|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
24.8.2008 10:58:14   
Jutro,

punce evo mene nč kaj dobre volje se še kr neki heca tale izcedek pr meni tale naša beba pa nam že sedaj kaže kako je pridnauser posted image user posted image user posted image  da mamico takole skrbi sedaj ona mene pol pa bom jaz njo pa bo vse urejenouser posted image user posted image user posted image ...

Drugače pa sem kar ok recimo samo da izcedek gre bom najbolj srečna...Kosilo pr nas tudi boljša polovica kuha imeli pa bomo:juhico,pražen kropmir.meso in solato njamii...potem pa še kakšno lučko za desert pa bo spet fajn za kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa lažje dihat ko ni tko vroče pr nas tudi lepo nedeljo vam želim pa počivajte in se pustite razvajat...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
24.8.2008 11:06:35   
Dali*
ojla punčke!

cita, full sem vesela, da kaže vse OK in da so te malce pomirili. Ti pa kar pridno počivaj in bo tudi ta zoprni izcedek šel... Naj te tvoji doma še naprej tako pridno razvajajo, ti se pusti cartat in pridno počivaj.

Današnje kosilo bodo postrvi, ampak mi že ob misli na hrano vse smrdi, tako da bomo videli, kaj bom spravila vase. Moj jih je šel ravnokar iskat v ribogojnico, da bodo fajn sveže.

zaspanka, ti si pa res boga. Kar pridno se maži s kremicami in kar imaš predpisano, da bo čimprej minilo.

Glede nos. oblačil - si še nisem nič kupovala. Naslednji teden se dobiva s kolegico, ki mi jih bo nekaj prinesla, da si pogledam in da mi posodi, pa še druge punce morem mal aktivirat. Sicer pa si bom dala ene kavbojke prerihtat, da me ne bo presenetilo. Zaenkrat še vse oblečem, ampak me pri sedenju začne malce tiščati.

Naja30, vidim da si prava razvajenka, heh.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
24.8.2008 11:09:05   
Dali*
Kjer sem napisala zaspanka, mislim nate zasanjana. ojej.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
24.8.2008 12:01:04   
trezika
Dan Dan!
Kako ste kaj marčevke? Nekaj časa se že nisem oglasila, ampak vas pa redno berem tako da sn na tekočem z vsemuser posted image user posted image  Tu pri nas je dans tako zaspano vreme...sicer je kr ok, ko ni tak vroče, sam kaj ko se mi v takem nič ne da.
Včeraj zvečer sn mela pa tak hud glavobol, da do enih nisn mogla zaspat...sploh ne vem, kako mi je potem uspelo. Upam, da se mi ne bodo ponavljali, ker glavobole pa ful slabo prenašam. Sicer so mi ene punce rekle, da brez skrbi lahk lekadol vzamem, sam meni vseeno nekak ni do tabletuser posted image

Upam, da ste vse ok in da uživate v user posted image  jaz pa že komaj čakam na torek, ko mam pregled in bom spet vidla našega pikeca.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
24.8.2008 12:57:58   
tatly
ce mogoce katera kopuje angel sounds?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
24.8.2008 13:18:18   
Anonimen
ada2 - Kokice? Ja fino user posted image , ampak nikol si ne bi človek mislil, da so tako "uporabne". user posted image Glede pritiska pa je še vseeno bolje imeti ga malo premalo kot pa preveč. Ni pa oboje dobro.

mama_m - Kot prvo moram prav pohvalit tvojega moža, ker vidim da se zna kr fajn obrnt v kuhinji in na splošno v gospodinjstvu. user posted image No, moj je bolj levi za kakšna gospodinjska opravila, ampak če mu rečem pa tudi kaj naredi.

cita - Ti sam počivaj in se pusti razvajat. Izcedek pa upam, da čimprej mine. user posted image

trezika - Jaz sem v 1.user posted image imela takšne glavobole, da če sem ležala tud premaknit nisem smela glave, ko se je stanje malo umirilo. Pa sem na začetku pojedla kar precej lekadolov, ker drugače žal ni šlo. Se pa tudi glavoboli nekako umirijo do sredine nosečnosti in so potem manj pogosti - vsaj pri meni ej bilo tako.

