|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
25.8.2008 8:57:44   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

ob 7,30 aaaaaaaaaaaaa - sam še 22 ur user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ja,to bo pa kmaluuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
25.8.2008 9:01:39   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ob 7,30 aaaaaaaaaaaaa - sam še 22 ur user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ja,to bo pa kmaluuser posted image user posted image user posted image

dolgih 22 ur ja user posted image user posted image user posted image user posted image    Komi čakam

Pa BALONCHY MA JUTRI TUD UZ - ti tud komej čakaš?

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
25.8.2008 9:17:30   
Sončni žarek
Oj user posted image

Praznovanje je za nami-je bilo luštno, tako v ožjem krogu in glih fajn user posted image  Eva je uživala, najbolj pa jo je zanimalo kaj je vse v vrečkah user posted image user posted image user posted image  prava mala radovednica. Meni je uspelo pojesti en kos torte-po 12t je prav pasalauser posted image user posted image user posted image

Drugače nič novega. Je bila zjutraj ful megla,s edaj pa se pridno kaže sonček user posted image user posted image user posted image  Mam zelo rada jesen, sam megle ne...... Eva spi svoj prvi lepotni spanec, jaz pa grem kuhat kosilo-pa sploh nimam ideje kaj bi user posted image  Grem mal zmrzovalnik pogledat.......
Pa še ful stvari moram danes za službo pripravit.......pa se mi tok ne dauser posted image

Saša- saj še malo, pa boš videla svojo bebico.......A bosta povedala za spol?

< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 25.8.2008 9:19:01 >

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
25.8.2008 9:18:57   
sonček33
Tudi jaz imam jutri Uz in komaj čakam, da izvem kaj bomo imeli. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
   [Brisano sporočilo]
25.8.2008 9:29:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1505
25.8.2008 9:30:30   
ronja
pozdravljene moje januarčice!
Midve sva prišli iz pregleda, očija sva napodili v službo, no potem sva se še podojili in zdaj je detece zaspalo. Je bila namreč cepljena, pa še celo noč je tečkala, verjetno zato, ker semo se zvečer vrnili iz morja in je bil drug ritem in vse...
No, v četrtek ima pa pregleda Lejla - morfologijouser posted image . Držite pesti, da bo vse v redu in da mi bo kaj pustila počet (čeprav dvomim, glede na to, da me za vsako figo zvije...)

Torej: čez vikend smo bili pri očetu na morju, je bilo fino, samo v ned. pop. me je fuuul bolelo, sem pozabila 1x vzet tableto, pa mogoče sem malo preveč dvigovala... potem sem bolj počivala, pa je boljše, malo še boli. Smo bili na obisku še pri enih prijateljih (so me stregli spredaj in zadaj, sem samo ležala na kavčuuser posted image ), da so se naši malčki malo igrali (imata 2 leti staro hčerkico in 10 mesečnega sinka).

V soboto sva šla pa na koncert od Bajage!!!user posted image Madona, kak je pasalo! Da sva bila 2 uri brez tamale, pa še na koncertu (že sto let nisva bila - zadnje sva hotela it pred Tivoli poslušat pink lani julija, pa sem tisto noč ravno rojevala)! na najino veliko žalost sva zaradi male tudi morala spusti Roling Stonese! So bili v BG točno tisti dan, ko sva z malo prišli iz porodnišnice... Čeprav je bil to moj prvi in edini koncert (neklasične glasbe), ki sem ga celega presedela. Ste kaj ponosne name, punce? Sem bila čisto pridna! Iz avta na zic v avditoriju in potem nazaj (nazajgrede sva bila čisto mokra, ker je bil tak naliv) - pa tudi med koncertom je prskalo po nas, ampak sem bila fejst oblečena in ni bilo panike.

zvezdica, ma če te mika kombinezonček, ga pa kupi! Saj smo že čez pol, pa itak boš imela še eno bebicouser posted image ! Si ti imela ss (smolo)?

