|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
22.8.2008 14:36:27   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

viš, sasa, jst pa ne gledam tkouser posted image me ne zanima kaj je blo včasih, zdej je tko.  nova spoznanja, nova dognanja, nova vedenja. in treba je it vštric s tem, če ne bi blo vseeno če bi na drevesu ostali.user posted image
in včasih so otroke na tesno povijali, jih pustili se dret ob kakšni njivi, dudo so jim v šnips namakali, da so spali, noben se ni ukvaraj z znjimi, garali so k črna živina itd. itd. pa kaj? a bomo mi tud tko, zato ker pač včasih so? men grejo kr dlake pokonc, ko čujem to - včasih smo pa tko pa tko / pa ni blo tega in onga, pa smo kr preživeliuser posted image

sem vedla da bo taka reakcija  - sam ne moreš 100% bit naravnan na pravila - Ja res kdo se je pa z nam tako ukvarjal - nobeden - ti čist verjamem, al ni poata v tem kaj je bilo nekoč in kaj je zdaj - verjami mi. Poanta je v tem da te nista poslušala -. jezna si na niju - a če bi jo peljala pa v bolnico bi blo pol pa OK? Verjamem da ti gre na živce in da pop.... ti predlagam da puščaš stolček doma - jaz ga oz. sem še enga kupila ki ga ma v avtu tašča. Pa ne bo vroče krvi.

Ulla nisem mislila na najslabše vedi da mam tud jaz otroke in da za njiju dam takoj svoje življenje ampak starejši ljudje pač gledajo drugač na to , gledajo kako je bilo - sej veš pa domač zdravila, pa včasih smo tako to delali, pa otrok mora bit tako, pa oblečenega maš premalo, pa kje maš to oin ono - VSE VEM ŽIVIM Z ENO TAKO user posted image user posted image user posted image user posted image  

pUNCE LEP VIKEND VAM ŽELIM - VAS BEREM V PONEDELJEK

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
22.8.2008 14:41:07   
ronja
Mariolinka, da te potolažim: tudi pri nas se na da diplome v pol leta naredit, ker vsaj tako dolgo trajajo že sami poizkusi ali pa teren. Bi mela rajši izpit, se naučiš, pa jeuser posted image . Tam ti pa živali ne dalejo, pa lahko po trepalnicah skačeš, ali pa ščije, pa ne moreš na teren, ker tvoje živalce v dežju ne letajo ali pa ima voda preveč organskih snovi, pa ne moreš delat poizkusov, ker se ti na kontrolo odzivajo,... skratka - nisi sam od sebe odvisenuser posted image .
Vsak ti bo drugače rekel, ampak če mene vprašaš, če bi jaz kupovala, bi kupila res samo pajacke. Midva sva dobila 2 pajacka in kup drugih cotk, pa jaz sem še enega naredila. Saj sva tudi druge uporabljala, ker sva jih pač imela, ampak pajacka sta bila vedno prva svinjskauser posted image . Sicer pa ti pridejo prav še bodiji in hlačke s stopalci (ne kupavat hlač brez stopalk, vsaj ne za tamalčke, ker nogavičke znajo hitro dol scufat, pa nogavičke hitro tiščijo tiste male nogice, pa še pozimi jih bomo mele!) Ne si kupovat raznih kompletkov (ala trenirka v 2 delih), kupi 2, za dušco, pa še to v večjih številkah (od 68 naprej, takrat že kaj lahko počnejo in so tudi kompletki uporabni).
Oblekce so za punčke zelo priročne, če maš poletno punčko. Za pozimi se mi pa ne zdijo praktične, ker jo lahko potem v noge zebe, ko ima samo žabice gor. Jaz sem bolj praktik, pa še zmrzljivček, pa bolj praktično gledam, če hočeš imaš lahko tudi vse v volančkih, da se razumemo - nobeni nič ne vsiljujem.
Ampak dojenček se sigurno najboljše počuti v pajacku iz bombažnega jeriyja - hitro ga previješ, pa nikjer ga nič ne tišči - niti pri pasu, niti nobenih gumbov strašnih in podobnega... Jaz ne maram pajacov, ki se zapirajo na hrbtu, se mi zdi, da jih potem tisto žuli, saj se dojenčki vseeno dostikrat prevalijo na hrbet, vsaj ko so budni...