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 1581
24.8.2008 13:22:18   
Anonimen

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi   NS

user posted image

user posted image   27.02.  chichinchek (28)         (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              
user posted image    01.03.   jjasna85 (22)            (št.1 user posted image , št. user posted image 0)    01.09.
user posted image   01.03.  Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
user posted image   01.03.  cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    03.09.
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)    11.09.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      
user posted image   05.03Linda25 (28)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    19.09.          
user posted image   06.03Grahec (29)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    03.09. 27.08.   
user posted image   07.03.  spps (26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    28.08. 27.08.
user posted image   10.03.  ajja  (28)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)               28.08.
user posted image  12.03.  michell (28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     
user posted image   14.03juli@ (24)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)   .
user posted image   14.03. trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09. 04.09.
user posted image   14.03. škratka (23)                  (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
user posted image   15.03lejca (32)                     (št. ? user posted image , št. user posted image ?)     19.09.
user posted image   15.03.  tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
user posted image   16.03. dana (30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)              03.09.
user posted image   16.03.  pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1)              09.09.
user posted image   17.03.  mediuhec (29)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image  19.03.  trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    26.08.
user posted image   19.03.  mama_milchy (26)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    04.09. 09.09.
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image  0)      
user posted image   20.03.  evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)                09.09. 
user posted image   21.03.  _andreja_  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    26.08.
user posted image   21.03.  sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    03.09.
user posted image   21.03.  Mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    09.09. 04.09.
user posted image   21.03.  enkratna                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 0)               03.09.
user posted image   23.03. Zasanjana (26)              (št.3 user posted image ,  št. user posted image 2)               09.09.
user posted image   23.03.  Dali* (27)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    27.08.  11.09.
user posted image   23.03. 1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)               10.09.
user posted image   25.03. piamaria                        (št. 4user posted image , št. user posted image 2 )
user posted image   27.03. lotoska                          (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
user posted image   27.03. SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
user posted image   28.03. Nina00 (34)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)    
user posted image   30.03. janaja                            (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    30.09. 18.09.
user posted image   31.03. Naja30 (30)                  (št.2 user posted image , št. user posted image 1)     15.09.
user posted image   xx.03.  julam  (33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
user posted image   xx.03. PERSIDA (32) user posted image user posted image        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      
user posted image   xx.03. pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)
user posted image   xx.03. Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

Trentno je 46 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image
- user posted image  pikica36 user posted image
- user posted image   MAŠKAuser posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1582
24.8.2008 18:39:57   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

sonček, kdaj imaš pa ti pdp? Si aprilka, a ne? Vas bom prišla malo pozdravit glede na to, da imam pdp zadnjega marca, ki kaj hitro lahko prestopi v april.
RES JE APRILKA SEM IN DATUM NAJ BI BIL NEKJE 24.4.09,ne vem pa še točno ,saj je moja G na dopustu in je še nisem dobila ,da bi se naročila za datum.In kako se pošutiš ti,ki si en mesec pred mano?

lep večer in lahko noč

Dobro se počutim, hvala. Vidim, da zdaj nimaš več medvedka, ko kliknem na tvoje ime. Super, ker zdaj se je začelo pa odštevanje! user posted image
da sedaj se je pa začelo odštevanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me pa nekaj zanima !ali vam je vsak dan slabo ali je kak dan tudi kovam ni slabo.kajti nekje sem prebrala ,da  čez noč slabost mine ,da se moraš posvetovati z zdravnikom.meni je včasih včasih pa komaj kaj da mi je?ali lahko svetujete,in hvala.Nimam pa nobenega izcedka kot naravno prozornega.

hvala m.

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 24.8.2008 18:45:47 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
24.8.2008 20:34:23   
Zasanjana
Ojla!