niia, ja, jaz tudi najie kužike ne bi furala v prtljažniku, čeprav je to baje pravuser posted image in naj je ne bi smela vozit spredaj ob sovoznikovih nogah, kjer jo imava midva (se nama zdi boljše, da niso pes in otroci vsi skup zadaj, ker se lahko kak direndaj zgodi, pa pogledaš, kaj se dogaja in je lahko nesreča tu - zato sva jo žeprej navadila, da se vozi spredaj) pa nehaj me dražit s tem krasnim morjem!user posted image

lupinica je res nezdrava, da bi otroka vozil v njej na sprehod, ker novorojenčkom tako glavica dol pade, da malo slabše dihajo v tem položaju (so narejene res dobre raziskave in pri nas in v Am), vendar je v avtu obvezna! in edino varna. Midva sva jo uporabljala samo za vožnje in še takrat smo se ustavljali vsaj vsako uro, na začetku pa še bolj pogosto (na pol ure max.) in sem jo vmes podojila, da se je lepo nadihala in je vse ok. Vozila je pa res ne bi v lupinici ali čem podobnem okoli, ker se mi zdi škoda, da ne bi izkoristila vsega genskega potenciala za bistro glavico zaradi take bedarije.

saša, stari starši so kot mali otroci: ne moreš jim čisto prepovedat kake stvari, vedno jim moraš dat neko alternativo, sicer se spuntajo! Jaz ne dovolim, da bi mala dobila pred kosilom sladkarije, lahko ji pa dajo sadje, če je res kriza, pa magari jogurt, samo ne pa sladkarij. Tako so zadovoljni, ker lahko nekaj dajo, pa potem ne rinejo toliko s čokoladami pred kosilom. Lahko jo vozijo okoli, ampak samo v stolčku (je še niso, ker tašča ne vozi rada). Lahko ji dajo sok za pit, ampak samo iz kozarčka, v steklenički pa sme imet samo vodo ali nesladkan čaj (na srečo ima to tudi precej rajši, tako da sploh ni problema - nekaj časa jo je tašča še silila s sokovi, zdaj je pa obupalauser posted image ) Lahko jo peljejo na sprehod kakorkoli, lahko jo oblečejo preveč,... tu na kompliciram, naj majo kaj po svoje... Kar je pa življenjsko nevarno, tam pa ni debate!

Aja, skuhala bom pa danes domače orchettije (ene take luštne testenince, jih ful rada delam, lubi pa ful rad jeuser posted image ) z rukolo, si je lubi zaželeluser posted image .

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
25.8.2008 9:32:07   
Balonchy

IZVIRNO SPOROČILO: spps

dolgih 22 ur ja user posted image user posted image user posted image user posted image    Komi čakam

Pa BALONCHY MA JUTRI TUD UZ - ti tud komej čakaš?

Ja, Balonchy ma tut UZ!!! OB 7 uri zjutraj... Komaj čakam... Le mal sm user posted image , ker možek ne more z mano (odpotuje danes v tujino).
Vam jutri sporočim kako je blo...
Upam ,da bom spet vidla našega čmrlija... user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
25.8.2008 9:53:25   
sasa78
UZ jutri:
BALONCHY
SONČEK33
SASA78

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZA OSTALE PA ŽAL NE VEM K NIMAM  DATUMOV!!!! 

sončni žarek - seveda bova vprašala kaj bova mela (po 2 fantih)- pa tud vam bom zaupala. Na to že čakam celih 10t - sem potrpežliva kajne!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image   moj pravi da če bo punca bova sedaj pa bankrotirala - pa ne bova ravno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - sam zame ne vem kako bo. Tašča je obljubila posteljico - če bo punčka pravi da bo roza jaz pa nisem za to. Bi mela belo al pa rumeno - mam postelnino tako vse v nežnih rumenih in modrih barvahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ronja - cepljena ojej, mi se tega izogibamo - mamo ful reakcijo na cepiva - tako da je mali star 3.5l pa ni bil še na vse ceplen user posted image user posted image  pa ga verjetno tud ne bo - tako pravi pediater - bomo videli

sonček33 - a ti veš kaj boste imeli ali bo presenečenje?

nina166 - kje se pa ti potepaš?