Jaz sem pozimi skoz uporabljala za ven enega kosmatega pajaca - medvedka, je bila tok luškana v njem, pa nič je ni moglo zebst notri. Je mel pa še tak fino narejeno, da si lahko rokice dal ven, ali pa jih pokril - kot ene vdelane rokavičke na koncu, ful praktično! Zdaj pa ne vem, če ji bo že prav, je št. 62. No, ji bo pa malo velik;) Ali ji bom pa naredila enega manjšegauser posted image .

(odgovor članu Mariolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
22.8.2008 14:46:49   
ronja
mariolinka in ostale prvorodkice, lahko pridete kdaj v Lj. k nam pogledat, kako to zgleda, ko imaš takega malega čižota doma! Če bo katera zainteresirana, vam pokažem, kako se jo previje, pa koliko oblekic in kak mali trik. Pa še domač sladoled imam, heheuser posted image

je pa nekaj res: ta mala bitja imaš tako zelo rad, da se ti sfrka!  Prej sem jo cartala, ker se je zbudila med spanjem (vedno se med tem dnevnim spanjem zbudi, polula v kahlico in zaspi nazaj, če jo seveda malo pocartam) in je to tako noro fajn občutek, da si ne morete mislit!!! Res jo mam ful ful ful ful ful rada!!!!!user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
22.8.2008 14:51:20   
Mariolinka
Hvala za nasvete! Vidim, da si poleg tega, da ne kompliciraš, tudi ustvarjalna. Pohvalno. Sicer tudi jaz kdaj kaj sešijem, ampak za dojenčke si pa ne bi upala :) Se mi zdi, da je premajhno. Mislim, da bova res upoštevala tvoj nasvet in se osredotočila na pajacke. Sicer ne verjamem, da bova kaj dosti oblekic dobila kao za darilo - pri nas ni taka navada, ker nas je preveč :) Saj vem, da se še ne mudi z oblekicami, samo zame je to prvič, pa nisem sigurna, zato hvala za izkušnje! Lp

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
22.8.2008 14:54:56   
Mariolinka
Jah, jaz sem vedno za sladoled :) Samo problem je, ker jaz trenutno živim v Švici pri možku - tukaj ima službo. Rodit pridem domov UPAM :) Pa tudi ko zaključi s tem projektom, nameravamo živeti v Sloveniji - to bo čez kakšni dve leti. Ampak povabilo je pa mamljivo :)

Neposredna povezava do sporočila: 1480
22.8.2008 15:38:19   
nina166
Dan!

Ste se pa razpisale user posted image  user posted image  user posted image

sasa hiška pa res super zgleda...ti kar pošlji tvojega sem gor, ga bomo mi prepričale, da jo kupita user posted image

uršika ko boš imela dojenčeka pred samo boš takoj vedela kaj delat z njim, kako ga primit, kako ga nahraniš in skopaš pa ti bodo tako drugi pomagali, pa še to bi znala sama, če bi bilo treba. Se mi zdi, da imamo ženske to v krvi...kako delat z dojenčkom. Tudi mene je bilo blazno strah, da bom naredila kaj narobe. Tisti dan ko sem ga rodila in so mi ga v sobi pripeljali k postelji, si ga nekaj časa sploh nisem upala dvignit, ker me je bilo strah, da ne bi naredila kaj vredu. Ko pa sem ga prvič pa ni bilo več problema. To je materinski nagon...takoj veš kako se kaj dela, čeprav nisi še nikoli držal dojenčka v roki.