Vas samo pozdravljam in vam želim lep večer, ker sem tako zmatrana, da skočim samo še pod tuš in spat. Marc in Zala že oba pridno spita. Smo imeli piknik, je blo res luštno. Malček sem se razmigala, smo igrali badminton in odbojko in je ful pasalo. Verjetno me bo jutri vse bolelo. user posted image

No, lahko noč!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
24.8.2008 21:16:07   
spps
ojla babnice!
kako ste kaj? jaz sem imela ta vikend naporen,pa nisem niti imela časa prit do neta?
cita,dost počivaj,pa bo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image
in pri ostalih kaj novega?
a gre katera od vas h kseniji pelkićč ogrizek na nuhalno?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
25.8.2008 8:16:04   
piamaria
Jutrček moje souser posted image  danes imam pregled v 10t,
upam na najboljše, držite pesti.....zauser posted image , jaz sem pa itak čist adijo.
Slabosti me še držijo, hrana smrdi, zredila sem se pa 3 kguser posted image

Sporočim kako je šlo....ampak potem moram še 13.sept. na nuhalno...še en podvig...po grenki izkušnji me je zelo  strahuser posted image
imam pa občutek, da tokrat bo in je vse okuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
25.8.2008 8:28:27   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: piamaria

Jutrček moje souser posted image  danes imam pregled v 10t,
upam na najboljše, držite pesti.....zauser posted image , jaz sem pa itak čist adijo.
Slabosti me še držijo, hrana smrdi, zredila sem se pa 3 kguser posted image

Sporočim kako je šlo....ampak potem moram še 13.sept. na nuhalno...še en podvig...po grenki izkušnji me je zelo  strahuser posted image
imam pa občutek, da tokrat bo in je vse okuser posted image user posted image user posted image
ojla!
boš vidla,da bo vse ok!
ob kolkih pa greš na pregled?
jaz pa imam v sredo Ns in v četrtek kontrolo,sem tud mal nervoznauser posted image user posted image user posted image user posted image  jaz si tud ne bom s tehtnico dobra,ker preveč kažeuser posted image user posted image user posted image sem se zredila 2,5kg,sam se tolažim s tem,da imam težavo z zaprtjemuser posted image user posted image user posted image sej ,ko bom pa nervozna,pa ne bo težav z wc-jemuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
25.8.2008 8:54:41   
ada2
dobro jutro!

držite pesti okoli 12, ko imam NS.

glede kg, pa jaz še nisem nič pridobila, oz. ko mi je bilo tako slabo sem nekaj izgubila in zdaj tisto nazaj pridobila, tako, da sem na istem trenutno. se pa sploh ne sekiram, prvič sem pridobila 19 kg, pa je potem hitro šlo vse dol brez nekega posebnega truda, drugič pa 16, pa je tudi šlo vse nazaj.

uživajte v lepem vremenu!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
25.8.2008 9:00:33   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

dobro jutro!

držite pesti okoli 12, ko imam NS.

glede kg, pa jaz še nisem nič pridobila, oz. ko mi je bilo tako slabo sem nekaj izgubila in zdaj tisto nazaj pridobila, tako, da sem na istem trenutno. se pa sploh ne sekiram, prvič sem pridobila 19 kg, pa je potem hitro šlo vse dol brez nekega posebnega truda, drugič pa 16, pa je tudi šlo vse nazaj.

uživajte v lepem vremenu!

že odštevaš ure?
ja,malo še,pa greš svojega pikeca pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image
in kako se počutiš?
saj jaz sem prvič pridobila +17kg,pa je šlo kar hitro dol(sem se pa že sprijaznila,da me bo mal več skupi)
sem pa štartala v drugi nosečnosti z isto težo kot prvič 63,5kguser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
25.8.2008 9:01:48   
Naja30
Dobro jutro.

Kakšne sanje imam te zadnje noči! Tako resnične in kar malo na moro vlečejo. Včeraj me je en pes napadal, danes sem jaz (user posted image ) delala piz. v enem lokalu. user posted image  Mislim kar nekaj, no. In ko se zbudim se počutim, kot da bi me kdo pretepel.