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
25.8.2008 10:18:50   
Zvezdica
Joj čvekice...kok vas je luštno bratuser posted image

Ja ronja, druga nosečnost je bila IMNuser posted image . Pol pa še ves šit, ki je sledil, jast pa sem tisti dan ko sem zvedela, da sem user posted image šla nekaj kupit in potem sem imela celo slovesnost, ko sem se od tega poslavljala.. nisem hola nobenmu tega dat, ker je to bed karma. Je blo namenjeno mojmu angelčku, zato. Zdaj v tretje sem imela pa dvojčka, pa je eden odmrl v 9 ali 10 t, ne vedo točno, tako da... sem si zadala kupovat šele na koncuuser posted image

Joj, sploh ne vem kaj bi skuhalauser posted image , pa moj user posted image sploh ni izbirčen, samo jast imam želje za crknituser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
25.8.2008 10:30:44   
Sončni žarek

UZ jutri:
BALONCHY
SONČEK33
SASA78

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pestke za vse user posted image user posted image user posted image

Saša78-  midva v prvo nisva povedala kaj bo-sem jaz kar zdržala user posted image user posted image user posted image  Pa tudi v drugo verjetno ne bova.... Imena sva pa prvič imela Eva in Nik......Sedaj pa Ela ali Ana ( še n dorečeno) in Luka -teh imen na naši vasi ni.....

Glede sladkarij- joj, včasih sploh ne morem verjet no......Do sedaj sva vse nekako brzdala, za RD pa je dobila tok čokolad, smokijev...-no, je bil oči veseluser posted image user posted image user posted image   Smokije je probala pred 5dnevi, čokolade še ni jedla....... Sva pač mnenja, da nima sedaj še potrebe po tem-čim kasneje tem bolje. Ker ful obožuje sadje-sploh jabolka. Taščo pa smo komaj prepričali, da ji potem raje skoraj vsak vikend štrudel jabolćni speče in ima slane krekerje-take tamale, okrogle v škati.....Pije pa Eva najraje vodo, kakšen čaj pa po slamici user posted image  

Današnje kosilo- zelenjavno-piščančja juhica (z ful zelenjave in vsem, kar sem najdla na vrtu). Za naju bo vredu, možek pa itak nimam pojma kdaj pride iz službe-pa gre tam na kosilo in ponavadi zvečer je še samo sadje in kakšen jogurt.

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
25.8.2008 10:32:17   
Sončni žarek
Joj, jaz pa ene papirje študiram za službo, pa se mi tok nedauser posted image  Pa jih moram do jutri popoldne obvladat.........

Raje tukaj na RR čepim......

Neposredna povezava do sporočila: 1511
25.8.2008 10:35:29   
Sončni žarek
Ronja- super, da si bila na morju user posted image user posted image user posted image  Jaz ga tudi letos ne bom videla-bom pa zato drugo leto bolj uživala.....

Moram ti napisat, da sem zadnjič mal brala tvoje poste-kako se da preživeti...... Te res občudujem user posted image user posted image user posted image  Res!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1512
25.8.2008 10:43:52   
nina166
Dan nosečkice!

Vikenda je spet konec, zdaj pa spet veselo na delo user posted image . Smo se čez vikend veliko potepali, smo bili na enem rojstnem dnevu, včeraj popoldan pa na pijači z enimi kolegi. Je čisto prehitro minilo user posted image

Tudi midva sva že peljala sina brez sedeža...v bolnico. Je tako bruhal, da si ga nisem upala imet v sedežu, ker sem se bala, da bi se zadušil. Tako da sem ga držala na zadnjem zicu v rokah. Vem, da to ni najbolj pametno, ampak takrat se mi je zdela najboljša rešitav. Drugače pa tudi mi uporabljamo sedež, ker je res to najbolj varno.

ronja se priporočam za kakšen recept od sladoleda user posted image

Kar pa se tiče vožnje dojenčka v prtljažniku...sem ostala brez besed. Jaz se kaj takega sploh ne bi spomnila, ker se mi zdi to popolnoma nemogoče...groza. Samo saj takim, ki tako izivajo se tako navadno nič ne zgodi...imajo sreče veliko več kot pameti.

zvezdica ti pa kar kupi kombinezonček. Saj bodo ti meseci tako hitro leteli mimo, da bo en dva tri tu januar, ko ne bomo mogle več letat po trgovinah. Tudi mene je že zamikalo, samo morem najprej malo presortirat cotke od sina...kar je takoh nevtralnih barv bom kar ponucala čeprav bo punčka. Se mi zdi brezveze vse novo kupovat, ker tako hitro prerastejo.

