|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
22.8.2008 21:15:30   
Katjusa
ja od začetka se jih je mal bal no zdej pa že rad gor sedeuser posted image user posted image user posted image user posted image se bo mogu navadituser posted image user posted image user posted image user posted image sicer ma še kr neki let časa....

upam da je sprememba mojega videza s tvojo predstavo pozitivna...... sej vem na sliki ne zgledam taka čvekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
22.8.2008 21:16:37   
Ajvy
Zdravo... 

No, moj včerajšnji dan je bil poln živčnosti in čakanja...kolkr ste najbrž prrebrale sem imela neurologa in okulista (oz. ste preskočile)....
neurologinja je pregledala reflekse in te zadeve, rekla da je kul, pot pa je prosila še za izvid okulista, ker sem ga imela še isti dan, sva se zmenili za še naslednji dan....okulist me je naročil 12.09. kar sem ji šla tudi naslednji dan v klinični center ob 10.00 povedat.....me je poslala urgentno na očesno kliniko, kjer so mi do treh popoldan pregledal vidno polje in očeni zrkli....ugotovljeno je bilo da določenega dela vidnega polja nimam in je rekla, da vidim dobr, da pa to ne ve zakaj je,....neurologinja se je ustrašla...in s tem tudi mene...rekla da bova slikali glavo...svet se mi je sesul...saj to pomeni veliko tveganje za dojenčka v meni....pogovrila se je s svojimi kolegi, odločli so se da sprosijo MRV..magnetno resonanco, ki je manj oz. neškodljiva otroku....nekako je sprosila preiskavo, ki je potekala v 1, nadstropju kliničnega  centra....groza....strah me je bilo za znoret, pa še nisem nek navdušenec nad ozkimi prostori...v tistem tunelu je bilo res scary, sploh zato, ker kljub čepkom v ušesih slišiš ropotanje mašine....srečo je bila sestra  prijazna in ena druga mi je svetovala naj imam oči zaprte, da se lažje preživi.....
rezultati so vzpodbudni....možgan imam...hvala unemu zgoraj nič drugega čudnega ni not..... dohtar je rekel da verjetno in skoraj z zagotovostjo izvirajo moje težave iz nosečnosti...ter da me v nosečnosti napadajo migrenski glavoboli (lekadol), izpadi vida in slabo počutje...da mi svetuje edino lahko to, da naj potrpim.....
v četrtek kličem neurologinjo , da ugotoviva od kje ta izpad vidnega polja....sej pravim, samo da v možganih ni nič...domov sem prišla ob pol devetih zvečer..izmučena...
Danes sem imela G pregled.....zaenkrat vse v redu, je pa trajalo da je našla srčka, saj se nama je dojenček skril....je vidla da sem že čist panična, pa mi je rekla ,da se eni pač tak skrijejo, da njo ne skrbi ker je slišala bitje popkovine...no, pol sva ga pa le zaslišali....
naslednji pregled čez 5 tednov, morfologija.....

to je to...na kratko.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
22.8.2008 21:36:19   
Katjusa
Ajvy upam da bo nadaljna nosečnost potekala brez takih stresnih obdobji in da težave hitro minejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , torej če sem prav razumela nimajo pojma zakaj težave in to prepisujejo nosečnosti?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
22.8.2008 21:39:11   
tanci29
ajvy--ja ti si pa res mela en pester dan včeraj...držim pesti da je bo vse ok...ubistvu si sploh ne znam predstavljat, ker nisem čist dobr razumela vsega..tako da držim pestkeuser posted image user posted image

katjuša--ne da ne zgledaš taka čveka ampak te je ene pol manj(pa brez zamere), ker si zmeri pisala da maš ene 20 kil preveč..no na sliki jih ni vidit..drugače pa sem si predstavljala eno kratkolasko z rjavimi laski

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
22.8.2008 22:04:46   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Ajvy upam da bo nadaljna nosečnost potekala brez takih stresnih obdobji in da težave hitro minejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , torej če sem prav razumela nimajo pojma zakaj težave in to prepisujejo nosečnosti?