Tamala gleda risanko, jaz se pa spravljam kuhat. Nam je ostalo ful kruha in bom delala cmoke, čeprav mi še nikoli niso uspeli. user posted image  Poročam kasneje o zmedi v kuhinji.

Zredila se tudi jaz še nisem. Tokrat sem res pridna. Jem več kot običajno, ampak kar pazim. Za vsak slučaj, ker sem prejšnjič imela sladkorno.

Tako. Vsem, ki imate danes preglede in NS želim RES LEP PREGLED, jaz se grem pa naročit na NS.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
25.8.2008 9:03:07   
dana
Punce dober dan !

Cita samo da je vse v redu s tvojo pikicouser posted image .

naja30 ti si spraševala za VitagynC. Jaz ga uporabljam že kar nekaj mesecev. Ne sicer vsak dan, ampak takoj ko začutim da ni tako kot mora biti. Če to ne zadošča in se stanje ne izboljša, se mažem s Canestenom. Jaz sem imela pred 3 tedni vnetje in zdaj se mi sploh ne pozdravi do konca. Ma ne vem, ali bom res mogla celo nosečnost to prenašatuser posted image  Saj drug teden ko imam NS bom rekla G kako se tega rešit.

Ko sem brala debato o jemanju tablet, sem se spomnila, da sem imela kmalu po tistem ko sem delala test napad migrene in ker nisem upala vzeti Nalgesina, sem vzela kake 3 lekadole. Ne naenkrat ampak na 3 ure. A je jemanje teh tablet lahko kaj vplivalo na razvoj ploda, ki je najbolj kritičen ravno v prvih tedenih? Zdaj ko sem se to spomnila me je prav strahuser posted image

Slabosti počasi jenjajo, nisem pa še čist taprava.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
25.8.2008 9:03:18   
spps

Dobro jutro.

Kakšne sanje imam te zadnje noči! Tako resnične in kar malo na moro vlečejo. Včeraj me je en pes napadal, danes sem jaz (user posted image ) delala piz. v enem lokalu. user posted image  Mislim kar nekaj, no. In ko se zbudim se počutim, kot da bi me kdo pretepel.

Tamala gleda risanko, jaz se pa spravljam kuhat. Nam je ostalo ful kruha in bom delala cmoke, čeprav mi še nikoli niso uspeli. user posted image  Poročam kasneje o zmedi v kuhinji.

Zredila se tudi jaz še nisem. Tokrat sem res pridna. Jem več kot običajno, ampak kar pazim. Za vsak slučaj, ker sem prejšnjič imela sladkorno.

Tako. Vsem, ki imate danes preglede in NS želim RES LEP PREGLED, jaz se grem pa naročit na NS.
Komu pa greš na NS?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
25.8.2008 9:13:46   
janaja
Piamaria- boš vidla, da bo vse vredu. Tudi mene je bilo strah da bo vse ok pa če bo srček bil...

Pa je tako lepo utripal user posted image .

Za vsak slučaj pa ti pošiljam  user posted image  za srečo, pa sporoči kako in kaj.

Me zanima če ima še katera kašen rumeno zelen izcedek brez vonja ( pomoje mam neko vnetje), bi blo bolš da pokličem gin da mi pove kako pa kaj.

Smejte se

Janaja

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
25.8.2008 9:16:27   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Punce dober dan !

Cita samo da je vse v redu s tvojo pikicouser posted image .

naja30 ti si spraševala za VitagynC. Jaz ga uporabljam že kar nekaj mesecev. Ne sicer vsak dan, ampak takoj ko začutim da ni tako kot mora biti. Če to ne zadošča in se stanje ne izboljša, se mažem s Canestenom. Jaz sem imela pred 3 tedni vnetje in zdaj se mi sploh ne pozdravi do konca. Ma ne vem, ali bom res mogla celo nosečnost to prenašatuser posted image  Saj drug teden ko imam NS bom rekla G kako se tega rešit.

