Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.8.2008 20:17:25
|
|
|
|
pikicao.
|
dobr vecer, a ni nobene no jz tuki visim k mi je mal dolgcas k mojga ni, jutr grem pa na dekliscino tko d bom saj mal misli usmerila drgam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.8.2008 20:26:18
|
|
|
|
LuNa73
|
jst sem... sam ne vem če sem o.k, ker nimam bučke
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.8.2008 20:31:32
|
|
|
|
pikicao.
|
hahaha ne rabm bucke, oziroma rabm od mojga bucko ;) k mam O, od drugih ne rabm, hehehe sam gleda zih
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.8.2008 20:35:21
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. dobr vecer, a ni nobene no jz tuki visim k mi je mal dolgcas k mojga ni, jutr grem pa na dekliscino tko d bom saj mal misli usmerila drgam le glej..mogoče se pa s špelko kje srečata kdo je omenjal bučke....jaz bom danes svojo po
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.8.2008 20:46:46
|
|
|
|
pikicao.
|
kdo ve pisuka a vse , jz pa tuki sama doma, moj pa daaaallleeec stran tko d zdej boste ve dobile
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.8.2008 21:25:11
|
|
|
|
ledenka
|
ko smo ze pri glasbi - tale sodi med moje najljubse ja vem, sem navdusena nad Rusi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.8.2008 21:56:29
|
|
|
|
ledenka
|
tole si tudi dostikrat prepevam... poklici me, poklici. tale verzija je novejsa, poje moja priljubljena pevka
< Sporočilo je popravil ledenka -- 22.8.2008 21:59:13 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.8.2008 8:49:31
|
|
|
|
aqua77
|
Morgen....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.8.2008 9:37:03
|
|
|
|
aqua77
|
Jaz grem pa danes na.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.8.2008 9:38:47
|
|
|
|
LuNa73
|
akvica - uživaj!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.8.2008 9:46:19
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 akvica - uživaj!!!!!! ojla, sem te končno ujela, ponavadi se vedno zgrešiva, imava različne tajminge.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.8.2008 10:04:39
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 akvica - uživaj!!!!!! ojla, sem te končno ujela, ponavadi se vedno zgrešiva, imava različne tajminge..... celo, nama je uspelo!!!!! Akmpak...bejž na dopust že noooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.8.2008 10:15:08
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 akvica - uživaj!!!!!! ojla, sem te končno ujela, ponavadi se vedno zgrešiva, imava različne tajminge..... celo, nama je uspelo!!!!! Akmpak...bejž na dopust že noooooooooooooo grem po šihtu, direkt!! ob 14:00, točno....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.8.2008 10:17:34
|
|
|
|
jazzz27
|
juterčka!!! aqua pa ti si še zmeraj tukaj?????????????
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.8.2008 10:21:54
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. kdo ve pisuka a vse , jz pa tuki sama doma, moj pa daaaallleeec stran tko d zdej boste ve dobile revčka.....ah saj bo prišel in bosta vse nadoknadila.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.8.2008 10:25:49
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 akvica - uživaj!!!!!! ojla, sem te končno ujela, ponavadi se vedno zgrešiva, imava različne tajminge..... celo, nama je uspelo!!!!! Akmpak...bejž na dopust že noooooooooooooo grem po šihtu, direkt!! ob 14:00, točno.... ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, o.k... torej si že v visokem štartu... čuj kam pa sploih greš? Jazzika hoj! SI kupla udobne šuhe?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.8.2008 10:38:48
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 akvica - uživaj!!!!!! ojla, sem te končno ujela, ponavadi se vedno zgrešiva, imava različne tajminge..... celo, nama je uspelo!!!!! Akmpak...bejž na dopust že noooooooooooooo grem po šihtu, direkt!! ob 14:00, točno.... ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, o.k... torej si že v visokem štartu... čuj kam pa sploih greš? Jazzika hoj! SI kupla udobne šuhe? odoh ja z barko po jadranu.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.8.2008 11:00:11
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 odoh ja z barko po jadranu..... vavvvvvvvvvvvvvv... a s svojo al grete s tako križarko? Jaz sem bla tri leta z barčico po jadranu.... je bla prva liga! Še posebej pa prvo leto! So nas nekaj časa spremljali tile na kljunu barčice:
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.8.2008 11:06:42
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 odoh ja z barko po jadranu..... vavvvvvvvvvvvvvv... a s svojo al grete s tako križarko? Jaz sem bla tri leta z barčico po jadranu.... je bla prva liga! Še posebej pa prvo leto! So nas nekaj časa spremljali tile na kljunu barčice: OOOOOOO, kako lepa slikica.... Jap tudi pri nas bo tako, gremo pa skupaj s še enim parom, ki majo tud sineta podobnih let kot mi, tako da ne bo dolgčas. Moji so že od srede po Kvarnerju plazijo in čakajo mami, da neha delat danes in pride za njimi, potem pa gas.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.8.2008 11:13:55
|
|
|
|
jazzz27
|
lunca....mah nisem še zmer tastare japanke gulim.....kaj ni to hecno kako ti neka obnucana reč priraste k srcu aqui...mah pošlji vse nekam, pa že peeeeeeejtttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaz bi že plavala....rec šefici, da si drisko staknila
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.8.2008 11:15:31
|
|
|
|
LuNa73
|
Superca...kak dolg pa se bote potikal po morju? Ampak nekej...pazi nase, da te kaka morska pošast ne pohamsa ... bi blo dolgcajt pol brez tebe . No ker jaz zdaj grem.... uživaj, uživaj, uživaj!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.8.2008 11:16:02
|
|
|
|
aqua77
|
Pa še mal za učke past...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.8.2008 11:18:25
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Superca...kak dolg pa se bote potikal po morju? Ampak nekej...pazi nase, da te kaka morska pošast ne pohamsa ... bi blo dolgcajt pol brez tebe . No ker jaz zdaj grem.... uživaj, uživaj, uživaj!!!!!!!! ne še it... sem neki zate gor prpopala.... pa hvala za lepe želje.... morske pošasti se pa ne bojim, sicer če me pa zagleda se me bo pa ustrašla, ker bom čist natur en teden... brez bojnih barv po faci....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.8.2008 12:04:54
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj punčke Mam pavzo sred pucanja Kako ste? Akvica neskončno uživajte! Mirno morje in dober veter, pa veliko sonca in vitamina B Luna kaj si nam pa danes pripravila Kje je pa Ajsi? Še vedno nostalgična? A Se* je pa že odletela? Jazzzika tudi sama včasih gonim kakšne udobne čevlje do onemoglosti. Moj pa nori, ker imam tolk drugih, da jih že v nobeno omaro ne morem stlačit Pikicao kdaj se pa tvoj vrne? Lepo se imejte
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.8.2008 12:07:11
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ahoj punčke Mam pavzo sred pucanja Kako ste? Akvica neskončno uživajte! Mirno morje in dober veter, pa veliko sonca in vitamina B Luna kaj si nam pa danes pripravila Kje je pa Ajsi? Še vedno nostalgična? A Se* je pa že odletela? Jazzzika tudi sama včasih gonim kakšne udobne čevlje do onemoglosti. Moj pa nori, ker imam tolk drugih, da jih že v nobeno omaro ne morem stlačit Pikicao kdaj se pa tvoj vrne? Lepo se imejte Ojla žižek, si pa pridna danes... Hvala za lepe želje....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?