EA...cena pred 2 leti je bila 40.000sit...v celju. Vem pa da je v Slovenj Gradcu brezplačna, za drugje pa nimam pojma

Ulla...tudi naš je pri enem letu jokal kar naprej. Potem smo ugotovili, da ga daje trma in da s tem preizkuša kaj lahko z jokom doseže. Potem se je začel še po tleh metat in ker smo ga pač ignoriral je s tem nehal. Zdaj pri 2 letih pa je spet v fazi jokanja...za vsako stvar ki ni po njegovem se dere...mi pa ga ignoriramo. Saj če ga drugače nič ne boli ni panike...ga pač ignoriraš, tako dolgo da ugotovi, da ne more z jokom vsega doseč.

Kar pa se tiče hoje: ti kar počakaj da bo pripravljena. Lahko jo cele dneve vlačiš za roko okoli pa če ne bo sama pripravljena, še vseeno ne bo shodla. Bo že, saj ima še zadost časa. Moje mnenje je, da je otroka brezveze v karkoli silit, saj mu s tem bolj škodiš kot pa koristiš.

ronja kak sladoled pa imaš...okus user posted image  user posted image

Zdaj pa morem vd možeku pripravit kosilo.

Lep vikend vam želim...bomo mi bolj terenski tako da se verjetno beremo šele v ponedeljek, čao

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1481
22.8.2008 16:11:44   
Anonimen
sasa ni panikeuser posted image sj vem da ni blo tko mišljeno, ni nobene zamere al kej, bohnedej....jst pač zmeri povem tko kt mislim, vsak si pa vzame pa kokr če...in ja, mogoč maš prov, če bi blo treba otroka pod nujno v bolnico peljat, bi bila mogoče tolerantna do tega, čeprov se mi tud ne zdi sprejemljivo glih, samo kaj češ, da ti otrok umre doma al pa ga pelješ brez zicauser posted image samo teh vsakdanjih situacij ne moreš nekak primerjat s kriznimi, kaj vem...samo kakorkoli, najbol me razpizdo k se absolutno ne upošteva, tist k rečem, včasih se mi zazdi da prov nalašč dela kontra, sam da bi dokazala da ma ona prov in ne jazuser posted image v stilu tolk otrok in vnukov je že gor spravla, zdej bom pa jaz njej pamet solilauser posted image samo če jaz hočem, da bo vsakič ko pelje otroka v avtu, ta v zicu, to bo. in pika. pa če hočem zraven da mu še indijansko perjanico zmontira, mu jo bo.je mela svoje otroke, pa jih je rihtala kokr jih je hotla, jst svoje bom pa tko kt jih bom. pa k sem odprta za debate in kompromise, res sem, nisem tolk zašponana kokr mogoč zgledauser posted image sam da se me pa na tak način ignorira in u bistvu že norce skor dela, o to pa ni šansuser posted image

nina
, ne ni to trma, čeprov je tud zo na sporedu, sam to je čisto drugače....se tud ob tla meče in svašta, sam to jo kr ignoriramuser posted image tud prestopla sem jo že, ko se je metala po tleh in trmarila....samo to je pa drugo, pa drugačen jok in vse, ma kaj vem....bo že minilo...

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 1482
22.8.2008 16:41:23   
ronja
mariolinka, stavit grem, da boš dobila cotke od ljudi, za katere še veš ne, kako jim je ime! Res, boš videla! Sicer pa - jaz sem dobila stare cotke od mamic, ki jih ne rabijo več. So pa še čisto v redu - vsaj zame - kakšna se bi zgražala, če je cunca malo sprana, meni je pa še boljše, ker so malo nošene navadno bolj luštne za nosit - in udobje je vsaj pri dojenčku po moje na prvem mestu (za varnostjo, seveda;)

nina, hehe, a zdaj bi pa še zbiralauser posted image ! no, imam kokosovega, čokoladnega, stračatelo,...
Sicer pa če kdaj pa kdaj pelješ otroka za rokice par metrov, ga nič ne siliš (meni je celo pediatrinja rekla, da ko je to ok, samo da mu moraš pustit, da tudi sam in da on narekuje koliko - čeprav sva midva vedno prej obupala kot ona - ona bi skoz hodlauser posted image ) - pač se igaš z njim, ker mu je to všeč. Sicer ga pa pustiš, da sam pada in plazi. Se pa strinjam, da vsak shodi, ko mu paše, saj pravim: bratranca so forsirali, pa je shodil kasneje kot Ronja, ki je nismo čisto nič.

