Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.8.2008 13:24:15
|
|
|
|
pikicao.
|
se mi zdi d bi ta forum mogu dobit nov naslov me je skor odpihil zrd teh tipov
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.8.2008 13:25:14
|
|
|
|
pikicao.
|
it's raining men aleluja...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.8.2008 13:26:05
|
|
|
|
aqua77
|
Živjo!!!! Še jaz se javljam... Mela že fuuul gužvo zjutraj, zdaj pa je mal zatišja končno.... Še en dan pa grem na dopust..
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.8.2008 13:31:13
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. it's raining men aleluja... ta me je pa nasmejala do solz!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.8.2008 13:33:04
|
|
|
|
jazzz27
|
ooo aqua.....lepo da si med nami...a si pogledala te fotke nazaj..... ....danes je tudi tu zatišje ste že vse pripravili za odriv od obale ?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.8.2008 13:53:06
|
|
|
|
miska73
|
Kaj naj pokomentiram na stran 31 tele teme? Nč, samo... No comment... Očigledno je vročina danes prehuda...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.8.2008 14:08:42
|
|
|
|
gigi1
|
Waaaaawwww punce Ajsi dans se pa še za nas tazbirčne kaj apetitlih najde
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.8.2008 14:12:24
|
|
|
|
ledenka
|
jaz bi kar unga, ko je že slečen da mam manj dela
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.8.2008 14:16:02
|
|
|
|
pikicao.
|
men pa se kr un z vrvjo pa glavi hod
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.8.2008 14:30:28
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Če imaš možnost je dobra varianta tudi Vögele Shoes, ampak mislim da obstajata samo 2 trgovini v SLO. Ena v Sl.Bistrici in ena v M. Soboti. Ne pa ne. Mamo ga tudi v Kranju. Vse lepo vabljene babe prosim vas na kolenih HEHITE s tipčki. Ne morem več zdržat. Bom mojga naskočila pa tud, če bova pol čist umazana zarad mene. Kr je preveč je pa preveč. živa mata čist prav. Kdaj je treba tud odklopit vse skup, itak boš vedno naša. erin pogrešam te. V službi taka gužva , jutr grem pa na dekliščino se mal sprostit , čeprav mi trenutno nobena družba ne paše, sem že sama sebi odveč . Vsem borkam en cmok - CMOOOOOOOOOK na lička za lep vikend. Uživajte!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.8.2008 14:36:07
|
|
|
|
gigi1
|
Evo še enga nagca
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.8.2008 15:14:45
|
|
|
|
gigi1
|
A sem vas pregnala??? Evo ena umetniška, da vas prikličem nazaj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.8.2008 15:38:46
|
|
|
|
pikicao.
|
a si unga sama narisala,
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.8.2008 15:43:45
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. a si unga sama narisala, Kako si vedla?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.8.2008 15:56:47
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Evo še enga nagca tale pa ne bo ledenki všeč, ker je kosmat.....pa čist je asimetričen
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.8.2008 16:11:09
|
|
|
|
gigi1
|
Jazzika kje je kosmat???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.8.2008 16:14:25
|
|
|
|
gigi1
|
Nč punčke grem v štacuno pa domov. Moj je brancina kupil. Grem še po blitvo pa domov kuhat. Aqua in Se* uživajta na dopustu. Ostale pa ob kakšnem bazenčku. Danes je res tak dan, da sam voda pomaga
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.8.2008 16:31:18
|
|
|
|
jazzz27
|
po obrazu...punce dajte mal face gledat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.8.2008 17:03:35
|
|
|
|
pikicao.
