|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
22.8.2008 10:26:22   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Katjusa - THX. Sam sem pa postala pozabljiva bolj kot kake nonice!!! user posted image

na pozabljivost se bomo mogle kr vse navadit jst pozablam kr sprotiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
22.8.2008 10:40:52   
Šaki
joj ne o pozabljivosti..jz včasih pozabim na sm nosečauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
22.8.2008 10:45:11   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Danes imate pa kr velik pregledov čveke - upam, da se oglasite, ko pridete domov!!!

TEDIGO, Ajvy, Nusa30, julija 30!!! Na raport... user posted image

Kaj pa boma2 - se je kaj javila po opravljeni NS (20.8. jo je imela)???

živjo!!

sem javila sem,...izvid je v angleščini... baje je pa vse ok n NS...
Glede na mojo starost (31), je baje ok... slišala sem srček in vidno je bilo vse... :)
Background risk of Trisomy    1:738
Adjusted risk of trisomy 21    1:3977
Zanima me pa samo nekaj napisal je Gestational age 15 weeks... upam, da ni kaj narobe, k baje se gre od 13-14 tedna... sej verjetno bi povedal...

tko da je uredu....

< Sporočilo je popravil boma2 -- 22.8.2008 10:46:06 >

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
22.8.2008 10:49:10   
boma2
pozdravljene!!

zanima me dva vprašanja:
1. izvorne celice, boste shranjevale?
2. Porodnišnica- kam boste šle že kaj razmišljate?

..

Jaz sem full v dilemi s tem shranjevanjem
Šla bi v Postojno, ker baje tam full posvetijo porodnici.. Pa nevem če je res...

Ali pa je v vsaki porodnišnici odvisno na katero babico ali sestro naletiš...

kaj menite...

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
22.8.2008 10:59:27   
Pikica5
Balonchy moja razgrajča, sta prava mala zaspančka user posted image user posted image user posted image user posted image  mam ja, ampak se mi še nič ne vidi user posted image  vsi me zaferkavajo kje te nosim tota moja dva sončka. Sicer sedaj zadnji teden se je kar malo povečal tale moj buši user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
22.8.2008 11:19:00   
Pikica5
Boma2 jaz izvornic celic ne bom dala hranit. Porodnišnico pa imam izbrano že celo nosečnost in sicer mb.

Tudi mi že imamo izbrana imena, če bosta:
user posted image  user posted image  Tit in Tai
user posted image  user posted image  Tia in Tai ali pa Lana in Lan ali pa Tarik in Julija
user posted image  user posted image  Tia in Lana

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
22.8.2008 11:44:17   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

živjo!!

sem javila sem,...izvid je v angleščini... baje je pa vse ok n NS...
Glede na mojo starost (31), je baje ok... slišala sem srček in vidno je bilo vse... :)
Background risk of Trisomy    1:738
Adjusted risk of trisomy 21    1:3977
Zanima me pa samo nekaj napisal je Gestational age 15 weeks... upam, da ni kaj narobe, k baje se gre od 13-14 tedna... sej verjetno bi povedal...

tko da je uredu....

boma2 po temle izvidu je tvoja verjetnost 1:3977user posted image user posted image user posted image user posted image in ne 738    sem se kr potolažla morem rečt da me je tvoj izvid malo prestrašil sam te nisem hotla strašit... tisto k piše 1:738 je verjetnost glede na tvojo starost in svetovno statistikouser posted image user posted image user posted image user posted image sicer panika se dela ko je tist rezultat ki je pri tebi 1:3977 samo 1:300 ali manj

kot sem že zgoraj napisala verjetno ni upošteval tvojega popravljenega PDP-ja. A se ti pdp po 1. uz in ZM ujemata?

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
22.8.2008 11:45:39   
Katjusa
tud mi ne bomo nič shranjevali rodili bomo pa v Celju čeprav ne z nekim navdušenjem vendar ta porodnišnica mi je 20 min stran

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
22.8.2008 11:48:13   
Pozdravček punce,

hvala za čestitke res sem zadovoljna ko bom vidla lahko dvd še bom bolj srečna da pride moj domov bo nekaj probal zrihtat mi je ena na formumu povedala s katerim programom naj bi šlo...vidim da ste pr imenih lepo to...pozabljivost pa bolje da ne govorim ampak se vedno zgovarjam da je to od nosečnosti dober izgovor dokler lahko zakaj pa ne...

Aja pa še to sem želela povedat da sem bila fulll res fulll zadovoljna za Dr.Strahovo na NS ful vse nam je povedala pa ful se je pogovarjala z mojo tamalo ko je tko navdušeno spremljala ampak njo je najbolj zanimalo kaj bo ampak ni nč zvedlauser posted image user posted image user posted image bomo pa mal pozneje pa bo tudi vredu...

Spet bo treba kuhat me kr mine ko ne vem kajuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
22.8.2008 11:48:51   
Balonchy
Še nekaj vas rabim...

Oktobra grem na ohcet... Rabla bi kej za oblečt! Takrat (če bo šlo tko naprej) ne bom oblekla več starih cotic. Rada bi si kupla kako tuniko (v rjavi barvi, rezano pod prsmi) in kake rjave hlače (mal bolj "fine")...

Mate kak link oz. idejo kam naj grem nabavit???