Pri Ronji je trma čisto drugačna kot jok - je sicer dretje, vendar pa ne joka - solze ji skoraj nič ne tečejo, redkokdaj kakšna in tudi zvok je čiiiiisto drugačen, ne moreš zamenjat. Se postavi na sredo sobe, te gleda, se ustopi, da se lahko bolj zadere in se dere. Pač moraš to ignorirat in si mislit, da so vsi sosedje kdaj imeli ali pa še bodo imeli otrokeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1483
22.8.2008 16:59:09   
uršika***
Živijo!!!!

Mariolinka:
na Nosečnosti je na prvi strani odprt forum  z naslovom Kaj potrebujem za novorojenčka. Tam imaš cel kup seznamov in verjemi, da te bo bolela glava, toliko podatkov boš dobila. Pa nekatere materinske šole tudi dajo seznam sem slišala.

Ronja:
ne se preveč hvalit s sladoledom, ker ne verjamem, da imaš dovolj veliko stanovanje, če se ti vse iz foruma narišemo na vratih. In sladoleda zagotovo nimaš dovolj za vse nasuser posted image user posted image user posted image  Upoštevaj dejstvo, da smouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Saša: a ga še nisi prepričalauser posted image  Ti mu kar pokaži kaj smo ti napisale in pod takšno težo besed bo sigurno popustiluser posted image - Pa pohiti, da ne bojo hiško prej prodali.

Lep dan vam želim

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
22.8.2008 20:45:31   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Za vožnjo v avtu brez sedeža pa ni šans - tisto pa ni, da se od enkrat ne bi nič hudega zgodilo - vse nesreče so od enkrat! Tak da ni šans - v avtu je ne bo nihče peljal brez sedeža pa pika!

Tole se pa totalno strinjam. Moja tašča full pametuje okoli avtosedežev... češ so neudobni, pa kako so oni. ME NE GANE! Nikamor brez avtosedeža.

Saša, ko smo bili mi majhni (sem ravno napolnila 30) ni bilo toliko avtomobilov, v sega skup si jih videl 20 na cesti, avtomobili so bil slabši, počasnejši, bilo je drugače. Dejstvo je, da imajo dandanes v enem bloku 3xveč avtomobilov kot 5 let nazaj (statistika...sem delala na zavarovalnici). Pa veliko norcev z raznimi naturiranimi mašinami, ki tiščijo tudi krepko čez dvesto. Ker si se včasih peljal v split po magistrali, danes pa šibajo k utrgani po avtocesti, da le ne bi kdo kaj amudil. Zato so avtosedeži.

In težak 8 ali 20 kg, če je star 4 leta še ne more bit normalno privezan kot je v avtosedežu. Moj mali meri v višino 115, ravno napolnil 4 leta, 23kg, pa mi niti na kraj pameti ne pade da bi bil brez sedeža.

Zato punce, varnost je najpomembnejša. Cotke so lahko lepe in poceni, kar se pa varnosti tiče, pa zagovarjam the best, pa če je 10x dražje kot vse ostalo.

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
22.8.2008 20:47:40   
Zvezdica
ok sem že čist pase z odgovori:)

Ma spet sem cel dan imela opravke. Isto se mi dogaja kot v prvi nosečnosti, sem na bolniški a laufam skoz okoliuser posted image
In kar naenkrat bo tule dec:)

In bo treba vse zrihtat. In pripravit. In komaj čakam.
Sej bi še pisala ampa ker sem precej komatozna grem sam še pred tv ali knjigo brat.

NOČKO

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
22.8.2008 22:35:03   
ronja
Zato punce, varnost je najpomembnejša. Cotke so lahko lepe in poceni, kar se pa varnosti tiče, pa zagovarjam the best, pa če je 10x dražje kot vse ostalo.