Ko sem brala debato o jemanju tablet, sem se spomnila, da sem imela kmalu po tistem ko sem delala test napad migrene in ker nisem upala vzeti Nalgesina, sem vzela kake 3 lekadole. Ne naenkrat ampak na 3 ure. A je jemanje teh tablet lahko kaj vplivalo na razvoj ploda, ki je najbolj kritičen ravno v prvih tedenih? Zdaj ko sem se to spomnila me je prav strahuser posted image

Slabosti počasi jenjajo, nisem pa še čist taprava.

Sem že uporabila vitagyn c in sicer zdaj tri večere zapored, zdaj bom imela 3-dnevno pavzo in potem če bo treba še tri dni kreme. Malo je boljše, izcedek ni več barvast le včasih proti večeru še malo rumen.

Glede lekadola mislim, da te nima kaj skrbet. Sej če bi imela hudo vročino, bi ga prav tako vzela na malo krajši čas. Mislim, da lahko celo 2 na enkrat, če je res hudo. lekadol je varen. user posted image

spps, h Pušenjaku bom poklicala. No grem kar zdaj, pa javim.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
25.8.2008 9:22:29   
Naja30
Opravljeno. NS imam 16.9., en dan po drugem pregledu! user posted image  Aaaaaaa, kako sem vesela, kar dva dneva zapored UZ!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
25.8.2008 9:23:44   
spps

Opravljeno. NS imam 16.9., en dan po drugem pregledu! user posted image  Aaaaaaa, kako sem vesela, kar dva dneva zapored UZ!!! user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pri men je tako ta tedenuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
25.8.2008 9:39:39   
Naja30
Juhuhu!

Zdaj greva pa malo na sončka s tamalo in na sladoled. user posted image
Ko pridem domov, me pa čaka kuhanje in pospravljanje. user posted image  Imamo celo "štalo" v stanovanju. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
25.8.2008 9:57:50   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

do takrat pa upam na čim več veselih novičk in lepih porok (ne, spps?? user posted image )

ojla!uživaj na dopustu,jaz se pa poročim naslednji mesec(27.9)user posted image user posted image user posted image

U ****tiš.. nekaj sm močno zarila user posted image user posted image user posted image  nekdo mi je govoru, da se poroči v soboto... pa sm zgleda zamešala popolnoma use user posted image

Kako ste kej drugače?? Js sm lih danes že v službi.. od jutri naprej pa vzamem še študijski dopust, ker mam zdej 3 izpite za nardit. Pa bi rajši kar delala kot, da se morem učit user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
25.8.2008 10:12:21   
Pozdravček,

vsem ki imate danes preglede želim user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo in se naglejte svojih pikic...

jaz sem še vedno tko user posted image user posted image user posted image  še kr tale izcedek ne da miru sedaj me pa že pošteno pošteno skrbi kaj to pomeni...bom poklicala danes svojo G in da vidim bi raje vidla da me sprejmejo v bolnici pa me tam gledajo res...user posted image user posted image user posted image se opravičujem če sem spet tečna...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
25.8.2008 10:13:28   
Anonimen
Lepo vse opravite danes na pregledu ali na NS! user posted image user posted image user posted image

Glede kg - Jaz sem zaenkrat še na nuli. Ampak če gledam po prvi nosečnosti to še ne pomeni nič. Do 20t v 1.user posted image sem pridelala 1,5kg, do 32t 6kg, do konca 41t pa norih 16kg! Vsak dan po PDP-ju sem šla skor za kilo gor. In ko se vagam drugi dan po prihodu domov iz porodnišnice vaga pokaže -3kg! Sploh nisem dojela, kot bi se že v P zredila, no sem se mogla saj je sin imel 3,5kg, pa kje je še plodovnica, vsa kri,... no, nekja tega je sigurno šlo na račun mleka, ker sem imela zize res ogromne. user posted image

(odgovor članu jjasna85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?