|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
23.8.2008 8:26:17   
naty13
Majah čestitke za punčko Nikito.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
23.8.2008 8:30:24   
naty13
Zoja Miša pri nas se je enako dogajalo, ampak pozno popoldne in proti večeru, le en dan smo bili budni do 1h zjutraj. ko je že skoraj zaspal, ali celo rahlo spal, ga je zgrabilo. Ampak pri nas so bili vetrovi problem. So pa tržiške kapljice takoj prijele. user posted image  sploh mu pa kopanje pomaga, pa še mal mu s termometrom zdražim v ritki, da se pokaka in je potem brez napenjanja in zvijanja. user posted image

Tejka uživajte v Velenju. Za drug teden se pa potem zmeniva. Kdaj bi ti odgovarjalouser posted image  Meni torek, sreda, četrtek ali petek. Pa vreme bo treba mal spremljat. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1927
23.8.2008 8:40:26   
Zoja Miša
No, sem ugotovila, da se mi ne splača it spat!user posted image  Pa mogoče kasneje.

Naty, mi se kopamo še ne. Popek se ni še čisto zacelil in patronažna je rekla, da nedonošenčkov ne kopajo do datuma, ko naj bi se rodili, oz. do kler ne dosežejo malo čez 3000g. Naša jih je v četrtek imela le 2610, kar je še vedno manj kot porodna teža. Suhec mali.user posted image Upam, da sedaj, ko sem ji pojačala obroke na 7 x na dan in poje cca 70 ml na obrok, da se bo kaj poznalo. Res pa je da ima tudi prebavo dobro, tako da ne vem koliko kaj v njej ostane.user posted image Upam na najbolje, ko pride patronažna v torek, da se zvagamo. Za enkrat še nisem kupila otroške tehtnice a če bo sila, jo bom pač! Kuhinjska, mi ne potegne več kot 2kg.user posted image

Sem pa kupila Angel Care in bolj mirno spim ponoči. Kaj vem, pikica tako neenakomerno diha, da sem drugače celo noč ušes k njenim ustom tišalauser posted image .
Sedaj vsaj spim. Sem pa sanjala danes, da mi je iz rok padla. Hude more, sem se cela zjokana zbudila!user posted image Grozno!!!!

Drugače pa kaže, da bo vseeno še kar o.k. dopoldne. Bomo šli malo na sprehodeka! user posted image  

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
23.8.2008 9:15:05   
naty13
Zoja MIša, če ti tolk poje, potem se bo začela redit. Meni tolk poje oz. od 70-90ml največ, pa se mi je zredil. Smo meli v štartu probleme, ampak očitno otroci prezgodaj rojeni nekateri dalj časa rabijo, da začnejo pridobivat.i smo meli 12. dan še tudi 35g manj kot je bila porodna teža. Kaj pa masaža trebuščkauser posted image  To tudi pomaga,pa če na tebi leži.  Tudi jaz sem imela prej samo 2kg tehtnico, pa smo šli včeraj po 10kg. zdej sem pa pomirjena. Patronažna je bila zadnjič pri nas, ko je bil Jošt star 12 dni. Glede na stanje, bi ga lahko kdaj še prišla stehtat, ampak jim je očitno odvečuser posted image  Reskirala sem tistih 25eurov, pa sem vsaj nekoliko bolj mirna.

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1929
23.8.2008 9:20:07   
Krysia
Dobro jutro ...

Čestitke Vilika, Vika1, Kat007 in majah za vaše nove in težko pričakovane družinske člane! user posted image user posted image user posted image user posted image Pa lepo se crkljajte, in čimmanj težav pri navajanju na nov ritem.