za vse glavobole, izpad vida, in slabega počutja ja....zakaj pa nimam celotnega vidnega polja, pa nikomur ni jasnouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
22.8.2008 23:33:50   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

katjuša--ne da ne zgledaš taka čveka ampak te je ene pol manj(pa brez zamere), ker si zmeri pisala da maš ene 20 kil preveč..no na sliki jih ni vidit..drugače pa sem si predstavljala eno kratkolasko z rjavimi laski

ja sem si florjana tak dala da se trebuh skrije in mam kr več k 20 kg preveč če bi hotla met tisto idealno težo na 66 višino torej nekje 60 kg bi jih mogla krepko čez 40 shujšatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy držim pesti da se vse pošlihta zdej v drugem trimesečju in da resnično ne boš mela vač težavuser posted image user posted image user posted image

pupe zdej pa lahko noč in lepe sanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
22.8.2008 23:45:06   
glen
Balonchy
http://www.seraphine.com/Scripts/Prodlist.asp?idcategory=46&SC1=29&SC2=46&title=Maternity+Casual+Tops%2C+Maternity+Clothes+by+Categories

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
23.8.2008 7:42:58   
Ajvy
jutro...
samo da vas potolažim, tudi moje slabosti se niso nehale, z wc.-jem se objemava le še enkrat tedensko...mi je pa še vedno včasih tak grozn slabo....

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
23.8.2008 8:54:57   
tanci29
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
23.8.2008 10:00:13   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

cita ful fino da si dobla dvd boste lahko še doma gledaliuser posted image user posted image user posted image user posted image In lepo da je bla Strahova tako prijaznauser posted image user posted image user posted image user posted image se je zgleda mal popravla user posted image user posted image user posted image user posted image

jst mam pa danes teden 2 pregled komi čakam upam da bo kak UZ al pa vsaj srčka poslušali da se prepričamo da je vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image vedno pogosteje se mi ponavlja tist občutek da neki čutim pa ne vem je to možno tak zgodiuser posted image , sicer bo pa kmalu tako da ne bo dvomov.....

Mende je možno tok zgodi. Men se je tud zdel da neki čutm pa semrekla da je to prebava, mislim, v 15em tednu se mi zdi da res ne moreš čutit. Potem pa včeraj berem un koledar nosečnosti po tednih (tisti od Pušenjaka) in piše da mnogorodnice že lahko kaj čutimouser posted image user posted image user posted image  Tko da očitno sem že začutla bebo.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
23.8.2008 10:56:35   
Pozdravček,

jaz sem pa spet tko user posted image user posted image user posted image user posted image  sem ponoči jokala ko dež me je moj komaj umiril...grem na wc vložek čist lep kot mora bit se jaz polulam in obrišem pa vidm kri me je skoraj kap zadela ampak sem pa čutila ko sem začela lulat ko da mi je neka žilca počla tak čuden občutek pa se kr naprej brišem pa še vedno no in potem grem nazaj ajat komaj komaj zaspim pa grem zjutraj predno gre moj v službo spet lulat pa spet ko se obrišem na vložku pa nč in se potem zjutraj vstanem in grem spet lulat pa nč več mogoče malo malo res čist malo roza na papirju lahko rečem nč in sedaj ne vem kaj naj naredim ko pride moj naj greva al kaj???Kaj vi rečete povejte svoje mnenje me kr mal skrbi po tako lepi NS sedaj pa tole sej se mi bo zmešalo...

hvala za pomoč punce kaj bi brez vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
23.8.2008 11:01:31   
Katjusa
Glen to pa je konfekcija..... kake lepe trebuščke majouser posted image user posted image user posted image user posted image

Birdy jst mam vsak dan močnejše občutke tak da sem vsak dan bolj prepričana da je to to.... ponoči sem se zbudla na trebuhu ker mi je blo neprijetno in sem čutla kako se je beba odmaknlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če sem prej še dvomla zdej ne dvomim več.....user posted image user posted image user posted image sem tak vesela da sem se sredi noči začela glasno pogovarjat z bebiko.... ka si je kej moj mislu pa sej pomoje ni nič slišal k je spal k topuser posted image user posted image user posted image user posted image ..... čez ene 2-3 tedne bodo pa pomoje že take brcike, da bo veselje.....

men je dons spet slabo.... sicer do zajtrka mi ni blo zdej po zajtrku mi je pa žal da sem kej jedla......

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
23.8.2008 11:01:59   
Šaki
cita nič ne skrbi mogoče se je mali le premaknil na drugo stran maternice in je pač malo krvi.tko je blo pri moji kolegici enkrat.tud jz sm mela eno krvavitev manjšo med nosečnostjo pa mam zdj navihanga fantka doma,tko da ti pa vseeno priporočam da greš se greš pregledat .boš vsaj pomirjena.ti kr pejt.jz sm zmerj šla k sm kj tacga mela...

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
23.8.2008 11:16:55   
Šaki
ojla birdy že nekaj časa gledam tvoj avatar.pa ne vem če prav vidm:)??