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 22.8.2008 11:51:15 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
22.8.2008 11:53:59   
tanci29
cao,

evo testo se že peče, zdej bom delala fil, pa da se do večera vse skupaj mal ohladi, pol namažem..jutri pa še finiš moje najljubše-dekoracija...

hej ko že govorite o pozabljivosti jest sem pozabla čestitat Vesnozavrici za nov domek..kok fajn, kam pa se bosta selila-na kateri konec slovenije..

izvorne celice-ne bomo hranili
rodit grem v porodnišnico Ljubljana-mam jo stran z avtom ene 7 minut-odvisno kdaj me zagrabi, pa kakšna gužva je na cesti...pa to ni razlog, sem bila v prvo čist zadovoljna, nisem imela nobenih vez in nisem imela občutka da bi bil kdo nesramen ali se grdo obnašal do porodnic...mislim da je veliko odvisno tudi od mamic, kako se obnašajo

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
22.8.2008 11:59:35   
Šaki
tanci tvoj erik je pa eno leto mlajši od mojega sina.mata isti datum...user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
22.8.2008 12:02:15   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

tanci tvoj erik je pa eno leto mlajši od mojega sina.mata isti datum...user posted image

super bomo skupaj praznovaliuser posted image , pa še sedaj februarja bomo mogoče skupaj..jest mam 14. pa ti

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
22.8.2008 12:03:39   
Šaki
zaenkrat 22.2. samo bo itak pomoje prej samo ne vem..ker sem prvič tud prej rodila..no ni rečeno.mam tak filing.kar bo bo.

a že veš kaj bo?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
22.8.2008 12:06:52   
tanci29
ne ne vem, pa tudi ne bom vprasala, bomo pocakali na februar. pa ti veš ? prvic sem jest tudi malo prej rodila no 5 dni. bo pa mesec isti

< Sporočilo je popravil tanci29 -- 22.8.2008 12:07:15 >

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
22.8.2008 12:13:20   
Šaki
ne nism vprašala še ker sm pozabla.pa verjetno bom bom še vidla.prvič sem tudi.
no mi je pa itak važno da bo dete zdravo .

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
22.8.2008 12:15:55   
tanci29
ja to pa itak..sej mislm da je to vsaki mamici...jest mam občutek da bo pupika ampak bomo vidli, tudi če bomo imeli še enega fantiča bom ful vesela

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
22.8.2008 12:37:47   
Katjusa
mi2 tud sma si tak želela in tako težko sma pričakovala da bom spet zanosla da nama je popolnoma vseeno sam da bi blo vse vredu in da bi bil zdravuser posted image user posted image user posted image user posted image mi je pa po enem fantiču kr nekak enostavno da bi bil še eden, čaprav bi bli punčke enako veseli in ne vem če je sploh kej drugače s punčko al niuser posted image
še zdej ne morem verjet da bomo imel še eno bebico.....user posted image user posted image user posted image user posted image In florjan me vsak dan vpraša če še mam dojenčka v trebuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol mu pa razložim kje ga mam in mu slikico pokažem in me tak posluša kot da mu je vse jasnouser posted image user posted image user posted image user posted image in mu rečem veš mami te ne sme nest moreš it sam pa reče ka maš dojenčkauser posted image user posted image user posted image user posted image tak je zlat.... zdle sme ga dala ajat pa mi je reku "mami rad mam" in pol me objame.... kak je to lepouser posted image user posted image user posted image user posted image upam da bo še dolgo takouser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
22.8.2008 12:42:32   
Šaki
joj cute..mojemu tud rečem kje ma mami dojenčka pol pa poboža trebušček pa lupčka ga.pa reče da aja...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
22.8.2008 12:47:15   
Katjusa
cita ful fino da si dobla dvd boste lahko še doma gledaliuser posted image user posted image user posted image user posted image In lepo da je bla Strahova tako prijaznauser posted image user posted image user posted image user posted image se je zgleda mal popravla user posted image user posted image user posted image user posted image

jst mam pa danes teden 2 pregled komi čakam upam da bo kak UZ al pa vsaj srčka poslušali da se prepričamo da je vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image vedno pogosteje se mi ponavlja tist občutek da neki čutim pa ne vem je to možno tak zgodiuser posted image , sicer bo pa kmalu tako da ne bo dvomov.....

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
22.8.2008 12:49:14   
Šaki
djte mi reč ali je možno da že čutiš otroka pri treh mesecih..ne ravno brcik ampak nekakšno premikanje..prvič vem da sm bla noseča 4.5m ko sm prvič čutila..kako je pa v drugo??

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
22.8.2008 12:51:09   
Šaki
ah pomoje se mi le bledeuser posted image user posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
22.8.2008 12:57:09   
Šaki
eh zajebala 6m.sm hotla napisat.no tko mi piše v materinski,.sicer je blo že prej.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
22.8.2008 13:01:03   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

djte mi reč ali je možno da že čutiš otroka pri treh mesecih..ne ravno brcik ampak nekakšno premikanje..prvič vem da sm bla noseča 4.5m ko sm prvič čutila..kako je pa v drugo??

v kolkem tednu si? jst sem 15/4 pa se mi je že pred tednom zazdelo sam ni blo redno vsak dan in tud zdej ni vsak dan tu pa tam se mi pa zazdiuser posted image user posted image user posted image user posted image prvič sem v 18 tednu pa pol ena 2 tedna nič pol pa neredno tja do 22 tedna no pol se je pa začelo redno vsak dan in pogosto..... pojma nimam al s emi blede al je resuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
22.8.2008 13:03:47   
Šaki
no nj mi ena izračuna plis ker sm zdj vse pobrkljala..ZM 15.5.2008.
za tedne??
in mesece??

joooj-.

< Sporočilo je popravil bad girl -- 22.8.2008 13:04:23 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.