Punce, najlepša vam hvala za odgovore - jaz ne vem, kaj bi brez vas ... Čez dan je vse lepo in prav, zvečer me pa nekaj zagrabi in sem čisto nesrečna ... in mislim, da sem najslabša mama na svetu ... user posted image Verjetno je to tudi zato, ker sem zvečer že utrujena pa se matramo in se Rok 3x spomni, da je še lačen, ko ga že odložim v posteljico. Po vsem, kar sem prebrala, sva se z dragim odločila za novo strategijo - konstantno bova budila Roka na 3 ure in poskušala dosežt, da bo jedel. Ker on pač zaspi na prsih in neha vlečt. Potem ga pa položim v posteljico in začne tlačit roke v usta in cmokat. Ga dam spet na jošk in on spet je ... in tako ponovi vajo ... Danes ponoči so nas pa še neki krči in vetrovi matrali, je bilo pa sploh pestro ... se mi je tako smilil revček, ko sem videla, da ga nekaj ful šraufa, pa mu nisem mogla pomagat ... Sem pa drugače tudi jaz zagovornica dojenja - seveda, če gre. Sem tako kot Nevaeva to jemala tako samoumevno, da mi je zdaj ful grozno, ko mi ne gre ... Pa najhuje je, da je v porodnišnici šlo krasno, 3. dan sem imela naval mleka , vse je bilo ok, zdaj pa ... ne vem ... odkar smo doma, sploh ni več tako enostavno (jkah, kdo bi si mislu, a ne?).
Ampak glede na količino zadev v plenicah očitno tudi nekaj poje, al kaj? user posted image Razen, če gre vse skoz njega in nič not ne ostane ...
Skratka, upam, da nam bo tole zalaufalo - se mi zdi, da je včeraj pojedel ful več kot ponavadi, pa tudi malo več kot 2x je potegnil naenkrat ... Patronažna pa pride drug teden ... bomo videli, kaj bo.

Ok, dost sem jamrala - gremo v akcijo. Hvala, ker me berete in odgovarjate na moje poste. Fajn bodite.
Pa še mal slikic - sem jih že zdavnaj obljubila (upam, da bo ratalo ...):

user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1930
23.8.2008 9:45:07   
anaya
Jutro.... še vedno sem v paketu, pa še nekaj časa bom.... zdaj bom zdržala do 28.8 sem se odločlauser posted image .

Čestitke vsem novim mamicam za zdanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Lepo se cartajteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
23.8.2008 11:22:40   
Zoja Miša
Naty,mislim, da bom tudi jaz kupila to kuhinjsko tehnico. Kje pa si jo kupila? V Merkurju? Upam, da napredujemo v teži, res!

Krysia, mislim, da imamo vse, vsaj prvorodke, enake probleme in strahove! Jaz s tem, ko si pumpam vsaj vem koliko poje, ampak to je pa tudi edina prednost. Zahteva veliko več časa, kot če bi jo le pristavljala.

Še eno vprašanje imam glede kapljic proti krčem. Tejkaz je bila tako prijazna, da mi jih je prinesla, ampak sedaj sem v dilmi, ji jih lahko dam, brez da bi vprašala patronažno, ali zdravnika? So lahko kako nevarne? In sploh kako naj jih ji dam? Čaja nimam, torej s prekuhano vodo, ampak kako? Po žlićki? Imam eno ampak se mi zdi velika - ali ji naj kar v usta potisnem ali naj ji dam v flaško in če  ja, koliko vode za 5 kaplijc??? Mislim ja, mogoče prav bedasta vprašanja, ampak...
Hvala za pomoč!!!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
23.8.2008 11:23:42   
bella02
Oj!
user posted image user posted image user posted image Vilika, Vika1, Kat007 in majah, čestitke za vaše sončke user posted image user posted image user posted image

1:Koliko oblačte tamale? Moja je čez dan v kratkem bodiju in v nogavičkah, imamo v stanovanju okoli 25°C. Po obrazu so se ji naredile pikice, pomoje od vročine, ker jih drugod nima.

2: V dojki me kar nekej špika. Ni podobno mastitisu, sem to dala čez in poznam znake. Še katero od vas? Tak zoprn občutek. Je morda od tega, ker sem po cele dneve pokonci in praktično počivam le ponoči?

3: Naši sem dajala plenice Pampers 2, pa sem jo non stop preoblačila, je bila takoj mokra. Dam jo ležat na bok im zelo hitro je mokra na boku, kjer leži. Se pravi, da ji gre mimo pleničke ven.

Zdaj imam pa drug problem. Imam še 3 cele pakete Pampers2 in ne vem, kaj naj z njimi. Sicer so tri kolegice noseče, samo se bomo verjetno videle več kot mesec po rojstvu.

Zdaj grem dokončat 2 torti, ima babica jutri fešto za 80 let. Malo me skrbi, kako bomo skombinirali kosilo in dojenje in vse skupaj. Bo že.
Bodite pridne in upam, da danes ne bo kakih hudih neurij.

