ronja
|
Ne vem, če sem falila - bakfark ni dal nobenega konkretnega primera, da bi se dalo razbrat - ali gre za "pravo stvar, beri: pivo", ali za ""pravo stvar, beri: nekaj je narobe s prijateljem"... Primerjava tovarišice iz oš je za ilustracijo, da leta ne prinesejo kakovosti v odnosu. Iskreno dvomim, da je veliko žensk, ki bojo komplicirale, če bo mož šel po ponesrečenega prijatelja. Če so punce tvojih prijateljev res take, to veliko pove o njih - so sami blesavi, da si niso boljše zbrali... Navsezadnje partner veliko pove o človeku samem, pa če si priznaš ali ne... Če pa ima otrok vročino in ga ti ne smeš dvignit iz postelje, on bi šel pa na pivo, pa se seveda lahko organiziraš, vendar pa je lepo, če partner pretehta to, koliko naredi s svojo kaprico tebi problemov. Gotovo vsake toliko človek rabi odklop in nobena pametna žena ne bo tega preprečevala možu. Gotovo pa tudi v situacijah, ko je lahko majhna napaka velika, vsak pameten mož najprej poskrbi za ženo in otroke. Jaz sem bolj družabna od svojega dragega, tako da imava kvečjemu obrnjeno situacijo, amapk se mi zdi fer, da malo pogledam tudi nanj, ne samo na prijatelje. Ko sem recimo plavala s prijatelji, pa bi malo ostala z njimi, da gremo na pijačo, ga pokličem, če je mala ok, ali se nujno rabi dojit oz. je pač sitna in potem se glede na to odločim, ali bom ostala z njimi. V normalni zvezi ti bo itak vsak privoščil tiste prijatelje, pri katerih se razveseliš. Če pa pride vsakič od njih ves jezen nate, kako nisi tako v redu, ker tako prijatelji mislijo... POtem pa verjamem, da niso tako navdušeni nad tem, da gre ven z njimi... Mislim, da se nikoli ni zgodilo, da bi mu rekla, da naj nekam ne gre ali se kujala okoli tega, na splošno on bolj gleda name, jaz pa bolj nanj, kar se mi zdi veliko bolj praktično. Mislim pa, da prijateljem nič ne pomagaš, če samo skupaj z njimi p*** čez njihove žene... To jih samo podpihuje in težje rešijo svoje probleme z njimi, na koncu pa so prav oni bolj nesrečni! Če jim približaš ženino plat, (pa čeprav po tvoje nima prav) da jo razumejo, je veliko večja verjetnost, da bosta onadva zadevo mirno rešila in ga bo naslednjič rada pustila ven s tabo...
|