Tiste, ki imate danes preglede lepo opravite in naglejte se svojih sončkov.

Grem zdaj kaj nardit, pa se še pol kaj javim.

Lepo se imejte, čao

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
25.8.2008 11:41:10   
sasa78
evo, spet sem sama tuki gor!

Kaj je zdaj to? user posted image user posted image user posted image

Odštevam - sam še 20 ur user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
25.8.2008 11:50:48   
spps

evo, spet sem sama tuki gor!

Kaj je zdaj to? user posted image user posted image user posted image

Odštevam - sam še 20 ur user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz tud odštevam-sam 2uri do službeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
25.8.2008 11:56:43   
ronja
saša, UZ imam v čet. ob 7:45, če se ne motim.
Cepljenje je pa šlo v redu mimo - takrat je seveda jokala - to še kak odrasli, če ga špikjo, a ne?user posted image Sicer Ronja nima kakih hudih reakcij na cepiva, nikoli še ni dobila vročine, prvih dvakrat je malo več spala (kar pa niti ni tako napačno), zadnjih dvakrat pa niti to ne. Tako da ima ona samo še eno cepljenje, tisto pri 18 mesecih, potem smo pa do šole fertig. Je šlo vse po planih. Zdaj je čisto zadovoljna, očitno je nič ne boli ali karkoli in trenutno preučuje kosmiče - čokoladne kroglice, ki sem ji jih dala v eno skodelico.
hehe, navijam za user posted image , sašauser posted image Da vidiš, kak je fino met punčkeuser posted image . Ni pa treba, da ma punčka vse roza - to jaz vsem povem, pa vseeno vse roza dobimuser posted image . No, če bo slučajno user posted image , mi bo vsaj s to roza prihranjeno, hehe. Čeprav navijam za user posted image , ker jo mam pač že doma, pa blizu skupaj sta po letih, pa saj veste, pač mamine maziceuser posted image . Punčko tudi če malo bolj razvadimo, mamini sinčki so pa obupuser posted image , hehe.

zvezdica, saj te razumem, jaz sem tudi vse kupovala na koncu - ampak moja mama je pa s tem vraževerjem kar malo pretiravala: ona je rekla, da ne bo kupovala za tamalo nič, samo da bo zdrava. Sem ji rekla, da potem, ko se rodi, naj pa res nič ne nosi, ker bova takrat že vse imela - saj vraga ne morem prinest domov otroka, pa da ga nimam v kaj oblečt! Sem se enkrat razpisala na to temo na partnerskih odnosihuser posted image . ker mi ni bilo nič več jasno - ko da bolan otrok pa ne bi rabil plenic in oblekic...

sončni žarek, hehe, moj lubi ne bi samo od sadja in jogurta prav dolgo živel, hehe. midva vedno doma skupaj jeva kosilo, sva se tako navadila, nama je fino skup jest, pa tudi če bolj pozno. In tako jeva v službi bolj jogurte in sadje in še kaj, ali pa je dvakrat kosilouser posted image
Morja mi pa nimaš kaj dosti za zavidat, saj sem ga res samo gledala, na plažo niti nismo šli, ker itak jaz ne smem v vodo, mala še nima nekega veselja it v mrzlo vodo, lubi pa samo zase tudi ni hotel vseh vlačit...

S(m)o ga pa čisto psihično zdelali, ker tudi enega članka ni mogel v miru prebrat: moj oče namreč ves čas sprašuje, kaj bi jedli - takoj po zajtrku, kaj bi za kosilo, ko se spravi kosilo delat, kako naj kaj naredi, če imamo to tako radi, a bi rajši to ali to... Saj je ful prijazen in seveda nam hoče samo dobro, je pa seveda to rahlo nadležno, če bi rad prebral pol strani v časopisu v miruuser posted image . No, si je pa vsaj v miru ogledal finale košarke, medtem, ko sta bila oče in njegova punca na sprehodu s tamalo, to je pa tudi nekaj...