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
23.8.2008 11:29:05   
kaja02
en čudovit pozdrav vam želim, lepo naspan, je mala spala kot ubita vmes sva se standarno ob 2 uri podojile pa je potem spala dalje kot top. Zjutraj pa me je zbudilo njeno godenje v postelji, pa sem jo pustila in je celo uro nekaj godla, se pogovarjala sama s seboj se pretegovala.... Skratka sem naspana in presrečna, da mam tako pridno punco. Upam da nisem tega prehitro reklauser posted image

Krysia- kak cuker je tvoj Rok, ima tudi svetlejše laske tako kot moja princeska

Naty- tvoj mali pa ima enkega rumenega pajacka kot moja, pa tudi pižamca je enaka, a sva skupaj kupovaliuser posted image

Dans pa pride Kaja končno domov, kakšen dolgčas je ko je ni doma, komaj čakam večera, da jo stisnem v objem. Je imela v sredo eno veliko krizo, se je jokala v slušalko, naj pridemo ponjo, in če nebi bila tako daleč (Zadar), bi se vsedla v avto in šla ponjo, saj sem na drugi strani tudi jaz komaj zadrževala solze in jo mirila, ko pa sva končale s pogovorom, so se mi pa vlile solze in se sploh nisem mogla pomirit- kaj čmo hormončki

a mate ve tudi težave s spominomuser posted image ??? Sem danes bla v trgovini  z namenom, da kupim vse kar potrebujem, sem najprej pozabila doma seznam, potem sem pa po trgovini lavfala kot kura, ker nekaj metala v vozek, doma pa ugotovila da polovico stvari nisem kupilauser posted image
Pa dojiva se vedno sam na eni dojki, ima mala dost eno, pol pa vedno gruntam katero je mela prej, katera je sedaj navrsti, si bom mogla na zizo zacahnat na kateri sva se nazadnje dojileuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
23.8.2008 11:33:12   
Zoja Miša
Kaja, sem se nasmejala tvojim prigodam!!!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
23.8.2008 11:36:26   
kaja02
Zoja Miša- kapljice da kar po žlički, jaz nardim tako, da kapljico kanem na držalo male žličje in ji to porinem v usta in tako ponovim vajo 5xuser posted image , ne potrebuješ zraven nobene tekočine, najbolje je da ji daš pred podojem oz. predem ji daš flaško. Sem pa klicala v lekarno za nasvet, pa so mi oni tako svetoval, pa ko sem povedala koliko je stara so rekli, da ji jih lahko brez problema dam.

bella02- mozoljčki po obrazu so zaradi čiščenja kože ( inf. patronažne) in se pri večini dojenčkov začnejo pojavljati okoli 3 tedna starosti, ni nobene posebne nege razen umivanja s čisto vodo.

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
23.8.2008 13:26:03   
miškolinček
Zoja MIša,jaz mu pa kar direkt v usta dam,najprej ga malo po bradici s prstom podražim da prvič odpre usta,pa kanem eno kapljico (se ne bodo ulile je gosta tekočina,te nima kaj skrbeti da bi se ji zaletelo),potem pa on to pocmoka pa hitro ugotovi, da je nekaj sladkega in potem sam odpira usta.
Meni je bilo z žličko preveč nerodno,pa ni vedno usta odprl,pa je šlo mimo po je bil pa ves masten okrog ust.
Moraš pa ji dati pred obrokom.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
23.8.2008 13:43:33   
Anonimen
da se vam malo javim po dolgem času...  vso srečo in pogum vsem ki ste še 2v1, vsem mamicam pa iskreme čestitke!!

nekaj časa nazaj sem gledala kako naši avgustovčki prehitevajo in hitro za tem nas je presenetil tudi naš mali škratek.

18.8. ob 7:50 sem povila 3150g težkega in 49cm velikega sinka Liana.

zaradi manjših zapletov pri porodu sva šele včeraj prišla domov, drugače pa sva oba zdrava. user posted image je priden, lepo je in pridno spi, in nasploh se ne da motiti - da ga resnično imamo vem šele ko je res lačen.

