jana84
|
jolly, tudi mi nismo še nič dobili...Danes sem bila ravno pred hišo ko je po ulici šel "kombi" od Hitre pošte, pa sem mislila, da gre že k nam, pa je šel naprej. Pol sem še počakala, če bi se slučajno za nazaj ustavil, pa se ni. Tako, da danes očitno ne bo nič ... Sem pa tako zadovoljna, ker smo včeraj v Pikapolonici dobili vse kar smo naročili (posteljico in previjalno mizo) in še neke druge malenkosti sem dokupila...Sicer je bil na koncu račun 360 EUR, ampak nimaš kaj tako je. No na koncu mi je prodajalka še enih vzorčkov natrosila v vrečko, tako da mislim, da za našega otročička sploh ne bo treba nobenega mila ali kreme kupovat...No, kupila sem oljno kopel od Bu...bu...bu...kar koli že je, tista znamka, ne znam niti izgovorit, kaj šele napisat . Aha, pa še Dojenčkov album smo kupili, tako da bo imel naš otroček eno tako knjigico o njegovem prvem letu...Se mi zdi tako simpatična, pa tako lepe ilustracije so noter (od Jelke Raichman)... Posteljice in previjalne mize sicer še nismo zmontirali, ker včeraj nismo imeli časa (domov sva prišla okrog 18, potem je prišla še sestra z malo na obisk, ob 20h pa sva imela nek sestanek...)...Danes pa tudi ne bomo montirali, ker gremo spet v hribe na vikend, ker se pripravljamo, da bomo krompir pobirali v soboto, če bo čas (brez mene seveda, jaz bom za varuško in kuharico ). Smo pa preizkusli včeraj lupinico od vozička. Je sestra dala hčerkico kar noter ko sva pregledovali voziček in njegove funkcije. No, lupinca se kar obnese...Ona ima lupinco, ki je pred dvemi leti bila v paketu od države (se mi zdi da je od CAM-a), in je rekla, da je ta, ki jo imamo mi dost bolj udobna in oblazinjena. Pa da je fajn, ker ima tudi tisto strehico, da sonček ne sije na dojenčka. No, sedaj pa me čaka samo še nabava modrčkov za dojenje in enih fajn copatov za v porodnišnico. Ko dobim še pošiljko iz baby centra pa lahko pripravim torbo za v porodnišnico... Saj bo že kar kmalu treba bit 100% pripravljen ...
|