Se podpišem! Tudi jaz ne mislim otrok vozit drugače kot v sedežu tudi kasneje! Zato so pa naredili sedeže!
Jaz tudi skoraj vsak teden "po naključju" omenim, da brez avtosedeža nikamor - kadarkoli me za karkoli vprašajo, ali pač omenim, kako kaj je, kar uštulim to v pogovor. Da jim pride v kriuser posted image . Recimo, danes je tašča peljala malo na sprehod in je vzela sabo frutek, da bi lahko bili dalj časa zunaj (je prefrigana moja tašča - ker prej sem ji parkrat rekla, da jo mora pripeljat nazaj do ure, da ne bo tamala lačna - zdaj je pa vzela sabo hrano, hehe, ni od muh, morte priznatuser posted image ). Sem ji povedala, da zdaj hoče Ronja sama jest in da bo verjetno od frutka cela svinjska. Da pa zaradi mene lahko jesta zunaj frutek, ni problema, cotke itak dam prat, samo da ve, kaj jo čaka, hehe. In sem seveda povedala, da glede tega ne kompliciram, edino glede vožnje v avtu pa: to je važno, kar je nevarno, če je pa popacana, pa buhpomagi.

MOjim pa itak ni treba niti rečt, ker so bili že sami taki, da smo se morali vedno privezat že na parkirišču in če bi bili takrat stolčki, bi nas vozili not.

PS: sem vam povedala, kaj sva enkrat videla na parkirišču? Se pripelje en avto, ven prideta oče in mama in en mali sine, cca 6 let, recimo. In začne nekaj razgrajat okoli, onadva pa psssssst! In potem vsi čisto potihem odprejo prtljažnik in vzamejo ven voziček s spečim dojenčkom!!!! Tiho so bili, da ga ne bi zbudili, zato ga verjetno niso dali sedet v sedež, ampak ljudje božji, V PRTLJAŽNIKU VOZIŠ DOJENČKA!!! Saj ni treba, da se ti nekdo z 200/h zaleti - za to je dovolj, da te en malo bolj butne od zadaj, pa se mu kaj zgodi... Groza! Midva sva bila tako paf, da kar verjet nisva mogla...

PPS: pri koliki hitrosti mislite, da dojenček odleti skozi prednje vetrobransko steklo, če ga nekdo drži v naročju? So delali namreč poizkuse (na lutkah, seveda;) Pri 30/h! Toliko se voziš po parkplacu! V trgovino ne gre noben tako počasi...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
23.8.2008 9:00:13   
Zvezdica
jutro

ne morem verjet, da sem prvauser posted image
Če je že tko, pa za vse ena user posted image

Ronja, tisto s parkirišča.... GROZA. Jast bi verjetno kaj rekla, ker povsod sem lahko tiho, ampak ko gre za otroke pa raje ne bi govorila.

Prijetno jutro in še lepši dan:)

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
23.8.2008 11:27:59   
African queen
Dobro jutro!

zvezdica,ti pa samevaš danes.Se vidi,da je sobota in vse babe na veliko pospravljajo,kuhajo,pohajukujejo...

Jaz včeraj nisem mogla na internet,ker je zmanjkala elektrika že ob 8ih zjutraj in sem potem oblekla otroke in se odpravla na šiht...

saša,hehe je moglo bit pa pestro za gospo Yeboah tukaj na vasi pred tridesetimi leti. user posted image ..Pri nas ni  hudo,smo v glavnem mestu,kjer se popolnoma vse za tujce dobi.Včasih pa res zmanjka elektrika,ampak človek se na to navadi,pa nekaj časa smo bili brez tekoče vode in smo izvajali "bucket shower"...sem se pa tukaj naučila cenit stvari,ki jih prej nikoli nisem in to je ena pozitivna stvar.
Ena je spraševala,če je civilizirano...sem se tolk nasmejala user posted image ...seveda je,sej v Afriki ni sam džungla..je pa res,da je na eni strani velikanska revščina,na drugi pa ogromo bogastvo...

ronja,ne morem razumet,kako so lahko nekateri tako neodgovorni..groza.