P.S. kaj se je dogajalo in kako se je začel porod, si lahko preberete na foromu "nosečnost in porod", temo "ČEP??"

lep pozdrav

anonimnauser posted image

(odgovor članu miškolinček)
  Neposredna povezava do sporočila: 1938
23.8.2008 13:57:40   
karmar
user posted image   majah in anonimen čestitke!!!  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1939
23.8.2008 14:07:07   
tatly
jutri pa moj pdp pa še NIČuser posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
23.8.2008 14:19:04   
naty13
Anonimnauser posted image  čestitke za sinčka.

Zoja Miša tehtnico sem kupila v Merkurju in je od firme Soehnle (baje ful firma) in je do 10kg, baterijo so zraven, cena pa 25eurov. Kapljice mu pa dam po žlički, na kapljico prekuhane vode dam še 10 kapljic tržiških kapljic - prve tri dni samo po 5 kapljic.

Kaja02 očitno sva res skupaj nabavljali. user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz tudi zelo pozabljam, grem v trgovino z namenom, da kupim par stvari, pa od tega pol stvari pozabim in 100 drugih stvari kupim. user posted image  user posted image user posted image user posted image

Bella najbolje, da kar pokličeš kolegice, če rabijo pleničke.  user posted image

Sandra pogrešamo te tukaj. Upam, da sta Taja in Teja v redu, pa seveda Tina. user posted image

Buhtlček pa ziher že carta. user posted image

Erin, kako ste pa vi trije s Tilnom? Se je kaj unesel. Kark nam ga pripelji, ga bo Jošt naučil reda. user posted image

Grem še mal Jošta zabavat, je buden. user posted image  Pa še kolacat se mu je začelo. user posted image

pa pa

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
23.8.2008 14:26:45   
Erin
user posted image user posted image user posted image Vilika, vika1, kat007 - čestiiiiiiiiiiiiiiiitam!!!!user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
23.8.2008 15:23:54   
nell
POzdravček še od mene. se javljam na vsakodnevni raport - še vedno 2 v 1. Danes se js tok skozlano počutim...prvič sem orng utrujena, drugič me skos neka zona obliva, večkrat me tisti hladen pot zagrabi, da morm pol kr ležat it, pa še slabo mi je k sam user posted image . Če bi bla včeri vedla, da bo dans tkole, bi se bla pa odločla za sprožitev. Za nameček je še moj lubi zbolel in je totalno prehlajen...in zdej se js obremenjujem, ker po vsej verjetnosti tud pri porodu tak ne bo smel bit - oz. je to skor sigurno. Da bi se najraj kr zjokala.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
23.8.2008 15:30:15   
Erin
anonimnauser posted image in majah - tudi vama iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image

anonimnauser posted image - lepo ime...je bil pri nas Lian tudi v ožjem izboruuser posted image

Tilen še vedno prostestira.Njegov dnevni ritem je: zbudi se okoli 7-8, potem je pokonci do 13-15 ureuser posted image (nimam časa ne zajtrkovati, ne kosila skuhati, mali je na ENO joško priklopljen po 1,5 ure vmes pa drema pa ga budim pa spet drema..no potem pa joka pa joka pa joka...), spi okoli 2 do 3 ure do cc 16 pa potem spet joka in molze do 9-10 zvečer in potem spi skoraj celo noč z vmesnim dojenjem ki traja 2 uri. Npr sedaj sva ga  z mojim uspavala 3 ure, ga vmes imela 1,5 ure v posteljici pa ni odnehal in na koncu je zaspal kje drugje kot pa na moji joški.

kaja- mene tudi malo spomin heca, pa učki pa prebava... ampak se tolažim s tem da se bo vse uredilo...
nell - v knjigah piše kdaj se astrološko znamenje nasplošno začenja. Začne se pa vsako leto drugače ker sonce ob različni uri  (in lahko tudi dnevu) sprestopi iz enega ozvezdja v drugo. LETOS se device začnejo 22.8. ob 20 uri, drugo leto se lahko že 21.8. ali pa šele 23.8. Tako da...tvoje user posted image bo zagotovo DEVICA user posted image

Ryssa - našo mačkonko smo spuščali v sobo le ko je bil mali buden ampak smo si premislili ker je včeraj hotela v njegovo posteljico. Tako da nima vstopa več- vse tja do kakega 6 meseca ko bo že bolj varno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
23.8.2008 15:32:43   
Erin

user posted image SEZNAM GP, CTG, AMNIO.: user posted image

27.8. - Julija08

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
23.8.2008 15:39:48   
nell
Hvla Erin za pojasnilo glede znamenj - sej zdej sem se že sprijaznala da bo moj user posted image devica...tko se je pač odločil, meni je pa tud prav.