|
po obrazu...punce dajte mal face gledat hahaha to so pa dobr napisala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.8.2008 17:55:38
|
|
|
|
beyba
|
Oila punce... Na hitrioco vas nisem uspela še nič za nazaj prebrat upam da bo zvečer kaj časa. Smo bli včeraj v avstriji...mal zapravljale...Ela ma mal novih cunj, gugavčka, mami nove adidaske... a mami, ker ji bo kmal premajhen. Stara bo jutri moja bejba 2 meseca, pa ma še en decimeter do konca koška...Aja seveda vam bom ostalimprobala še kaj slikic prilepit v album...No zdej je pa dady time konc...Previli so se pa je mami time na vrsti, ker je otrok lačen ... se slišimo Res se mi full pozna da me čez dan ni doma do sedmih zvečer. Upam da bom med vikendom lahko kaj notri prinesla pa vas prebrala za nazaj. Pa tebi sonček bom poslala mail s slikicam, so že na ačunalniku...Čeprav ti moram povedat, da ne vem kolk se ti kaj splača met košk pa se full matrat, kot se je moj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.8.2008 18:20:09
|
|
|
|
ledenka
|
pa sem spet malo naokoli sem bila na brazilski, pa na pilatesu, zdaj pa razmisljam o tem, da bo treba v trgovino... da bo pir jutri za piknik hladen sam tega se ne vem, kdo vse pride... ajoj, tko je, ko se dedci menijo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.8.2008 18:22:42
|
|
|
|
ledenka
|
bejba draga, ful je lepo brat tvoja porocila pa kake nove slikceeee od male Ele bi tud rade vidle!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.8.2008 18:48:37
|
|
|
|
LuNa73
|
Po vsem videnem si še samo pojem TOLE! Čeprav skor noben ni po mojem okusu...ampak gola koža je gola koža . Evo še moje poročanje o nebesnih vplivih! Petek, 22.8. Luna je v znamenju bika. Do 14.23 dela aspekt trigon na Saturna, ob 18.52 pa na Jupitra. Petek bo dodatno okrepil vaše poti, ki ste si jih zastavili prejšnji dan in vam bo s pomočjo Jupitra vseeno omogočal manjše popravke. Sonce vstopi v znamenje device, ob 20. Evo, pa bom zdej jst počas prišla na svoj račun pri novi številki, ki si jo bom mogla zapomnit OMG...punce TOLE bo pa mogoč vžgal pr teh tipih (na prejšnji srani)... no jih bo po moje kr oživelo..... pa bojo spizdl kolker so dolgi in široki...
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 22.8.2008 19:02:13 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.8.2008 19:02:01
|
|
|
|
Dali*
|
o. borkice moje. Res sem bila kratek čas z vami, ampak zdej vidim, da vam je pa začel na polno sekat s temi tipi. Zgleda, da to poletje res rezvname seksualne želje. Punce, dejte se , da boste čimprej zadovoljene in zadovoljne. Full držim pesti za vse vas...da si bomo tipkale še na drugih forumih.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 22.8.2008 20:06:09
|
|
|
|
LuNa73
|
Evo zdej pa vam dam še jaz svoj repertoar najbolj poslušanih: 1. , 2. , 3. , 4. in podobne (ob goveji župci, restanem krompirju, solati in pečenki) - čestitke in pozdravi ob nedeljah. 1. 2. 3. 4. 5. - evo to so komadi, ko smo se vsi združl v eno big femilij (ta prvi komad sem zdejle spet kr poplesavala in si s čikom prsmodila lase ..pišuka, ta komad mi same žurerske spomine prikrade... ko je bil IN sem bla na barskem stolu, mizi ali šanku... pa sem celo mojo družbo vodla... vete kak faj n filing ko te vsi gor gledajo ) 1. - evo, ta mi je še dans fajni . 2. - pa tale tud! 3. - tale je tud zakon (še telefon mi jo poje ) 4. - spomini, spomini, spomini (jah, sej vem, stare babe žabe da se ponavljam), Tole je pa komad ko se od srca nasmejim zraven: LEPI DASA Grem pa rada na koncert od: TABU, MI2, BAJAGA, CRVENA JABUKA, RIBJA ČORBA, ČUKI (sem bla ko so bli še v stari izvedbi...huh, smo plesal na HUGA ).... sej jih je še nekej - mojih adutov.... pa raj ne bom - da ne bote doble slabga mnenja o men
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?