PS: sem danes vprašala zdravnico, kaj se ji zdi, da bi jaz tamalo vzela iz vrtca, ko bom šla na porodniško, da ne bo nosila bolezni domov novorojenčku, pa je bila zelo navdušena nad to idejo - pravi, da je to sigurno za otroka najboljše, ker bosta sigurno sicer bolana... Tako da sem se kar odločila: Ronja bo lepo z nama z Lejlo doma!

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
25.8.2008 12:17:24   
sasa78
PS: sem danes vprašala zdravnico, kaj se ji zdi, da bi jaz tamalo vzela iz vrtca, ko bom šla na porodniško, da ne bo nosila bolezni domov novorojenčku, pa je bila zelo navdušena nad to idejo - pravi, da je to sigurno za otroka najboljše, ker bosta sigurno sicer bolana... Tako da sem se kar odločila: Ronja bo lepo z nama z Lejlo doma!

ja moje2 bosta tud doma - no veliki bo šel potem v vrtec k je itak zadnje leto, mali pa bo doma, pri meni. To se pravi iz sedanjih 470 Eur vrtca bo potem sam 70 EUR - to se pa pozna!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image

Ronja - hvala k navijaš za punčko - ma men je pa trenutno vseeno sam da je zdravo. Sploh nisem opredeljena kaj bi - fanta že mam in ga znam rihtat, punčke pa ne znam user posted image user posted image user posted image user posted image . K je dost razlike? (pa ne me narobe razumet!!!)

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
25.8.2008 12:19:07   
snikolina
Zdravo user posted image , kako ste? Veliko vas berem ampak nikoli nič ne napišem, pa sem se odločila, da bom danes sodelovala. Veselo se (ne) učim za izpite, user posted image . Dva sem že imela, enega opravila z 9, za drugega še ne vem. Pa v sredo imam spet enega in se mi res ne da učit. Vidim, da imate nekatere že UZ kmalu, SUPER!! Jaz ga imam šele 10.9. Še dolgo za čakat. Kar se tiče kosila, pri nas bodo spet jurčki v omaki, kaneloni, pire, solata.
Super vas je brat zato še veliko pišite; jaz pa se vklopim, ko bom spet polna energije. Pa verjetno takrat, ko bom končno začutila prve brcike. user posted image
PAPA

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
25.8.2008 12:40:41   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
sončni žarek, hehe, moj lubi ne bi samo od sadja in jogurta prav dolgo živel, hehe. midva vedno doma skupaj jeva kosilo, sva se tako navadila, nama je fino skup jest, pa tudi če bolj pozno. In tako jeva v službi bolj jogurte in sadje in še kaj, ali pa je dvakrat kosilouser posted image

Jaz mam terensko službo in sva že prej bila navajena čez teden zunaj jest-jaz pač tam kjer sem bila, on pa v službi na kosilo-ker drugače bi jedla kosilo vedno po 18uri-kar pa nama ne ustreza.  No s selitvijo v hišo se ni nič spremenilo-jaz skuham za naju z Evo, on pa mora jest-ker od 7-17 (včasih tudi dlje)ni šans da zdrži s kakšno malenkostjo. Čez vikend pa je skupen zajtrk in kosilo obvezen ritual pri naši družini user posted image

Superuser posted image  jaz iz tega razloga Eve nisem niti vpisala v vrtec. Bomo že nekak, če so drugi zmogli, bomo mi tudi user posted image user posted image user posted image  A sedaj pa jo boš dala s septembrom v vrtec?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
25.8.2008 12:45:00   
Sončni žarek
Ronja - hvala k navijaš za punčko - ma men je pa trenutno vseeno sam da je zdravo. Sploh nisem opredeljena kaj bi - fanta že mam in ga znam rihtat, punčke pa ne znam user posted image user posted image user posted image user posted image . K je dost razlike? (pa ne me narobe razumet!!!)

Ti ne znam povedat user posted image   Razen ogromne količine špangic, gumic za čopke- ki jih že imamo doma verjetno ni kaj dosti user posted image  Ali se motim user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi še za punčko navijam, moj pa pravi, da bo fantek user posted image

Mi je Eva sedaj prinesla svoje krekerje in pravi : " Mami dej" je tok smešna......