Ryssa - js mam tud dve muci, eno bolj razvajeno kot drugo in sta načeloma imeli vstop v vse sobe. Kakšne tri mesece nazaj pa sva jih pričela privajati na to, da v otroško in spalnico nimata več vstopa...pri tem sva bla kr dosledna...mene je pač namreč skrbelo, da bi se kdaj muca odločla v posteljco k dojenčku uleč in bi mu nehote legla kje na glavico al pa kam...sem pač mal paničar. V glavnem... naša muca Tigri še sicer kdaj poskuša priti v sobo...ampak vedno bolj opažam, da tudi če so vrata odprta, stopi samo s prednjimi tačkami čez prag, naprej ne poskuša. Upam da tako ostane tudi ko bo prišel naš dojenček.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
23.8.2008 15:44:22   
Erin
user posted image  

user posted image PDP
Ime
(št.user posted image , spol,imeuser posted image ) starost, kraj roj.user posted image /+kg
------------------------------------------------

user posted image 03.08.
~ lana78
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šempeter

user posted image 06.08.

~ arsha (user posted image Isabela) PO
~ karmen83
(1.user posted image user posted image ) Ptuj/MB/ +2,5 kg

user posted image 10.08.

~ Arašida
(1.user posted image user posted image ) 24.let

user posted image 11.08.

~ bili1
(1.user posted image user posted image ) 28.let +4 kg

user posted image 12.08.

~ LenaG (user posted image Tisa) 31.let MB/ +20 kg

user posted image 13.08.

~ buhtlčk
(1.user posted image  user posted image ) 31.let  Jesenice/ +23 kg

user posted image 15.08.

~ Ninaaa
(1.user posted image user posted image )
29.let
  LJ/ +6 kg

user posted image 17.08.

~ buruolan (1.user posted image  user posted image ) 27.let  LJ/ +6 kg
~ nateja (1.user posted image user posted image Luka) 28.let
~ erta
(1.user posted image  user posted image )
28.let +18 kg
~ Jelenche (3.user posted image user posted image Katarina) 27.let LJ/ +6 kg

user posted image 18.08.

~ anaya (1.user posted image  user posted image ) 28.let  MB/ +15 kg
~ Višnja (2.user posted image user posted image )
~ čipka
(1.user posted image  user posted image ) 25.let PO/ +20 kg
~ Arany
(1.user posted image user posted image ) 32.let CE/ +11 kg
~ Tinka14
(user posted image Nejc) 27.let +7 kg

user posted image 19.08.

~ maya maya (1.user posted image ) 25.let  PO

user posted image 20.08.

~ nell
(1.user posted image user posted image Tibor/Tit) 28.let CE/ +14 kg
~ betty (1.user posted image user posted image ) +11 kg

user posted image 21.08.

~ soncek3
(1.user posted image user posted image ) 30.let  NM/ +8 kg

user posted image 22.08.

~ lana777 (1.user posted image user posted image ) 30.let  CE/ +10 kg

user posted image 23.08.
~ petrushka
(1.user posted image  user posted image ) 22.let LJ

user posted image 24.08.

~ Manika
(2.user posted image user posted image ) 24.let  -4 kg

~ Julija08 (1.user posted image  user posted image Tristan) 27.let KR/ +13 kg
~ karmar
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šem. pri Gorici/ +18 kg
~ Amelia (1.user posted image  user posted image ) 32.let +12 kg
~ tatly
(1.user posted image  user posted image Stella) Ptuj/ +4 kg

user posted image 25.08.

~ Barbarinha
(1.user posted image user posted image Luka) 28.let Ptuj/ +18 kg

~ clara23 (user posted image ) +11 kg

user posted image 26.08.

~ krtek1 (2.user posted image user posted image ) 29.let +13 kg

~ ČebelicaMaja (2.user posted image  user posted image ) 

user posted image 27.08.

~ anckabancka (3.user posted image user posted image ) 28.let
~ aradej
(2. user posted image user posted image ) 26.let  CE/ +4,5 kg

user posted image 28.08.