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
23.8.2008 11:57:39   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

Kako to mislišuser posted image ?
A k zgleda k da malo en davi?user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
23.8.2008 11:59:14   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Pozdravček,

jaz sem pa spet tko user posted image user posted image user posted image user posted image  sem ponoči jokala ko dež me je moj komaj umiril...grem na wc vložek čist lep kot mora bit se jaz polulam in obrišem pa vidm kri me je skoraj kap zadela ampak sem pa čutila ko sem začela lulat ko da mi je neka žilca počla tak čuden občutek pa se kr naprej brišem pa še vedno no in potem grem nazaj ajat komaj komaj zaspim pa grem zjutraj predno gre moj v službo spet lulat pa spet ko se obrišem na vložku pa nč in se potem zjutraj vstanem in grem spet lulat pa nč več mogoče malo malo res čist malo roza na papirju lahko rečem nč in sedaj ne vem kaj naj naredim ko pride moj naj greva al kaj???Kaj vi rečete povejte svoje mnenje me kr mal skrbi po tako lepi NS sedaj pa tole sej se mi bo zmešalo...

hvala za pomoč punce kaj bi brez vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi se šla vseeno pokazat na urgenco pa da naredijo UZ. Saj verjetno ni nič, je res kaj takega kot je Bad girl napisala pa vseeno. Pa še pikico boš vidla. Vso srečouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
23.8.2008 12:06:04   
Šaki
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

ja no malo skeri a ni...no to je verjetn sam fora ane??user posted image
samo mala ma pa itak dobro faco na slikci..tako originalno:)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
23.8.2008 12:18:40   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Pozdravček,

cita nič ne skrbi vse bo vredu boš vidla jst sem mela vsake 2-3 dni v tej nosečnosti po tak enkraten izcedek sicer nisem šla nič k zdravniku sem vedno čakala če še bo kej.... pa pol ni blo tist dan nič več..... držim pesti da je vse vredu sem pa brala enkrat nekje da v nosečnosti rade žilce pokajo v nožnici ker je vse bolj napeto in občutljivouser posted image Da boš mirnejša se pa le pejdi pokazat če te pretirano skrbi jst sem ponavadi kr mojga prosla da je poslušal srčka in ga je vedno slišal tak da sem bla pol pomirjena..... Držim pesti in pazi nase in na svojo pikicouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 23.8.2008 12:20:59 >

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
23.8.2008 12:56:56   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

ja no malo skeri a ni...no to je verjetn sam fora ane??user posted image
samo mala ma pa itak dobro faco na slikci..tako originalno:)

Ja, ubistvu sta se z lubijem neki igrala in je dal za foro kao roke za vrat, tamali je blo pa to tok smešn. Jst sem pa glih z fotoaparatom okol strašila in sem ju ujela. A ni ful posrečena fotka nouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
23.8.2008 13:52:32   
tanci29
evo moja tortica je končana...zdej kuham kosilčka za Erika, pol pa upam da bo možek čimprej iz službe, da pičimo na žur...

kako ste kaj

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
23.8.2008 14:19:01   
Katjusa
tanci dej slikaj torto da nam mal lušt nardiš:)

pa fino se mejte na žuruuser posted image user posted image user posted image user posted image

Cita kako je s tabo? si se šla pokazat?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
23.8.2008 15:44:22   
Evo mene punce sem se šla pokazat en dohter me na hitro pregledal pogledal vaginalno in naredil ultrazvok videla sem da srček dela pikica naša se premikala tako da ni nč posebnega ampak me zanima od česa krvavitev to mi ni jasno res ne...hvala da ste ob meni in ste me podpirale hvala hvala

rada vas imam in res iz srca hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
23.8.2008 15:51:45   
Katjusa
cita sam da je vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej ti izcedki so dokaj pogosti res pa je da nikoli ne veš..... in kaj kmalu se bo končalouser posted image user posted image user posted image user posted image uživaj in pazi nase in na malo pikico.... pa počivaj

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
23.8.2008 16:20:54   
sunny24
Cita...res, sam da je vse v redu!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nimam nč kej dosti časa, k sem v akciji spravljanja cunj po omarah...pa še mal moram presortirat in izločit, kar mi ne gre več na rit oz kar ne prekrije bušija! user posted image user posted image user posted image   To bo pršlo v poštev šele naslednje poletje...

Lep dan vsem!!!!!!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
23.8.2008 16:31:56   
Katjusa
nekdo je pa zelo priden.... sunny ko boš konec si vabljenauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.