Uživajte

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
23.8.2008 14:29:49   
ronja
Zvezdica, ja, saj imaš prav, vsekakor bi morala kaj rečt - pa sva bila tako paf, da sploh nisva dojela, kaj se dogaja - sva mislila, da samo voziček ven dajejo, šele, ko so se odpeljali, sva videla, da imajo dojenčka not (sva bila v avtu, zato nisva takoj vidla deteta), sva se še spraševala in drug drugega prepričevala, da to itak ni mogoče, da bi bilo dete not - dokler ga nisva videlauser posted image . ma ne vem, kaj majo ti ljudje v glavah, verjetno res iskreno ne vedo, kaj se lahko zgodi z otrokom - ker sicer sta zgledala kot da imata oba otroka rada...

AQ, pridi na sladoled, pa te pridemo pogledat v Gano, da ti ne bo dolgčas po Sloveniji, hehe. je pa po moje tam bolj civilizirano kot na našem vikendu na morju, hehe. Tam se naučiš centi toplo vodo, recimo;)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
24.8.2008 9:33:27   
Zvezdica
Jutro

Spet sem vam skuhala user posted image :)

Kako ste nosečke? In kam mrknete čez vikend?

AQ, jast sem se tud nasmejala ko sem prebrala "civilizirana", ampak ni hudega, ene ta dežela zanima bolj, druge manj. Mene že od nekdaj in upam, da si bom lahko ogledala nekaj tistih koncev ki me tako mikajouser posted image

Tako, torej, kaj naj pišem, če pa sam monologe furamuser posted image . Tako, da grem v trgovino (vem..grozna se, da grem v nedeljo v trgovino) ampak čez teden mi sploh ni ratalo, to je pri meni izredno. Potem kaj dobrega skuhat, pa uživat to ohlajeno nedeljo.

Aja, včeraj sem vidla en kombinezonček, za zimo za dojenčka in me je zamikalo, da bi kar kupila. Vem, da je še prekmalu (sem imela že smolo)ma vseeno se mi zdi, da tako uničiš negativne misli in samo čaka januar, da boš bebico tako oblekeluser posted image

Verjetno ga bom šla kupit, za dušo.

Lepo nedeljo vam želim.

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
   [Brisano sporočilo]
24.8.2008 11:25:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1492
24.8.2008 12:57:51   
uršika***
Dan.
Sem si rekla, da moram pridet malo pogledat kaj počnete, pa vidim, da ni nikjer nobene. Jaz sem se pa tako ustrašla, da ne bom mogla vsega za nazaj prebratuser posted image
Vidim, da uživate in pohajate naokoli.
Upam, da niste imele včeraj prevelikega neurja pri vas domauser posted image
Jaz še kar čakam, kdaj bo našemu malčku kapnilo, da bi malo pobrcal. Komaj čakam, on pa ničuser posted image  Trebuh je pa že tak, kot da sem najmanj v 7 mesecu, ne pa v 5. Mi je rekla sodelavka, naj neham kvas jest, da kar kipnemuser posted image
Lepo nedeljo vam želim nosečke moje drage. Jutri pa sem sigurna, da boste bolj pridne v čvekanju- predvsem tiste, ki vam je v službi dolgčasuser posted image user posted image user posted image
Grem malo polenarit, potem pa na obisk k prijateljici. Pa-pa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
25.8.2008 6:49:47   
sasa78
dobro jutroooooooooooo!!!!

Evo mene! Pošiljam vam dišečo user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse zaspanke!!! Vikend je bil bolj mal uspešen na forumu - ne? Se vidi sam pol strani  - bo boljš!

Mi smo bili bolj k ne samo leteči. Nisem bila na morju - pa tudi nasledji teden še ne bom šla - pol pa ja!

Lepo se imejte in zbudite se v ta jesenski hladen jutr!

Še enkrat DOBRO JUTROOOOOOOOO!

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
25.8.2008 6:53:06   
sasa78
DANES IMAJO PREGLED:
MAGOR
BABUŠKA84

Punce uzivajte v uz!