~ URSKAP (user posted image ) 29.let +8 kg
~ pingo80
(1.user posted image user posted image ) 27.let +11 kg

~ Nejka23 (2.user posted image  user posted image )

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image , supermiskauser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
23.8.2008 15:44:33   
Erin
                user posted image
user posted image
user posted image

28.6.2008
1. mishel (PDP 5.8.) ~ DAVID - 47cm, 2685g ob 12.43 uri
2. suzili (PDP 13.8.) ~ LANA - 1820g in ŽAN - 1320g

8.7.2008
3. Maja T. (PDP 8.8.) ~ ZARA - 46cm, 2200g ob 12.30 uri
4. srecka30 (PDP 20.8.) ~ MOJCA - 43cm, 1910g

11.7.2008
5.
sayuri (PDP 5.8.) ~ ZARA - 48cm, 2490g ob 10.29 uri 
                              ~ LOVRO -
49cm, 2600g ob 10.31 uri
6. Neža7 (PDP 18.8.) ~ NEŽA - 45cm, 2260g ob 10.32 uri

15.7.2008
7. Gajka (PDP 28.7.) ~ ROK - 52cm, 3430g ob 2.36 uri

21.7.2008
8. m@j@ (PDP 5.8.) ~ URH - 52cm, 3270g ob 12.47 uri
      user posted image
   user posted image

22.7.2008
9. cebrca (PDP 5.8.) ~ IVAN - 52cm, 3210g ob 19.56 uri

24.7.2008
10. izabella08 (PDP 2.8.) ~ IZABELA - 50cm, 3050g ob 2.50 uri

29.7.2008

11. Tamy30 (PDP 13.8.) ~ MARTIN - 52cm, 4460g ob 6.46 uri
12. miškolinček (PDP 11.8.) ~ FILIP - 52cm, 3330g ob 15.03 uri

13. dar10 (PDP 18.8.) ~ EMA- 49cm, 2680g

30.7.2008

14. K_a_t_j_a (PDP 12.8.) ~ JAN - 48cm, 2550g ob 7.58 uri
15. Naty13 (PDP 14..8) ~ JOŠT - 51cm, 3205g ob 23.50 uri

16. Tato (PDP 2.8) ~ JAKA - 53cm, 3510g

31.7.2008
17. bella02 (PDP 4.8.) ~ TEJA - 53cm, 4100g

2.8.2008
18. Muklla (PDP 30.7.) ~ ŠPELA - 52cm, 3560g ob 00.15 uri
19. kaja02 (PDP 6.8.) ~ LEJA - 51cm, 3480g ob 6.30 uri

20. daja27 (PDP 12.8) ~ LEON - 50cm, 3320 g ob 21.37

3.8.2008
21. *zvezdica*(PDP 10.8.) ~ ZARJA - 53cm, 3610g ob 6.10 uri
22. tejkaz (PDP 18.8.) ~ JAŠA - 52cm, 3165g ob 22.43 uri

4.8.2008
23. dojenč (PDP 4.8.) ~ ŽANA - 48cm, 3110g ob 11.35 uri 

24. bambi14 (PDP 21.8.) ~ ELA NINA - 47cm, 2810g, ob 21.50
25. Odette (PDP 5.8) ~ fantek - 55cm, 4050g

5.8.2008

26. ozziebo (PDP 1.8.)  ~ LARA - 52cm, 3790g ob 2.55 uri
27. iva77 (PDP 11.8.) ~ TAMMY - 50cm, 3150g ob 9.20 uri 

6.8.2008
28. Erin (PDP 1.8.) ~ TILEN - 51cm, 3190g ob 3.35 uri 

8.8.2008
29. sandra123 (PDP 22.8.) ~ TAJA - 50cm, 3030g ob 9.16 uri
                              ~ TEJA - 47cm, 1960g  ob 9.18 uri

30. pufka (PDP ?) ~ NIKOLA - 52cm, 3900g ob 12.43 uri

9.8.2008

31. renatka (PDP 22.8.) ~ EVA - 47cm, 2560g ob 20.10 uri 
32. arait (PDP 2.8.) ~ EVA - 52 cm, 3450g ob 23.44 uri
33. sonce84 (PDP 6.8.) ~ TIAN - 51cm, 3560g