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
25.8.2008 12:54:28   
ronja
ja, zdaj skoraj nimam izbire: če grem nazaj delat, moram imet vrtec - ali če bi bognedaj bilo kaj narobe z malecko v trebuščku, potem pa sploh moram met vrtec, ker potem ne bi bila na porodniški drugo leto... Tako da bom uvajanje zdaj septembra naredila, potem bom pa videla, če mi bojo podaljšali bolniško do konca, jo bom vzela že prej ven, če bom šla nazaj delat, pa bo morala bit v vrtcu, ni druge. Ko bom šla na porodniško, jo bom vsekakor vzela ven - verjetno bova pa vseeno plačevala vrtec, da bo imela zasigurano mesto... Odvisno, koliko bo stal.

žarek, koliko je pa Eva stara? Ronja tudi obožuje krekerje - to je pa ena hrana, ki je sploh ne more videt, če je ne dobi... Če vidi škatlo, teži in teži, dokler ne dobi... Tak da jih rajši ne kupujeva preveč (no, do zdaj sva jih samo 1x), ker bi ona lahko samo to jedla, če bi jo kdo kaj vprašal...

saša, hehe, o razlikah boš morala vprašat kakšno, ki ima parček domauser posted image . Ti boš torej tavelikega mela v vrtcu, srednjega pa malega pa doma ali kako?

sinkolina, držim pesti, da čim prej začutiš brcike! meni je super, ker je mala tudi tako aktivna kot je bila Ronja - sem se prav bala, da ne bo, pa bom skoz panična, da je kaj narobe - ker tiledve razbojnici res skoz brcata! Se še ni zgodilo, da 2 uri ne bi...

Neposredna povezava do sporočila: 1521
25.8.2008 13:00:48   
sasa78
saša, hehe, o razlikah boš morala vprašat kakšno, ki ima parček doma . Ti boš torej tavelikega mela v vrtcu, srednjega pa malega pa doma ali kako?

Nekak takole - moj gre septembra 2009 v šolo - mali pa bo doma -

Jaz rodim v najboljšem primeru januarja (upam, ker sem oba rodila prej 14-21 dni pred PDP) mislim met doma zaradi bolezni, pol gre Jan v šolo, mali pa ostane do drugega septembra doma in naš najnovejši član tudi. Nekako takole bo zgledalo. Vsaj upam, če bo posreči!!!!

Špangice, mašnice user posted image user posted image user posted image , to razumem da je drugač, kaj pa nega? Nikoli nisem še umila punčke - to me mal skrbi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - sem dobra ne? 

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
25.8.2008 13:31:26   
ronja
saša, ja, luliko moraš umivat - jo razpret in z namočeno vato potegnit. Pa brisat moraš od spredaj nazaj, ne obratno - sem bila čisto paf, ko sem morala to povedat tašči, ker jo je hotla ravno obratno - pa je rekla, da ona ne ve, ker je mela samo dva fanta... Ampak saj sebe tudi ne brišemo od zadaj naprej, ne?user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
25.8.2008 13:41:31   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
žarek, koliko je pa Eva stara? Ronja tudi obožuje krekerje - to je pa ena hrana, ki je sploh ne more videt, če je ne dobi... Če vidi škatlo, teži in teži, dokler ne dobi... Tak da jih rajši ne kupujeva preveč (no, do zdaj sva jih samo 1x), ker bi ona lahko samo to jedla, če bi jo kdo kaj vprašal...

Eva je bila 21. stara 1.leto....... na avatarju je moja princeska in lahko vidite kok dolge laske ima-pa smo že 2x rezali (če slučajno katera želi pogledati so slikice tudi v albumu-geslo je eva).

Bolniška- a misliš, da ti s kupom težav ki jih imaš nebi podaljšali do konca? Ker če ti ne bodo, potem je pa res nekaj z našim sisstemom narobeuser posted image  Jaz sem bila prvič čist od začetka doma, pa sedaj tudi-pa samo bruham in imam težave s ščitnico in sem baje zaradi tega rizična in bom kar lepo do konca doma.......

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
   [Brisano sporočilo]
25.8.2008 13:46:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.