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
25.8.2008 8:25:59   
Zvezdica
Jutro in hvala za kavouser posted image
Je pasala:)

Uh, punci, ki imata danes pregled UŽIVAJTA max ob gledanju vaših sončkov. Jast mam tud v sredo, komaj čakamuser posted image

Tako viken je mimo, mi smo se imeli fjn, pa še pospravili smouser posted image user posted image user posted image

grem še za mamo kavo nardit, ki je na poti k meni.

lep dan!

i belive i can fly....

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
25.8.2008 8:32:52   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

dobro jutroooooooooooo!!!!

Evo mene! Pošiljam vam dišečo user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse zaspanke!!! Vikend je bil bolj mal uspešen na forumu - ne? Se vidi sam pol strani  - bo boljš!

Mi smo bili bolj k ne samo leteči. Nisem bila na morju - pa tudi nasledji teden še ne bom šla - pol pa ja!

Lepo se imejte in zbudite se v ta jesenski hladen jutr!

Še enkrat DOBRO JUTROOOOOOOOO!

Dobro jutro!
sem se kr prištulila k vam na kavicouser posted image user posted image user posted image sem še na pol v transuuser posted image user posted image user posted image
in januarčice,kako ste kaj?
a je od vas katera šla na NS v MB k Pelkičevi?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
25.8.2008 8:42:01   
sasa78
spps - kako smo? jaz OK z velikimmmmmmmmmmmm trebuhom - mojedva tako vneto božata trebuh da me bosta razvadla - oz. me dobo. Jutri izvem spol našeda 3 sončka - KOMAJ ČAKAM  In ti si že v 13T - a ne gre hitro čas? Še malo pa boš tud ti napol!!! Ej september se bliža a si že kej živčna za besedo DA? user posted image user posted image user posted image

zvezdica - a 30 maš, jaz sem tud čist frišna v 30 - ih user posted image user posted image user posted image  sem pa rak -
se strinjam da je varnost na prvem mestu ampak tuki je bil en drug razlog za jezo, pa sej veš na koga se najrajši spravljamo taščo in tasta - pa ni nič blo tako hudo sam princip je ta, ki nas jezi, jaz osebno jim pred kosilom ne dovolim nič jest, tašča jim pa piškote rine pol sem pa tud jaz jezna kot user posted image , pa še naglas too povem.

AQ- civilizacija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ma sej sem vedla da ste bogu za leđama user posted image user posted image user posted image   zezam - ti prid k nam na user posted image , ker slovenija je najlepša - veš tisto povsod je lepo a najlepše je pa doma user posted image user posted image user posted image user posted image   (zdej bom pa še koga razkurla)

Moj user posted image  veselo brca. I danes je pravi športnik - joj k paše

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
25.8.2008 8:52:40   
spps
spps - kako smo? jaz OK z velikimmmmmmmmmmmm trebuhom - mojedva tako vneto božata trebuh da me bosta razvadla - oz. me dobo. Jutri izvem spol našeda 3 sončka - KOMAJ ČAKAM In ti si že v 13T - a ne gre hitro čas? Še malo pa boš tud ti napol!!! Ej september se bliža a si že kej živčna za besedo DA?

ja,jaz sem ok,redim se pridnouser posted image user posted image user posted image user posted image (mislim,da ne bi nič blo narobe,če bi mi bilo kakšen dan slabouser posted image user posted image )tk,da me je kar groza kaj bo na koncu nosečnostiuser posted image user posted image user posted image
veš,kaj-ne boš zvedela spla vaše bebice,ker si preveč nestprnauser posted image user posted image user posted image user posted image
ma nisem živčna zarad besede DA,ampak zarad vseh priprav,ki me čakajo,pa zaključna dela našega prizidkauser posted image user posted image user posted image user posted image
ob kolkih imaš jutri UZ?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
25.8.2008 8:56:59   
sasa78
ob 7,30 aaaaaaaaaaaaa - sam še 22 ur user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.