10.8.2008
34. Nevaeva (PDP 2.8.) ~ ALJA - 52cm, 3460g ob 9.15 uri
35. nyna84 (PDP 4.8.) ~ LANA - 50cm, 3240g ob 23.56 uri 
36. Astrea (PDP 18.8.) ~ TINE - 52cm, 3570g ob 21.40 uri

11.8.2008
37. Zoja Miša (PDP 29.8.) ~ KAJA LINA - 47cm, 2600g ob 8.35 uri
38. PABLO (PDP 31.7.) ~ OTMAR - 52cm, 3490g ob 10.24 uri 

12.8. 2008
39. ANA_P (PDP 11.8.) ~ TAI - 51cm, 3960g ob 21.33 uri 
40. PikaPola (PDP 8.8.) ~ PETER - 53cm, 3540 g
41. iskanje (PDP 14.8.) ~ MALU - 54cm, 3800g

13.8.2008
42. cicmic (PDP 3.9.) ~ ZARA - 43cm, 2290g ob 1.00 uri

14.8.2008
43. Krysia (PDP 23.8.) ~ ROK - 52cm, 3380g ob 1.04 uri
44. košuta (PDP 15.8.) ~ TEODOR - 51cm, 3037g ob 10.12 uri 
45. anita goitan (PDP 14.8.) ~ ZOJA - 50cm, 3185g ob 17.38 uri
46. m_m (PDP 15.8.) ~ TJAŠA
47. MATEJKA_ (PDP 15.8) ~ PIA - 51cm, 3050g 

16.8.2008
48. maartinca (PDP 10.8.) ~ JERCA

17.8.2008
49. andrejaboris (PDP 22.8.) ~ ENEJ - 50cm, 3310g ob 10.12 uri
50. Ryssa (PDP 24.8.) ~ LAN - 49cm, 2980g ob 13.12 uri

18.8.2008
51. anonimna user posted image (PDP 28.8.) ~ LIAN - 49cm, 3150g ob 7.50 uri

19.8.2008

52. meeryana (PDP 13.8.) ~ ELA - 53cm, 3600g
53. LinaK (PDP 25.8.) ~ LINA - 48cm, 3340g ob 14.25 uri

20.8.2008
54. Žanneža (PDP 13.8.) ~ LANA - 52cm, 3860g ob 9.51 uri
55. matejchi (PDP 21.8.) ~ MARUŠA - 49,5cm, 3500g ob 17 uri

22.8.2008
56. Vilika (PDP18.8.) ~ VID - 55cm, 4220g ob 5.10 uri
57. vika1 ( PDP 29.8.) ~ AJA - 50cm, 3500g ob 9.40
58. kat007 (PDP 11.8.) ~ ŽIVA
59. majah (PDP 22.8.) ~ NIKITA - 51cm, 3385g ob 19.52 uri
user posted image
user posted image

27 user posted image :35 user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
23.8.2008 18:12:28   
anita goitan
ojla,
samo na hitro, smo fajn, mal vremenski, vsaki 2 uri bi se futraliuser posted image , mah sam da bo noč ok
Čestitke vsem novopečenim mamicam!!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
23.8.2008 18:55:57   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Aja glede na velikost ploda mi je obljubljal tudi Cr in zdej mene neki skrbi. Vse mi pravijo kako težko je vzpostavit dojenje materam, ki so rodile s CR - prosim tiste, ki so imele CR, da mal napišejo svoje izkušnje. Js si res želim dojit, pa me zdej tole mal muči. Aja pa še tole...so mi rekli, da otroka ne vidiš tisti dan, ko ti nardijo Cr, ampak šele naslednji - a ktera ve kako je s tem??????

Jaz sem dobila mleko šele 4 dan v P, pe še to potem, ko so mi dali tabletke! Sem pa vztrajala, takoj ko sem lahko, da mi je vlekel bradavico, tudi če ni bilo mleka 20 min na eni in 20 min na drugi! Ko je mleko začelo nastajati, se je pa vidno poznalo. 4. dan zjutraj je pojedel 10g, zvečer pa že 65g. Naslednji dan mi je pa mleko že samo teklo in sem imela čisto mokro spalno srajco od mleka!
CR sem imela ob 20h, koso me peljali iz operacijske sem se za hip zbudila in videla sinka na moževih rokah. K meni pa so ga pripeljali naslednji dan ob 9h.

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.