res zaspal, kar vidim, da so vrata odprta in mulca nikjer. Panična letim ven, Anžeta nikjer pred hišo, grem gledat na cesto, vsa v solzah furjam naokrog, nakar ga slišim, kako se mi reži izza drevesa! user posted image  user posted image  Sem bila tako šokirana, da ga še natulit nisem uspela, bi ga pa skoraj zadušila, tako sem ga stiskala k sebi!!! Fora je pa ta, da je bilo od znotraj zaklenjeno, torej je sam obrnil ključ! Sploh ga  ni več za spustit z oči.

Druga situacija - danes pridemo domov, jaz hitim pospravljat stvari, mulo sedel v dnevni in se igral s kockami. Grem iz dnevne za dobri dve minuti - in je splezal v zgornje nadstropje po aluminijasti lestvi, ki jo imamo postavljeno, ker stopnice še niso narejene. Lestev je bila skoraj navpična, ni mi jasno, kako je prišel do gor - slišala sem samo, da je tolkel po steni s kladivom - k sreči drugega orodja gor niso pustili! Groza, no! user posted image user posted image user posted image

Ta otrok bo mene v grob spravil user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
25.8.2008 12:53:00   
Zamima
Ojej krfjolca,... ja, saj moja je ista ,... zadnjič mi je v ribnik čofnila user posted image , samo za sekundo sem stran pogledala user posted image user posted image user posted image ,... še dobro, da sem bla 4 metre stran, ampak pol sva bili pa obe premočeni do kože user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
25.8.2008 18:48:58   
Aja1
Čer.

Ja, zgleda, da so vsi isti. Mali nagajivčki.

Naša je pa danes padla zunaj na asfaltu direkt na čelo. Ima ogromno buško.user posted image   Sicer je jokala le slabo minutko (ampak takrat na full), potem pa je že pozabila, da jo kje boli....je bila takoj živahna. Ampak mene kar boli pogled na tisto buško.... user posted image

Krfjolca in Nogavica - kako počutje?

Zamima - pa ti?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
25.8.2008 19:36:14   
Zamima
Večer...

Jaz sem super user posted image ,... danes je bil prav lep dan, preživet z mojima najdražjima user posted image user posted image , jutri pa se bo prinas zgodil spektakel  "Meet the parents" user posted image user posted image , upam, da bo prvo spoznavanje uspešno.

Za vikend pa planiramo spet vikend v troje user posted image user posted image user posted image .

Kaj naj rečem: srečna sem, user posted image user posted image user posted image , itd user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
25.8.2008 19:38:11   
Aja1
Zamima, boš ti njegove spoznala, ali on tvoje?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
25.8.2008 19:38:47   
Zamima
on moje user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.